Perukaa päätös Turun Taideakatemian Sirkustaiteen koulutusohjelman lakkauttamisesta

Hansi Harjunharja
Adressin tekijä

#1 Kiitokset kaikille tukijoille!

14.06.2010 01:19

Jokainen adressin allekirjoittanut ihminen on vaikuttanut tällä hetkellä tilanteeseen niin, että päätös lakkauttamisesta on peruttu, mutta uudesta päätöksestä tulevaisuuden suhteen ei ole vielä mustaa valkoisella. Kuitenkin keskustelu on ollut sen suuntaista, että linjamme säilyy ja toivottavasti useita vuosiakin.

Suunnaton kiitos kaikille tukijoille, mielenosoittajille ja erityisesti muutamalle vasemmalla puolella olevalle eduskunnan poliitikolle, jotka tuitte meitä ministeriön edessä. Olette antaneet tukenne monimuotoisen taiteen ja monimuotoisen työn kehitykselle, kuten alunperin kymmenien vuosien aikana olette kaikkien työläisten oikeuksien puolesta taistelleet.

Olette toimineet ihmioikeusjulistuksen mukaisesti tukien ihmisten tahtoa tahdä itselleen mielekästä työtä ja tulette nostamaan SUomen kulttuurin maailman kartalle jatkossa, kunhan annamme teille mahdollisuuden pitää siitä huolen.

Suunnaton kiitos myös Turun Sanomille ja muille asian esille tuoneille medioille, kuten Helsingin Sanomille. On tärkeätä, että tällaisiin epäreiluissa päätöksissä annetaan puheenvuoro myös väärinkohdelluille, eikä vain hyväksytä, mitä korkeimmat päättäjät yhdessä asian suhteen ovat sopineet.

Myös kaupunginvaltuustosta on löytynyt paljon aktiivisia ihmisiä, vasemmalta ja vihreistä ajamaan asiaamme ja olen todella otettu, että näin laaja tuki sirkustaiteelle on annettu. Tämä, jos mikä, varmistaa sen, että sirkustaide on ja pysyy Suomessa kehittyvänä ja kasvavana työllistäjänä ja taiteenalana.

Olette tehneet niin suuren työn kaikki yhdessä ja osoittaneet, että joukossa on voimaa, että tahtoisin antaa teille jokaiselle henkilökohtaisesti suuren halauksen.

Kiitän ja kumarran omasta ja vuosikurssini puolesta ja toivotan kaikki tulevaisuudessakin katsomaan ja tutustumaan kehitykseemme Sirkuslinjan avoimelle lavalle Torakka-iltaan pitkin vuotta ja muihin suurempiin spektaakkeleihin, joita järjestämme joka vuosi.

Toivotan myös tulevat uudet opiskelijat avosylin maailman mukavimpaan ja inspiroivimpaan opinahjoon!