Kaj Kunnas ulos jalkapallon mm 2014 selostamosta!

Vieras

#51

24.06.2014 13:46

Ei enää yhtään selostusta Kunnakselle,kun alkaa isot ottelut.On jo selostuksellaan pilannut muutaman.Tero Karhu on kyllä asiantunteva jalkapalloselostaja,mutta ei puheammatissa olevalla henkilöllä saisi olla esim. R:ä vikaa.Tero voisi olla asiantuntijana esim.kuten Jari Litmanen,mutta ei mielestäni sovi selostajaksi.Suomiselle ja Juuselalle enemmän selostuksija,asiantunteva ja joustava selostus.

Vieras

#52

24.06.2014 16:32

Kunnas on tosi surkea selostaja. Pakko katsella ilman ääntä..... siis surkeita mölähdyksiä tulee hänen suustaan jatkuvasti ja se vie tunnelman koko pelistä. EI OLE SELOSTAJA::: sehän kuultiin jo jääkiekkomatsien aikaan. Hommasta ei tule kertakaikkiaan mitään.

Vieras

#53

24.06.2014 16:54

Jotenkin vaan.....hehkuttaa...liikaa...kuuntelen radiosta selostusta, telkasta ääni pois...hermot lepäääää.......


Vieras

#54

24.06.2014 16:58

Taas meni pilalle hieno jalkapallokokemus Kaj Kunnaksen selostuksen takia. En todellakaan voi sietää hänen selostustaan enää yhtään. Talvella piti jättää katsomatta olympialaisten naisten lätkäpelit samaisen herran kökköjen juttujen takia. Äänen sulkeminen ja selostuksen kuunteleminen radiostakaan ei onnistu koska katselen satelliitin kautta ja tällöin selostusääni on noin kahdeksan sekunttia edellä. Joudun siis tyytymään äänettömään katseluun ja se ei ole oikein. Mielestäni Ylen urheilupuolen pomot eivät ole ajan tasalla. Seuratkaa, mitä mieltä kansan syvät rivit ovat!!!

Vieras

#55

24.06.2014 17:46

Kaikkea hyvää Kunnakselle, mutta kyllä selostuskoppi on hänelle väärä paikka.

Vieras

#56

24.06.2014 18:00

YLE:n johto vastuuseen!
Turhautunut

#57 Yle ei edes halua ymmärtää

24.06.2014 19:07

Ihmiset ovat turhautuneita, kun mikään ei auta. Olympialaisten aikaan Kunnasta pois vaativia oli tuhansia, mutta Yle katsoi silloinkin vähemmistön etua - eli siis niiden, joille urheiluselostus on pelkkää hupia. Jos lupamaksun voisi edelleen irtisanoa ja todelliset urheilun ystävät tekisivät sen joukolla, voisi yleltä löytyä enemmän ymmärrystä. Mikään yksityinen mediayhtiö ei pitäisi palkkalistoillaan näin paljon negatiivista palautetta saavaa toimittajaa.

Vieras

#58 Josko vihdoinkin alkaisi vaikuttamaan johonkin

24.06.2014 20:20

Ärsyttääkkö, kyllästyttääkö, harmittaako? Saisiko jo sinunkin mielestäsi loppua tuo huonojen selostajien suosiminen. Ensin oli Kaj Kunnas sitten Ikäheimo joka hyllytettiin ja tilalle piti nostaa kolmas onneton Jari Haapala. VMP sanon minä.

Sitten yksi parhaista selostajista on lähestyöttömänä kiitos Ylen.

Kopio kaikki osoitteet ja lähetät kerralla kaikille saman palautteen. Lähetä palautetta niin eiköhän nyt viimeistään ole jo pakko reagoida jotenkin. Luulisi kun alkaa kaikille vyöryä palautetta ihan sairaasti.

yle.uutiset@yle.fi, Sean.Ricks@yle.fi, Minna.Asikainen@yle.fi, Atte.Jaaskelainen@yle.fi, Lauri.Kivinen@yle.fi, Ari.Pollanen@yle.fi, Tarja.Andersen-Ruuskanen@yle.fi, Mary.Gestrin@yle.fi, Kari.Haakana@yle.fi, Matti.Kivinen@yle.fi, Milla.Moisio@yle.fi, Minna.Paavilainen@yle.fi, Reijo.Perala@yle.fi, Egon.Randlepp@yle.fi, Hanna.Svard@yle.fi, Kim.Viljanen@yle.fi, Oskari.Blomberg@yle.fi, Antti.Hirvonen@yle.fi, Mikko.Hynninen@yle.fi, Aki.Kekalainen@yle.fi, Juha.Kiiskinen@yle.fi, Mika.Pippuri@yle.fi, Juha-Pekka.Rajaniemi@yle.fi, Jarkko.Ryynanen@yle.fi, Juho.Salminen@yle.fi, Heli.Savola@yle.fi, Lassi.Seppala@yle.fi, Teemo.Tebest@yle.fi, Petteri.Bulow@yle.fi, Lise-Lottie.Ek@yle.fi, Annina.Enbuske@yle.fi, Riku.Kaminen@yle.fi, Mika.Lavonen@yle.fi, Helena.Lehtinen@yle.fi, Jukka.Majanen@yle.fi, Sanna.Nurmi@yle.fi, Riikka.Paakkinen@yle.fi, Ella.Pulkki@yle.fi, Linda.Puroaho@yle.fi, Annette.Stenroos@yle.fi, Carin.Ofverberg@yle.fi, Maria.Blomberg@yle.fi, Tiina-Rakel.Liekki@yle.fi, Jaana.Siljamaki@yle.fi, Terhi.Upola@yle.fi, Panu.Pokkinen@yle.fi, Robert.Portman@yle.fi, helsinki@yle.fi, lappi@yle.fi, oulu@yle.fi, panu.pokkinen@yle.fi, tanja.kymalainen@yle.fi, paivi.virtanen@yle.fi, antti.ennekari@yle.fi, hannu-pekka.hanninen@yle.fi, jukka.ahonen@yle.fi, jouko.jarva@yle.fi, anssi.nyberg@yle.fi, tapani.parm@yle.fi, eija.siebenberg@yle.fi, merja.loukkola@yle.fi, marko.krapu@yle.fi, vesa.ramet@yle.fi, hans.grongvst@yle.fi

sepe

#59 Re:

30.06.2014 15:47

#5aiva1:Aivan juuri!!!!