Adressi Tasa-arvoista avioliittolakia vastaan!

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Adressi Tasa-arvoista avioliittolakia vastaan!.


Vieras

#326 Re: Re: Kiusaajia äidin oomme kaikki

19.02.2015 09:00

#324: - Re: Kiusaajia äidin oomme kaikki 

 

PS. Kun kirjoitin, etten ole havainnut homoja muita ihmisiä suvaitsevaisemmiksi, tarkoitin myös sitä, että ovat kylläkin suvaitsevaisia väärissä asioissa. Tämä on henkilökohtainen mielipiteeni.

Entisen ateistin elämä muuttui kertaheitolla, kun tuli uskoon. Jumala näytti joitakin tärkeitä asioita sillä hetkellä. Jokaisessa ihmisessä taistelee jatkuvasti hyvä ja paha. Ihminen pystyy itse vaikuttamaan siihen, kumpaa hän tukee.


Vieras

#327

21.02.2015 10:22

avioliitto on naisen ja miehen välinen asia näin on sanassa siis raamatussa.Ei kahden naisen eikä kahden miehen välinen asia

Vieras

#328

21.02.2015 16:51

Miksi tämä adressi on maksullinen?
Muistaakseni vastakkainen ei ollut ...
jk

#329 Re: Re: Re:

23.02.2015 15:29

#313: ennakkoluuloton hetero mies - Re: Re:  

 komppaan tätä! todella viisaasti sanottu!


Vieras

#330 Re: Re:

27.02.2015 19:20

#65: Älä ota kirjaintakaan pois Raamatusta - Re:  

 

Juuri noinhan se on. Homous on syntiä. 

Keskustelu sukupuolineutraalista avioliittolaista on johtanut myös aika erikoisiin käsityksiin, joita Raamattu ei tue millään tavalla. Jotkut tuntuvat ajattelevan, että homot menevät helvettiin ja heterot taivaaseen, että Jumala rakastaa heteroja ja vihaa homoja. Tällä tavalla yleistämällä puurot ja vellit ovat menneet sekaisin. Tasa-arvo löytyy kyllä Raamatusta. Siellä sanotaan: "Kaikkien ihmisten kaikkialla on tehtävä parannus". Se koskee sekä heteroja että homoja.

Siis tasa-arvoisesti ihan meille kaikille suomalaisille: tehkää parannus ja uskokaa evankeliumi. Suomen valtiolla on enemmän velkaa kuin koskaan ennen. Meillä suomalaisilla on pitempi matka Jumalan tuntemiseen kuin koskaan ennen. On luopumusta ja paatumusta. Tarttis tehrä jotain. Mitätän se voisi olla. Se voisi olla esimerkiksi sitä, että uskovana sanon tuon ääneen. Ottakaa Jumala tosissanne. Sinä voit keksiä itsellesi sopivan vastauksen, ihan oman: Onko Jumalasta luopumisella ja velkakello.fi Suomen valtion velka lähes 96 MILJARDIA, onko mitään yhteistä? Raamatussa puhutaan velattomasta taloudesta. Uskovana kuuluun "maan hiljaisiin", mutta suoraan se on valitettavasti sanottava, ateismin tulee vähentyä Suomessa, JOS haluamme parempaa. 

Syntiä on tietysti monenlaista muutakin kuin vain homous. Tahdon 2013 -kamppanja aloitti raivokkaan hyökkäyksen miehen ja naisen välistä avioliittoa ja avioliittoinstituutiota vastaan ja tietämättään samalla myös Jumalaa vastaan, myös Raamattua vastaan. Se on selkeästi Jumalaa vastaan kapinoimista.

