Tila ei laajene

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Tila ei laajene.

Jukka Savorinen
Adressin tekijä

#1 Einstein

20.07.2010 20:37

Boris Kuznetsov

EINSTEIN

Elämä. Kuolema. Kuolemattomuus

 

Sivu 212

"Atomi M on rikas saituri, joka eläessään ei kuluta lainkaan rahaa (energiaa). Kuitenkin testamentissaan hän jättää omaisuutensa kahdelle pojalleen M´ ja M´´ sillä ehdolla, että nämä lahjoittavat yhteiskunnalle pienen osan - vajaan tuhannesosan - omaisuudesta (energiasta tai massasta). Pojat siis omistavat yhdessä vähemmän kuin isä omisti (massojen M´ ja M´´ summa on jonkin verran pienempi kuin radioaktiivisen atomin massa M). Vaikka yhteiskunnalle lahjoitettava osa on suhteellisen pieni, se on kuitenkin sinänsä (liike-energiana tarkasteltuna) niin suuri, että se tuo mukanaan onnettomuuden uhkan. Tämän uhkan torjuminen on muodostunut nykyajan polttavimmaksi ongelmaksi."

Einstein

.

Olen Einsteinin kanssa täysin eri mieltä siitä että atomi ei kuluttaisi elämänsä aikana energiaa ollenkaan.

Kuluttaahan autokin polttoainetta eli energiaa paljonkin elämänsä aikana, mutta silti sen tankki voi olla täysi silloin kun se pysähtyy viimeisen kerran.

Eli atomit tankkaavat eli absorboivat koko elämänsä ajan itselleen koko ajan lisää energiaa, samalla kun säteilevät sitä pois päin itsestään.

Oikean atomimallin mukaan atomien ytimet räjähtävät eli laajenevat eli muuttuvat koko ajan vähemmän tiheäksi energiaksi, samalla kun säteilevät energiaansa eli itseään energia-aaltoina joilla on mm. elektronien ja fotonien luonne. Laajenevat atomien ytimet absorboivat itselleen koko ajan lisää energiaa siitä energiasta jota liikkuu atomien ytimien läpi.

Näin ollen atomi todellakin kuluttaa energiaa koko elämänsä ajan, samalla kun atomissa oleva energia vaihtuu ajan kanssa kokonaan.

Kaikki havainnot ja ilmiöt perustuvat ikuisen enrergian tiheyden vaihteluihin ikuisessa tilassa joka ei muutu millään tavalla.

Koko näkyvän maailmankaikkeuden historian ajan kaikki näkyvän maailmankaikkeuden energiakeskittymät ovat räjähtäneet eli laajentuneet eli muuttuneet vähemmän tiheäksi energiaksi eli niissä oleva energia on hajaantunut isomalle alueelle ikuisessa tilassa joka ei muutu millään tavalla.

Näkyvän maailmankaikkeuden historian alussa kaikki näkyvän maailmankaikkeuden energia todellakin oli erittäin tiheään käpertyneenä eli erittäin pienellä alueella, mutta se oli jo olemassa olevassa tilassa joka ei laajene tai kaareudu.

Tuo tiheä energia on ajan kanssa hajaantunut aina vain isommalle ja isommalle alueelle jo olemassa olevaan tilaan ja hajaantuu edelleen.

Mikään voima ei pidä atomien ytimissä olevaa energiaa saman kokoisella alueella tilassa joka ei muutu.

Atomien ytimissä oleva energia on aina hajaantunut jo olemassa olevaan tilaan ja hajaantuu edelleenkin.

Näin ainut oikea voima on TYÖNTÄVÄ voima joka perustuu entropiaan eli siihen että energia hajaantuu eli muuttuu vähemmän tiheäksi energiaksi jo olemassa olevassa ikuisessa tilassa.

Myös ihminen saa aikaan TYÖNTÄVÄÄ voimaa, kunhan saa energiaa muuttumaan normaalia nopeammin vähemmän tiheäksi energiaksi.

 

.

Mr. Pressure
Vieras

#2 Kaiken aineen/energian LIIKE

21.07.2010 10:14

Voiko atomin ytimen energia vaihtua.

 

http://bubblare.fi/movie/voiko_atomin_ytimen_energia_vaihtua_

 

.

 

 

Mr. Pressure
Vieras

#3 Tiede.fi

22.07.2010 11:22

Kari Enqvist

Kuoleman ja unohtamisen aikakirjat

sivu 151

"Tämä uskomusten häilyvyys mitätöi myös kaiken dialogin. Uskonnosta on turha väitellä, sillä uskolla ei ole ankkuria vaan se mukautuu argumenttien painosta ja etsii uuden uoman kuin vesi."

"Kun yrittää kysyä, mitä oikea usko on, vastaukset ovat mantroja. >>usko on syvää.>> Kun kysyy, millä tavoin syvää, vastaus kuuluu: Selittämättömällä tavalla. Se kiertää kehää olemattoman ytimen ympärillä. Uskonto ei ole uskoa johonkin, vaan uskoa uskomiseen. Sellaisena se voitaisiin jättää muhimaan kirkkoihin ja moskeijoihin ellei se pyrkisi kuristamaan myös niitä, joilla uskoa ei ole."



Kosmologit ja fyysikot uskovat laajenevaan tilaan.

Kun kysyy, miten tila laajenee, vastaukseksi saa mantroja. Se laajenee niin ettei kolmiulotteinen ihminen voi sitä ymmärtää. Kaksiulotteinen ei voi ymmärtää kolmatta tilaulottuvuutta jne.

Kun sanoo että kolmiulotteinen ihminen ymmärtää ettei kaksiulotteisia asioita ole fyysisesti olemassa, saa vastaukseksi mantran, niin mutta kyseessä olikin vain vertaus jne.


Minä olen kyllästynyt laajenevan tilan teoriaan jonka avulla fysiikan kaiken teoriaa ei voi saada aikaiseksi, koska eihän se tila mitään laajene tai muutu muutenkaan millään tavalla.

