Rauha Palestiinaan ja Lähi-itään

Uutisia sävyttää väkivalta Lähi-idästä ja tällä kertaa Gazan kaistaleelta. Historiallisesti tilanne on muna-kana tilanteessa ja tavallinen kansa molemmin puolin muuria ja rajaa kärsii poliitikkojen ja vallassa olijoiden mielenliikkeistä ja tavoitteista ylläpitää valtaansa. Kansalaiset ovat väsyneitä jatkuvaan väkivaltaan ja tahtoisivat olla sovussa tavallisina ihmisinä niin juutalaisten kuin palestiinalaisten puolella.

Voimme ottaa nyt kantaa suomalaisina tai Suomessa asuvina tähän inhimilliseen hätään ja jatkuviin ilma- ja rakettihyökkäyksiin, joissa lähinnä kuolee siviilejä - lapsia ja vanhuksia.

Syyllistämättä tai tonkimatta enempää historiaa tai "oikeuksia" kummaltakaan puolelta, lähetämme Suomesta rauhanterveiset tavalliselle kansalle muurin molemmin puolin ja esitämme vallassa olijoille välitöntä vihollisuuksien lopettamista. Esitämme samalla Nobelin rauhanpalkinnon saaneelle presidentti Martti Ahtisaarelle vetoomuksen ottaa rauhanvälitystehtävä vastaan, mikäi sitä molemmat osapuolet vilpittömästi haluavat.

Ilkka Luoma
ilkka.luoma@keskipiste.fi


Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla hyväksyn, että adressin tekijä Ilkka Luoma voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…

Facebook
Tulisiko viikottainen työaika lyhentää 35 tuntiin?