Fivan tutkittava uudelleen Ikaalisten Säästöpankin toiminta

Kommentoitu viesti

Sirppis

#45 Usko menee!

19.12.2012 07:38

Tässä se kiitos pankki-uskollisuudesta nyt seisoo!

Ei voi enää luottaa edes pankin toimintaan, pieni ihminen on vain pölyä pankin lattialla ja suuri häirikkö asioidessaan pankissa. Olipa kyse Otosta tai Panosta, aina asiakas maksaa ja kalliisti.

Uskomatonta, kuinka pankki voi myydä minut velkavangiksi jollekkin kierolle "roope-Ankalle"? Mistä turvaa pienyrittäjälle?

Pankit rikastuivat aikoinaan jopa testamenttien kautta, vanhan papan testamentin saatesanat olivat; "X"säästöpankki on hoitanut rahojani niin hyvin että, viimeisenä tahtonani haluan luovuttaa kaiken omaisuuteni "X"säästöpankille.

"Rahat sukanvarteen ja oravannahat käyttöön"!

Vastaukset

Marja

#51 Re: Usko menee

2012-12-20 12:56:02

#45: Sirppis - Usko menee!

Pankkilaisena tunnen syvää häpeää Ikaalisten Säästöpankin toiminnasta. Valitettavasti tämän kaltainen toiminta ei ole harvinaista. Lakipykäliin on helppo nojautua ja siirtää oikeustaju hyllylle. Tuntuu, että laki Suomessa suojaa enemmänkin rikollisia kuin rehellisesti työtään tekeviä. Härskiys ja hyväksi käyttö on maassamme lisääntynyt ja huolestuttavaa on, että sitä suorastaan ihannoidaan. Onneksi on kuitenkin myös niitä ihmisiä, joilla on halua taistella oikeamielisyyden ja rehellisyyden puolesta, niin kuin tämä adressi osoittaa. Toivon lisää rohkeita allekirjoittajia ja sen kautta käännettä tähän oikeusmurhaan, johon Ikaalisten Säästöpankki ja kumppaninsa ovat syyllistyneet. Voimia ja uskoa sinulle Irma taistelussa!