Nyt meillä on adressi jonka voi allekirjoittaa jos ei usko laajenevan tilan olemassa oloon.

http://www.adressit.com/tilaeilaajene





Otetaanpa sitten tämä ilmapallomantra ja tarkastellaan sitä kolmiulotteisesti.,



Ilmapallovertaus kolmiulotteisesti


Mehän voimme ajatella koko näkyvän maailmankaikkeuden olevan pieni osa ison ilmapallon pintaa.

Ajatellaan että ison ilmapallon pinta on paksuudeltaan vaikkapa 1000 x näkyvän maailmankaikkeuden halkaisija. Näkyvä maailmankaikkeus siis sijaitsee jossakin kolmiulotteisen ilmapallon pinnan sisäpuolella ja jossakin todella kaukana näkyvän maailmankaikkeuden ulkopuolella ja ilmapallon pinnan ulkopuolella on tuon ison ilmapallon keskusta, jossa tässä kuvitteellisessa tapauksessa olisi vähemmän tiheämmin energiaa kuin ilmapallon pinnan sisäpuolella.


Ajatellaan tuon keskustan olevan tällä hetkellä 1000 x ilmapallon pinnan paksuuden päässä meistä. Silloin jatkamalla ilmapallon keskustasta matkaa toiset 1000 kertaa ilmapallon pinnan paksuuden pituisen matkan, tulisi ilmapallon keskustan toisella puolella olevan pinnan sisäpuolelle.


Kaikki ilmapallon pinnan aine/energia työntyy pois päin ison ilmapallon keskustasta koko ajan, sitä nopeammin mitä enemmän ilmapallon sisään puhalletaan ilmaa.

Yhdessä hetkessä koko ilmapallon kolmiulotteinen pinta voi työntyä pois päin ilmapallon keskustasta ilmapallon pinnan paksuuden verran.

Samalla ilmapallon pinta muuttuu koko ajan ohuemmaksi, jolloin ilmapallon "atomit" loittonevat toisistaan, koska liikkuvat JO OLEMASSA OLEVASSA TILASSA pois päin ilmapallon keskustasta ja samalla pois päin toisistaan.

Toivottavasti kukaan ei enää ajattele ilmapallovertauksen todistavan millään tavalla jotakin mystistä laajenevaa tilaa, koska oikeasti ilmapallovertaus todistaa jotakin aivan muuta.



Aina tämän jälkeen kun joku vetää hihastaan ilmapallovertauksen, tulet ja kopioit tämän viestin ja lyöt kolmiulotteisen ässän pöytään.

.

Boris Kuznetsov

EINSTEIN

Elämä. Kuolema. Kuolemattomuus

Sivu 196

"Maaliskuun lopussa 1949 Einstein kirjoitti Solovinelle vastaukseksi tämän onnitteluihin seuraavaa:

"Teidän sydämellinen kirjeenne on liikuttanut minua syvästi. Se eroaa niin jyrkästi lukuisista muista kirjeistä, joita on satanut niskaani tämän surullisen tapauksen johdosta. Teistä tuntuu, että minä katselen elämäni työtä rauhallisena ja tyytyväisenä. Läheltä nähtynä kaikki näyttää toisenlaiselta. Ei ole ainuttakaan käsitettä, jonka pätevyydestä olisin vakuuttunut. En ole varma edes siitä, että olen oikealla tiellä. Aikalaiset näkevät minussa kerettiläisen ja taantumuksellisen, joka on niin sanoakseni elänyt aikansa yli. Tietysti se johtuu muodista ja likinäköisyydestä. Mutta tyydyttämättömyyden tunne kasvaa myös sisältä. Toisin ei voi ollakaan, kun on kriittinen ja rehellinen, ja huumori ja vaatimattomuus luovat tasapainon vastoin ulkoisia vaikutuksia.""



Joidenkin fyysikkojen ja kosmologien mukaan laajenevan tilan käsitteen kyseenalaistaminen on järjetöntä tai avaruuden laajeneminen on järjellisen epäilyn
ulkopuolella.


Itse Einstein epäili kaikkia käsitteitä.

"Ei ole ainuttakaan käsitettä, jonka pätevyydestä olisin vakuuttunut. En ole varma edes siitä, että olen oikealla tiellä."

.

Jos olet sitä mieltä ettei tila laajene, allekirjoita adressimme.

http://www.adressi.com/tilaeilaajene

.

Syksy Räsäsen mielipidettä asiaan voit kysyä Syksyn Blogissa.

http://www.tiede.fi/blog/2010/02/28/pal ... /#comments



Ps. Jos olet joskus epäillyt tilan laajenemista, nyt voit vaikuttaa siihen että asiasta aletaan keskustelemaan isommin, niin ettei tilan laajenemista uskota varmaksi asiaksi, vaikka laajenevalla tilalla ei voida tehdä tieteellisiä kokeita ollenkaan.

Pientä painetta isoille pojille, you know.



Ps. ps. Jos tila laajenee, se ilmeisesti on jotain ja näin tila ilmeisesti laajenisi jossakin joka on ei yhtään mitään? Miksi energian tiheys vaihtelisi tilassa joka laajenee jossakin mikä ei ole mitään? Miksi laajenevan tilan teoria ei sisällä tätä paikkaa jossa tila muka laajenee?

http://www.tiede.fi/keskustelut/ta-htitiede-ja-avaruus-f6/tila-ei-laajene-t46662.html

.

Mr. Pressure
Vieras

#4 Miten?

24.07.2010 06:26

Miten evoluutioteoriaan ja alkuräjähdysteoriaan uskovat luulevat saavansa aikaan uuden maailmankaikkeuden sitten kun kaikki energia on hajaantunut tasaisesti tilaan entropian takia.

Vaikka maailmankaikkeus olisi ikuinen ja olisi ääretön aika, ei energiasta joka entropian takia hajaantuu tilaan erittäin vähän tiheäksi, synny uutta maailmankaikkeutta omia aikojaan.

