Adressi Tasa-arvoista avioliittolakia vastaan!

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Adressi Tasa-arvoista avioliittolakia vastaan!.


Vieras

#401

28.03.2015 19:54

N*ssikaa Jeesustanne, kiihkouskovaiset!


Vieras

#402

31.03.2015 22:22

 

 

No hei kuulkaas ihmiset nimiä kuitenkin tulee,  vaikka nuukasti. Mutta mittees porukalle kuuluu oikeen?

Mukavasti lähti menemään tuon  AIDON A:L:n  nimien keruu.  oli parissa tunnissa  tullut n.90 nimeä.

Vaan minne mahtoi se vanha facebook-sivu kadota.  

 

Kyllä se asia etenee ihan oppikirjanmukaisesti usassa:  Nyt massachusettissa ollaan aloittelemassa transsukukupuolisuuden kanssa,  jos kiinnostaa wsatunnaitsa lukijaa,  

Transgender agenda in the schools

Transgender rights law, and more in Massachusetts targeting children

Eipäs huoli linkkiä,  goo- og - le - ta!  Moi!   

 

 

 


Vieras

#403

31.03.2015 22:27

 

 

 

 

The Department of Elementary and Secondary Education building in Malden, Mass. 

 

 

http://www.massresistance.org/docs/gen2/13a/


Vieras

#404

02.04.2015 10:40

Miksi käytetään nimitystä "tasa-arvoinen avioliittolaki?" Eikö nykyinen avioliittolaki ole tasa-arvoinen? Uusi ns, sukupuolineutraali avioliittolaki ei mielestäni ole toteutuessaan tasa-arvoinen, vaan tulee syrjimään miehen ja naisen välisen avioliiton arvostusta, sekä lapsen oikeuksia isään (mieheen) ja äitiin (naiseen)

Vieras

#405 Re:

02.04.2015 16:15

#404: -  

 

 

Yhdyn mielipiteeseesi, ja niin yhtyvät monet muut.  itseasiassa enemmistö kaikista maista ja niiden kansalaisista on vastustanut  tätä lakia.  Silti se on ajettu pakolla läpi.  Tämä on tapahtunut kaikkialla.  Miksi?  

Jaa,  juurensa kullakin.  mutta nyt kiirastorstain pyhä rauha hiljentää sydämmeni.  

Kuuntelin katolista  Pyhän Henrikin  kiirastorstain messua.  Keniassa aamulla Al Shabaab oli  hyökännyt jälleen.  Kohteena veljemme kristityt opiskelijat. Presidentti Keniatta oli puhunut radiossa,  ja rohkaissut seisomaan vahvana.  



Alkamassa Johan Sebastian Bachin Matteuspassio   Yle 1.


Olivier Alainin mukaan alkukuoron e-molli antaa Matteus-passiolle sen perusvärin.

Se on inhimillisen surun sävellaji. Kaikessa katkeruudessaankin siinä on kuulakas, pehmeä sointi, ja se luo teokseen raskasmielisen, kyynelehtivän perustunnelman.

 

   

 


Vieras

#406

02.04.2015 17:06

 

 

  ”’Minä olen A ja O, alku ja loppu’

 

 

Katakombin Jeesus,  vainottujen Jeesus



Tämä kuva Jeesuksesta on maalattu yhteen Rooman vanhoista maanalaisista katakombeista. Se on galleriamme vanhin, noin vuodelta 375. Alkukristityt olivat haluttomia kuvaamaan Kristusta, joten tämä varhainen maalaus on hyvin harvinainen.



Tässä kuvassa Jeesus on puettu filosofin kaapuun. Rooman valtakunnan aikana hänet maalattiin usein tällä tavoin, koska monet ensimmäisistä kristityistä kirjoittajista opettivat Jeesuksen filosofian peitonneen jopa antiikin suurimpien filosofien opetukset. Jeesuksen viisauden tie täytti Platonin ja Sokrateen kaltaisten ajattelijoiden suurimmatkin toiveet. 



 

Jeesuksen pään kummallakin puolella on kreikan kirjaimet: alfa ja oomega, kreikkalaisten aakkosten ensimmäinen ja viimeinen kirjain. Näin taiteilija toistaa Uuden testamentin sanoja:

”’Minä olen A ja O, alku ja loppu’, sanoo Herra Jumala, hän, joka on, joka oli ja joka on tuleva, Kaikkivaltias. – – Sille, jolla on jano, minä annan lahjaksi vettä elämän veden lähteestä.” (Ilm. 1:8, 21:6)

 

Jos haluat haavasi parantuvan, hän on lääkäri.
Jos kuume polttaa sinua, hän on vesilähde.
Jos tarvitset apua, hän on voima.
Jos pelkäät kuolemaa, hän on elämä.
Jos pakenet pimeyttä, hän on valo.
Jos olet nälkäinen, hän on ruoka.
Maistakaa, katsokaa Herran hyvyyttä!
Onnellinen se, joka turvaa häneen.
 
