Vastustamme eduskunnan holtitonta palkkapolitiikkaa

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Vastustamme eduskunnan holtitonta palkkapolitiikkaa.

seppo puustinen
Vieras

#26 koska olette kykenemättömiä maahanmuutossa

20.09.2010 07:45

Suosittelen että kansanedustajilta perittäisiin erityinen maahanmuuttokustannusvero,koska ette pysty rajoittamaan holtittomaksi ja veronmaksajille kalliiksi käyvää maahanmuuttoa.Suomi tällä menolla on muisto ajasta jolloin uskalsi liikkua ulkosalla pelkäämättä oman turvallisuutensa/omaisuutensa puolesta.Islamilaisuus nousussa kaikkine lieve ilmiöineen,jo lähivuodet tulevat näyttämään,tämän tiktatoorisen uskonnon muutokset yhteiskunnassa,ellei löydetä keinoja kehityksen hillitsemiseksi.

Pettynyt
Vieras

#27 Turhaan, aivan turhaan...

26.09.2010 10:08

En koskaan enää käy äänestämässä, ja sanon toisillekin ettei se kannata. Eduskunta säätää lakeja, jotka vaikeuttavat ihmisten elämää ja toimintaa, hyvänä esimerkkinä ympäristö- ja jätevesilait.

Ympäristölakien seurauksista ei välitetä. On käsittämätöntä että teollista toimintaa kohtaan hyökätään raivokkaasti ympäristönsuojelun nimissä. Monet teollista toimintaa harjoittavat pienyritykset ovat joutuneet lopettamaan toimintansa, kun eivät pysty vastaamaan järjettömiin ympäristönsuojellullisiin haasteisiin.

Pienimuotoista teollista toimintaa harjoittavan yrityksen on todistettava ettei toiminta aiheuta ympäristölle haittaa. Ympäristöviranomaisen ei tarvitse osoittaa millaista haittaa toiminta aiheuttaa, vaan velvollisuus on siirretty yrittäjälle. Ympäristönsuojelusta on tullut viranomaisten Jumala ja diktatuuri, joka alistaa kaiken alleen.

En voi ymmärtää sitä, että vihreys on vienyt viranomaisten järjen. Ympäristöhömpästä on tehty työllisyyttä ja taloutta tärkeämpi asia.

 

Raimo JALONEN
Vieras

#28 ONKO HEILLÄ YKSILÖTASOLLA MINKÄÄNLAISIA SAAVUTUKSA

06.10.2010 13:10

Saatan epäillä että siinä joukossa on jos jonkinlaista vapaamatkustajaa.Nykytilanteessa kansanedustajia voisi karsia 30% koska avustajatkin ovat mukana.
KÖYHÄ
Vieras

#29 KÖYHYYS

06.10.2010 13:48

Suomessa rahatilanne muutenkin tiukalla,ei riitä leipää monenkaan köyhän pöytään.

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

06.10.2010 14:07


Ville Virkavallaton
Vieras

#31 Kansanedustajien palkkausvalta kansalle!

12.10.2010 23:34

Asiassa voidaan mennä vielä vähän pitemmälle. Siirretään koko kansanedustajien palkkausvalta kansalaisten päätettäväksi.

Asiasta on FaceBook-Ryhmä: Kansanedustajien Palkkausvalta Kansalle - Jos 150 000 liittyy niin...
http://www.facebook.com/group.php?gid=159049857449818&v=wall
uusi yrityskö
Vieras

#32 Miksi lakkoa ei tullutkaan?

17.10.2010 22:26

Katselin TV:stä eilen ranskalaisten barrikaadeja, ja voi että vähän nolottaa tämä Suomen yritys, kun vaan kourallinen uskaltautui sinne portaille. Mikä mättää?

Kyllä se on niin, että jos on todella jotakin mieltä, ja aikoo osallistua,niin kyllä se pitää niin tehdä. Turha on pelätä mitään tai ketään. Vain siten asiat muuttuu, että ongelmiin puututaan.