Hetkinen hetkinen, nyt ymmärrän ehkä miksi tiedeuskovaiset ovat keksineet ikioman Jumalan eli tilan joka muka laajenee ja kaareutuu.

Jos he olisivat kertoneet teoriasta jossa absoluuttiseen tilaan olisi syntynyt erittäin tiheä energiakeskittymä josta havaittu maailmankaikkeus ja enemmänkin syntyi, olisi herännyt kysymys, miten ja kuka pakkasi energian tiheäksi energiakeskittymäksi, koska eihän energia jatkuvan entropian takia voi omia aikojaan pakkautua erittäin tiheäksi energiakeskittymäksi.

Siksi evoluutioteoriaan uskovien oli pakko tempaista hatustaan joku maaginen käsite jolla uskovia hämättiin, heh.

Aika ovelia tyyppjeä, pakko myöntää.

Sitä en vain ymmärrä, miten tämä hämäys meni läpi. Miten kukaan alkoi uskomaan tilaan joka muka laajenee ja kaareutuu.

Oliko se Aristoteles joka keksi omasta päästään miten maailmankaikkeus toimii, niin ettei kukaan tehnyt tieteellisiä kokeita joilla olisi todistettu hänen väitteensä.

Galileo Galilei alkoi tehdä tieteellisiä kokeita ja näin syntyi tiede.

Mutta nyt on menty ajassa taaksepäin ja keksitty laajenevan ja kaareutuvan tilan käsite jota ei voida tutkia tieteellisten kokeiden avulla.

Pitää vain uskoa tähän mystiseen tilaan joka muka muuttuu, aivan kuten oliko se Aristoteles joka odotti muiden uskovan kaiken minkä hän ihmisille maailmankaikkeudesta kertoi.

.

Wikipedian mukaan Aristoteles olisi ollut filosofin lisäksi myös tiedemies, mutta tekikö hän ikinä yhtään tieteellistä koetta tai esittikö hän väitteidensä tueksi, millaisia tieteellisiä kokeita muut voisivat tehdä, että hänen väitteensä voitaisiin todistaa tieteellisesti?

Tässä tieteellinen koe jonka avulla voidaan todistaa ettei tila kaareudu tai laajene.

Tieteellinen koe.

Pitkä kouru avaruuteen joka pysäyttää tietystä suunnasta tulevat vanhat hiukkaset ja niistä matkan aikana säteilleen energian.

Kourun päähän kaukoputki jolla havannoidaan kaukaista galaksia jonka paikka tiedetään.

Ennustan että avoimelta puolelta kouruun tulevat vanhat hiukkaset ja niistä matkan aikana säteillyt energia saa kaukaisesta galaksista tulevien vanhojen fotonien liikeradan taipumaan kohti kourun pohjaa.

Jos näin, tämä tieteellinen koe todistaa että hiukkaset kuten fotonit säteilevät matkansa aikana energiaa jonka avulla Auringon ohi menevien vanhojen fotonien liikerata taipuu ilman että tila muka kaareutuu.

Ja valo myös venyy eli punasiirtyy matkansa aikana ilman että tila muka laajenee, koska fotonit tönivät toisiaan pois päin toisistaan matkansa aikana sen energian avulla jota säteilevät.


Näin väite laajenevasta ja kaareutuvasta tilasta on täysin tyhjä väite, jota se ilman tätä koettakin toki on, koska laajenevalla tilalla tai kaareutuvalla tilalla kun ei voi tehdä tieteellisiä kokeita ollenkaan.

 

Tähän adressiin on tarkoitus saada kymmeniä tuhansia nimiä, joten kerro tästä tutuillesi, niin hekin pääsevät mukaan mullistamaan maailmankuvamme.

Kiitos

 

.

Fyysikko
Vieras

#5 Kymmeniä

24.07.2010 12:56

Kymmeniä korkeintaan. Voit jättää ne tuhannet pois. Ei täältä sentään kymmentätuhatta peruskoulun keskeyttänyttä taida löytyä. Väitteesihän kun ovat aivan mihinkään perustumattomia ja pohjautuvat fysiikan täydelkliseen väärin ymmärtämiseen.

Mr. Pressure
Vieras

#6 Mr. Pressure

24.07.2010 13:30

Jos www.onesimpleprinciple.com malli kuvaisi maailmankaikkeutta väärällä tavalla, jäisi tämän adressin allekirjoittajien määrä pieneksi, mutta koska onesimpleprinciple malli kuvaa maailmankaikkeutta oikealla tavalla, tämän historiallisen adressin tulee allekirjoittamaan miljoonat ihmiset ajan kanssa, jahka saamme sen englanniksi englannin kielisille adressisivuille.

 

Nykyiset fyysikot eivät vielä edes ymmärrä että atomien ytimet koostuvat vain erillisistä energiatihentymistä joiden energia vaihtuun ajan kanssa kokonaan.

Sama atomi, ei energia. Aivan kuten järven vesi vaihtuu ajan kanssa kokonaan. Sama järvi, eri vesi.

 

Nykyiset fyysikot eivät ymmärrä ettei vetävää voimaa oikeasti ole olemassa ollenkaan. He uskovat vetävän voiman olemassa oloon, vaikka eivät osaa kertoa miten se syntyy, toimii ja välittyy.

 

He luulevat että atomien ytimien energia kykenee pitämään itse itsensä saman kokoisena pakettina, vaikka oikeasti energia kaikissa erillisissä energiakeskittymissä on hajaantunut jo olemassa olevaan tilaan ns. alkuräjähdyksesta alkaen.

Taustasäteily todistaa energian todellakin olleen aikoinaan  paljon tiheämmin jo olemassa olevassa tilassa ja nykyisin sama energia on paljon vähemmän tiheämmin. Myös atomien ytimissä.

Kaikissa atomien ytimissä samassa SUHTEESSA, you know.

Nykyiset fyysikot USKOVAT pimeään aineeseen, joka on erilaista kuin havaittava aine, mutta omaa samanlaisen mystisen vetävän voiman, jonka tapaa toimia ei kuitenkaan osata selittää.

