Alkon tulo Pakilan Lidlin tiloihin tulee estää

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Alkon tulo Pakilan Lidlin tiloihin tulee estää.

ca
Vieras

#1 Ei Alkoa Pakilaan

31.08.2010 12:25

No johan on kumma, että tännekin suunnitellaan Alkoa. Kuka siellä kävisi, kun Oulunkylässäkin on kys. liike, ja viinin voi tuoda keskustasta matkalla töistä kotiin. Ja onhan entinen Spar -kauppa tyhjillään, jos se nyt pakko on saada johonkin kulmille. En kaipaa sitä lainkaan.

Älytön idea!

 

jukka AX

#2 Alko vihdoinkin tänne

01.09.2010 18:08

Helppohan se on puhua kun on auto alla. Mutta ilman autoa kestää viinipullon hakeminen vajaan tunnin! Keskellä Helsinkiä, pääkaupungissa. Myös pakkasessa ja siitä joutuu vielä maksamaan bussimatkan n.2e.

Kävely pysäkille, odotus, bussilla, Käpylään, kävely, asiointi ja sama takaisin.

On nimenomaan ollut käsittämätöntä, ettei näin suurella alueella ole ollut Alkoa. Monessako pääkaupungissa pitää todella matkustaa lähes 10 km hakeakseen pullon viiniä.

 

Tervetuloa Alko!

Se olisi vähintää kohtuullista!

huuhaa

#3 Viinan kieltäminen lailla

02.09.2010 15:10

Olis kova juttu niin saatais kotipolto ja pimeä myynti kannattavaksi

jukka AX

#4 Re: Alko vihdoinkin tänne

03.09.2010 12:00

#2: jukka AX - Alko vihdoinkin tänne 

 Demonstroidaan tuo vielä tarkemmin, eli lyhin ja nopein matka Alkoon Maunulasta/Pakilasta: Käpylä.

Kävely pysäkille (sää kuin sää) 5min, bussin odotus 5min (joskus 10, joskus tulee etuajassa ja myöhästyy) ajomatka 5min, kävely 5min, asiointi 5min, kävely 5min, odotus 5min, matka 5min, kävely kotiin 5min = 45min - 1h. + bussilippu noin 2e.

Moniko autollinen lähtisi tuolle matkalle mielellään hakemaan snapsit, A-olutta, viinipullon tai mitä sitten hakeekin vaikkapa marraskuun räntäsadetuulessa.

Vieras
Vieras

#5 Re: Ei Alkoa Pakilaan

03.09.2010 12:04

#1: ca - Ei Alkoa Pakilaan 

 "Viinin voi tuoda keskustasta matkalla töistä kotiin."

Siinä meillä älyn jättiläinen: hän vain luulee, että kaikki Pakilassa ja sen ympäristössä käyvät Helsingin keskustassa töissä. Missä maailmoissa sinä oikein elät?

maria
Vieras

#6 Ei Alkoa Pakilaan

04.09.2010 20:29

Olin jo kauhuissani, kun Lidl tuli naapuriimme. Ajattelin sitä autorallia, joka Pakialntien ja Alkutien risteykseen muodostuu. Henkensä kaupalla saa pelätä aina kun lähtee ulos. Nyt ralli vain pahenisi ja saisimme risteykseemme vielä Alkon autot. Sparin vanhat tilat ovat oivalliset Alkolle, mikäli joku Alkoa Pakilaan haluaa. Uskon kuitenkin, etteivät ne ole pakilalaiset. Paras paikka Alkolle olisi Maunulassa uusissa liiketiloissa, ja siellähän ne asiakkaakin ovat.

alko pakilaan ja äkkiä
Vieras

#7 erikoinen galluppi

04.09.2010 22:38

no huhu huh

näköjään pitää olla samaa mieltä tuossa kyselyssä.

jos vastustaa, niin laskuri kuittaa kuitenkin vastustajien puolelle.

omaa kantaa et saa näkyville kuin täällä. kenties.

kirjoittajan kanta dominoi!!!

eli ehdottomasti (viini)alko pakilaan

breshnev
Vieras

#8 jo tuossa artikkelissa

04.09.2010 22:42

käsketään äänestämään alkoa vastaan....

eikö pitäisi antaa ihmisten itse päättää ja ja kirjoittaa jutut neutraalisti?

 

rouva 58
Vieras

#9 ei alkoa Pakilaan

05.09.2010 12:30

Vastustan Alkoa sekä Lidlin tiloihin että entisen Spar-kaupan kiinteistöön. Alkon sijainti tuo niin paljon lisää autoliikennettä ettei se jo ennestään ruuhkaisilla alueemme kaduilla ole mahdollista. Mukana tulevat järjestyshäiriöt tulevat haittaamaan isompaakin aluetta kuin vain lähitaloja. Pihat ovat sen jälkeen yhteisiä alueita läpikulkuun, oleskeluun, virtsaamiseen, polkupyörien lainaamiseen yms.

