Adressi Tasa-arvoista avioliittolakia vastaan!

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Adressi Tasa-arvoista avioliittolakia vastaan!.


Vieras

#152 Re: Re: Re: Hämmästyny pienimielisistä ihmisistä

09.12.2014 22:04

#150: - Re: Re: Hämmästyny pienimielisistä ihmisistä 

 

 

Heteroavioliittosi muuttuu todella paljon.  Tuo argumentti non aivan tuulesta temmattu.  
Koko kulttuurin pohja heittää häränpyllyä.  usko tai älä.

 


Vieras

#153 Re: Hereroja

09.12.2014 22:06

#151: Heteroja - Hereroja 

 

 

Ja mitä tahdot tällä sanoa?

 

 


Vieras

#154 Re: Re: Re: Re: Hämmästyny pienimielisistä ihmisistä

09.12.2014 22:13

#152: - Re: Re: Re: Hämmästyny pienimielisistä ihmisistä 

Sisko on miehen kanssa naimisissa Ruotsissa, ei ole raportoinut muutoksista omassa avioliitossaan, sen jälkeen kun siellä avioliittolakia muutettiin. Ukko tosin kuulemma lihonut jonkun verran, olisiko tässä joku yhteys?

ILO JA RIEMU

#155 Re: Re: Jouko Pihon Profetiasivuilta

10.12.2014 00:18

#21: - Re: Jouko Pihon Profetiasivuilta 

 Jumalalta ei koskaan tule turpiin , sillä Hän on hyvä ja oikeamielinen kaikkia ihmisiä kohtaan , Jeesus sanoi ; maailmassa teillä on ahdistus , mutta olkaa turvallisella mielellä , : MINÄ olen voittanut maailman , , koskaan ei ole maailmassa ollut uskovien osa eikä tule koskaan olemaan , MUTTA on muistettava eräs seikka , elämme nyt maailman lopun aikaa , kun nämä hirveydet alkavat tapahtua , Raamattuhan kertoo selkeesti että laittomuus saa vallan , ei mikään enää ole pyhää ja arvokasta , ne on vain merkkejä siitä että Herramme saapuu , ja silloin kaikki silmät saavat nähdä Hänet , toiset pelolla toiset ilolla , ILO on uskovalla , koska HÄN jolla on kaikki valta , niin TAIVAASSA kuin MAANPÄÄLLÄ tulee tuhansine tuhansine pyhinensä ja ENKELEINEEN ja tuhoaa kaiken tulemuksensa voimalla ,, ihan miten vaan ,, ihmettelen miten uskova ihminen koskaan voi saada turpiin naurettava ajatus ,,


Vieras

#156 Re: Re:

10.12.2014 00:26

#22: Hedvig af Vingummi - Re:  

 Hah hah , luuletko tosiaan ettei mene , tämä adressi on mennyt jo suuren valamiehistön eteen , siellä päätetään ihmisen IANKAIKKISUUS ASIA


Vieras

#157 Re: Re: Re:

10.12.2014 02:26

#156: - Re: Re:  

 Valamiehistö? Oot katsonut liikaa amerikkalaisia tv-sarjoja.


Vieras

#158 Re: Re: Re: Re:

10.12.2014 13:29

#157: - Re: Re: Re:  

 

 

 AVIOLIITTOLAKI ONkin vain  VÄLITAVOITE

Toteutuessan laki pistää ison myllyn päälle, tätä toivoisi Seta jota edustaa vähemmistö.

Suomessa on tutkittu ihmisten seksuaalista suuntautumista vuosina 1971 ja 1992. Tuloksiksi saatiin, että -71 homoja oli 0,8 % väestöstä ja -92 heitä oli 0,6 % väestöstä. ( Lähde: Wikipedia; Seksuaalivähemmistöjen määrä Suomessa).

EU LGBT survey ( 2013,8) - tutkimuksessa arvioitiin homojen, lesbojen ja bi-seksuaalien määräksi noin 5 % väestöstä.  Helsinki. Ihmisoikeusliitto.

