Puurtilan silta

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Puurtilan silta.


Vieras

#1

15.01.2013 12:57

Sanotaanko nyt näin, että ne kaiteet ei pelasta juurkaan yhtään ihmishenkee siinä. Parempi se on että tappaavat ittesä iha omin keinoin kun esimerkiks ajamalla autolla rekan keulaan tai kävelemällä auton alle tai jotai muuta vastaavaa. Joha suomessa pitäs kieltää kaikki liikennöinti sen takia että ihmiset kestäs hengissä.
Miettikeepä nyt jos ihminen on harkinnu päättäväsä päiväsä, nii se tekee sen kuitenki tavalla tai toisella. Tottakai Puurtilan silta on helppo paikka ei siitä pääse mihinkää, mutta se tunne ja tuska mikä aiheutuu esimerkiks sille rekkakuskille ku tämä onneton keksii päättää ne päiväsä siihe karjapuskuriin. Se on sille kuljettajalle elinikänen murhe. Ja jos nyt joku kaide johonki rakennetaan korkeemmaks, nii se ei estä mitään. Rupee vaa tapahtumaan enemmän näitä, missä on muita henkilöitä sitte osallisena.
Vaikka nyt tuntuuki per*eeltä ku on läheinen menny ja loikannu, mutta miettikeepä nyt silti hetki!
!

#2 Re:

15.01.2013 13:20

#1: -

Tässä lähinnä haetaan varmasti sitä, että tehtäisiin juuri kyseiseltä sillalta hyppääminen vaikeammaksi. Kyllä, jos ihminen on päättänyt elämänsä lopettaa, hän tekee sen, valitettavasti.

Mutta jospa kaiteita korottamalla/ jonkunlaisten pudotuksen estävien verkkojen tai elementtien asennuksella saataisiin juuri kyseiseltä sillalta hyppääminen loppumaan ja jospa vaikka jonkun kohdalla miettimään kahdesti, aikooko hypätä vai ei.        Ja saataisiin myös Komminselän rannoilla asuville perheille rauha asua siellä, ilman että pelastuskunta on jatkuvasti sieltä nostamassa ruumiita pihan vierestä.

Vaihtoehtoja on ja tämähän on adressi johon saa laittaa nimensä jos tukee ajatusta. Jokaisella on mielipiteensä, mutta jos ei tue ajatusta, ei tänne mitään tarvitse laittaa, eikö vain?


Vieras

#3 Re:

15.01.2013 13:40

#1: -

Mutta jos sillasta tehtäisiin korkeampi, niin yhä harvempi jaksaisi yrittää kivuta sinne ylös.

uti

#4 Re:

15.01.2013 13:45

#1: -

olen kanssasi ihan samaa mieltä, että ei ne kaiteet ketään pidättele jos on päättänyt hypätä ja itse muutamassa tälläisessä rekkakolarissa paikalla olleena ja paikanpäältä nähneenä se syyttömän osa on todella raskas ja toivoisin, että tälläistä suunnittelevat vähän ajattelisivat todella sitä millaisia traumoja jää näille täysin syyttömille uhreille.

&

#5

15.01.2013 13:52

Jos ei tue ajatusta, ei pidä allekirjoittaa. Pakko ei ole.

Vieras

#6

15.01.2013 14:00

Mutta jos siltoja korotettaisiin tai tehtäisiin vaikemmin kiivettäviksi niin se estäisi huomattavasti mielestäni hyppääjiä.

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

15.01.2013 14:24


spördelspergels

#8

15.01.2013 15:45

Sillalle ei tehdä yhtään mitään koska isämmaan silta.
Työtön kaiteiden asentaja.

#9

15.01.2013 15:58

Kaupunki vois palkata 24h vartioinnin sillanjuureen ja kysyä jokaiselta kulkialta syytä sillan ylittämiseen. Juna- ja rekkaliikenteen vois samalla lopettaa... Kysyn tässä nyt sinulta adressinkirjoittaja: Kuinka monta tiedät VAHINGOSSA tippuneen sillalta?
Asioita ei ratkaista sillankaiteilla

