Puurtilan silta

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Puurtilan silta.

kirsi

#26 puurtilan silta

15.01.2013 19:09

toivotaan ettei teidän negatiivisten palauttaneiden lapsukaiset tee liian pikasia päätöksiä ja hyppää sillalta. alapuoli sillasta vielä vaarallisempi siellä keikkuu kouluikäisiä, ihme ettei ole vahinkoja sattunut.
marjut

#27

15.01.2013 19:48

liian monta kaveria/ystävää on sille sillalle
päätynyt lopettamaan elämänsä :(

Vieras

#28

15.01.2013 20:52

Siltahan on vaarallinen jo itsessään noin matalilla kaiteilla! Kun sillalla ajaa polkupyörällä, olet kokoajan kaiteen yläpuolella. Miettikääpä jos horjahtaisit laidan yli. On ihme ettei kaupunki ole jo aiemmin korottanut noita kaiteita. Korkeammilla kaiteilla paitsi vähennettäisiin houkutusta hypätä sillalta alas myös parannettaisiin muutakin turvallisuutta.
Ei mitään epäselvää!

#29 Silta on pelottava..

15.01.2013 21:47

..ja onnettomuuksiakin tapahtuu. keväällä erään pojan kaverin mopon jarrut pettivät ja hän päsäytti toisen pojan perään sillalla. Pojilla oli tarkoitus pysähtyä sillan korkeimmalle kohdalle juttelemaan ja öistä maisemaa katselemaan. Mikä olisi todennäköisyys, että tällaisessa onnettomuudessa toinen osapuoli lentäisikin kaiteen yli? Nyt vauhti oli tosi hiljainen, silti kengät lensivät kaiteen raosta.

Ja totta kai, jos itsemurhaa hautova ihminen ei saa ajoissa riittävää apua ja tukea, hän aikeensa toteuttaa jotenkin. Silta vain on huomattavan korkea (30 m?) ja vie asuntoalueelle eli liikenne on vilkasta. Jos yksikin ihmishenki saadaan pelastettua turvatoimilla, on kannattanut sijoittaa kaiteen korotukseen/turvaverkkoihin. Yksin, epätoivoisena ehkä ihan mitättömän pienen asian vuoksi, hieman maistissa ja äkkinäinen päähänpisto hypätä - tällaiset estyisivät.

Ja kyllä on olemassa ratkaisuja, joita ei ylitetä. New Yorkissa Empire State Building (yläosistaan piikeiksi kaartuvat "kalterit) ja Rockefeller Center (paljon ihmistä korkeammat pleksit) ovat asian ainakin pystyneet ratkaisemaan.
-

#30 ?

15.01.2013 21:48

Jokaisella on asiaan mielipiteensä, on totta että tämä kaupunki on jo valmiiksi velkainen, ettei rahat riitä mihinkään yms. Eikä tosiaan välttämättä ne kaiteetkaan auta, tai sitten auttaakin.. ei kukaan sinne tulevaan meistä näekään, mutta pyytäisin silti miettimään miten puhutte ihmisestä/ihmisistä, jotka ovat sillan kautta lähteneet pois.. ette te tietenkään sitä tuskaa tunne, mutta omaiset todellakin tuntevat, eivätkä tarvitsisi ehkä tällä hetkellä lukea noin hirveää tekstiä. Enkä tarkoita, että täällä ketään tarvitsisi sääliäkään tai ettei sitä omaa kantaa saa sanoa, mutta älkää ottako näitä ihmisiä jotka ovat hypänneet/pudonneet sillalta omiin turhautuneisiin sanoihin noin vahvasti. Tottahan se on mitä on tapahtunut, mutta silti kenenkään ei tarvitsisi lukea tälläistä tekstiä.. näillä ihmisillä jotka ovat sillalta lähteneet keskuudestamme, on todellakin perheet, lapsia, äiti, isä, veljiä, siskoja ja muu suku mukaan lukien.. he kärsivät nyt ja tarvitsevat suru aikansa ilman nenäkkäitä viisasteluita. että oli se siltojen korottaminen hyvä taikka huono, kunnioittakaa vainajia enemmän ja menkää hetkeksi edes itseenne ja miettikää omalle kohdallenne. Tuolla jossain kommentissa sanottiin, että entä kun oma lapsi tippuisikin tai menisi taiteilemaan sillalle, se tuska ei katoaisi koskaan teiltäkään.
Tässä todellakin ajetaan takaa vain sitä, ettei muille kävisi kyseisellä sillalla enää mitään, ajatus on hyvä ja tarkoitus peräkin on vain hyvä. ei tässä todellakaan sitä ajeta takaa, että tuhlataanpa kaupungin rahat.. ne tuhlaantuu turhuuksiin kyllä, uskokaa pois. eikä ne rahat, korvaa näitä ihmishenkiä ikinä. eikä ne kaiteetkaan, tuo näitä ihmisiä takaisin. mutta JOS ne pelastaa edes yhdenkin hengen, niin eikö se vain olisi tarkoitettu ja tehty hyvällä meitä kaikkia ajatellen?
sepi