Mutta ottaako Setan tiekartta huomioon enemmistöä tai lapsia?

Sukupuolineutraaliavioliittolaki edistäisi Setan tavoitteita, kuten oheisesta kuvastaa alla voi huomataja helpottaisi heitä seuvaavien askeleiden ottamiseen.

Tässä Setan suunnitelma:

1. Samaa sukupuolta oleville pareille säädetään rekisteröity parisuhde. (toteutunut)

2. Arvoliberaalit sijoittoittavat eroamisensa massa-aaltoihin. (toteutunut)

3. Kirkko siunaa ensimmäisen rekisteröidyn miesparin lähetystyöhön.(toteutunut)

4. Sukupuolineutraali avioliittolaki säädetään. Samaa sukupuolta oleville heteroparien oikeudet. Lin vastustajat pelkäävät, että tulevaisuudessa vaaditaan lukumääräneutraaliutta, jos sukupuolineutraalius toteutetaan. Lain kannattajat vakuuttavat, ettei lukumääräneutraalia avioliittoa tarvita, eikä sitä tulevaisuudessakaan vaadita.

5. Arvoliberaalit liittyvät takaisin kirkkoon, jotta voidaan muuttaa kirkon avioliittokanta. Vasta sukupuolineutraalin avioliittolain mentyä läpi aletaan vaatimaan äänekkäästi kirkon teologisten linjaustEN muuttamista ja homoparien vihkimistä.

6. Vaatimus, että uskonnollisten yhdyskuntien vihittävä homoparit(sitä mukaa, kun kussakin yhdyskunnassa ilmaantuu ensimmäinen homopari, jonka osapuolet ovat yhdyskunnan jäseniä ja vaativat vihkimistä).

7. Luterilainen kirkko alkaa vihkimään homoparit.

8. Uskonnolliset yhdyskunnat häviävät oikeustaistelut, ja heidän on valtion viranomaisvaltaa käyttävinä vihittävä samaa sukupuolta olevat yhteisönsä jäsenet, tai joutuvat luopumaan vihkioikeidestaan.     TÄMÄKÖ ON IHMISOIKEUTTA JA TASA-ARVOA?

9. Suurempi julkinen tuki (RAHAA) seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen järjestäjille.

10. Ehto steriloinnista juridisen sukupuolen korjauksen yhteydessä poistetaan.

11. Sukupuoli-identiteetti rikoslakiin koventamisperusteena mainittujen vihamotiivien luetteloon.MITÄ EPÄKOHTIA LAKI LISÄÄ, ETTÄ TÄLLÄINEN TARVITAAN KUN EI OLLA ENNENKÄÄN TARVITTU?

12. Perusopetuksen OPS uudistetaan niin, että se velvoittaa opettajia pitämään seksuaalisen suuntautumisen ja sukupuolen moninaisuuden opetuksessaan esillä.

13. Poliisille erilliset htblti-viharikosyksiköt. (Ruotsin malli). EI TÄLLAISIA ENNENKÄÄN OLE TARVITTU, NÄKÖJÄÄN LAKI LISÄISI ERIPURAISUUTTA.

14. Erilliset liikuntaryhmät pojille ja tytöille puretaan.

15. Kolmas sukupuoli kirjataan lakiin.

16. Rahoituksen lisääminen sukupuolenkorjausleikkauksiin.

17. Lukumääräneutraali rekisteröity suhde säädetään.

18. Avioliitto-käsite poistuu laista ja sen korvaa rekisteröity suhde, jossa yhdistetään sukupuolineutraali avioliitTo ja lukumääräneutraali rekisteröity suhde. TÄMÄKÖ ON IHMISOIKEUKSIA JA TASA-ARVOA?