Jeshua näyttää meillekin mallin. Ottakaa minun ikeeni päällenne ja oppikaa minusta, sillä minä olen sävyisä (hiljainen, lempeä) ja nöyrä (vaatimaton) sydämeltäni. Näin te löydätte levon (helpotuksen ja rauhan, virkistyksen ja levon ja siunatun hiljaisuuden) sielullenne, sillä minun ikeeni on sopiva (sovelias, käytännöllinen, hyvä - ei ankara, kova tai painostava, vaan miellyttävä, armelias ja kevyt), ja minun kuormani on kevyt (keveä).  Matt.11:29-30

 

  "Ihminen protestoi Jumalan olemassaoloa vastaan, koska on kokenut kärsimystä ja näkee pahuutta. Jos Jumala olisi alun perin luonut maailman sellaiseksi kuin se nykyään on, en itsekään haluaisi uskoa häneen. Mutta emme saa unohtaa luomisen jälkeen tapahtunutta syntiinlankeemusta, jonka myötä kärsimys ja epäoikeudenmukaisuus tulivat maailmaan."

Ilmari

#331 Re: Re: Re: Kari Mäkinen eksyttää!

28.02.2015 10:33

#320: Ei tuuliviiri - Re: Re: Kari Mäkinen eksyttää! 

 Ei sen pitäisi aiheuttaa Luterilaisesta kirkosta eroamisia, mitä Päivi Räsänen sanoo ja puolustaa. Päivi on sitäpaitsi oikeassa. Ne hölmöt, jotka eroavat Kirkosta Päivi Räsäsen vuoksi, eivät todellakaan tiedä, mitä tekevät. Niin tietämättömiä ja eksyksissä he ovat.

Aivan toinen asia on se, mitä Arkkipiispa sanoo. Hän on ylin virkamies siinä laitoksessa. Hänen pitäisi edustaa pysyviä arvoja. Lesbous ei todellakaan ole mikään pysyvä arvo. Se on kehitysvamma, kun asian sanoo selkokielellä.

Kun arkkipiispa alkaa puhua pelkästään näiden puolesta, on se ennenkuulumatonta eksytystä. Siis eksytys tuleekin Kirkon korkeimmalta taholta. Ei ihme, että tuhannet inmiset luopuvat tämän"palvelun" kustantamisesta.

viisas

#332

28.02.2015 10:42

Suojelkaa lapsia kristinuskolta ja jeesus-saastalta.


Vieras

#333

01.03.2015 20:22


Lapsella on oikeus isään ja äitiin! Se on Luojan laki, jota ei ole siirtäminen ilman hyvin vaikeita seurauksia!

Vieras

#334 Re: Re: Kiusaajia äidin oomme kaikki

03.03.2015 13:45


Vieras

#335 Re:

03.03.2015 13:50

#333: -  

 Jatketaanpa ajatusta: jos äiti tai isä jää leskeksi, on hänen heti mentävä uusiin naimisiin tai muuten lapset on adoptoitava, jotta heillä jatkossakin olisi sekä isä että äiti. Ja avioerohan on Raamatussa selkeästi kielletty.


Vieras

#336 Re: Re:

04.03.2015 19:52

#335: - Re:  

 Leskeksi jääntiin ei pysty varautumaan ja ihmisen tulee saada surra läheisensä menettämistä ilman sinun naimisiinpakottamisiasi. Avioero tarkoittaa epäonnistunutta avioliittoa. Suurin syy avioeroihin on kai ihmisen itsekkyys. Jos kumpikin aviopuolisoista asettaisi puolisonsa tarpeet etusijalle, avioeroja olisi huomattavasti vähemmän.

Ajatusten jatkamisesi on kovin käytännön elämälle vierasta puutaheinää. Adoptiolapset ovat jo monesti menettäneet syystä tai toisesta vanhempansa. Sinä heittelet näitä käsitteitä sinne tänne puolihuolimattomasti, olis hyvä olla joku tolkku mukana kans. Ei ihminen oo mikään robotti.