#31

15.01.2013 22:19

Mielestäni kaiteista pitäisi tehdä semmoiset ettei sinne pääsisis kiipeämään huomiota herättämättä koska sillalla on yölläkin kohtuullisesti liikennettä
Yksi täällä vaan

#32

15.01.2013 23:13

Adressin tekijälle palautetta, että teksti on aika tynkä. Tarvitsisi vähän pidemmän adressitekstin minkä allekirjoittaa, kun tässä nykyisessä ei ole oikein mitään asia tai perusteluja...

Itse en myöskään halua allekirjoittaa turvaverkon vaatimista. Siinä on omat riskinsä mitä sen turvaverkon kanssa seuraisi. Sillan kaiteiden korottaminen olisi perusteltua jo yleisen turvallisuuden vuoksi.
hohhoijjaa

#33

16.01.2013 07:39

Eikö nämäkin rahat mitä menisi sillankaiteisiin pitäisi sijoittaa nuoriin ja erityisesti mielenterveyspalveluihin? Kyllähän se jotain kertoo jos sieltä harva se viikkoo joku hyppää alas ettei Varkaudessa nuoret yksinkertaisesti voi hyvin. Onhan Puumalassakin silta jossa on yhtä "matalat" kaiteet mutta kuinka monta kertaa siitä on uutisoitu että joku olisi sieltä hypännyt/horjahtanut alas? Lopettakaa siis turha hössötys sillankaiteista, tuskinpa niitä korotetaan vaikka adressissa olisi kuinka monta nimeä, nehän täyttävät turvavaatimuksen korkeudessa. En ole koskaan kuullut että joku olisi vahingossa horjahtanut sillan kaiteiden yli, joten eiköhän siitäkin jauhamisen voi lopettaa..

Vieras

#34 SurullinenRe: Joo

16.01.2013 10:56

#24: - Joo

Sinäkin idiootti..... miltä tuntuis jos oma lapsesi tai lähimäises hyppäis sieltä. Kyllä olis toinen ääni kellossa.

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

16.01.2013 10:58


anonyymi

#36

16.01.2013 11:02

Surullistahan tällainen on ja tottakai korkeammat kaiteet estäisivät vahinko tippumiset sillalta. Kuitenkaan tähän, että ihmiset menevät sillalle hyppäämään ja tappamaan itsensä, en usko kaiteiden korkeudella olevan merkitystä. Kuitenkin siinä vaiheessa jos ihminen päättänyt itseltään hengen viedä, ei niillä kaiteiden korkeuksilla ole mitään väliä. Jos oman hengen vienti ei juuri tällä sillalla onnistu, niin kyllä siihen jonkun paikan löytää. Toki jos kaupungilla varaa niin mikä ettei, mutta luulen et jopa jotain parempiakin rahareikiä löytyy, kuten tällaisten ennalta ehkäisy. Varsinkin kun kaupunki on yhtä velkainen ja rahaton kuin Varkaus.

