Irja Askolan erottaminen kirkon virasta

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Irja Askolan erottaminen kirkon virasta.

Ex-ateisti

#151

15.02.2017 08:40

Huomionarvoinen seikka; Jumalan lait ovat voimassa ja tämä kaikki huolimatta siitä, tahdommeko me Häntä ja niitä lakeja kunnioittaa ja noudattaa vai emme. Ja hyvin teemme, jos haluamme ja siten kannatamme MIEHEN JA NAISEN välistä hyvää ja tasa-arvoista avioliittolakia, joka on tälläkin hetkellä voimassa. Lakien vääristelystä ei koidu mitään hyvää.

Raamatun totuus

#153 Avioliitto Raamatun ja tunnustuskirjojen valossa

22.02.2017 10:16

äö

#154

28.02.2017 16:51

Suomeen on vahvistettu harhainen maallinen sukupuolineutraali avioliittolaki. Siitä aiheutuu monia ongelmia myös Suomen evlut kirkkoon.

Harha pyytää ensin olemassaololleen hyväksyntää, 

sitten tasa-arvoista asemaa totuuden rinnalla

ja lopuksi se ei siedä totuutta lainkaan.


Vieras

#155

07.03.2017 06:40

Synti on sanottava synniksi! Jokainen ihminen on syntinen. Asenne?


Vieras

#156 Re: Avioliitto Raamatun ja tunnustuskirjojen valossa

07.03.2017 06:57


Vieras

#157

07.03.2017 07:07

Lapsen kannalta on tuskin tasa-arvoista, että häneltä suunnitelmallisesti riistetään joko isä tai äiti.


Vieras

#158

07.03.2017 07:29

Suomessa tapahtunutta;

"Keskustelu avioliittolaista yksipuolisesti värittynyttä.

Aito demokratia kaventumassa. Mielipiteen ilmaisun tila oleellisesti kaventunut asiasta käytävään yhteiskunnalliseen keskusteluun osallistuessa.
Vaikka sukupuolineutraali avioliittolaki loukkaa lapsen oikeuksia ja uhkaa sukupolvien välistä tasa-arvoa, sitä ajetaan joukkotiedotusvälineissä tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden nimissä. Lain vastustajat leimataan helposti tasa-arvon vastustajiksi.
Tämä yksipuolisesti värittynyt julkinen retoriikka on toistuessaan synnyttänyt informaatio- ja mielipidetulvan, joka saa ihmiset julkisessa keskustelussa salaamaan todelliset mielipiteensä.
Näin aito mielipiteenilmaus heikkenee ja vääristyy.
 
Koska ihmisellä on tarve näyttäytyä hyvänä toisten silmissä, hän ei uskalla ilmaista vilpittömästi mielipiteitään, jos hänet sen seurauksena voidaan leimata tasa-arvon vastustajaksi.
Yhteiskunnallista päätöksentekoa ohjaavat enemmän tunneviestit kuin järkiperäinen harkinta.
Asiallinen demokraattinen päätöksenteko vaarantuu. Tällaisten tunteenomaisilla perusteilla tehtyjen ratkaisujen hinta tulee yhteiskunnalle hyvin kalliiksi.
Yhteiskunta on pelkästä henkisestä laiskuudesta tekemässä päätöksen, joka loukkaa lapsen oikeuksia. Tätä rikostaan se kuitenkin haluaa julistaa urotekona ihmisoikeuksien puolesta ja toivoo kaikkien uskovan tähän kertomukseen.
 
Joukkotiedotusvälineiden, poliittisen eliitin ja suuren rahan tuella siitä on vähitellen tulossa ainoa kertomus, mitä enää julkisuudessa asiasta kerrotaan." Siteeraus professori Tapio Puolimatkan kirjoituksesta, joka kertoo totuuden tämän päivän Suomesta.
 
 
 
 

 


Anonyymi

#159 Mikä vaivaa

13.03.2017 15:52

 

 Mitä se teitä ahdasmirlisiä kiinnostaa vaikka kolmisteen menisi naimisiin? Ei kannata nokkaan tunkee joka paikkaan mihin se ei kuulu.

Jos se ei nyt henkilökohtaisesti juuri sinua jollain tapaa koske niin miksi vainota homoja tai suvaitsevaa ajan hermolla pysyvää pappia?

 

Hyi häpeee

äö

#160 Re:

15.03.2017 11:11

#158: -  

 Olen Puolimatkan kirjoituksesta joka sanasta ihan samaa mieltä!

Sehän vasta tuleekin yhteiskunnallemme kalliiksi, kun lapselta on poistettu äidin turvallinen syli. Siitä on valtavat seuraamukset. Sen ymmärtämiseksi ei välttämättä tarvitse olla kouluttautunut lastenpsykiatriksi, mutta ammattilainen varmaankin tiedostaa syntyvät ongelmat paljon laajemmin, jos niitä enää saa ääneen sanoakaan, kun meillä on tätä mukasuvaitsevaistoa.  