#10 JustJust

15.01.2013 15:59

Yhdyn kyllä kommenttiin siitä ettei sillä ole merkitystä korotetaanko niitä kaiteita. Ja kyllä ilmaisen mielipiteeni ja en allekirjoita. Toki on se varmasti niille jotka siinä asuu aika raskasta, mutta kyllä tuo on kuitenkin helpompaa, kuin se että ne sinne rekan tai junan eteen menee. Ja jos se on päätetty, ei siinä sillankaiteet ole este, jos ei voi hypätä toteutetaan itseään sitten muuten. Raskasta, mutta ehkä asioita pitäisi kuitenkin jostain muualta ruveta korjaamaan kun sillankaiteista. Ehkäpä....
adfk

#11

15.01.2013 16:07

On myös ihmisiä ketkä on sieltä hyppineet humalapäissään/huumepöissään ja kesällä jotkut hölmöt "extreme" hyppyinä. Ihan tiedoksi, ei kaikki sieltä pompinut itseään tappakseen

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

15.01.2013 16:11


hobbis

#13 Re:

15.01.2013 16:24

#1: -

ootko miettiny sitä vaihtoehtoo että ehkä kaikki ei siitä "hyppää" ? vaan esim tippuu/tönästään jne?


Vieras

#14

15.01.2013 16:24

Joo, 3 m korkea aita, ja siihen vielä sähköä... sit toimii... ai niin, mutta sit joku vois... ?

Vieras

#15 Re:

15.01.2013 16:41

#1: -  

 just jooo...kuule kyllä ne kaiteet pelastais aivan varmasti..minkähänlaisilla aivoilla olet nyt oikein ajatellut??


Vieras

#16

15.01.2013 16:47

kaiteiden korotus on aivan välttämätön,se on surman silta,ja vaatinut jo liian monen ihmisen hengen.flexi tai joku panssari seinämä siihen välittömästi.

Vieras

#17

15.01.2013 16:49

Nii i, ku joku todella voi siitä tippua, jos joku menehtyy et on hypänny/tippunut puurtilan sillalta tarkottaako se aina itsemurhaa? Mä en ymmärrä ku aina kaikki puhuu itsemurhasta, ku kappas kukaan ei ole ollut se henkilö kuka siitä on tippunut ja menehtynyt vai onko tähän maailmaan tullut ajatuksenlukioita? En tiedä varmaksi kuka on adressin kirjoittanut mutta tämä on asiaa! Itsekkin meinasin ottaa tämän asian puheeksi Aloitekanavassa. Kuka tietää millon siitä joku lapsi hyppää/tippuu? Lapsi ajattelee että asia on ollut uutisissa niin paljon että itsekkin haluaa kokeilla nii tai haluaa kokeilla miltä tuntuu istua puurtilan sillan kaiteella ja mitä pahaa siinä on jos puurtilan sillalle tulee turvaverkko/korkeampi kaide?
Osanottaja aivoillesi

#18 Mieti itse, ja häpeä.

15.01.2013 17:07

#1: -  

 "Ja jos nyt joku kaide johonki rakennetaan korkeemmaks, nii se ei estä mitään." Sanot sinä.
Mieti; Jos ne kaiteet on korkeammat niin kyllä se estää, ei sinne pääse kiipeämään.
Ihminen saattaa tulla toisiin ajatuksiin.
Sinun on TURHA väittää, etteikö se Puurtilan silta ole liian helppo pirun ansa. Siksi ne kaiteet on parempi hommata. Tajuatko jo?
Ompa siinä meillä kylmä ihminen, kun antaa toisille mahdollisuuden kuolla. Häpeä!
Toisilla on suruaika ja sinä vaan herjaat. Hieman kunnioitusta pyydän! Ihan jokaista ihmistä kohtaan. Tuo kaiteiden pidennys säästää monen hengen, ihan varmasti.

TheDust

#19 joo-o..

15.01.2013 17:31

Edellämainitut huumehörhöt ja muut extreeme urheilijatkin ovat tehneet päätöksensä muiden siellä päivänsä päättäneiden tavoin joten olkoon niin. Ja sen verran monesti olen itsekin siltaa käyttänyt, että tiedän ettei sieltä kukaan vahingossa tipu. Hukkaan menis kaiteen korotus rahat, hyvässä lykyssä korkeampi aita kiihottaisi meidänpuisto-jonneja todistamaan miehuuttaan kilpailemalla kuka pääsee ensin aidan yli..
Kyse on turvallisuudesta

#20 Kilpaile keskenäs...

15.01.2013 17:40

#19: TheDust - joo-o..

