Toinen eläinlääkärin virka Nurmekseen

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Toinen eläinlääkärin virka Nurmekseen.

LIIKAA ELÄKELÄISIÄ
Vieras

#1 EI VIRKAA

22.11.2010 07:59

YKSITYINEN LÄÄKÄRI TULEE HALVEMMAKSI VERONMAKSAJILLE.TEHOKKAAMPAA.
MTY T & P NEVALAINEN
Vieras

#2 toinen eläinlääkäri

22.11.2010 12:19

KYLLÄ TARVITAAN TOINENKIN ELÄINLÄÄKÄRI NURMES ,VALTIMO ALUEELLE KOSAK YHDELLE ELÄINLÄÄKÄRILLE ON IHAN LIIKAA TÖITÄ KIIREISINÄ PÄIVINÄ SEKÄ VIIKONLOPPUSIN KIN PÄIVYSTYKSET OVAT LIEKSASSA TAI JUUVASSA .ALUE ON ELÄINLÄÄKÄRILLÄ KUITENKIN ISO JOLLA SE JOUTUU LIIKKUMAAN PÄIVYSTYSAIKANA.HYVÄ VAIN ETTÄ JOKU ON TARTTUNUT TÄHÄNKIN AJANKOHTASEEN ASIAAN .
Pirjo
Vieras

#3 Ihme juttu ettei ole jo sitä toista.

23.11.2010 09:47

Kiuruvesi on asukasmäärältään suunnilleen samankokonen paikka kun Nurmes. Iisalmi ihan vieressä. Ja silti täällä on kolme eläinlääkäriä. Yhdellä niistä myös yksityisvastaanotto. Kyllä ehdottomasti pitäs saada ainakin se toinen eläinlääkäri. Tuohan on ihan järjetöntä että yhen varassa vaan kaikki. Siinähän voi tulla ja varmaan tuleeki jo esim karjatilallisille menetyksiä kun eläinlääkäri ei kerkee ajoissa paikalle. Siinä ei ammattitaito auta jos pitäs olla esim Juuassa ja Valtimolla yhtäaikaa.
hannele
Vieras

#4 totta ihmeessä

26.11.2010 20:20

ilman muuta tarvitaan toinen eläinlääkäri nrs-valtimo alueelle!
Välimatkat pitkät,ja pikaista apua tarvitsevat ovat hätää kärsimässä,oli sitten kyse tuotantoeläimestä tai lemmikistä.Jos vaikka sais sen yksityisen eläinlääkärin vastaanoton,sekin helpottais asiaa kummasti ja olisinpa valmis maksamaan yksityisvastaanotosta,tulee halvemmaks kuin ajaa joensuuhun tai jonnekin muualle...eihän kukaan halua tuottaa lemmikkiystävälleen tai lehmille,hevosille jne turhaa tuskaa kun ei ole eläinlääkäriä saatavilla...