äö

#161

15.03.2017 17:42

Ajattelen, että kun olemme itse pikkuvauvana saaneet hoivaa ja äidin rintaa, emme voi evätä näitä pikkuvauvalle kuuluvia oikeuksia sillä perusteella, ettemme itse niitä enää aikuisina tarvitse, vaan aikuisina ihmisinä meidän tulisi ymmärtää, että pienet lapset edelleenkin tarvitsevat kaikkea sitä hoivaa ja äidin rintaa, mihin olemme itsekkin olleet oikeutettuja. Eihän meillä ole oikeutta kohdella tulevia sukupolvia ja pieniä lapsiamme poliittisin päätöksin ilman lapsivaikutusten arviointeja kuten on käynyt maassamme. Päätösten seuraamukset ovat laajat, joten edellisen eduskunnan antamat lausunnot eivät ole riittäviä ilman lapsivaikutusten arviointia.

Ei ole todellisia perusteita sille, että Suomen laista on poistettu lain suoja lapsen oikeudelta tuntea isänsä ja äitinsä ja kasvaa heidän hoidossaan.

Kyllä kehnoa lakia on oikeus arvioida. 

 

Jonna K.

#162 Re:

19.03.2017 09:55

#2: -  

 Ei niitä sääriä ole pakko katsoa. Pistä vaikka silmät kiinni.

malka pois omasta silmästäsi

#163 Re:

21.03.2017 08:47

#14: Askola raamattukouluun -  

 Sinulla ei sitten oikeita ongelmia ole!


Vieras

#164

21.03.2017 20:04

Jösses!! Ette sitte ole sattunu huomaamaan että Irja on jäämässä eläkkeelle.  Ihan turhaa lätinää siis tämä adressi.

Husse

#165 Re: Irja Askolan erottaminen kirkon virasta

23.03.2017 12:05

Saman auringon alla

#166 Rakkaat Foliohatut, levätkää lähimmäisenrakkaudessa

29.03.2017 17:22

Hyvät kanssakulkijat,

On vaikea olla ihmettelemättä, että mikä Askolan toimissa teitä näin kovasti närästää? Itse, kirkkoon kuulumattomana kansalaisena mutta omalla tavallani syvästi hengellisenä ihmisenä, olen ihaillen seurannut tämän johtonaisen hienoa ja rohkeasti kantaa ottavaa, aina ja joka käänteessä syvää ja kaunista lähimmäisenrakkautta huokuvaa toimintaa. Maailmaan mahtuu sanoja ja puhetta, mutta tyhjänpuhumisen ja toisten ihmisten tuomitsemisen sijaan Irja Askola toteuttaa niin sanoissaan kuin teoissaankin syvästi kristillistä ja samalla universaalia, yleisinhimmillistä sanomaa. Maailma ja me, sen asukkaat, kaipaamme tässä ajassa toista ja toisenlaisia ihmisiä kunnioittavaa elämänkatsomusta enemmän kuin ehkä koskaan. Olkaamme iloisia, että jostkut meistä jaksavat vastuullisesti toimia kaikkien meidän yhteisen hyvän eteen.

Olemme ihmisiä saman auringon alla. Yksikään ei ole toista arvokkaampi, kaikki olemme huolenpidon, tasa-arvoisen olemismahdollisuuden ja rakkauden arvoisia. Onko tätä kristillisempää sanomaa olemassakaan?

Rakastakaa toisianne!

<3

#167 Re: Re: Voi voi

29.03.2017 17:27

#152: - Re:  

 Voi sinua ihminen #152. Miksi sinua harmittaa niin kovasti se, että me kaikki saamme samat oikeudet kuin nuo muutkin? Rakkautta ei maailmassa ole koskaan liikaa – katso, rakas ihminen ympärillesi ja huomaat, että varmastikaan tasa-arvoinen avioliittolaki EI ole ongelmista ajassamme suurin. Eikö vain olisi sellaisia asioita, kuten samat ihmisoikeudet kaikille syntyperästä, sukupuolesta, iästä, terveydentilasta ja sosiaalisesta statuksesta riippumatta – tärkeämpiä kuin (anteeksi vain) nillitys asiasta, joka 2000-luvulla tuntuu /anteeksi vain) kivikautiselta retoriikalta?

 

Rakkautta sinullekin <3

rakkautta

#168 Re: Mikä vaivaa

29.03.2017 17:30

#159: - Mikä vaivaa

 Rakkautta, ei tuomitsemista – näinhän iso kirjakin opettaa! Voi Suomi2017, millaista ahdasmielisyyttä saavat lapsemme vielä kestää, kunnes meistä kökkötraktotreista aika jättää :-)

viha vai todellinen rakkaus?

