Parakki Huutoniemen koulun pihaan

Kommentoitu viesti

Isä

#12

13.02.2013 16:03

Todennäköisesti järkevin alkaa vauhdilla suunnittelemaan ja RAKENTAMAAN uutta koulua Purolan uusien asukkaiden lapsia varten. Tuliko kaupungille yllätyksenä että A) kun kaavoitetaan pientalotontteja, joissa yksi tärkeä valintakriteeri on lapsien lukumäärä (tontteja ei annettu lapsettomille) niin B) hetken päästä uusilla alueilla asuu LAPSIPERHEITÄ!!! SURPRISE CITY COUNSIL OF VAASA!
Itsekin olen tuolle uudelle aluelle rakentamassa, ja vannon että jos kouluasiaa ei saada eteenpäin, teen KAIKKENI että ensi kaudella mahdollisimman moni valtuustossa vaihtuu. Ottakaa mallia asioiden hoidossa Seinäjoesta, siellä esim kaavoitus onnistuu aina vain. Eipä siinä, Helsingissäkin ihmiset naureskelevat Vaasan saamattomuudelle ja ainaisille liito-oravan p#skoille tms.

Vastaukset


Vieras

#47 Re:

2013-02-20 09:34:27

#12: Isä -

Älä sotke liito-oravajuttua tähän. Koulun kaavoitus ja asuntoalueiden kaavoitus on aika lailla eri asia. Mustikkamaalle rakentaminen olisi ollut typerä temppu (siihen kuitenkin viittasit ilmeisesti). Ei kaikkia virkistysalueita kuulu muuttaa asunnoiksi. Missä sitten käydään lenkkeilemässä yms., jos kaikki paikat rakennetaan. Mustikkamaalla on poikkeava luonto. Lintulajeja on todella paljon. Kannattaa käydä tutustumassa, niin huomaatte. Tien toisella puolella sen sijaan on tilaa vaikka kuinka, joten Mustikkamaan suojelu ei ole keneltäkään pois. Eikä tosiaan liity tähän kouluasiaan millään tavalla.

Muuten olen samaa mieltä. Kyllä koulujen pitää olla siellä missä lapsetkin, ja tosiaan kenellekään ei tule yllätyksenä se kuinka paljon lapsia missäkin kaupunginosassa asuu. Säästäminenkin on aika huono tekosyy, koska kyse on priorisoinnista.