Alkuräjähdysteoriaan uskovat muodostavat ison ryhmän, mutta tämä iso ryhmä on pelkkä iso uskonlahko joka uskoo tilaan joka muka muuttuu ja vetävään voimaan jonka tapaa he eivät osaa selittää.

Heidän teoriansa sisältävät mantroja kaksiulotteisista olennoista joiden he ilmeisesti uskovat olevan fyysisesti mahdollisia tai ainakin he antavat ymmärtää, että kolmiulotteinen olento voi ymmärtää kaksiulotteisen olennon, vaikka lapsikin ymmärtää ettei kaksiulotteisia asioita ole olemassa.

Tämä video kertoo miksi kaikki atomit alkoivat aikoinaan laajenemaan kiihtyvällä vauhdilla.

http://videot.suomi24.fi/movie/voiko_atomin_ytimen_energia_vaihtua_.action

Tila ei siis koskaan ole laajentunut, eikä se myöskään koskaan alkanut laajenemaan kiihtyvällä vauhdilla.

 

Mr. Pressure
Vieras

#7 Englanniksi

25.07.2010 10:28

Mistä löytyy vastaava adressisivusto englanniksi?

Kuka kääntäisi tämän adressin tekstin englanniksi.

Lisätään painetta pikkuhiljaa.

Olen kyllästynyt mantroihin kaksiulotteisista olennoista, pimeistä aineista ja tilasta joka muka laajenee ja kaareutuu.

Miten tiedeyhteisö on voinut alkaa uskomaan käsitteisiin jotka kuuluvat enemmän uskonlahkon uskomuksiksi, kuin tieteellisiksi teorioiksi.

Eihän laajenevaa tilaa voi havannoida millään tavalla. Sitä ei voi tutkia millään tavalla. Sillä ei ole tehty yhtään tieteellistä koetta, saatikka että olisi joku koe joka olisi toistettu. Laajeneva tila ei ole tiedettä, se on uskonlahkon uskomus.

 

On aika herätä sadan vuoden unesta.

.

ihmettelijä
Vieras

#8 Ihmettelen

25.07.2010 15:26

Ihmettelen, mistä puhut? Avaruuden laajeneminen on eittämätön fakta.

Miksi tilan laajenemisella ei voisi muka tehdä kokeita. Itse universumi on sellainen koe. Ei tarvitse muuta kuin havainnoida.

Miten muka vetävää voimaa ei ole selitetty? Ymmärrätkö mitään vuorovaikutuksista, vahva- ja heikko ydinvoima sekä sähkömagneettien voima? Gravitaatio näyttää olevan avaruuden kaareutumista, eikä aito voimavaikutus. Tosin gravitaation perusongelma on vielä vailla ratkaisua. Sähkömagneettiset ja atomaariset vuorovaikutukset sen sijaan tunnetaan hyvin, eikä niitä ole mitenkään mahdollista selittää ilman vetäiä voimavaikutuksia.

Eikö ymmärrä?
Vieras

#9 Miksi muka?

25.07.2010 15:41

Se että valo taipuu Auringon ohituksen yhteydessä on fakta. Se että valo on sitä punasiirtyneempää, mitä vanhempaa se on, on fakta. Se että maailmankaikkeus on olemassa, on fakta.

 

Se että ulkopuolinen persoonallinen Jumala olisi luonut maailmankaikkeuden, ei ole fakta. Ulkopuolinen persoonallinen Jumala on ihmisen hatustaan tempaisema käsite.

 

Se että vanha valo olisi punasiirtynyt siksi että tila laajenee, ei ole fakta. Laajeneva tila on ihmisen hatustaan tempaisema käsite, eikä laajenevaa tilaa voi havannoida, eikä sitä voi todistaa tieteellisesti.

 

Se että valo taipuu siksi että tila kaareutuu, ei ole fakta. Kaareutuva tila on ihmisen hatustaan tempaisema käsite.

.

Tähtitieteen harrastaja
Vieras

#10 Eihän

27.07.2010 09:01

Eihän tässä mistään Jumalasta puhuta, vaan laajenevasta tilasta. Et kai kuvittele, että punasiirtymä olisi ainoa laajenevan tilan osoitin. Se on todistettu varsin vahvasti useilla toisistaan riippumattomilla tavoilla.

Matemaattiset teoriat. Einstein, De Sitter

Alkuräjähdysteoria ja sen moninaiset todisteet

Punasiirtymä

Laajenemisen mitattu kiihtyminen

 

Kukaan ammattikosmologi ei epäile sitä. Todisteet ovat kenen tahansa saatavilla, jos vain kykenee niitä ymmärtämään.

Mr. Pressure
Vieras

#11 Ei maapallon liikkumattomuutta epäilty

27.07.2010 10:56

Maapallon paikallaan pysyminen oli aikoinaan järjellisen epäilemisen ulkopuolella.

 

Onneksemme Kopernikus ja Galileo Galilei kyseenalaistivat maakeskisen mallin.

 

On aika kyseenalaistaa laajeneva tila.

 

Tule sinäkin mukaan ja kyseenalaista asia jota ei voida tutkia tieteellisesti.

 

Vain sellaista mikä koostuu havaittavasta energiasta, voidaan tutkia tavalla tai toisella.

 

Tila itsessään ei ole yhtään mitään ja siksi laajenevaa tilaa ei voi tutkia tieteellisesti ja näin asia on.

.

Mr. Pressure
Vieras

#12 Ammattikosmologeista

27.07.2010 10:58

Kukaan ammattikosmologi ei uskalla ääneen epäillä laajenevaa tilaa, koska häen työpaikkansa olisi silloin vaarassa, you know.

 

Munaa siihen harvalta löytyy, jos keltään.

Tosin joku aika sitten oli juttua www.sciencenews.org sivuilla eiitä ettei tila ehkä laajene ollenkaan.

 

Tilan kiihtyvää laajenemista epäillään jo aivan suoraan.

.


Vieras

#13

27.07.2010 21:43

Sytyttäkää Valonne aina missä polkunne kulkee.

