Turvetuotantoa/turvepeltojen raivaamista ei saa lopettaa

Kommentoitu viesti

Urkki-fani

#55 Olis Urkille töitä.

31.10.2012 19:06

On se niin ihmeellisen helppoa vihreitten uhota kaupungista miten täällä haja-asutusalueella pitäisi elää. Kokeilkaa vihreät talvella paukkupakkasella kerrostalonne (omakotiasumisessa kun on ihan liikaa töitä teille.. saastuttaakin enemmän hyihyi)lämmityspatteria ja toivokaa että se olisi lämmin. Ja jos se sattuu olemaan lämmin, niin se ensi talvena myös maksaa. Tekin siis maksatte turvevihanne hurmiosta. Ydinvoimaa ei saa olla, tuulimyllyistäkin lähtee ääntä ja ne ei pakkasella paljon jelppaa, aurinkovoimalla pelaa korkeintaan taskulaskin näillä korkeuksilla, puuta ei riitä eikä sitä saada järkevään hintaan loppukäyttäjälle. Ja puuenergiaa tuetaan eri mittakaavassa kuin mitään muuta. Kenen vika on vihreät sitten jos jokin sisämaan kaukolämpölaitos kaatuu polttoaineen pulassa? Kivihiiltäkään ei voida proomulla tuoda, autokuljetuksilla ei ehdi. Raskaan polttoöljyn kuljetuskapasiteettia ei ole yksinkertaisesti tarpeeksi jos öljyä sattuisi riittämäänkin. Kuka maksaa jos joku vaikka paleltuu? AJATELKAA. Eurot menevät öljy/kivihiilikaupassa ulkomaille. Täällä joutuu työttömäksi noin 12500 henkilöä kun kotimaisen energian tuotanto mukamas saastuttaa liikaa. Yleensä ihmisen toiminnasta tulee päästöjä, ruisleivän syönnistäkin.
Nykyiset pintavalutuskentät, kemikalioinnit, kosteikot kestävät tarkastelun ja tarkkailun mutta kaikki on NIIN helppoa tyrmätä vastikkeetta kun jos on filosofian maisteri ja kavereistakin on tosi trendikästä vastustaa turvetuotantoa. Mistä turvetuotanto sai sitten alkunsa tai alkusysäyksen? 1970-luvun öljykriisin takia. Öljyn hinta nousi taivaisiin joten valtiovalta antoi velvoitteen hyödyntää kotimasita energiaa. Nyt tarvitsisimmme samanlaista poikkeustilannetta että vihreätkin ymmärtäisivät turvevihan hurmoksessa turpeemme arvon. Mitä vastustatte seuraavaksi? Ehkäpä kiellätte lietelannan käytön 3 kk siirtymäajalla, metsäojitukset kun niistäkin tulee pistekuormitusta.. vaihtoehtoja riittää.
Miten muuten energiapuu kasvaa kun metsistä laitetaan ojat tukkoon ja kaikki ennallistetaan?
Onkin tärkeää, että kaikki alkutuotannossa leipänsä ansaitsevat miettisivät miten äänestää.

Vastaukset


Vieras

#56 Re: Olis Urkille töitä.

2012-10-31 20:09:09

#55: Urkki-fani - Olis Urkille töitä.

Cityvihreät ovat selvästi Neuvostoliiton,tai nykyään Venäjän asialla.Sieltä on saatava energiariippuvuus Suomelle, siellähän ei ole mitään ympäristöongelmia?Melko helposti nykytietotekniikan aikakautena on selvittää mikä oli heidän ideologiansa ennen Vihreitä.Pysyisivät siellä asfalttiteiden ja kivikerrostalojen maailmassaan, eivätkä tulisi maaseudulle uhoamaan miten täällä tulee toimia ja yrittää hankkia perheelle toimentulo.Urkille on tosiaan töitä.