Turvetuotantoa/turvepeltojen raivaamista ei saa lopettaa

Kommentoitu viesti

Turvemaamies

#341 Hölmöläisten valtakunta

25.11.2012 20:58

Mikä on tämä maa? -Susi(9000eur)on arvokkaampi kuin ihminen(7000eur). -muovikassi on arvokkaampi mitä leiväntuottaja saa leivästä. -yksi killisilmäministeri tyhjentää koko maan työpaikoista,siinä menee maatalous,metsäteollisuus,turvetuotanto,kaivokset ja paljon muuta.-valtio tukee hihhulijärjestöä joka tekee valituksia ja tiedotteita jatkuvasti, ja kaikki kansantalouden vastaisesti.-kaikki voittoa tuottavat firmat myydään ulkomaille.-rikkidirektiivikin halutaan tänne ensimmäisenä voimaan,tänne jossa sitä rikkiä vähiten syntyy ja direktiivi kaikista kalliimmin vaikuttaa. -tuntuuko tutulta? Se on oma kotimaamme suomi :(

Vastaukset

J.K.

#342 Re: Hölmöläisten valtakunta

2012-11-25 22:09:09

#341: Turvemaamies - Hölmöläisten valtakunta

Arvoisa Turvemaamies, esitin omasta puolestani tällä palstalla 10.11. vetoomuksen: "Näistä asioista on paikallaan käydä kiihkoilematonta keskustelua järkisyin ja etsiä eri osapuolten kanssa ongelmien ratkaisuja yhdessä. Hyökkäävät ja töykeät kielikuvat (puolin ja toisin) eivät edistä enempää turvetoimijoiden kuin heitä kritisoivienkaan asiaa."

Ehkä et ole tuota lukenut, mutta mielestäni teet huonosti harkituilla kielikuvillasi paljon hallaa edustamallesi alalle. Tuolla tyylillä on vaikea edistää turvetoiminnalle myönteisiä ratkaisuja millään tasolla, vaikka tuntisitkin vihaa kanssasi eri mieltä olevia kohtaan.

Sitä en tiedä mitä mieltä adressin tekijä tuollaisesta kielenkäytöstä palstallaan on, mutta minä en pidä sitä kaikilta osiltaan viisaana tai sivistyneenä missään yhteydessä.

ystävällisesti J.K.