Turvetuotantoa/turvepeltojen raivaamista ei saa lopettaa

Kommentoitu viesti

Turveheikki

#132 Re: Re:

06.11.2012 13:33

#128: - Re:  

 

Sehän tässä on juuri tapahtumassa tällä hetkellä. Teollisuus karkaamassa kovaa vauhtia. Joka päivä yt-neuvotteluita etenkin tuotannollisissa yrityksissä. Työttömyys ei vielä noussut merkittävästi, mutta katsotaanpa ens vuonna tai sen jälkeen. Ahdasta on. Ehkä tulee turvettakin ikävä sitten, mutta ei sen väliä kun Niinistö&co runnoo ns. luontoarvokäsitteen lakiin. Sanotaan, ettei juurikaan vaikuta, mutta kyllä se melkoisesti vaikuttaa, pelkään mä. Samaa sanottin Naturasta. Ei vaikuta lähialueen yritystoimintaan. Nyt se kuitenkin on jatkuvasti ruoskana. Hyvä tarkoitus Naturalla, mutta sen aseena käyttäminen sotii tarkoitustaan vastaan rankasti. Valitettavasti pelkään, että samat ongelmat tulevat kohdistumaan myös maatalouteen. Käsitystäni korostaa Niinistön kommentti, jossa hän vakuuttelee, ettei vaikuta maatalouteen. Lähes kaikki Vihreiden asiat ovat lopulta ollet toisin kuin mitä ovat vakuutelleet. Konkurssia odotellessa, siis koko valtakunnan. Eihän tämä idiotismi ja troijan hevosilla kampittaminen muuhun voi johtaa.

Vastaukset

Sepi

#134 Re: Re: Re:

2012-11-06 14:03:08

#132: Turveheikki - Re: Re:

Aivan oikein. Vihreiden politiikka on melkoisen vaikeaa ymmärtää. Hehän eivät sallisi käytettävän ydinvoimaa, eivät turvetta, ei öljyä eikä maakaasua koska ne ovat fossiilisia polttoaineita, ei kivihiiltä koska sekin on fossiilista. Jäljelle jäävillä vaihtoehdoilla kuten aurinkosähköllä-, biokaasulla-, maalämmöllä-, tuulella- ja aaltoenergialla ei kyllä Suomen teollisuus pyöri ja Suomen talot ja kaupungit pysy talvella sulana. Vihreiden politiikkana on täysin haihattelupolitiikka. Järki on kaukana heidän mielipiteistään! Noista em. marginaalisista energiavaihtoehdoista saadaan aivan pieni osa Suomen tarvitsemasta kokonaisenergiasta. Kehitettäköön niitä myös, mutta ne eivät tosiaankaan riitä kattamaan Suomen tarvetta.

Suomi tarvitsee ydinvoimaa, turvetta, puuta ja muita kotimaasta saatavia polttoaineita. Siis nimenomaan polttoaineita millä pidetään talven aikana Suomi sulana ja kaukolämpölaitoksiin polttoainetta. Kivihiiltäkin tarvitaan vielä pitkän aikaa, mutta siitä ollaan luopumassa pikku hiljaa onneksi. Jäävät nekin ostorahat Suomeen.

Kovilla pakkasilla talvella ei tuule ja ei myöskään tuuliväkkärät pyöri. Aurinkosähkö ei toimi millään tavalla tuolloin. Aaltojakaan ei talvella ole kun kaikki on jään peitossa. Vihreiden ajama politiikka ajaa koko Suomen alas ja vielä nopeasti.