19. Yhdenvertaisuus- ja tasa-arvolait säädetään kieltämään uskonnollisissa yhteisöissä kaikenlainen toiminta, jossa heteroseksuaalisuus olisi lähtökohtana (työntekijöiden valinta, perinteisen heteroparisuhdemallin opettaminen jne.) TÄMÄKÖ ON IHMISOIKEUKSIA JA TASA-ARVOA?

jatkoa             http://www.adressit.com/keskustelu/118433/start/175

 

 

Lähde: Linkki Setan tiekarttaan


Vieras

#159 Re: Re: Re: Re: Re: Hämmästyny pienimielisistä ihmisistä

10.12.2014 14:10

#154: - Re: Re: Re: Re: Hämmästyny pienimielisistä ihmisistä 

 

 

Vaikka olisikin tuo ei kerro yhtään mitään!

 


Vieras

#160 Re: Re: Re: Re: Re:

10.12.2014 15:33

#158: - Re: Re: Re: Re:  

 

 

Eli jos  meni ohi,  etkä huomannut,  niin  tässä viisi ensinmmäistä:

 

Setan suunnitelma:



1.  Samaa sukupuolta oleville pareille säädetään rekisteröity parisuhde. (toteutunut)

2. Arvoliberaalit sijoittoittavat eroamisensa massa-aaltoihin. (toteutunut)

3. Kirkko siunaa ensimmäisen rekisteröidyn miesparin lähetystyöhön.(toteutunut)

4. Sukupuolineutraali avioliittolaki säädetään. Samaa sukupuolta oleville heteroparien oikeudet. Lin vastustajat pelkäävät, että tulevaisuudessa vaaditaan lukumääräneutraaliutta, jos sukupuolineutraalius toteutetaan. Lain kannattajat vakuuttavat, ettei lukumääräneutraalia avioliittoa tarvita, eikä sitä tulevaisuudessakaan vaadita.

 

  1. Arvoliberaalit liittyvät takaisin kirkkoon, jotta voidaan muuttaa kirkon avioliittokanta. Vasta sukupuolineutraalin avioliittolain mentyä läpi aletaan vaatimaan äänekkäästi kirkon teologisten linjausten muuttamista ja homoparien vihkimistä.

Natsit Norjaan, kiitos

#161 Mies miehelle

10.12.2014 17:17

Ensinnäkin, perhemalli on yhdyssana. Toiseksi äiti ja isä kirjoitetaan pienillä alkukirjaimilla, eihän äitisi nimi oikeasti ole Äiti. Koska et osaa muutoinkaan kirjoittaa, lyhennän tekstiä. Olen varma että et ole paljon lukenut, ja jos olet niin hitaasti.

Natsikortti ja homoksi leimaaminen allekirjoituksia kerätessä antaa lisäpisteitä. Ehkä olet, ehkä et. Et myönnä. Mitä tulee tasa-arvon toimimattomuuteen; et voi tietää siitä mitään, sillä sellaista ei tässä maassa vielä ole ollut. Ehkä unelmasi on fasismi ja sorto, mutta tulet yllättymään!


Vieras

#162

10.12.2014 17:25

Historia kertoo ennenkin sivistysvaltion murentuneen,kun moraali rappeutuu.- Siihenkö Suomikin pyrkii ?

Vieras

#163

10.12.2014 18:00

TÄMÄ ADRESSI ON SULJETTU! EI ENÄÄ ALLEKIRJOITUKSIA!

 

Aatami ja Eeva olivat homoseksuaaleja: Aatami ei välittänyt siitä, että hänen edessään seisoi alastomana paikkakunnan ainoa nainen, Eeva, vaan hän söi mieluummin omenaa. Näin ollen Aatami oli homo. Eeva puolestaan ei ollut kiinnostunut alastomasta Aatamista, joten Eeva oli lesbo.

 

 


Vieras

#164

11.12.2014 07:43

Hih..." Helvetin enkelit on reippaita miehiä! Moottoripyörähän on nyt hirveä tuhoväline, siitä minä en perusta, mutta ne miehet niiden selässä! Niistä minä pidän. Ne on niin maskuliinisia, aivan mainioita.” Sanoo Pentti Linkola.