#169 THE VISION

31.03.2017 16:02

David Wilkerson kirjoittaa kirjassaan "Näky" tulevaisuuden vai tämän päivän? kuvista, joissa teini-ikäisten alkoholismi lisääntyy, sivu 62. Näky-kirjan koko sanoma on peräisin huhtikuulta 1973. Englanninkielinen alkuteos THE VISION, 1974 by David Wilkerson Youth Crusades, Dallas, Texas, U.S.A.

Sivu 62 "...Siksi monet lapset, joille heidän vanhempansa ovat kertoneet, että isän ja äidin juomatavat eivät ole niin pahoja kuin teini-ikäisten narkoottisten aineiden nauttiminen, ovat päättäneet hylätä huumeet ja ottaa tilalle alkoholin. Vaikka ennustankin voimakasta alkoholinkäytön lisäystä teini-ikäisten keskuudessa, olen myös vakuuttunut, että se ei ole läheskään niin suuri ongelma kuin katkeruus vanhempia kohtaan. Katkeruus isää ja äitiä kohtaan on itse asiassa syy, miksi monet alkavat juoda."

Toinen välähdys kirjasta, sivu 66 "...Tulevaisuuden teinijengit suurimmissa kaupungeissamme ovat yhä nuorempia, yhä pahempia ja käyvät yhä enemmän vanhempiensa kimppuun. Nämä "babyjengit", jotka televisio ja lastenvahdit ovat kasvattaneet, kääntyvät vihoissaan vanhempiansa vastaan. Monet näistä lapsista kokevat itsensä täysin vieraiksi isilleen ja äideilleen. Heidän on helppo vihata, koska he ovat tienneet niin vähän todellisesta rakkaudesta."

 

JA JOS, sanon jos, nyt oikein sanotaan miten suoraan sanoa voi, eipä tietenkään vuokrakohdut ja siihen voisi samalla yhdistää myös USAn sukupuolineutraalit avioliitotkin, ei nämä vuokrakohdut todellisuudessa lisää tietämystä siitä todellisesta rakkaudesta. Jo tähänkin saakka on aivan tarpeeksi lapset joutuneet etsimään biologista isäänsä. Yhtään enempää ei kaivattaisi lasten oikeuksien huononnusta.

Ja kaikki olemme olleet joskus lapsia, joten on kyse meidän kaikkien omakohtaisesta asiasta.

Meillä Suomessa on oikeus päättää omasta järkevästä lainsäädännöstämme ihan itse me kaikki yhdessä.

sammakkoperspektiivistä katsottuna, ei ylhäältä päin

#170 Re:

01.04.2017 22:46

#164: -  

 Ajattelen arvokeskustelua tarvittavan aina. Korkea virka ja hengellinen turmeltuneisuus eivät nekään sulje toisiaan pois. Suomessa voisi tapahtua paljon hyvää, jos myös osa papeista kokee hengellistä heräämistä.

Aikoinaan Suomessa oli hippiherätys, jossa myös hipit kokivat tarvitsevansa Kristuksen pelastavaa sovitusta. Omin sanoin kukin rukoilee niin kuin osaa. Oi Korkeuksien Faija! Tsiikaa alas! Auta! Amen. 


Vieras

#171

08.05.2017 08:38

Irja Askola jää eläkkeelle ensi syksynä, joten erottamisella alkaa olla kiire!


Vieras

#172

08.05.2017 08:39

Kukaan ei ole kieltänyt gay-pareja asumasta yhdessä.

Ei poliisit eikä isännöitsijä tule vihkitodistuksia kysymähän.


Vieras

#173

08.05.2017 08:43

Ei äidit ennenkään laspiaan ehtineet hoitaa tai sylissä pitää.

Oli suuret lapsilaumat, vedet ja puut piti kantaa, lehmien lypsämiseen meni navetassa kolme tuntia  aamuin, illoin, lapset oli yksin kotona tai kesällä ulkona. Pyykit pestiin käsin saunassa ja pyykkirannassa, ruoat tehtiin itse, leipomista riitti ja kalan perkuuta.Makkarat tehtiin itse, siansuolet käännettiin nurin ja pestiin kymmenessä vedessä jne.  Äidit oli myös heinäpellolla ja elopellolla elonkorjuussa, lapset pyöri helmoissa ja vauvat sai olla nälissään, lapsia kuoli aliravitsemukseen siinä määrin, että piti perustaa neuvolat äitejä opettamaan lapsia hoitamaan ja imettämään vauvoja. Rikkaiden perheisiin otettiin lastenhoitajia, jotka saattoivat olla 7-vuotiaita tyttöjä, silloin vanhaan hyvään aikaan työelämään mentiin 7-vuotiaana. Pojat joutui rengeiksi, tytöt piikomaan ja lastenlikoiksi.


Vieras

#174

09.05.2017 10:52

Ei ole kauan siitä, kun äidit riistettiin vauvoilta näiden ollessa 2 kk vanhoja.
Feministien ansiosta äidit (ja isät) nyt saa pitää hoitovapaata kolme vuotta.


Vieras

#175 Re: Re: Suunnattomasti ihmettelevä

06.03.2020 18:21