 

H-Mari

#337 erilainen näkemys

04.03.2015 20:25

 en ymmärrä teidän homo vastaisuutta,mutta olette itse valinneet kantanne enkä tietoisesti pyri sitä muuttamaan. homot eivät ole itse valinneet että  ryhdympä homoksi . Homous on seksuaalinen suuntautuminen,kuten myöskin heterona oleminen. Luin myös kommenteista että homot pitäisi tappaa yms. Niin en oikein käsittänyt. Ei ketään ole oikeus tappaa hänen seksuaalisen suuntautumisen takia.Muutenkaan ei homoja eikä myöskään teitä tasa-arvoista avioliittolakia vastustavia ole oikeus satuttaa eikä tappaa tai mitään muuta mikä rikkoo ihmisoikeuksia. Ymmärrän toki että teille raamatun sanoma on tässä asiassa merkittävä. Enkä vastusta teidän sanomaa tai yritä sanoa että kantanne on väärä. Mutta harmittaahan se kun ei 2000-luvulla vielä ymmärretä hyväksyä homoutta. Halusin tuoda oman kantani esille. Enkä oikeastaan välitä jos joku haluaa kritisoida minun kommentiani. Tehkää se vain,sanokaa mitä tahdotte. Minulla sekä teillä kaikilla on sananvapaus en sitä aio teiltä kieltää,eikä minusta ole sitä mitenkään kieltämään. Minua ei haittaa vaikka kuinka kommentoisitte mahdollisista kirjoitus ja kielioppivirheistä. Tehkää se jos teillä on siihen tarve. Minä toin kantani esille melko asiallisesti toivon myöskin että jos haluat vastata minulle toisit mielipiteesi esille aikuismaisesti mutta jos siihen ei riitä hermot niin ei voi mitään. En halua loukata ketään enkä tietoisesti yritä tehdä kannastani huomiotaherättävää. Kiitos jos pystyt suodattamaan erilaisen mielipiteen asiasta.

Luonnollisesti

#338 Re: Re: entä jos se onkin niin että heterot ovat sairaita?

04.03.2015 23:21

#285: - Re: entä jos se onkin niin että heterot ovat sairaita?  

Kielletään avioliitto kaikilta niiltä heteroilta jotka ovat hedelmättömiä sairauden tai muuten vain hedelmättömyden takia eivätkä siten voi heterosuhteessaan lisääntyä. Lisääntymiskykyhän on se parisuhteen luonnollisuuden pointti vai kuinka?

 

Hankkikaa elämä. Elämä isolla E-kirjaimella ei löydy Raamatun eikä Kalevalan eikä Koraanin sivuilta.

Totuus sattuu

#339 Re:

04.03.2015 23:36

#120: -  

 "Jumala on säätänyt avioliiton miehelle ja naiselle"

 

Ja faktat ovat missä?

Siinä kirjassako nimeltä "Raamattu" jonka ihmiset kirjoittivat tuhansia ja kymmeniätuhansia ja taas miljoonia vuosia sen jälkeen kun Luoja maan loi?

 

Onko Jumalan Sanaksi väitetty Raamattu luonut ihmisen, vai onko ihminen luonut Raamatun? Niinpä, ihminen loi Raamatun ja laittoi sanat jumalan suuhun. Totuus sattuu. Tosin, hihhulit valehtelevat itselleen koska haluavat kieltää totuuden.

 

Jumalan / Luojan olemassaolo on kiistaton fakta koska universumi kaikkine hienosäätöineen ei voi tulla tyhjästä. Ihmisen sana sen sijaan on pelkkää huulten heiluttelua. Älkää puuttuko Luojan asioihin älkääkä ihmisinä varsinkaan väittäkö Jumalan sanoneen tai säätäneen mitään esim. avioliitosta.

Synteettinen synti

#340 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ei ranskalaiset julkihomotkaan halua homolakia, homolaki on petos!

04.03.2015 23:45

#302: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ei ranskalaiset julkihomotkaan halua homolakia, homolaki on petos! 

 "Vähättele ja valehtele sinä vaan, ei se pese syntiäsi kuitenkaan."

 

Mitä syntiä?

 

Hihhulikerhot ovat kuten psyykelääketeollisuus. Väitetään ihmisen ensin olevan sairas masennuksesta vaikka masennus ei ole sairaus vaan normaali oire vastoinkäymisistä ja ihmisten välinpitämättömyydestä, niin sitten kun sairausväite menee läpi niin lääketeollisuus voi lyödä rahoiksi masennuslääkkeeillä.

