10KK LAURIA SIJOITETAAN 17.12.(!!!) POIS ÄIDIN LUOTA!!!

Kommentoitu viesti


Vieras

#12 Re: Eerikan isä on perusturvajohtajan poika

13.12.2012 10:27

#5: MAMAN -

Et näköjään muista, mistä Eerikan tapauksessa oli kyse. Lapsen isä on perusturvajohtajan poika. Perusturvajohtaja näyttää kovasti huolehtineen POIKANSA edusta ja asioista. Helsingin sosiaalityöntekijät olivat kummallisen velttoja ja kaikkeen suostuvia, kun isä keksi jotain vaatia. Pieni piiri pyörii. Sosiaalirouvat tunnetusti ratkovat suomalaisten perheiden ja ihmisten asiat kovin epävirallisissa ympäröissä, kuten kahvipöytä- ja käytäväkeskusteluissa. Rouvien oma suhdeverkosto on tärkeä.

Jos isä ei olisi ollut perusturvajohtajan poika, niin...

 

 

Vastaukset

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

2012-12-26 17:33:56


anneli

#29 Eerikan isä on perusturvajohtajan poika

2012-12-26 17:34:20

#12: - Re: Eerikan isä on perusturvajohtajan poika

Mietin tässä että jokainen huostaan otto on turha meillä ei ole varaa tuhlata resursseja tällaiseen. Ei toisaalta ole resursseja erityiskasvatuksen konsultaatiohin tai ei osata käyttää niitä. Ensisijaisesti toivoisin vanhemmuuden koulutusta mutta aina tämäkään ei onnistu varsinkaan masentuneiden kohdalla. En tiedä onko olemassakaan vammaisten vanhempien koulutusta ja miten sitä olisi saatavilla pienillä paikkakunnilla. Vammaisten lasten erityistarpeet hoidetaan yleensä erityispäivähoidoissa vaan sielläkin työn tekijät tekevät vain työnsä eikä heillä ole velvollisuutta neuvoa vanhempia. Eettistä keskustelua toivoisin tästä laajemmaltikin tosin sairas äiti yleensä luopuu lapsestaan väliaikaisesti lapsen parhaaksi hoitaessaan itseään joko vapaaehtoisesti tai sosiaalitoimen kautta. Lakkautaisin mielelläni osia huostaan otosta jos mennään näiden vajaavaisuuksien hiusten halkomiseen sillä jokainen vanhempi tai lapsi on enemmän tai vähemmän vajavainen. Kukaan meistä ei ole täydellinen

äitiliini

#70 Re: Re: Eerikan isä on perusturvajohtajan poika

2012-12-29 22:25:57

#12: - Re: Eerikan isä on perusturvajohtajan poika

Tuntuu nuo lastenvalvojat olevan niin epäpätevää porukkaa kaikki. Jotkut itse kännäävät viikonloput ja kulkevat hutsun näköisinä minihameissaan maanantaisin elähtäneen näköisinä. Narsistin mielipiteet uppoavat ja todellisia tilanteita eivät näe. On omakohtaista kokemusta ja lasten kärsimystä. Kehtasivat minullekkin ehdottaa kannattavansa isän toivomusta että lapset ei tulisi luokseni edes viikonloppuisin. Isä kun osti 10v muksuille alkoholia ja antoi polttaa tupakkaa. Olivat kotona yksikseen ja elivät ojien pohjilla. Olihan se tosi ikävää kun äiti yritti siihen puuttua ja isä ei saanut hääräillä "kunnon vanhempana".

Naapurit valittivat mekkaloinnista ja ryypiskelystä ja taisivat lapset nälkääkin nähdä. Mutta sossutädit oli isän tukena, että äitipä se käy täällä valehtelemassa ja äidillä ei ole mitään oikeuksia puuttua isän kasvatukseen.

:)