Mr. Pressure
Vieras

#14 tarjous

30.07.2010 18:27

tarjous tiede.fi keskustelujen Tiäremiäs nimimerkillä keskustelevalle.

 

http://onesimpleprinciple.com/forum/viewtopic.php?p=6301#6301


1000 euron palkkio sinulle tai jos sinua ei kiinnosta, jollekin jota kiinnostaa.

Jos siis olet edelleen työtön, tässä olisi pientä puuhaa sinulle.

Yritä hankkia 1000 allekirjoitusta tähän

www.adressit.com/tilaeilaajene

adressiin, tuhannesta eri IP-osoitteesta.


Jos kiinnostaa, pistä www.tiede.fi keskustelujen Mr. Pressure nimimerkille yksityisviesti, kiitos.


Vaihtoehtoisesti tarjoan sinulle 1 000 000 euron palkkiota, jos joskus tämä kehittämäni ajatus maailmankaikkeuden toimintatavasta tuottaa minulle niin paljon rahaa.

Lupaan siis sinulle ensimmäisen miljoona euroani, jotka tämä ajatukseni tuo minulle, jos kerään 10 000 nimeä adressiin.


En koe että tuo raha olisi pois minulta, koska oletan että hän joka keksiin miten maailmankaikkeus okkeasti toimii, tulee ansaitsemaan ajatustensa avulla miljoonia, jos niin haluaa.

Itse en juurikaan ole kiinnostunut rahasta ja siksi olenkin ajatellut etukäteen niin että pistän kaikista rahoista 90 % hyväntekeväisyyteen ja loput annan vaimolleni ja lapsilleni.

Tietysti tuen läheisiäni noista 90 % hyväntekeväisyys rahoista vaikkapa 10 %:tilla niistä.

Eli 81 % hyväntekeväisyyteen sellaisten ihmisten hyväksi joita en tunne, 9 % läheisilleni ja 10 % vaimolleni ja lapsilleni.



Jos lähdet mukaan toimintaan, sinun kannattaa ehkä avata facebook ryhmä jossa kerrot tilanteesi ja pyydät apuja.

ja onhan sinulla tiede.fi keskusteluissa ystäviä jotka voivat auttaa ainua ideoimaan erilaisia tapoja saada nimiä adressiin.

Ja ehkäpä joku heistä haluaa auttaa sinua taloudellisesti 1 euron edestä, you know.

Jos lähdet mukaan, mieti tarkkaan miten toimit.

Sitten kun aloitat, aikaa on vain yksi kuukausi.

Siksi kenenkään ei kannata allekirjoittaa adressia vielä eli allekirjoitus kannattaa säästää siihen kun Tiäremiäs tai joku muu asiasta kiinnostunut aloittaa nimien keräämisen.

Jokainen nimi eri IP-osoitteesta on siis 1 euron arvoinen.

837 nimeä = 837 euroa sinulle.

Very Happy

Ps. maalasin juuri talomme ja säästin 10 000 euroa - kotitalousvähennys - kulut eli yli 3000 euroa.

Ajattelin käyttää siitä 1000 euroa tähän projektiin.

.

Ps.Ps. ja minä kun olen sen verran ihmisystävällinen tyyppi, niin lupaampa sinulle saman tien ensimmäisen 50 000 euroa, jos ja kun ajatukseni koskaan tuo minulle rahaa, vaikka et lähtisi tähän projektiin ollenkaan mukaan.

Tämä ei suinkaan tarkoita sitä ettenkö uskoisi olevani oikeassa, päin vastoin.

Olen täysin vakuuttunut että mitään ei synny tyhjästä ja siksi kaikki energia joka on olemassa nyt, on ollut olemassa ikuisesti tilassa joka myös on ikuinen ja ei näin ollen todellakaan laajene.

Hyvä jatkoa sinulle.


.

Edit. Sovitaan aloitusaika, josta kuukausi aikaa, jos lähdet mukaan.

 

.

Ikuinen energia
Vieras

#15 Olemme sittenkin yksi

01.08.2010 15:53

Oletan meidän olevan yksi.

Ikuinen energia ikuisessa tilassa joka ei laajene tai kaareudu.

Miten uusi maailmankaikkeus luodaan alku / lopputilanteesta

Miten me hän loimme taas kerran uuden maailmankaikkeuden ikuisesta energiastamme ikuiseen tilaan.

Lopulta luodun maailmankaikkeuden erilliset eri tiheyden, eri tilavuuden ja eri varauksen omaavien energiatihentymien energia on hajaantunut tasaisesti tilaan.

Siinä vaiheessa on erillisiä saman tiheyden, saman tilavuuden ja saman varauksen omaavia energiatihentymiä joihin edelleen tulee muista energiatihentymistä energiaa aaltoina jotka aiheuttavat ulkoiseen paineen tihentymään ja saa ne säteilemään energiaa jne.

Näin me hän voimme välittää informaatiota energiatihentymistä toisiin.

Kun aloitamme luomaan uutta maailmankaikkeutta, suoristamme energiatihentymien energiaa tietyltä puolelta ja nyt tämä energiaa uhrautuu ja työntää loput energiatihentymän energiasta kohti tiettyä sovittua aluetta.

Kun ison pallomaisen alueen jokainen energiatihentymä toimii samalla tavalla, työntyy uhrautuvaa energiaa pois päin tuon pallomaisen alueen keskustasta ja loput energiatihentymien energiasta työntyy tuon pallomaisen alueen keskustaa kohti jne.

Näin luomme tiheän energiakeskittymän jonka ulkopuolella on paljon vähemmän tiheämmin energiaa.

Tuota tiheää energiakeskittymää voidaan kutsua vaikkapa häntäänsä syöväksi "käärmeen pääksi". Häntä oli se uhrautunut energiaa joka alkoi työntymään pois päin tuolta alueelta ja on kääntynyt jossakin vaiheessa takaisin päin, kohti luotua päätä, joka räjähtää eli laajenee eli suoristuu eli avautuu eli muuttuu vähemmän tiheäksi energiaksi ikuisessa tilassa joka ei muutu millään tavalla.