 

Kaava hihhulikerhon vetäjälle: Väitä ihmistä syntiseksi niin luulosairauden iskiessä voit hallita "syntistä" alaistasi lupaamalla syntien pois pyyhkimistä ja kun ihminen ei määrittelemäsi syntikriteerin mukaan voi elää synnitöntä elämää, hän on orjasi niin kauan kuin valheesi synnistä menee läpi.

 

Ei ole syntiä. On vain moraalinäkemyseroja jotka ovat kulttuurisidonnaisia.

 

 


Vieras

#341

05.03.2015 09:07

Avioliitto on miehen ja naisen välinen. He ovat erilaisia ja täydentävät näin toisiaan. Varsinkin lastenkasvatuksessa tällä on suuri merkitys. Omakohtaista kokemusta on. Lisäksi sitä seuraa siunaus sukupolvelta toiselle.

Vieras

#342 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ei ranskalaiset julkihomotkaan halua homolakia, homolaki on petos!

05.03.2015 13:13

#340: Synteettinen synti - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ei ranskalaiset julkihomotkaan halua homolakia, homolaki on petos! 

 Tuo synnittömyys on sinun ikiomaa ajattelua. Sellaisen ajattelun varaan ei voi mitään kestävää laskea. Mitä seuraavaksi päähäsi pälkähtää?


Vieras

#343

05.03.2015 13:29

Avioliitto on miehen ja naisen liitto eikä kuulu muille. Koska miehen ja naisen liitosta suku jatkuu. Kiitos Jumalalle!
mies ja nainen ja rakkaus

#344

05.03.2015 13:32

Jumala antoi avioliiton lahjaksi miehelle ja naiselle ja se on hyvä niin!

Muut älkööt sitä hapuilko jos e ole halukas sitoutumaan naisena tai miehenä taikka

haluat olla samaa sukupuolta se olkoon parilitto.

 


Vieras

#345 Re: Re:

05.03.2015 13:59

#339: Totuus sattuu - Re:  

 Totuus vapauttaa.

Kirjoitit, onko Jumalan Sanaksi väitetty Raamattu luonut ihmisen? Ei Raamatun ole väitettykään ihmistä luoneen. Maailma on luotu Sanalla. Sana (iso S-kirjain) on Jeesus, josta voimme lukea Raamatusta, Jumalan sanasta. Jumala on ilmoittanut tahtonsa sanansa ja Sanansa kautta. Tämä on kristillistä uskoamme. Usko tai ole uskomatta. 

 "älkääkä ihmisinä varsinkaan väittäkö Jumalan sanoneen tai säätäneen mitään esim. avioliitosta"

Onko sinulla niin omituinen käsitys, että ainoastaan sinulla on oikeus tuoda julki näkemyksiäsi tällä keskustelupalstalla, ei muilla ollenkaan.

 

Jokaisella ihmisellä itsellään on oikeus päättää, mihin ja ketä uskoo. 


Vieras

#346 Re: erilainen näkemys

05.03.2015 18:01

#337: H-Mari - erilainen näkemys 

  "Luin myös kommenteista että homot pitäisi tappaa yms. Niin en oikein käsittänyt. Ei ketään ole oikeus tappaa hänen seksuaalisen suuntautumisen takia.Muutenkaan ei homoja eikä myöskään teitä tasa-arvoista avioliittolakia vastustavia ole oikeus satuttaa eikä tappaa"

Uskovana lähden luonnollisesti kanssasi siitä, ettei Suomessa tule tappaa yhtään ketään. Ajattelinkin, että jonkun pitäisi laittaa korkki kiinni, koska kirjoitukset ovat niin levottomia "pitäisi tappaa...".

