ADRESSI EDUSKUNNAN LUOTTAMUKSEN PALAUTTAMISEKSI

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista ADRESSI EDUSKUNNAN LUOTTAMUKSEN PALAUTTAMISEKSI.

Puoluetuella terveyskeskukseen?
Vieras

#1 Kansanvalta takaisin kansalle!

04.10.2010 15:50

Lisäksi tulee muistaa kansanedustajien palkkioiden lisäksi verovaroista maksettavat lahjoitukset puolueille. Tarkoitan niin sanottuja puoluetukija. Käytännössä nuo kansanedustajien nuppiluvun mukaisestti maksettavat miljoonat toimivat puolueiden irroittamasiseksi työstä kansalaisten keskuudessa. Ja tietenkin onhan noihinkin luotu se turvaverkosto. Muistattehan kun viime eduskuntavaaleissa katosi SDP:ltä kansanedustajapaikkoja? Eikö silloin rientänyt muuta veljet apuun ammentamaan valtion hallussa olevista (määräysvallassa) olevista verovarannosta maksamaan lisä eli erikoistukea "konkurssiin" ajautuvalle hyvälle veljelle. Puoluetukiaisilla on irroitettu vallassa olevat puolueet joukkotoiminnasta. Joukkotoimintahan on näemmä sitä, kuten näemme, että noin runsas puolivuotta ennen eduskuntavaaleja puoluepamarit käyvät imago toimiston suunnittelemassa ulkomuotomuotoilussa ja kantavat naftaliinista esiin esimerkiksi Toivon toivottomat työvälineet.
EIRA KANNEL
Vieras

#2 jokin kohtuus heilläkin

05.10.2010 11:13

miten olisikin jos vaihdettaisi teidän palkankorotus eläkkeiden korotukseen ja vanhukset sairaalahoidossa ja nuoret ja lapset.
päätättäkö vain yksin että notetaanpa palkkoja ---viis muusta
Sakarias Lehtomäki
Lapua

#3

05.10.2010 12:48

Mielestäni kansanedustajain luottamus palaisi parhaiten, jos heidän elinolosuhteensa muutettaisiin vastaamaan köyhintä kansanosaa. Olen laatinut tämän vuoksi adressin osoitteeseen http://www.adressit.com/kansanedustusolosuhteet .
persaukinen työläinen
Vieras

#4 Rikkaat vs Köyhät

05.10.2010 16:49

Miksi Suomessa on prosenttuaaliset palkan korotukset? Tämä kasvattaa rikkaitten ja köyhien väliä entisestään mut jos ois nostettu sairaanhoitajien satamamiesten ym... muiden palkkoja 400€ kuukaudessa ei olisi lakkoiltu! Mut kansanedustajat jotka muutenkin tienaavat liikaa saavat tuollaiset korotukset on tämä suoraan sanottuna persiistä!!!!!

Vieras

#5 Meinaako joku

05.10.2010 18:28


että nää vanhat koirat oppii uutta!

Meno menee vaan röyhkeemmäksi !

Muutos ja luottamus palautuu kun nykyiset on kaikki pihalla ja uudet tilalle jotka huomaa että jotain järkevää kansanpuolesta on tehtävä tai pesti loppuu seuraavissa vaaleissa.
yxs eläkeläinen
Vieras

#6 rötösherrat kiikkiin

06.10.2010 03:34

ei voi muuta sanoa, kun röyhkeys on huipussaan.

Vieras

#7 Pelurit

06.10.2010 08:09

Jos pelurit pääsee aina uudestaan eduskuntaan, niin paljon on äänestäjistä pelureita tai äänestäjät eivät ole tietoisia ehdokkaastaan.
Minä ainakin epäilen !
Vieras

#8 Eikö kukaan epäile ?

06.10.2010 14:37


Eikö kukaan epäile, että kansan oikea sana ei pääse kuuluville kuin vain näin yleisöpalstojen kautta ?

Kansa kyllä tietää mikä on oikeus ja kohtuus !

Joten itse ainakin olen tätä mieltä, että kansan valitsemat henkilöt eivät ole sinne edustamaan päässeet, vaan on tehty väärennös näissä äänestys tuloksissa, tai, että on vain annettu vääryydentekijöiden ryhtyä ehdolle vaaleihin, joten kansa ei voi edes valita ketään, joka tekisi oikeudenmukaisia ja kansan köyhiä huomioivia hyviä päätöksiä.

Ville Virkavallaton
Vieras

#9 Kansanedustajien palkkausvalta kansalle!

12.10.2010 23:34

Asiassa voidaan mennä vielä vähän pitemmälle. Siirretään koko kansanedustajien palkkausvalta kansalaisten päätettäväksi.

Asiasta on FaceBook-Ryhmä: Kansanedustajien Palkkausvalta Kansalle - Jos 150 000 liittyy niin...
http://www.facebook.com/group.php?gid=159049857449818&v=wall
VIERAS
Vieras

#10 KANSAN LAKEIJA

25.10.2010 13:42

KANSAN KOMISSARI VALVOO JA KANSAN LAKEIJA OHJAA TYHMYRIT KANSANEDUSTAJAT VIIVALLE. YLIN VALTA ANNETAAN KOVIA KOKEENELLE KÖYHILLE MÄÄRÄTTÄVÄKSI PITÄJÄKSI,JOKA KOMENTAA RAHAA AHNEET VANKILAAN PAKKOTYÖHÖN 15 VUODEKSI.KAIKKI RIKKAAT LUOVUVAT PÄÄOMAA MEILLE.