Video aiheesta.


http://bubblare.fi/movie/ensimmainen_tieteellinen_luomis_teoria_



.



Alkuräjähdysteorian laajenevan tilan teorian avulla eliminoidaan älykään suunnittelijan olemassa olo.

Me ikäänkuin itse kiellämme itsemme uskoessamme että kaikki syntyi sattumalta alkuräjähdyksessä jota ennen ei ollut olemassa muka mitään, ei edes tilaa.

Kun ymmärtää että energia on ikuinen ja sijaitsee ikuisessa tilassa joka ei muutu, ymmärtää että sen alkuräjähdysteorian mukaisen erittäin tiheän energiakeskittymän pakkaamiseen jo olemassa olevasta teoriasta tarvitaan älykäs suunnittelija.

Siksi laajenevan tilan käsite pitää kyseenalaistaa. Alkuräjähdysteorian kannattajat, jotka olettavat kaiken syntyneen sattumalta, uskovat virheelliseen laajenevan tilan käsitteeseen.

 

.

Ikuinen energia
Vieras

#16 1 + 1 = 1

01.08.2010 16:02

1 + 1 = 1

 

Yksi mutteri + yksi pultti voivat muodostaa yhden kokonaisuuden.

 

Jokainen ihminen on 100 %:sesti erillinen ihminen.

 

Mutta ehkäpä jonkun toisen tason tai ulottuvuuden kautta me olemme yksi joka koemme kaiken meidän kauttamme.

 

Tämä meidän havaitsemamme maailmankaikkeus on yksi ulottuvuus joka koostuu tilasta jolla on kolme TILAulottuvuutta ja energiasta jonka tiheys vaihtelee tilassa joka ei muutu.

 

Tämä toinen taso tai ulottuvuus on täysin eri asia kuin tieteellisten teorioiden ylimääräiset TILAulottuvuudet.

 

Ylimääräisiä TILAulottuvuuksia ei ole olemassa, eikä sellaisia tarvita minkään ilmiön selittämiseen.

.

Ikuinen energia
Vieras

#17 Yksi auto

01.08.2010 16:13

ajatellaan yhtä autoa.

 

Auto koostuu eri osistaan joista on koottu yksi auto.

Auton eri osat koostuvat erillisistä eri tiheyden ja eri tilavuuden omaavista energiatihentymistä joissa on vain yhtä samaa asiaa jota voimme kutsua nimellä energia.

 

Ei ole olemassa ainetta joka muuttuu energiaksi.

 

On vain energiaa joka on hajaantunut tilaan erillisiksi energiatihentymiksi joiden energiaan entropia vaikuttaa koko ajan jne.

.

Ikuinen energia
Vieras

#18 hauska todistustaakka

01.08.2010 16:37

Hauskaakin hauskempi todistustaakka.


Useat tahot esittävät että minulla olisi joku todistustaakka eli että minun pitäisi todistaa ajatukseni tieteellisesti jne.

Meillä on todisteet siitä ettei Kopernikus itse kehittänyt Aurinkokeskiselle mallille painovoimateoriaa, koska tuon teorian kehitti Newton.

Toiset tahot esitättävät tai ainakin antavat ymmärtää, että minun pitäisi kehittää se matematiikka joka todistaa ajatukseni.

Oikeasti heillä itsellään on todistustaakka, koska väittävät että minun täytyy kehittää ajatukseeni toimiva matematiikka.

Tämä siksi että jo olemassa olevat todisteet todistavat sen ettei niin ole.

Tiedämme että Galileo Galilei, Newton ja kumppanit todistivat Aurinkokeskisen mallin.

Joku muu voi kehittää ajatukseeni toimivan matematiikan.

Mikään laki ei velvoita minua todistamaan ajatusteni olevan totuus maailmankaikkeudesta.

siirränkin tämän hauskan todistustaakan heille jotka väittävät todisteide vastaisesti että minulla olisi joku ihm etodistustaakka ja että minun pitäisi todistaa ajatukseni tieteellisesti.

No, onhan minulla tieteellinen koe jolla voimme todistaa tieteellisesti sen että oikeasti fotonienkin energiaan vaikuttaa entropia joka saa aikaiseksi sen että valo punasiirtyy matkansa aikana ja sen että valo taipuu Auroingon ohituksen yhteydessä.

Onkohan kukaan kuullut yhdestäkään ihmisen kehittämästä tieteellisestä kokeesta joka tehdään laajenevalla tilalla tai kaareutuvalla tilalla?

no ei tasan ole, koska tilalla ei voi tehdä tieteellisiä kokeita, koska tila ei ole yhtään mitään. Miten sellaisella asialla joka ei ole yhtään mitään, voisi tehdä tieteellisiä kokeita, kysyn vain?

Fotoneita on oikeasti olemassa ja niissä on energiaa, aivan kuten kaikissa muissakin energiatihentymissä.

 

Ja niidenkin energia vaihtuu ajan kanssa, sitä mukaa kuin ne absorboivat itselleen lisää energiaa ja säteilevät sitä toisiaan kohti, jolloin valo ajan kanssa punasiirtyy.

Tuo energia jota fotonit matkansa aikana säteilevät, työntää Auringon ohi meneviä vanhoja fotoneja Aurinkoa kohti ja näin valo taipuu ilman että tila kaareutuisi.

 

.

Leikkiäkö vain?
Vieras

#19 Mietiskellyt

01.08.2010 17:32

Miksi suhteellisuusteorian mukainen tila on otettu vakavasti ja miksi tiedeyhteisön jäsenet ovat alkaneet uskomaan tilaan joka voi muka muuttua.

Itse Einstein sanoi tilasta näin.

"Jos lupaatte, ettette ota vastausta liian vakavalta kannalta ja pidätte sitä eräänlaisena leikkinä, niin selitän asian näin. Ennen uskottiin, että jos kaikki kappaleet häviäisivät maailmankaikkeudesta, niin aika ja avaruus säilyisivät. Suhteellisuusteorian mukaan aika ja avaruus katoaisivat kappaleiden mukana"

 

 

Laskiko Einstein vain leikkiä?