Tarkalleen ottaen en puhuisikaan homovastaisuudesta. Oikea sanamuoto on, että vastustan homoutta, en homoja. Siinä on ero ja niitä ei tulisi keskenään sotkea. Varmaan sanot, että tuntuu monimutkaiselta. Ehkä se on jollekin sitäkin. Ihminen ja sen teot tulisi kuitenkin kyetä pitämään toisistaan erillään. Homous haluaa tuhota perinteisen avioliittoinstituution ja se on väärin. Koko yhteiskunta täytyisi saada sekaisin ja toisten avioliittoinstituutiot muutettua mieleisekseen ja kärsijänä ovat puolustuskyvyttömät lapset ja heterot. Kaikki turhan takia ja Jumalaa vastaan taistellen. Suomessa on rekisteröity parisuhde jo olemassa.


Vieras

#347

05.03.2015 18:03

Tärkeä asia!

Vieras

#348 Re: Re:

07.03.2015 10:10

#339: Totuus sattuu - Re:  

  "Älkää puuttuko Luojan asioihin älkääkä ihmisinä varsinkaan väittäkö Jumalan sanoneen tai säätäneen mitään esim. avioliitosta."

Uskosta osaton ateistinen ihminen katsoo asioita juuri noin, koska ihmisessä oleva mieli työskentelee ja tekee päätelmiä. Nykyinen uskovakin on aiemmin katsonut kanssasi samalla tavalla. Raamattu ei ole kuitenkaan nyt ykskaks kehitelty keksintö, vaan se on kaikkia aikakausia ja aikoja koskeva ylivertainen kirja. Raamattu on päältä päin aivan tavallisen näköinen ja tavan paperille painettu, mutta sen jumalallinen voima on kätkettynä niissä sanoissa. Raamattu vahvistaa myös itse itsensä, koska samaa kohtaa voidaan tutkia viittauksen perusteella myös toisesta kohtaa Raamattua. Raamattu on ihmeellinen kirja ja jumalallista ilmoitusta. Jumalallista ilmoitusta ei voi, eikä myöskään tarvitse, erottaa Raamatun kirjoittajista. Ei ole hyväksi, jos Raamattua tuntemattomat henkilöt menevät lausumaan omia vajavaisia käsityksiään.

Kokonaan toinen asia on meissä ihmisissä oleva ihmisluonto, joka on pakomatkalla Jumalaa ja sitä se on ollut jo hamasta syntiinlankeemuksesta lähtien.

On hyvä, että on tämä adressi tasa-arvoista avioliittolakia vastaan! 

#tahdon

#349 Homofoobikot!

08.03.2015 10:03

Ette te voi muutenkaan taata kaikille äitiä ja isää, terveisin yh äidin kasvattama. Joten mitä ihmettä nyt inistään? Vai kielletäänkö seuraavaksi yh vanhemmat, uusperheet ja toisen vanhemman kuolema? Ja ps! Se miten toiset ihmiset kasvattaa lapsensa ei oikeastaan kuulu teille p@sk@n vertaa. Ette te oikeasti ole huolissaan lasten kasvatuksesta, etsitte vain syitä sille että seksuaalivähemmistöt eivät saisi samoja oikeuksia kuin me muutkin. Pitäkää vain huoli omista asioistanne, koska kun laki menee läpi se ei tule vaikuttamaan teihin suoranaisesti millään lailla. :)


Vieras

#350 Re: Homofoobikot!

09.03.2015 10:27

#349: #tahdon - Homofoobikot! 

 Puolustuskyvyttömistä lapsista olen ja ovat huolissaan ja olen ihmetellyt, miksi seksuaalivähemmistö ei ole? Eikö pitäisi olla itsestäänkin selvä asia. Pitäisi olla itsestään selvä asia, ettei lähtökohtaisesti lailla tule lasten oikeuksia heikentää.

Olisin aika itsekäs, jos pitäisin huolta vain omista asioistani, yhteiskunnassa tulee kantaa vastuuta myös tulevista sukupolvista ja tulevista ja nykyisistä lapsista ja heidän tarpeistaan. Eikä näihin asioihin liity mitään fobiaa, vaikka niin aina vaan jaksat kirjoittaa.