Milanon Ambrosius (339–397)

 

 

 


Vieras

#407

02.04.2015 17:29

 

 

Katakombien taide

 

Wiki antaa  edellisen kommentin kuvalle vielä taustaaa:

"Parrakas Kristus. Seinämaalaus. Commodillan katakombi. 4. vuosisadan loppu"

Roomassa melko yleinen tapa oli ruumiiden polttohautaus, mutta kristityt eivät halunneet polttaa vainajiaan. Tarvittiin laajoja hautausmaita. Esikuvana oli Rooman yhteiskunnassa tuolloin
klienttien  tapa haudata kuolleet.

 

Ylimyssuvuilla oli hautausmaita lain velvoittamalla tavalla kaupungin rajojen ulkopuolella. Sinne oli rakennettu mausoleumeja ja hypogeumeja  eli yhden tai useamman maanalaisen kammion hautoja, joiden seinäsyvennyksissa olivat sarkofagien tai tuhkauunien paikat. Katakombit koristeltiin maalauksilla, joissa käytettiin
fresco- tai liimaväritekniikkaa, mutta koska katakombien tuffikivi oli pehmeää toisin kuin Pompejissa ja
h-erculaneumissa väriä voitiin sivellä yleensä vain yksi kerros. Väriaineessa oli kalkkia ja hiekkaa (pozzolana), ohennusaineena kalkkiliuos.

 

 


Vieras

#408

03.04.2015 20:00

 

 

Toivon mukaan ette väsyneet tällä ja Mäkisen palstalla etenkin historian esitelmöimisiin.  Nyt lopetan sen het!
Niin sannoo Keski-Suomalainen.  Mitäs muuten kuuluu?  
On ollut hyvä olla hiljaa pitkänperjantain hiljaisuudessa.  Vai ?

 

 

 


Vieras

#409 Re:

06.04.2015 14:07

#408: -  

Kiitos kysymästä. Pääsiäispäivän messua Keravan kirkosta, TV1, ja Tuomasmessua Turun Mikaelinkirkosta, Yle Radio 1, olen katsellut ja kuunnellut kiitollisella mielellä. Sykähdyttäviä ohjelmia kumpainenkin!

Paikallisessa sanomalehdessämme viitattiin 3.4. "Vuorisaarnan kehotukseen hakata pois oma käsi, jos se viettelee syntiin". Tuo kohta onkin ihmetyttänyt monia. Siksipä tuossa sanomalehdessä todettiin "Jeesuksen puheet olivat usein aika rajuja ja absurdeja", jonka jälkeen oli viittaus tuohon Vuorisaarnan kehotukseen hakata pois oma käsi, jos se viettelee syntiin. Muuta tuosta ei kirjoitettu. 

 

 David Wilkersonin kirjassa Isän sydän, sivulla 340, avataan tuota Raamatun kohtaa näin:

Jeesus sanoo opetuslapsilleen: "Mutta jos sinun kätesi tai jalkasi viettelee sinua, hakkaa se poikki ja heitä luotasi ... Ja jos sinun silmäsi viettelee sinua, repäise se pois ja heitä luotasi" (Matt. 18:8-9).
 
Englanninkielisessä Kuningas Jaakon käännöksessä tämä lause alkaa sanoilla 'sen tähden', mikä tarkoittaa 'tämän valossa'. Jeesus sitoo sanansa koko aiempaan opetukseensa lihan tekojen yhdistämisestä ristin työhön. Kun Jeesus sanoo tässä: "Jos kätesi tai jalkasi viettelee sinua", Hän puhuu viettelyksestä, jonka risti aiheuttaa lihalle.
 
Kun Jeesus sanoo "hakkaa se poikki, repäise se pois", Hän puhuu kuulijoille heidän luottamuksestaan omiin hyviin tekoihinsa. Käsi, jalka ja silmä edustavat lihaa. Ne ovat riippumattomuuden välineitä, joiden varassa ihminen kulkee omia teitään uskoen voivansa tahdonvoimalla ja omalla ponnistelullaan vapautua synnin siteistä.
 