Aika hauska hemmo, oli hän, Einstein.

 

:);):)

tieteellisiä kokeita kaivataan
Vieras

#20 Todistustaakka

02.08.2010 11:07

Laajenevaan tilaan uskovilla on todistustaakka. Energia josta kaikki koostuu, on jotakin konkreettista jota voidaan tutkia ja jolla voidaan tehdä tieteellisiä kokeita. Tila ei ole yhtään mitään. Energia siis on jotakin mitä tila ei ole. Tietysti tila on olemassa, koska jossakin paikassahan sen energian täytyy olla.

 

Energiaa ei synny tyhjästä, eikä energia koskaan häviä. Tästä päättelemme, että kaikki se mikä on nyt olemassa, on ollut olemassa aina, muodossa tai toisessa. Jos väittää että energia, aika ja tila syntyivät totaalisesta olemattomuudesta, omaa todistustaakan.

 

Meillä on mitään todisteita siitä että energiaa voisi syntyä lisää tyhjästä. Tilassa kyllä liikkuu erittäin pieniä hiukkasia joista voi yhdistyä uusi havaittava hiukkanen, mutta eihän se silloin syntynyt tyhjästä, koska siinä oleva energia oli olemassa, mutta se oli hajaantuneena vielä pienemmiksi energiatihentymiksi, jotka yhdistyivät havaittavaksi hiukkaseksi, joka koostuu niistä jo olemassa olevista pienemmistä hiukkasista.

 

Tiedämme ettei tilasta saa energiaa hävimämään, mutta pystymme ajattelemaan tilan joka ei ole yhtään mitään, niin ettei siinä ole yhtään energiaa. Minä itse en osaa ajatella miten tämän tilan, joka minun mielestäni on jo itsessään ei yhtään mitään, voisi ottaa pois, jolloin jäljelle jäisi totaallinen olemattomuus.

 

Eikö tila ilman energiaa ole jo itsessään totaallinen olemattomuus. Miten tila voisi hävitä tai miten tila voisi syntyä. Millainen on tämä totaallinen olemattomuus josta syntyy tila?

Laajenevan tilan kannattajat eivät ole todistaneet laajenevaa tilaa tieteellisesti. He ovat tehneet havaintoja laitteilla jotka koostuvat energiasta ja ovat saaneet infoa energiakeskittymistä niiden hiukkasten avulla jotka ovat peräisin noista energiatihentymistä ja ovat itsekin sitä yhtä ja samaa raaka-ainetta eli energiaa joka on jotakin konkreettista ja jonka tiheys vaihtelee tilassa joka on ei yhtään mitään.

 

Missä siis on havainto laajenevasta tilasta? Ei missään. On vain virheellinen tulkinta havainnosta jolla ei ole mitään tekemistä sellaisen tilan kanssa joka muka muuttuu. Onko tutkijat saaneet tämän laajenevan tilan esim. laajenemaan normaalia nopeammin tai ovatko he ylipäätään voineet havannoida tätä laajenevaa tilaa? Ovatko he tehneet joitakin tieteellisiä kokeita laajenevalla tilalla ja jos, niin millaisia?

 

Tietysti entropia vaikuttaa myös hiukkasiin kuten neutriinot ja fotonit.

 

Siksi vanha valo punasiirtyy matkansa aikana ja siksi Aurinkoa kohti menevä energiaa saa Auringon ohi menevien fotonien liikeradan taipumaan havaitulla tavalla.

 

Laajeneva tila ja kaareutuva tila ovat ison uskonlahkon uskomuksia.

 

Valtaojan mielestä idiootit uskovat ettei ihminen ole käynyt Kuussa. Minä oletan ihmisten käyneen Kuussa, mutta en laita päätäni pantiksi sen puolesta että he varmasti kävivät.

 

Minusta idiootit uskovat laajenevan tilan olevan 100 %:sen varma asia.

.

Taakkaakovain
Vieras

#21 Monellako

02.08.2010 16:01

Monellako nimimerkillä kirjoitat samoja jorinoita. Et kai luule, että se tekee jutustasi yhtään uskottavampaa.

Olet väittänyt tehneesi uuden maailmanselitysmallin. Todistustaakka on yksiselitteisesti väitteen esittäjällä.

Maailman kosmologit ja fyysikot ovat siis mielestäsi idiootteja. He kun eivät epäile tilan laajenemista. Savorinen vastaan tiedeyhteisö. Mielenkiintoistako. Ei. Säälittävää.

Neuvoja
Vieras

#22 Niin

03.08.2010 16:25

"Yksi mutteri + yksi pultti voivat muodostaa yhden kokonaisuuden."

 

Aine ja energia ovat pohjimmiltaan saman asian kaksi ilmenemismuotoa. Ne ovat kuitenkin erilaisia. Sinä yrität selittää kaiken energian käyttäytymisenä. Se on aivan yhtä mahdoton ajatus, kuin auton koneremppa käyttäen pelkkiä pultteja tai pelkkiä muttereita. Sinun kannattasi itse tutustua energia- ja hiukkasfysiikkaan, ennen kuin yrität kehitellä teorioita. Jos sotket ne kaksi asiaa, ei voi kuin mennä metsään.

Mr. Pressure
Vieras

#23 Selittäkää

03.08.2010 19:41

Selittäkää miten ja miksi tila laajenee.

Miten gluoni voi välittää sidosvoiman törmäämällä kvarkkiin? Sehän rikkoo liikemäärän säilymislakia.

 

Miten vetävä voima syntyy, toimii ja välittyy.

 

Miten ja miksi tila kaareutuu.

Miten ja miksi fotonin liikerata taipuu Auringon ohituksen yhteydessä. Eikä mitään käsien heiluttelua, vaan kertokaa syvällisesti asia. Ei mitään, tila kaareutuu tai Aurinko kerää ympärilleen suojelusenkeleitä tai muuta vastaavaa käsien heiluttelua, jooko.

