Vetoomus:Turvaa elämää - Liikkuva Poliisi on säilytettävä

Kommentoitu viesti

Absurdu

#157

07.12.2012 19:53

Lukekaapa Moottori -lehden viime numeron (12/2012) erinomainen pääkirjoitus ja tieliikenteestä hyvin perillä olevan lääkärin tärkeä sanoma Liikkuvan Poliisin merkityksestä suomalaiselle liikenneturvallisuustyölle.
Ja noudattakakan päätoimittajan ohjetta: Kertokaa omille kansanedustajillenne, että tutkimusten mukaan 86 % suomalaisista haluaa säilyttää Liikkuvan Poliisin. Jopa sen lakkautamista nyt kiivaasti ajavan ministerin oma puolueen kristillisten kannattajista 76 % vastustaa tämän liikennevalvonnan erityisyksikön lakkauattamista. Pyytäkää edustajianne toimimaan eduskunnassa,
kun esitys lakkauttamisesta tulee helmikuussa käsittelyyn, omantuntonsa mukaan kansanedustajina, ei käskettyinä puolue-edustajina!

Vastaukset

Kyllä jämpti on niin !

#158 Eipä suomalaiseen demokratiaan Eduskunnassakaan kuulu,

2012-12-10 14:54:26

#157: Absurdu -

että yksittäinen hallituspuolueen kansanedustaja saisi äänestää omantuntonsa mukaan. Mikäli äänestät ja poikkeat hallituksen esityksestä, niin "häkki heilahtaa" eli seuraa eduskuntaryhmästä erottaminen määräajaksi tai kokonaan.  Näin tullee käymään tässäkin savotassa kalkkiviivoilla. Nähtiinhän se jo liikenneministerin takinkäännöstä - kyllä ministerin penkki eduskunnan ministeriaitiossa ja virka-auton takapenkki lämmittää persausta mukavasti, joten kyllä kannattaa toimia ko. "demokratian"  mukaisesti, jottei "pallit" tutise.