Kristus sanoo tällaiselle henkilölle: "Silmäsi keskittyy väärään asiaan. Katsot omia kykyjäsi ja voimiasi, luonnollisia taitojasi ja lahjojasi. Repäise siksi pois silmäsi, hakkaa poikki raajasi. Sinun täytyy vapauttaa kehosi, mielesi ja sydämesi kaikesta tällaisesta ajattelusta. Hylkää, poista ja leikkaa pois kaikki toivo siitä, että voisit tarjota Jumalalle omia ansioitasi tai hyvyyttäsi. Himot ja viettelykset on leikattava pois, mutta se  ei  ole sinun tehtäväsi. Se on Hengen työtä."
 
"Juokse sitten syliini ja anna minun suoda sinulle hyvyyttäni ja elämääni. Nöyrry kuin lapsi ottamaan vastaan ristillä ansaitsemani voitto. Luovuta elämäsi täydelliseen antautumiseen ja riippuvuuteen minusta. Golgatan työni tähden et ole enää itsesi oma, sillä minä olen ostanut sinut. Henkeni täyttää sinussa pyhyyteni vaatimuksen."  

Vieras

#410 Re: Re:

06.04.2015 21:56

#409: - Re:  

 

 

Nonni!  Kyllä Dave ossaa.    Ja tuo Kenneth E. Bailey olisi taas varmaan sanonut,  että se on juuri tämän alueen kulttuurien tapa kärjistää jokin sanoma oikein tiukaksi mielikuvaksi,  lähes piinaavuuteen asti.

 


Vieras

#412

06.04.2015 22:32

 

 

 

 

 

 

Kansalaisaloite avioli




Vieras

#413

07.04.2015 01:31

6000+ änkyräpersua allekirjoittanut. Suuret puheet, pienet teot. Jytkystä tulee prutku. :D


Vieras

#414

08.04.2015 07:13

Sokean kansan sokeat taluttajat eivät halua ymmärtää, että
Jumalan luomistyön vastaisesta toiminnasta seuraa koko kansakunnan tuho
hetero ja Jumalan lapsi

#415 joukossa tyhmyys tiivistyy

08.04.2015 07:32

Nyt huhhuh, pohdipa sinä tasa-arvoista avioliittolakia vastustava näitä argumentteja. Yhtäkään kattavaa, järkeä tekevää argumenttia ei teiltä ole kuultu. Vastatkaa ihmeessä siis tähän viestiin jämäkällä pohjalla olevia väitteitä, ei vain pohjattomia kliseitä.

1. Lapsella on oikeus äitiin ja isään.. Hmm, kannattaisitte siis myös lakia, joka kieltää yksinhuoltajuuden, joka aiheutuu avioerosta tai toisen puolison kuolemasta?

2. Heteroilla on oikeus avioliittoon. Ihmisen on helppo kieltää muilta asioita, jotka ei itseä koske. Onhan heteroillakin oikeus avioliittoon. Mitä haittaa TEILLE on siitä, että homot voivat virallistaa uskontonsa nimissä suhteensa ? Ei tästä heterolle haittaa koidu.

3. On vuosi 2015. On opittava itse, ja opetettava muille suvaitsevaisuuteen. Ja uskovaiset, on syntiä ajatella toisesta pahaa sekä eriarvoistaa. Jumala(t) hyväksyy kaikki omana itsenään. Kukaan ei halua uskoa jumalaan joka määrää meidät olemaan tietynlaisia.

4. ''Yleensä kuitenkin Suomessa on lähdetty siitä, ettei lakeja laadita Raamatun, Koraanin tai minkään muunkaan uskonnollisen teoksen perusteella, vaan kansalaisten ja heidän valitsemiensa edustajien omantunnon ja harkinnan mukaan. Maailmalla on toki Saudi-Arabian ja Iranin kaltaisia teokratioita, joissa uskonto sanelee maallisia lakeja. Suomessa tuskin halutaan ottaa niistä mallia.''

5. ''Europarlamentaarikko Eija-Riitta Korhola (kok.) on argumentoinut blogissaan näin: "kirkossa avioliitolla on ollut erityinen merkitys luomistyön jatkajana: vain miehen ja naisen yhteys luo syntymän ihmeen”. Avioliiton tulisi siis kuulua vain lapsia tekeville. 

