Siuron terveysasema ja sen palvelut säilytettävä!

Maagi Grahn
Vieras

#1 Siurolaisten lääkäri- ja terveyspalvelut pysyttävä Siurossa!

13.11.2010 21:25

Entisenä Siurolaisena olin kovasti tyytyväinen,kun omalla kylällä pääsi aina tarvittaessa Omalääkärin vastaanotolle. On erittäin tärkeää varsinkin pitkäaikaissairaille,että lääkäri on aina sama ja tuntee potilaansa historian! On tosi turhauttavaa, jos lääkäri vaihtuu joka kerralla ja joudut selittämään pitkät stoorit päästäksesi ongelman ytimeen. Kyllä n.3000 asukkaan määrällä pitäisi yksi terveysasema pystyssä pysyä,- ja jos väkimäärä ei ole riittävä (muka!) niin siirretäänpä osa Nokian muista kylistä käyttämään Siuron terveysaseman palveluita!
Tiedän siurolaisten innokkuuden ja aktiivisuuden yhteisiä asioita kohtaan, joten ALLEKIRJOITTAKAA IHMEESSÄ HYVÄ ADRESSI JA HETI! t. Maagi

Tuula Palomäki
Vieras

#2 Siuron terveysaseman puolesta

15.11.2010 09:22

On aivan pöljää jatkuvasti olla saman asian päällä yrittää lopettaa tavalla tai toisella Siuron terveysasemaa. Siinä on käytetty jo epäreiluja väitteitäki, jotta vaan saataisiin lopetettua.
Jone
Vieras

#3 Eipä ole mikään yllätys Nokian kaupungilta!!

16.11.2010 17:21

Nokialla se ei onnistu mikään ja päättäjillä ei ilmeisesti ole aivoja ollenkaan... Täysin järjetön idea. Mikä kaaos tulee terkkariin Nokialle. Kun siä ei nytkään meinaa ajat riittää... Ja ajat venyy monella tunnilla.. Ja joku harjottelija lääkäri arpoo sulle jonku sairauden.. Eihän siurossa ole ollut omaa lääkäriä viimeseen "vuoteen" Ku Toivanen lähti vai lähetettiin... Olen itse pyrkinyt käyttämään yksityisiä palveluita. Minkä pystynyt. En ole jaksanut alkaa moiseen sirkukseen.. Lopettais vaikka koko terveyskeskuksen.. Ja tekis siitä vaikka jäähallin.. YHTÄ HYVÄ IDEA!!
Siurolaiset valittajia!
Vieras

#4

17.11.2010 06:16

Siurolaiset ovat aina noita kauheita valittajia. Menee itku kurkkuu ku ei ole omaa lääkäriä vieres vaa joutuu ajamaa 20km. Ei tarttis lomauttaa opettajia niillä terveysaseman rahoilla. Ymmärrän päättäjiä hyvin että se pitäisi lakkauttaa. Kyllä Tottijärveltäkin joutuu ajamaa 32km per matka. Ja busseja kulkee vain 6 arkipäivässä. Tottijärven alueella jos sarkola otetaan lukuun on noin 1200 asukasta ja kesällä määrä tuplaantuu. Eikös tolla logiikalla Tottijärvellekkin pitäis saada oma terveysasema?
kaiku
Vieras

#5 Niin metsä vastaa

17.11.2010 15:45

Kommenttiin #4 vastaus:

Tuolla logiikalla toki Tottijärvelle oma terveyskeskus! Linnavuori-Siuro akselilla kun on 2,5x tuo asukasmäärä, niin missään nimessä samalla logiikalla ei ole järkevää lakkauttaa terveyskeskusta Siurossa.

Onko niin, että kun pitää aina suunsa kiinni ja tyytyy niin kuin lammas saavuttaa elämänlaatua? Takana päin kyllä valitetaan ja palstoilla huudellaan, mutta monikaan ei ole valmis tekemään asioiden eteen yhtään mitään, saati ottamaan selvää ennen kuin kommentoidaan. Katsokaapa Nokian äänestysprosentteja verrattuna koko maahan. Välillä oikein hävettää! Onko niin, että jos naapurin pihalla on on vähän vanhempi auto ja likaisempi, niin tulee hyvä mieli. Kateus syö ihmistä. Sekin energia kannattaisi ennemmin kääntää yhteisen hyvän saavuttamiseksi.

