Puurtilan silta

Kommentoitu viesti


Vieras

#1

15.01.2013 12:57

Sanotaanko nyt näin, että ne kaiteet ei pelasta juurkaan yhtään ihmishenkee siinä. Parempi se on että tappaavat ittesä iha omin keinoin kun esimerkiks ajamalla autolla rekan keulaan tai kävelemällä auton alle tai jotai muuta vastaavaa. Joha suomessa pitäs kieltää kaikki liikennöinti sen takia että ihmiset kestäs hengissä.
Miettikeepä nyt jos ihminen on harkinnu päättäväsä päiväsä, nii se tekee sen kuitenki tavalla tai toisella. Tottakai Puurtilan silta on helppo paikka ei siitä pääse mihinkää, mutta se tunne ja tuska mikä aiheutuu esimerkiks sille rekkakuskille ku tämä onneton keksii päättää ne päiväsä siihe karjapuskuriin. Se on sille kuljettajalle elinikänen murhe. Ja jos nyt joku kaide johonki rakennetaan korkeemmaks, nii se ei estä mitään. Rupee vaa tapahtumaan enemmän näitä, missä on muita henkilöitä sitte osallisena.
Vaikka nyt tuntuuki per*eeltä ku on läheinen menny ja loikannu, mutta miettikeepä nyt silti hetki!

Vastaukset

!

#2 Re:

2013-01-15 13:20:17

#1: -

Tässä lähinnä haetaan varmasti sitä, että tehtäisiin juuri kyseiseltä sillalta hyppääminen vaikeammaksi. Kyllä, jos ihminen on päättänyt elämänsä lopettaa, hän tekee sen, valitettavasti.

Mutta jospa kaiteita korottamalla/ jonkunlaisten pudotuksen estävien verkkojen tai elementtien asennuksella saataisiin juuri kyseiseltä sillalta hyppääminen loppumaan ja jospa vaikka jonkun kohdalla miettimään kahdesti, aikooko hypätä vai ei.        Ja saataisiin myös Komminselän rannoilla asuville perheille rauha asua siellä, ilman että pelastuskunta on jatkuvasti sieltä nostamassa ruumiita pihan vierestä.

Vaihtoehtoja on ja tämähän on adressi johon saa laittaa nimensä jos tukee ajatusta. Jokaisella on mielipiteensä, mutta jos ei tue ajatusta, ei tänne mitään tarvitse laittaa, eikö vain?


Vieras

#3 Re:

2013-01-15 13:40:00

#1: -

Mutta jos sillasta tehtäisiin korkeampi, niin yhä harvempi jaksaisi yrittää kivuta sinne ylös.

uti

#4 Re:

2013-01-15 13:45:37

#1: -

olen kanssasi ihan samaa mieltä, että ei ne kaiteet ketään pidättele jos on päättänyt hypätä ja itse muutamassa tälläisessä rekkakolarissa paikalla olleena ja paikanpäältä nähneenä se syyttömän osa on todella raskas ja toivoisin, että tälläistä suunnittelevat vähän ajattelisivat todella sitä millaisia traumoja jää näille täysin syyttömille uhreille.

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

2013-01-15 14:24:44


hobbis

#13 Re:

2013-01-15 16:24:26

#1: -

ootko miettiny sitä vaihtoehtoo että ehkä kaikki ei siitä "hyppää" ? vaan esim tippuu/tönästään jne?


Vieras

#15 Re:

2013-01-15 16:41:40

#1: -  

 just jooo...kuule kyllä ne kaiteet pelastais aivan varmasti..minkähänlaisilla aivoilla olet nyt oikein ajatellut??

Osanottaja aivoillesi

#18 Mieti itse, ja häpeä.

2013-01-15 17:07:40

#1: -  

 "Ja jos nyt joku kaide johonki rakennetaan korkeemmaks, nii se ei estä mitään." Sanot sinä.
Mieti; Jos ne kaiteet on korkeammat niin kyllä se estää, ei sinne pääse kiipeämään.
Ihminen saattaa tulla toisiin ajatuksiin.
Sinun on TURHA väittää, etteikö se Puurtilan silta ole liian helppo pirun ansa. Siksi ne kaiteet on parempi hommata. Tajuatko jo?
Ompa siinä meillä kylmä ihminen, kun antaa toisille mahdollisuuden kuolla. Häpeä!
Toisilla on suruaika ja sinä vaan herjaat. Hieman kunnioitusta pyydän! Ihan jokaista ihmistä kohtaan. Tuo kaiteiden pidennys säästää monen hengen, ihan varmasti.

anteeksinytvain

#44 Re:

2013-01-17 19:08:48

#1: -

Oon ihan samaa mieltä. Osanotot vaan sureville, mutta valoja päälle. Mitenkähän korkeita kaiteita mahdollisesti ajattelitte rakentaa?

Entäs jos joku vetää itsensä hirteen, mennäänkö rautakaupan myyjää syyllistämään, kun hän myi köyttä?

Elämä on täynnä valintoja, jos itsemurha tuntuu ainoalta ratkaisulta niin ei sitä voi estää tosiaan ei millään. Vaikka tuntuu kuinka surkealta itsestä, niin miettikää vaikka niin että ainakin kyseinen henkilö on päässyt omasta maanpäällisestä helvetistä pois eikä tunne enää tuskaa, jota tunsi joka ikinen päivä ennen ajautumista itsemurhaan.