Vieras

#37 Otsikko

16.01.2013 12:00

Lähinnä itse ajattelen rannan asukkaita. Rankkaa heille! :(
Vahingossa tippunut

#38 Re:

16.01.2013 13:49

#9: Työtön kaiteiden asentaja. -

Pienenä poikana menin kurkkaamaan saman tapaisen kaiteen yli maisemien katsomistarkoituksessa ja tipahdin alas. Onneksi silta oli paljon matalampi kuin Puurtilan silta.


Vieras

#39

16.01.2013 22:51

Hyppylauta sinne tarvitaan eikä mitään kaiteen korotuksia. Hypätköön sinne järveen mieluummin kuin suunnittelis jotain kouluampumista. Miettikää nyt vähän. Ei mitkään kaiteet auta itsemurhiin, ne tehdään sit jollain muulla keinolla!

Vieras

#40

17.01.2013 02:49

jos on asiat nii huonosti ni senkun hyppäävät, mielummin niin päin ettei tule joku kekseliäs kaveri ja päätä ampua jotain viatonta siks että pääsee hoitoon....
ohhoh.

#41 Re:

17.01.2013 11:18

#39: - viestisi  kertoo jotain aika paljon myös itsestäsi. huomaathan, että tässä ajatellaan myös asukkaiden turvallisuutta ja mielenrauhaa.. Kommenttisi oli erittäin asiaton ja saa hyvän kuvan omasta kieroutueesta mielestäsi hyppylautoineen. Ja on aika rankka yleistys, että kaikki jotka eivät pärjää elämässään, haluaisivat satuttaa/vahingoittaa toisia. Katsohan huviksesi tilastoja itsemurhaluvuista ja niistä ketkä ovat itsemurhaa ennen satuttaneet toisia.

juurikin

#42

17.01.2013 14:04

turhin adressi pitkään aikaan. Varkauttaa yhtään tuntevana ei mikää tule muuttumaan, mutta onpahan perus varkautelaisille taas jutun aihetta joksikin aikaa.

Vieras

#43

17.01.2013 19:05

Rakastettu - Kaivattu
Suurella rakkaudella
Syvästi kaivaten
Muistosi säilyy aina
Olet aina sydämessäni
Kiitollisin mielin muistamme Sinua
Lepää rauhassa
Lepää Herrasi huomassa
Ihminen kuolee, muisto elää
Muistamme - kaipaamme Sinua
Sydän uupunut levon sai
anteeksinytvain

#44 Re:

17.01.2013 19:08

#1: -

Oon ihan samaa mieltä. Osanotot vaan sureville, mutta valoja päälle. Mitenkähän korkeita kaiteita mahdollisesti ajattelitte rakentaa?

Entäs jos joku vetää itsensä hirteen, mennäänkö rautakaupan myyjää syyllistämään, kun hän myi köyttä?

Elämä on täynnä valintoja, jos itsemurha tuntuu ainoalta ratkaisulta niin ei sitä voi estää tosiaan ei millään. Vaikka tuntuu kuinka surkealta itsestä, niin miettikää vaikka niin että ainakin kyseinen henkilö on päässyt omasta maanpäällisestä helvetistä pois eikä tunne enää tuskaa, jota tunsi joka ikinen päivä ennen ajautumista itsemurhaan.

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

17.01.2013 19:31


^^tuolta lukemaan etusivun info

#46

17.01.2013 19:33

Ihmettelen suuresti, että luulevatko ihmiset että tällä adressilla yritetään nyt lopettaa kaikki itsemurhat ja pelastaa Varkauden nuoret? Ei. Tällä adressilla (jos joku teistä nyt jaksaa lukea sen etusivun) yritetään juuri tältä sillalta kyseiset hypyt loppumaan ja antaa alueen asukkaille rauha. Lukekaa adressin info, ennenkuin paisuttelette asiaa tai heitätte koko homman läskiksi.

Vieras

#47 Päättäjät

18.01.2013 07:42

Kyllä sitten tulee koekeimmat kaiteet jos joku kaupungin päättäjän lapsista hyppää siltä sillalta.
Tiitu

#48 Ajatuksena hyvä mutta...

20.01.2013 15:55

Kyllä se niin on, että ihminen siitä hyppää jos on niin päättänyt. Oli minkälaiset kaiteet tahansa.

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

29.01.2013 13:28