Alkon voi sijoittaa Maunulan S-ryhmän ostoskeskuksen yhteyteen jossa poliisi valvoo muutenkin järjestystä päivittäin ja jonka lähialueen asiakaskunta Alkon palveluja eniten käyttää kävellen. Pakila-Paloheinä alueen asukkaat hoitavat ostokset autolla kauppareissun yhteydessä Käpylä-Tammisto-Kannelmäki pisteissä.

Alkotta toimeen tuleva pakilalainen
Vieras

#10 Alko Maunulaan

06.09.2010 11:16

Pakilassahan on ollut jo kerran Alko, Lepolantiellä. Se lopetettiin. Suotakoon Alko maunulalaisille, joilla ei vielä ole sellaista ollut. Suunnittelukin liikennejärjestelyjä myöten voidaan hoitaa järkevämmin Maunulan ostoskeskuksen seudun muutosten yhteydessä. Turha Alkoa on ahtaa Pakilantien varteen, joka jo nytkin on Kehi ykkösen ja Maunulan välillä liikenteellisesti ruuhkainen ja vaarallinen.

Kaarle J. Lehmus
Vieras

#11

07.09.2010 13:08

Alkon liikkeitä on aivan tarpeeksi lähellä ilman Pakilan Lidliin suunniteltua yksikköä. Tarpeeton se on myös ns. Sparin kiinteistössä, jossa se aiheuttaisi monenlaisia järjestyshäiriöitä ja ihmisten turvattomuuden lisäystä. Liikenne Pakilantiellä ja muilla lähikaduilla on jo nyt lisääntynyt mm. Maunulan uuden asuinaluuen liikenteen johdosta lähelle sietorajaa, joten liikennettä lisääviä hankkeita tulee välttää. Maunulan ostoskeskuksen uusiin tiloihin voidaan ajatella sijoitettavaksi Alkon liikettä, mikäli Kannelmäki, Tammisto tai Käpylä tuntuvat olevan liian kaukana.

Pekka Nieminen
Vieras

#12 Ei Alkoa Pakilaan !

07.09.2010 18:00


Kauhukseni luin Oulunkyläläinen Pohjoiset esikaupungit lehdestä, että Pakilaan ollaan tuomassa Alkoa ja vieläpä mahdollisesti Lidlin kaupan yhteyteen Alkutielle  tai mahdollisesti entisen Sparin tiloihin Pakilantielle.
Mielestäni meillä ei ole mitään todellista tarvetta Alkolle Pakilassa, sillä kyllä ma saamme tyydytettyä alkoholin tarpeemme esim MustanPekan myymälästä.
Mikäli Alko tulisi Lidlin yhteyteen, niin kyseinen paikka aiheuttaisi ylitsepääsemättömiä ruuhkia jo nyt liikenteellisesti hankalaan Pakilantien ja Alkutien risteykseen ja samalla se vaarantaisi entistä enemmän lapsiemme turvallisuuden heidän koulutiellänsä. Vanha Sparin kiinteistö Pakilantiellä olisi vain hiukan edellistä parempi vaihtoehto, sillä se niinkuin kaikkialla toisi nykyisinkin havaittavaa epäsosiaalista väkeä ja levottomuutta ko. tontille lisää. Mielestäni oikea Alkon paikka olisi Maunulaan tulevassa suuressa S-ryhmän ostoskeskuksessa, jossa pystytään ainakin paremmin pitämään yllä tarvittavaa kuria ja järjestystä ja se olisi liikenteellisestikin parempi sijainti Alkolle.

Pekka Nieminen
Osuuskunnantie

 

Seija Gröhn
Vieras

#13 Edoton EI!

07.09.2010 18:24

Olen alkuperäinen pakilalainen ja muuttanut takaisin kotikonnuilleni 36 -vuoden jälkeen, koska Pakila on rauhallinen alue asua.

Alkon tulo Pakilaan on mielestäni tuhoon tuomittu. Se on koettu jo aemminkin. Entinen Lepolantiellä sijainnut Alko jouduttiin sulkemaan suurien häiriöden vuoksi.

Alko Lidlin yhteyteen tai Sparin tiloihin toisi kaikki kaljottelijat Pirjon krouvista ja Maunulasta majailemaan kulmille. Lisäksi se toisi liikenne kaaoksen jo ennestään tukkoiselle nurkalle. Lasten liikenneturvallisuus vaarantuisi merkittävästi.

Lähi Alkot riittävät erinomaisesti palvelemaan tämän seudun asukkaita.

Isomummi
Vieras

#14 EI EI E I !!!