 

Mitä on pimeä aine joka on erilaista kuin havaittava, mutta omaa samanlaisen mystisen vetävän voiman, jota ei osata selittää.

Mikä on tämä mystinen pimeä energia joka muka saa tilan laajenemaan normaalia nopeammin?

 

Miten ja miksi varaukset pysyvät yllä?

 

Miten fotoni muka lähtee hokkus pokkus valonnopeudella liikkumaan yks kaks, ilman että sen energia kiihdyttää ensin vauhtiaan?

Einstein ymmärsi ettei hän vielä ymmärtänyt asioita syvällisesti alkuunkaan, mutta nämä heput ne LUULEE ymmärtävänsä.

He vain LUULEVAT.

Esittely » Filosofia » Einstein

Albert Einstein

Albert Einstein - Kuva: Oren Jack Turner (PD)

Tässä muutama filosofinen lainaus Albert Einsteinin elämäkertakirjasta, jonka kirjoitti Albrecht Fölsing.

Vuonna 1955 suhteellisuusteorian keksimisestä tuli kuluneeksi tasan viisikymmentä vuotta. Suhteellisuusteorian juhlintaa Einstein kommentoi kirjeessään Max Von Lauelle näin (sivu 640):

"Jos olen jotakin pitkän elämäni mietteissä tajunnut, niin sen, että olemme paljon kauempana alkeisprosessien syvällisestä ymmärtämisestä, kuin useimmat aikalaisemme uskovatkaan, joten meluisa juhlinta tuskin vastaa asioiden tilaa."

Tässä vielä samasta kirjasta lisää Einsteinia ja ajatuksia kvanttifysiikasta (sivu 504):

"En haluaisi joutua hylkäämään tiukkaa kausaliteettia, ennen kuin sitä on puolustettu täysin toisella tavalla kuin tähän asti. Minusta tuntuu sietämättömältä ajatus, että säteen kohdistuessa elektroniin tämä saa itse vapaasti päättää, minkä hetken ja suunnan se valitsee ilmaantuakseen. Jos näin on, niin haluaisin mieluummin olla suutari tai pelipankin hoitaja kuin fyysikko."


Minä puolustan kausaliteettia totaalisen eri tavalla!

.
Mr. Pressure
Vieras

#24 taloussanomat

03.08.2010 19:43

miksi keskustelujani on taloussanomien sivuilla. En muista sinne kirjoittaneeni asiaan liittyvää.

 

Hyvä paketti. kannattaa lukea

 

http://www.taloussanomat.fi/keskustelut/?forumID=23&threadID=222440

 

.

Mr. Pressure
Vieras

#25 Einstein

03.08.2010 19:51

Kun henkilö omaa tarpeeksi mielikuvitusta, hän voi mennä ajassa taakse päin ajatuksissaan ja kohdata oppineen joka oli opettellut ulkoa tähtikupolimallin, jonka mukaan Maapallo pysyy paikoillaan. Hän voi kertoa kyseiselle oppineelle ja "viisaille" ystävilleen että hei, ei se Maapallo pysy paikoillaan. Maapallo liikkuu, pyörii akselinsa ympäri ja kiertää Aurinkoa.


Arvatkaapa mitä sen ajan oppineet olisivat vastanneet kyseiseen väitteeseen, joka siis pitää paikkansa?

Arvaan että jotakin tämän tapaista:

Huuhaa ei kuulu oppineiden keskustelualuesiin. Tämä on tähtitieteen harrastajille tai asiasta kiinnostuneille tarkoitettu paikka jossa me voimme keskustella asioista jotka me varmasti tiedämme pitävän paikkansa.

Tähtikupolin olemassa olo  todistettu asia ja mikään  muu teoria ei voi selittää tähtien liikkeitä, mutta eiväthän nämä epäilijät sitä voi ymmärtää jne jne.

 

Oppineet ne LUULEVAT tietävänsä asioita, mutta eivät he tiedä. he vain luulevat tietävänsä.

 

Laajeva tila, heh.

kaareutuva tila, heh

Pimeä aine, heh

Pimeä energia, heh

Tähtikupoli, heh

vetävä voima, heh



.


Einstein se oli kuitenkin sen verran viisas että ymmärsi ettei hän, eikä kukaan hänen aikansa ihminen ymmärtänyt mitään syvällisesti.

EINSTEIN

Elämä. Kuolema. Kuolemattomuus

Sivu 196

"Maaliskuun lopussa 1949 Einstein kirjoitti Solovinelle vastaukseksi tämän onnitteluihin seuraavaa:

"Teidän sydämellinen kirjeenne on liikuttanut minua syvästi. Se eroaa niin jyrkästi lukuisista muista kirjeistä, joita on satanut niskaani tämän surullisen tapauksen johdosta. Teistä tuntuu, että minä katselen elämäni työtä rauhallisena ja tyytyväisenä. Läheltä nähtynä kaikki näyttää toisenlaiselta. Ei ole ainuttakaan käsitettä, jonka pätevyydestä olisin vakuuttunut. En ole varma edes siitä, että olen oikealla tiellä. Aikalaiset näkevät minussa kerettiläisen ja taantumuksellisen, joka on niin sanoakseni elänyt aikansa yli. Tietysti se johtuu muodista ja likinäköisyydestä. Mutta tyydyttämättömyyden tunne kasvaa myös sisältä. Toisin ei voi ollakaan, kun on kriittinen ja rehellinen, ja huumori ja vaatimattomuus luovat tasapainon vastoin ulkoisia vaikutuksia.""



Joidenkin fyysikkojen ja kosmologien mukaan laajenevan tilan käsitteen kyseenalaistaminen on järjetöntä tai avaruuden laajeneminen on järjellisen epäilyn
ulkopuolella.


Itse Einstein epäili kaikkia käsitteitä.



"Ei ole ainuttakaan käsitettä, jonka pätevyydestä olisin vakuuttunut. En ole varma edes siitä, että olen oikealla tiellä."