Tällöin avioliitot olisi kai loogista kieltää esimerkiksi hedelmättömiltä ja steriloiduilta ihmisiltä. Entä miten tulisi kohdella pareja, jotka syystä tai toisesta eivät edes halua hankkia lapsia? ''

6. Lapsen on saatava mallia aikuisilta, MIEHELTÄ JA NAISELTA. Humpuukia, sanon minä. Lapsi on tekemisissä monen muunkin ihmisen kanssa kun vain omien vanhempiensa. Esimerkiksi päiväkotiin ja monelle tuttuun ULKOMAAILMAAN kuuluu erilaisia ihmisiä, niin miehiä kuin naisiakin. Kyllä lapsi saa esimerkkejä niin miehiltä kuin naisilta, vanhoilta kuin nuorilta, ihonväristä riippumatta, kansallisuudesta riippumatta. Globalisoituvassa maailmassa on opittava ymmärtämään, että tällainen väite on sama, kuin väittäisi, että lapsi tarvitsee aina isovanhemmat kasvatuksessa, jotta oppii olla tekemisissä eri ikäisten kanssa.


Vieras

#416

08.04.2015 15:02

En sinäänsä vastusta saman sukupuolten välisiä avioliittoja, aikuiset ihmiset saavat tehdä keskenään mitä haluavat. Vastustan homo- ja lesboparien adoptio-oikeutta, koska uskon että lapsella on oikeus sekä isään ja äitiin ja koska nämä oikeudet kulkevat käsi kädessä joudun vastustamaan molempia.

Vieras

#417 Re:

09.04.2015 11:21

#416: -  

On varmasti totta, että ihanteellisessa tilanteessa lapsella on isä ja äiti.

Väite on kuitenkin naurettava, kun pohtii asiaa pitkällä tähtäimellä.

Nykyään avioerolapsia on enemmän kuin ikinä. Todella moni lapsi elää vain äitinsä tai isänsä kanssa yksin. Monessa perheessä on myös toinen kumppani kuollut. Näillä lapsilla ei ole oikeutta isään tai äitiin, mutta well, they usually turn out fine.

Kuitenkin lesbo- tai homopariskunta tarjoaa lapselle molemmat vanhemmat.

Homopariskunnat antavat lapselle TÄYSIN samat edellytykset tähän maailmaan kuin ketkä tahansa vanhemmat.

Pelkkä konservatismi ei ole ikinä, ikinä mikään syy. On osattava täysin vankoin perustein PERUSTELLA väitteensä. Se on kaiken A ja O.

Jukka Rahkonen

#418 Kansalaisaloite on jo avoinna

09.04.2015 16:51

kannattaa mielummin kaikkien laittaa nimensä kansalaisaloitteeseen 1175.

Näillä adresseilla ei ole vastaavaa poliittista vaikutusta kuin kansalaisaloitteella joka menee eduskunnan käsittelyyn varmasti kun riittävä määrä kannatusta on kerätty. 

Nyt keskittämään äänet tuonne kansalaisaloitteeseen.

 


Vieras

#419 Re: Re:

11.04.2015 21:24

#417: - Re:  

 

 

Lailla luodaan ihannetta,  stadardia,  normia, normaalitilaa.  

Poikkeukisa elämän rikkonaisuuden ja tragedioiden takia on,  mutta  tällaisia asetelmia ei saa vartavasten rakentaa. 
Nimenomaan sateenkaarilapset tätä  ovat tuoneet esiin,  ettähomo lainsäädännöllä heidän orpouttaan vain vahvistetaan.  Lisäksi se hävittää heiltä viimeisenkin oikeuden edes ,  että tuo huutava puuttuminen noteerataan,  se ei ole oikein ketään lasta kohtaan,  eikä se ole sama kuka on äitinä ja isänä. Laki kertoo, että on ihan ok. että lapsi on menettänyt vanhempansa.

  Voi se on pahinta,  mitä voi tulla. Koska jokaisessa sateenkaariperheessä on toisen vanhemman,  sen oikean,  fyysisen juuren mentävä aukko. 

Kuinka korvaamattomia ovakaan t isä ja äiti.   Ei ole muuta mitään niin arvokasta mitään täällä maan päällä.

Kyllä arki voi sujua,  mutta vanhetessa ne juuret yhä enemmän alkavat polttaa,   ja huutaa puuttumistaan.  Juuri biologinen vanhempi on jotain,  johon edes sanat eivät riitä.  Ihminen on luonteeltaan kovin kiinni näissä suhteissa. Ja irtoaminen on äärettömän tuskallista.

Homopariskunnat voivat ja varmaan rakastavatkin ihan hyvin,  ei siinä mitään,  mutta monia juttuja liittyy vanhempien samaan sukupuolisuuteen,  joita lapsi joutuu kätkemään ja kantamaan aika yksin.

 


Vieras

#420

12.04.2015 05:30

Avioliitto on Jumalan säätämä miehen ja naisen välinen liitto.
Varjellaan lapsiamme kieroutuneelta lailta.