Onneksi tässäkin adressissa ja ensimmäisissä kommenteissa on selvästi nähtävissä jo uudestaan herännyt äänestäjäkunta. Seuraavissa vaaleissa tipputetaan yhdessä valtuustosta pois ne jotka leikkaavat peiton yläpään jatkaakseen jalkopäätä.
Vieras
Vieras

#6 Re: Siuron terveysaseman puolesta

18.11.2010 20:16

#2: Tuula Palomäki - Siuron terveysaseman puolesta 

 

Sehän tässä harmittaakin, kun virkamiesten aloitteesta on puhuttu erilaisista negatiivisista asioista koskien Siuron Terveysasemaa. Kunto- ym. tarkastukset on tehty kesällä 2009 ja raportissa on todettu tilat toimintakelpoisiksi. Lääkärin hakuasiassa näkyy tyyli jatkuvan. Nimim. "Siurossa kauan asunut"
vouhkaajat
Vieras

#7

20.11.2010 12:55

3000 asukasta - joista suurin osa ei halua käydä niinsanotussa terveyskeskuksessa
eihän muitakaan kylän palveluita ole vuosien saatossa käytetty riittävästi -huoltoasema , kaupat, posti jne muualle vaan mennään
Vieras
Vieras

#8 Re:

20.11.2010 13:19

#7: vouhkaajat -  

 

Etkö tiedä että Siurossa on toimiva posti, Ainakin 50 vuotta on ollut Apteekki, Lääkäripalveluita, neuvolat ym. ovat olleet 1950- luvulta lähtien. Linnavuoressa oli Säästöpankki, joka kaatui pankkilaman myötä, KOP:n konttori lopetettiin ja Siurolainen TSOP:n hallintohenkilö oli lopettamassa TSOP:ia. Nykyinen Paikallis- osuuspankki on hyvissä kantimissa ja saanut paljon asiakkaita. Ruokakaupat ovat loppuneet, mutta sekin johtuu Keskusliikkeiden saneerauksista. Pizza ja grilli sekä Koskibaari ovat yksityisten henkilöiden hallussa. Ei täällä kaupungin puolesta ole kuin Terveysasema ja Nuorisotilat, sekä Siuron ja Linnavuoren koulu sekä L:vuoren kirjasto. Näihin kyllä riittää asiakkaita. Pitää olla asunut Siurossa että tietää tämän alueen historian.
Tietkin ovat perunapeltoa
Vieras

#9 Jos Siuron terveyskeskus lopettetaan niin muutan

21.11.2010 08:28

Taitaa olla sillain,että jos kunnalliset palvelut täältä lopetetaan niin pitää vakavissaan harkita muuttamista Hämeenkyröön. Vai liitytäänkö Hämeenkyröön kun kaikeksi onneksi vesikin tulee sieltä. Joskus esi-isät ovat tehneet pahan virheen kun Siuron kunta on liittynyt Nokiaan. Kuten mummuni aikanaan sanoi 'Kaikki paha tulee idästä' pitänee tässäkin tapauksessa paikkansa.

Vieras

#10

21.11.2010 12:27

mistä päin se paha on Nokialle tullut - mistä suunnasta katsotaan kulloinkin
Vieras
Vieras

#11 Re: Re:

22.11.2010 00:22

#8: Vieras - Re:  

ei kai yritykset lopeta jos ne kannattaa

Vieras
Vieras

#12 Re: Re: Re:

22.11.2010 11:28

#11: Vieras - Re: Re:  

 Siuro-Linnavuoressa on vakaat yritykset niin Purso kuin nykyinen Agco Sisu-Power, jossa on nyt

täystyöllisyys pienen laman jälkeen, sekä Patria Finaviation (Lentokoneteollisuuten liittyvä).

Mistä muualta Nokian kylistä (Tottijärvi, Sarkola, Pinsiö) löytyy yli tuhat työpaikkaa ? Ja ne ovat

olleet vuosikymmenet toiminnassa ja tuottaneet verotuloja Nokialle. Nokian "päättäjät" eivät vain

näe ilmeisesti asioita muutamaa kilometriä kauemmaksi Nokian keskusta-alueelta.


Vieras

#13

23.11.2010 21:43

Mitähän Pursolla, Sisulla ja Patrialla on tekemistä Siuron terveysaseman kanssa?
Ei yhtään mitään.
Työntekijöille on järjestetty työterveyshuolto.
Osa työntekijöistä toki asuu Siuron alueella, jolloin voivat halutessaan käyttää asemaakin. Suurin osa työntekijöistä asuu kuitenkin muualla Nokialla ja ympäryskunnissa.
Vieras
Vieras

#14 Re:

24.11.2010 00:21

#13: -  

 

Työntekijöiden perheenjäsenet eivät voi käyttää työterveyspalveluita, vaan kunnallisia palveluita.