 

Niistä minäkin pidän, maskuliinista... MIEHISTÄ. Hih....


Vieras

#165

11.12.2014 09:30

Seuraavaksi kai lajineutraalit avioliitot tasa-arvon nimissä!Herätkää jo unestanne ja ottakaa vaari Jumalan Sanan erehtymättömästä,ikuisesta totuudesta.

Vieras

#166 Re:

11.12.2014 11:35

#165: -  

 Herää sinäkin unestasi ja varaa aika psykiatrille.


Vieras

#167

11.12.2014 13:52

Oulun perussuomalaisten nuorten, itsekkin bi-seksuaaliksi tunnustautuva, luokanopettaja Sebastian Tynkkynen
on koonnut sukupuolineutraaliuden kehityskulusta seuraavanlaisen ohjelman, joka perustuu Seta ry:n,  Trasekin,  hlbt-vaikuttajien  ja Oikeusministeriön tahoilla ja verkostoyhteistyössä syntyneeseen materiaaliin.


 

SUKUPUOLINEUTRAALI AVIOLIITTOLAKI ON VÄLITAVOITE ( osa! )

Toteutuessan laki pistää ison myllyn päälle.

SETAN SUUNNITELMA:         Ohjelmisto muuttaa lauseke numeroinnin!



EU LGBT survey ( 2013,8) - tutkimuksessa arvioitiin homojen, lesbojen ja bi-seksuaalien määräksi noin 5 % väestöstä.  Helsinki. Ihmisoikeusliitto




1.  Samaa sukupuolta oleville pareille säädetään rekisteröity parisuhde. (toteutunut)

2. Arvoliberaalit sijoittoittavat eroamisensa massa-aaltoihin. (toteutunut)

  1. Kirkko siunaa ensimmäisen rekisteröidyn miesparin lähetystyöhön. (toteutunut)

     

  1. Sukupuolineutraali avioliittolaki säädetään. Samaa sukupuolta oleville heteroparien oikeudet. Lain vastustajat pelkäävät, että tulevaisuudessa vaaditaan lukumääräneutraaliutta, jos sukupuolineutraalius toteutetaan. Lain kannattajat vakuuttavat, ettei lukumääräneutraalia avioliittoa tarvita, eikä sitä tulevaisuudessakaan vaadita.

     

  1. Arvoliberaalit liittyvät takaisin kirkkoon, jotta voidaan muuttaa kirkon avioliittokanta. Vasta sukupuolineutraalin avioliittolain mentyä läpi aletaan vaatimaan äänekkäästi kirkon teologisten linjausten muuttamista ja homoparien vihkimistä.

 

  1. Vaatimus, että uskonnollisten yhdyskuntien vihittävä homoparit (sitä mukaa, kun kussakin yhdyskunnassa ilmaantuu ensimmäinen homopari, jonka osapuolet ovat yhdyskunnan jäseniä ja vaativat vihkimistä).

     

  1. Luterilainen kirkko alkaa vihkimään homoparit.

     

  1. Uskonnolliset yhdyskunnat häviävät oikeustaistelut, ja heidän on valtion viranomaisvaltaa käyttävinä vihittävä samaa sukupuolta olevat yhteisönsä jäsenet, tai joutuvat luopumaan vihkioikeidestaan.  

     

  1. Suurempi julkinen tuki (RAHAA) seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen järjestäjille.

     

  1. Ehto steriloinnista juridisen sukupuolen korjauksen yhteydessä poistetaan.

     

  1. Sukupuoli-identiteetti r ikoslakiin koventamisperusteena mainittujen vihamotiivien

    luetteloon.

  1. Perusopetuksen OPS uudistetaan niin, että se velvoittaa opettajia pitämään seksuaalisen suuntautumisen ja sukupuolen moninaisuuden opetuksessaan esillä.