Vieras

#421 Re: Re:

12.04.2015 18:30

#417: - Re:  

 

 

Ranskan suurista  La Manif-  eli "Ei avioliittoa kaikille" marssin puuhamiehistä löytyy hyvin paljon 
homoseksuaaleja:

 So too the reasons why so many homosexuals supported this march: many of them know what we all should know that children have a fundamental right to their own biological mother and father.

Ja paljon kokenut Vietnamilainen  nuori:

“Hello to all…. My name is Benoît Talleu, I am 17 years old. I am from Vietnam, but they adopted me as a baby. My parents adopted seven children, and I am the oldest.
I am in this fight against gay adoption, along with associations for adopted children, because I have seen how this discussion has unfolded. People talk about this as if the primary concern were not us — the adopted children, ourselves.

 

“If you ask what adoptees want, they will give you only one answer: ONE MOTHER, ONE FATHER. 

 

“The difference here is between ‘needing’ and ‘wanting’. The orphan needs a mum and a dad. The couple ‘wants’ a child. Between ‘needing’ and ‘wanting’, I leave it to you to choose.”

He continues: “We hear people say, ‘living with a gay couple is better than staying in an orphanage.’ Hear what I say about such an assertion: That statement reeks of dishonesty. There are tens of thousands of hetero couples waiting to adopt us. 

 

“We hear, ‘oh things have evolved. So many countries are okay with gay marriage.’ But I tell you — we are a great nation. We are a great democracy. This bill for gay marriage is pure selfishness. The law belongs to protection of the weak, not to pander to those who are strongest. Mothers and fathers exist for children, not the other way around.

“France is the nation where the rights of man were born. So we are also the nation for the rights of the child. We are not the nation where children are a right; we are a nation where children have rights. Mr President, I tell you now, that we are the ones who matter in all this — by this I mean all orphans, all orphanages, all adopted children. Thank you all for mobilising.”

These are powerful words. The rest of the speech deserves to be read as well.

So the more honest homosexuals know what should always have been known: children must come first in these debates, and children have the right to be raised by their own mother and father wherever possible. Anything less is a form of child abuse.


Vieras

#422

13.04.2015 14:55

Roomalaiskirje 1 : 18 - 28 kertoo perustelut kannanotolleni.

Vieras

#423

13.04.2015 15:05

Roomalaiskirje 1 : 18 - 28 vahvistaa avioliiton vain miehen ja naisen väliseksi liitoksi!

Vieras

#424

13.04.2015 17:05

Voi €&#& ää oli lakia vastaan...

Noh, onneksi se meni ja menee läpi.


Vieras

#425 Re:

14.04.2015 07:48

#422: -  

 Kun lapsella on 1 tai 2 vanhempaa, jotka pitävät huolta, on hän turvassa.

Olen kasvanut kolmen hengen perheessä, jossa on vain yksi vanhempi. Isäni päätti jättää perheemme meidän lapsien oltua pieniä. Rakastan perhettäni, ja olen saanut rakastavan, turvallisen kasvatuksen.

Nainen ja mies ovat tasa-arvoisia. On aivan sama, kasvattaako lapsen kaksi samansukupuolista vanhempaa vaiko eri sukupuoliset vanhemmat. Olen menestynyt ammatissani, suhteissani, olen onnellinen ja tyytyväinen kaikkeen elämässäni, vaikka minulla onkin ollut vain yksi kasvattaja :)

Adoptio ei myöskään ole vain homopariskuntien tapa, kuten monet tässä väittää. Eikä lasta ensinnäkään laiteta adoptioon kuin biologisten vanhempien / biologisen vanhemman toimesta. Eli jos jotain tähän voisi sanoa, niin vastustakaa mielummin adoptiota. Se tuntuisi spesifimmältä. + ns. "vika" ei ole adoptiolapsen ottajissa. He eivät päätä, annetaanko kyseinen lapsi pois. Lapsi on silti adoptiossa, ottaa pariskunta hänet tai ei.

Lapsen adoptiota ei voi verrata kiduttamiseen. Lasta kidutetaan, kun hänelle ei anneta turvallista ja rakastavaa kasvuympäristöä. Tämä toteutuu, kun lasta ei laiteta adoptioon. Tällöin lapsia hylätään minne sattuu, näännytetään kun ei ole varaa ruokaan, myydään ihmiskaupassa tms. Tällöin on arvostettava nykyistä adoptiojärjestelmää, ja katsottava oman navan ulkopuolelle, huomaten, että kaikilla ei ole mahdollisuutta kasvattaa omaa lastaan turvassa.