Vieras

#15

29.11.2010 14:55

Nyt sitten sosdemikin on lopettamassa Siuron palveluita.
Pahin mahdollinen yhdistelmä on sdp+kokoomus, siinä on tuhon ainekset!
Kaikki muut on sitten puolustamassa siurolaisia.
Ittepähän isot äänestäjänne valittette, meirän muistimme on ikuinen!

Vieras

#16

29.11.2010 22:25

mun puolesta saa säilyttää nykyisellään älkää tulko tänne nokialle lääkäriin
Vieras
Vieras

#17 Re:

03.12.2010 17:26

#15: -

Taas sataa lisää ääniä Persuille.


Vieras

#18

05.12.2010 22:12

ääniä ääniä ääniä - mitä tekemistä järjen kanssa

Vieras

#19

05.12.2010 22:13

nutturapäät ei saa ardessiin nimiä kuin pakottamalla ei onnistu netissä
Vieras
Vieras

#20 Siurolaiset valittajia -kirjoittajalle

07.12.2010 15:31

#4: Siurolaiset valittajia! -  

Ehkä sinun mielestäsi Siurolaiset valittavat turhasta, mutta täällä ei bussit kulje yhtään sen useammin kuin Tottijärvelläkään. Lähde nyt pitkän matkan linja-autolla vaunujen kanssa kuskaamaan lasta Nokialle kun joutuu vaunut laittamaan bussin alle ja ottamaan lapsen syliin bussimatkan ajaksi.

Siuro kasvaa koko ajan hyvää vauhtia asukasmäärältään ja mitä enemmän tulee lisää asukkaita, sen tarpeellisempi terveysasema on tällä kylällä. Sitä kun ei pelkät Siurolaiset tarvitse, vaan myös Linnavuoressa asuvat. Linnavuoreen rakennetaan koko ajan lisää omakotitaloja, jossa asuvat isot perheet. Jokaisella vähän isommalla kylällä kuuluisi olla terveysasema lääkäreineen (1 tai 2) ja sairaanhoitajineen. Neuvola on onneksi toistaiseksi pysynyt tuossa, mutta jos koko pulju lakkautetaan, lähtee neuvolakin ja maailman paras neuvolantäti siirtyy täten Nokialle.

Itselläni henk. koht. ei ole ongelmaa kulkea Nokialle, kun on auto, mutta kaikilla ei autoa ole ja paljon asuu vanhuksia ja pienten lasten vanhempia tällä kylällä. Lapsimääräkin kasvaa huikeaa vauhtia!

Siuron terveysaseman puolestapuhuja
Vieras

#21

07.12.2010 15:38

Ilmeisesti lääkärinhakuilmoituksissa Siuron terveyskeskukseen, on sanottu lääkäreille sermien takana piilossa:"Älkää vaan missään nimessä menkö Siuroon. Se on ihan hirveä paikka." Siuro olisi HUIKEA paikka uudelle, nuorelle lääkärille, joka voisi tehdä terveysasemasta näköisensä. Huoneitakin riittäisi vaikka kolmelle lääkärille, parille sairaanhoitajalle. Laboratoriokin löytyy omasta takaa ja silti jää vielä yksi huone neuvolantädille.

Jo nyt on markkinat että pitää lakkauttaa hyvä terveysasema!!!!!!
Jaskis
Vieras

#22

08.12.2010 19:52

Pakko sanoa et aika kivuttomasti Linnavuoresta pääse linikalla tenavan ja vaunujen kans Nokialle. Mulla ei ole valitettavaa. Jännä ettei saada Lekuria tolle Siuron terveyskonttorille
linnavuorelainen
Vieras

#23

08.12.2010 20:19

Onko teille mikään tarpeeksi? Muualta Nokialle muuttaneena ihmetyttää tämä vali vali ilmapiiri. Muissakin asioissa kuin tämä. Joka asiasta pitää saada valittaa, jos asiat on liian vaikeita niin täältä voi aina muuttaa pois.

Se on tosi että kipeän lapsen kanssa on kurja lähtee bussilla 20-30km maakuntamatkailulle, kun lähempänäkin voisi olla. Ja siurossa on aivan ihana neuvolantäti joka ottaa myös lapset huomioon eikä juttele vaan äidin kanssa. Iso kiitos siitä!!
työtähutkija ei tutkiva
Vieras

#24

09.12.2010 18:13

sori laittoin nutturäpäät- piti olla permanettitädit- tuntematonta vapaasti lainaten- mitä helvettiä se sinne osu; tännehähän sen pitäs tulla jaa no minkä haitin maanjäristyksen-tai lokakuun vallankumous olis loppunu tää ruikutus
Vieras
Vieras

#25 Re: Jos Siuron terveyskeskus lopettetaan niin muutan

04.01.2011 14:39