Haimoon kylän tiet kuntoon!

Haimoon kylä Vihdissä kasvaa, uudessa koulussa ja päiväkodissa on yli 100 lasta.  Liikennemäärät kylän pääteillä, Haimoontiellä ja Haimoonraitilla ovat lisääntyneet selvästi viime vuosina. Molemmat päätiet ovat luokattomassa kunnossa ja erittäin turvattomia sekä autoilijoille, että jalankulkijoille. Pientareita tai katuvaloja ei ole ja talvikunnossapito on todella heikkoa. Vaaratilanteita on tänä talvena sattunut lähes päivittäin, useita ulosajoja ja läheltä piti-kohtaamisia. On vain ajan kysymys, että tapahtuu jotain todella vakavaa. 

Me allekirjoittaneet vaadimme, että Haimoontien ja Haimoonraitin kunnossapitoa parannetaan selvästi. Lisäksi vaadimme, että molemmille teille rakennetaan leveämpi piennar tai jalankulkuväylä, sekä ainakin keskeiset osat teistä valaistaan. Uuden koulun oppilaille, muille jalankulkijoille ja autoilijoille on turvattava päivittäinen turvallinen liikkuminen. 

Tämä vaatimus osoitetaan Vihdin kunnan päättäjille ja Ely-keskukselle. 

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla hyväksyn, että adressin tekijä Anu Punola voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.

Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Facebook
Tulisiko avioliittolain olla sukupuolineutraali?