     

  1. Poliisille erilliset htblti-viharikosyksiköt. (Ruotsin malli).

 

  1. Erilliset liikuntaryhmät pojille ja tytöille puretaan.

     

  1. Kolmas sukupuoli kirjataan lakiin.

     

  1. Rahoituksen lisääminen sukupuolenkorjausleikkauksiin.

     

17. Lukumääräneutraali rekisteröity suhde säädetään.

  1. Avioliitto-käsite poistuu laista ja sen korvaa rekisteröity suhde, jossa yhdistetään sukupuolineutraali avioliitTo ja lukumääräneutraali rekisteröity suhde.

     

     

19. Yhdenvertaisuus- ja tasa-arvolait säädetään kieltämään uskonnollisissa yhteisöissä kaikenlainen toiminta, jossa heteroseksuaalisuus olisi lähtökohtana (työntekijöiden valinta, perinteisen heteroparisuhdemallin opettaminen jne.)

 

  1. Julkisiin tiloihin on rakennettava sukupuolineitraalit WC:t ja suihkutilat miesten ja naisten vastaavien viereen.

     


Vieras

#168 Homoavioliittojen negatiiviset vaikutukset yhteiskunnassa

12.12.2014 11:57

Ohessa erittäin hyvä kirjoitus, jonka löysin netistä sukupuolineutraalin avioliittolain haittavaikutuksista:

 

 Homoavioliittojen negatiiviset seuraukset


Vieras

#169

12.12.2014 12:13

Nyt se on varmaa! Eduskunta hyväksyi tasa-arvoisen avioliittolain


Vieras

#170

12.12.2014 12:17

......Nyt se on varmaa! Eduskunta hyväksyi tasa-arvoisen avioliittolain !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Vieras

#171

12.12.2014 12:32

EDUSKUNNAN ÄÄNESTYSTULOKSEN JOHDOSTA TÄMÄ ADRESSI ON SULJETTU JA PERUTTU!

 

EI ENÄÄ ALLEKIRJOITUKSIA!


Vieras

#172 TÄMÄ ADRESSI JATKUU JA ESITETÄÄN EDUSKUNNALLE!

12.12.2014 12:35

 EI PIDÄ PAIKKAANSA TUO OLI HUOJAUSVIESTI,

TÄMÄ ADRESSI JATKUU JA ESITETÄÄN EDUSKUNNALLE!

Valvokaa!

#173 Miksi monta adressia samasta asiasta?

12.12.2014 13:34

Adressien tekijät ottakaa yhteyttä toisiinne ja yhdistäkää nämä listat jotenkin:

 

1. Avioliittolaista suoritettava kansanäänestys.

 

2. Adressi Tasa-arvoista avioliittolakia vastaan!

 

3. Avioliitto on miehen ja naisen välinen pyhä liitto

 

4. Kansanäänestys sukupuolineutraalin lakiehdotuksen kumoamiseksi

 

5. Sukupuolineutraalista avioliitosta

 

 

Tuskin adressit mihinkään vaikuttaa mutta pääasia, että yhdistätte voimanne ja tuotte kantanne selkeästi julki.

 


Vieras

#174 Re: Miksi monta adressia samasta asiasta?

12.12.2014 13:51

#173: Valvokaa! - Miksi monta adressia samasta asiasta? 

 Kyllä adresseilla on vaikutusta, jakakaa näitä kaikille tutuillenne ja sosiaalisessa mediassa!


Vieras

#175

12.12.2014 13:51

Nyt On juhlan aika. Kiitos  101-90


Kohti yhdenvertaisempaa Suomea. Tahdomme kiittää kaikkia tasa-arvoisen avioliittolain puolesta äänestäneitä kansanedustajia! Laki astuu voimaan maaliskuussa 2017. Kiitos.

ps. Tänään rakkauden rakettishow kansalaistorilla klo 18.