09.09.2010 01:25

Muistan ajan, kun Alko oli Lepolantiellä. Joskus humalaiset olivat löytäneet tiensä jopa meidän rakennuksen päädyssä olevan ikkunan alle "lepoasentoon", vaikka emme asuneet alkon lähellä.  Häiriöitä muutenkin oli alueellamme silloin tällöin. Kun Alko poistui, alue selvästi rauhoittui. Jos Maunulalaiset Alkon haluavat, sijoitettakoon se Maunulaan.

Vieras

#15 Re: Alko vihdoinkin tänne

09.09.2010 01:38

#2: jukka AX - Alko vihdoinkin tänne

ehdotan Jukka AX:lle ja muillekin, jotka haluavat alkon nurkallensa, pientä kävelyretkeä joko Kannelmäen Prismaan (alle kolme km) tai Oulunkylän Mustaan Pekkaan. Ei maksa mitään ja saat terveellistä liikuntaa samalla.

 

Vieras

#16 Re: Re: Alko vihdoinkin tänne

09.09.2010 08:06

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

09.09.2010 08:08


Epi
Vieras

#18 Alko Pakilaan

09.09.2010 08:10

Mielestäni joku muu paikka olisi parenpi jos kerran Alko rantautuu Pakilaan.

Isoäiti
Vieras

#19 Ei missään nimessä

09.09.2010 09:58

Ei missään nimessä Alkoa Pakilaan. Olen sitä sukupolvea joka muistaa vielä Lepolantien Alkon ja sen aiheuttamat haitat. On kiistaton totuus että Alkon myymälät vetävät puoleensa ei toivottua ainesta maleksimaan kulmille. Miksi ihmeessä rauhalliselle pientaloalueelle pitäisi ko. myymälä saada, kun lähietäisyydeltä löytyy aivan tarpeeksi monta myymälää (Oulunkylä, Kannelmäki, Tammisto). Autottomat voivat ajaa bussilla Hakaniemen Ympyrätaloon hakemaan "lestinsä" tai kävellä Oulunkylään Mustan Pekan yhteydessä olevaan Alkoon.

Vieras
Vieras

#20 Re: Ei missään nimessä

09.09.2010 12:50

#19: Isoäiti - Ei missään nimessä 

 pakilassa muitakin alkon tuomia rasitteita kuten " raittiiden " miesten asuntola kyläkunnantiellä, jatkuva taxien ja ambulanssien kulku kyseiselle paikalle . mihin tarvitaan alkoa pientaloalueelle ? ei mihinkään.

Vieras
Vieras

#21 Re: Alko Pakilaan

09.09.2010 12:54

#18: Epi - Alko Pakilaan 

 pakilassa ei paikkaa mihin alko sopii. alkoa tarvitsevat voivat hakea juomansa kävelymatkan päästä. liikunta voi vähentää juoman tarvetta. toivottavasti.

Leevi Ekman
Vieras

#22

09.09.2010 17:55

Alkutie jo nyt tukossa . Hyvä jos asukkaat edes mahtuvat kulkemaan kadulla. Pysäköinti on kuin villissä lännessä LIDL:n takia. Ihmiset kun pelkäävät ajaa pysäköintihalliin joka yleensä on melko tyhjä ja katu taas tupaten täynnä. Ilkivaltaa ja levottomuutta on jo tarpeeksi emme tarvitse sitä lisää

Huolestunut
Vieras

#23 ÉI ALKOA

09.09.2010 18:02

EI MISSÄÄN NIMESSÄ ALKOA PAKILAAN

Alkoja löytyy ympäri aluetta ihan tarpeeksi!

Alkutiellä on jo ihan tarpeeksi levottomuutta ja ilkivaltaa .

Parkkipaikkaa ei löydy edes Alkutien asukkaille ,kun Lidlin asiakkaat jättävät autonsa miten sattuu sikin sokin ,puhumattakaan Habitaren henkilökunnasta!!!!

Ei alkoa
Vieras

#24 Ei ALKOA PIENTALOVALTAISELLE ALLUEELLE

10.09.2010 11:38

En halua alkoa. Jo olemassaolevat riittävät.

Pakilan lähiympäristössä on useita Alkon myymälöitä kuten esim. Kannelmäessä, Tammistossa, Käpylässä ja Malmilla. Joka puolelta Pakilaa on korkeintaan 3-4 km:n etäisyys Alkoon, mitä voidaan pitää kohtuullisena.

Alko on palvelu jota Pakilalalinen käyttää korkeintaa pari kertaa vuodessa. Jos sitäkään.

Jos Alko tulee Lidlin tiloihin lopetan välittömästi ruokaostosten tekemisen myös LIDLISSÄ.

Vieras
Vieras

#25 Re: erikoinen galluppi

12.09.2010 12:28

#7: alko pakilaan ja äkkiä - erikoinen galluppi

Huomasin saman: yritin peukuttaa, niin peukku-alaspäin -laskuri nousi - kun yritin peukuttaa uudelleen, sain vain herjaa 'tästä IP-osoitteesta on jo vastattu'