No siellä toinen idiootti. Kyseinen henkilö, joka juuri menehtyi ei käyttänyt huumeita.
Ota ensin asiasta kunnolla selvää, ennenkuin alat tuomitsemaan.
Et taida sinäkään kovin paljoa ihmisiä kunnioittaa... Tässä on vaan ihmisten turvallisuudesta kyse ja vaarojen ehkäisemisestä. Kaipa te Pällit joskus sen tajuatte...

huhhuh.

#21 Re: joo-o..

15.01.2013 17:54

#19: TheDust - joo-o..

jotkut ihmiset ovat typeryyksissään sieltä hypänneet "kokeillessaan". ne kokeilut loppuisivat siihen paikkaan kun ei pääsisi enää kaiteiden takia. ja myös rannan asukkaat saisivat mielenrauhan! Käytetään niitä kaupungin rahoja tälläisten ennalta ehkäisyyn ja alueen asukkaiden mielenrauhaan ja turvallisuuteen!

Gustang

#22

15.01.2013 17:56

Miksei samantien palkattaisi sillan kumpaankin päähän vartijat, jotka saattaisivat ihmiset sillan yli.
Vartijat tietysti laitetaan tarkan psykologisen seulan läpi ja varmistetaan, etteivät he suinkaan ole aikeissa hypätä työpaikaltaan alas.
Sillan ylittäjille voidaan tehdä pikakysely, jolla tiedustellaan halua hypätä sillalta alas.
Halukkaat jäävät rannalle ruikuttamaan.

Ymmärrän, että kaiteiden korotuksella haetaan vain hyvää, mutta kuka oikeasti uskoo toimenpiteen vähentävän pomppijia ja loikkareita?
Kuolleen tuntenut

#23

15.01.2013 18:34

Osanottoni läheisen menettäneelle, mutta tunnustetaan kuitenkin tosiasiat; sellaista kaidetta, jonka yli ei pääsisi kiipeämään ei voida rakentaa (ellemme halua jonkinlaista sähköaitaa kaiteen tilalle). Vaikka se kuinka korkea ja pysty suora olisi, niin kyllä siihen löytyy aina konstit, joilla sen yli pääsee. Ja vaikka ei pääsisi, niin Varkaus on tunnettu lukuisista silloistaan - aina löytyy paikka josta hypätä tai jonne hukuttautua.

Alkoholin juominen ei lopu sillä, että se kiellettäisiin tai poistettaisiin kaupoista. Ei lopu myöskään tuolta sillalta putoilu/hyppääminen. Kaupunki on jo valmiiksi huonossa taloudellisessa tilassa ja jos ihmisten turvallisuutta halutaan edistää, niin esimerkiksi ABC:n kupeelle 23:n risteykseen voisi laittaa liikennevalojen sijaan liikenneympyrän tai jotain muuta käytännöllisempää ja tarpeellisempaa. Niin valitettavia tapauksia kuin nämä ovatkin, niin silti jos jollekulle iskee halu satuttaa itseään tai potkaista tyhjää, niin hän keksii siihen jonkin toisen tavan kuin lähteä Puurtilan sillalle, jos tietää ettei sen kateiden yli pääse kiipeämään. Harva päättää tuolle sillalle kavuta ihan huvin vuoksi ja sitten äkkinäisestä mielijohteesta loikata alas, joten se siirtäisi vain tämän kaltaiset kuoleman tapaukset jonnekin muualle.

Vieras

#24 Joo

15.01.2013 18:42

Jos kaiteita korotetaan niin lupaan viedä tikkaat sillalle. Antaa ihmisten hyppiä rauhassa.
miettikeehän nyt

#25 joo-o

15.01.2013 18:53

se että jos niitä kaiteita nostettais, ei pelastais yhen yhtä henkee. jos sä todella aiot tappaa ittes, nii etköhän sä sitten jaksa kiivetä sinne kerrostalonki katolle ja loikata sieltä, sinnekkin siis suuremmat kaiteet. Tai miksei poisteta kaikki suomen siltoja kokonaan, kun ne niitä pirunloukkuja ovat. eikös teidenkin viereen tarviisi jättimäisiä muureja, ettei kukaan vahingossa pääsisi hyppäämään auton alle. puukotkin voisi tylsyttää, tai kieltää lailla, ei tulisi paljoa puukkomurhia. ette oo tainnu ihan loppuun asti tätä miettiä?

surullistahan se on, että ihmisten täytyy hyppiä tältä pirunloukulta :/