Adressi Tasa-arvoista avioliittolakia vastaan!

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Adressi Tasa-arvoista avioliittolakia vastaan!.

tyyppi

#576

03.06.2015 21:16

Suomalaista suvaitsevaisuutta kauneimmillaan.Suvaitaan ja hyväksytään kaikki,paitis jos se kaikki sattuu olemaan homo tai joku hottentotti.


Vieras

#577 Re: Re:

03.06.2015 22:34

#575: heppu - Re:  

 

 

Kyllä ehdottomasti kannatammekin suvaitsevaisuutta,  eikä vain valikoivaa sellaista, vaan suvaitsevaisuutta kaikkiin suuntiin ja osapuolille!

Kannatamme vielä enemmänkin kuin suvaitsevaisuutta,  nimittäin rakkautta,  ja eritoten sitä rakkautta jota osoitetaan
kaikkein heikoimpia kohtaan.

 

 

 


Vieras

#578

04.06.2015 08:13

Lapsen pitää saada kasvaa äitinsä ja isänsä kanssa oo

Vieras

#579

04.06.2015 09:16

Uskon Jumalan Sanaan

Vieras

#580

04.06.2015 10:21

On Jumalan sanan vastainen. 3. Moos.18:20 ja Room. 1:25-27

Vieras

#581 Re:

04.06.2015 10:46

#580: -  

 Vastustatko naispappeuttakin?


Vieras

#582

06.06.2015 06:01

AVIOLIITTO ON JUMALAN SANASSA MÄÄRÄTTY NAISEN JA MIEHEN VÄLISEKSI JA ON OIKEIN. AAMEN.

Vieras

#583 Re:

09.06.2015 07:16

#582: -  

Oletpa aggressiivinen, kun huudat. Kuuluuko aggressiivisuus kristinuskoon?

Mikko Varho

#584 Re: Oletko vielä alakoulussa?

12.06.2015 17:06

En voi missään muodossa tuota käsittämätöntä "lakimuutostanne" hyväksyä vastustaessanne sitä, ettei homoseksuaaleja saataisikaan avioliittoon heikentämällä niiden tilaa. Jos joku käyttää nimeäni "puolestani" asiaan vastaan niin sille pärähtäisi oitis oikeusistunto, ymmärrättekö "homofobittiset räkättirastaat" sitä, mistä tässä asiasta on edes kyse (kyse on ihmisoikeudesta ja sellaisen tulee jonka tulee jokainen ihminen hyväksyä, vaikka pahaa teillä tekisikin -pitääkö Suomessa hyväksyä uskonnollisuus tuon jälkeen, ei todellakaan!!).  Elän kaikesta huolimatta silti "HETERONA" ja äitini täytti 60v. 28.11.2014. Ymmärrättekö, allekirjoittaneet kristityt, mitä se minulle ateistille EDES merkitsee!? Ette varmaankaan. Kaikki perustuu teille "ihmisen käsittömyyteen"! Ei voida ajatellakaan KOSKAAN ihmisten puolesta Raamattunne avulla! Siinä on liian paljon mun eettisyyttäni ja ihmisoikeuksiakin vastaan!!   


Vieras

#585

16.06.2015 12:51

TÄMÄ ADRESSI ON SULJETTU JA PERUUTETTU!

Sinikka

#586 Re:

19.06.2015 07:00

#8: -  

 Näin on.Koko "Sateenkaariavioliittolakia"olisi tuskin edes hyväksytty,jos siitä olisi järjestetty virallinen kansanäänestys.

Kari

#587 Re: Re: Oletko vielä alakoulussa?

19.06.2015 07:09

#584: Mikko Varho - Re: Oletko vielä alakoulussa? 

 Eihän tässä mitään uskontoa tai raamattuakaan tarvita,vaan tervettä järkeä.Kehittyvä lapsi vauvasta aikuisuuteen tarvitsee mies-ja naispuolisen roolimallin,jotta hänestä kasvaisi tasapainoinen nuori ja aikuinen.Koulukiusatuksi joutuu varmasti,jos kaikki saavat tietää,että joo,mulla on kaks iskää tai kaks äiskää.

 

 


Vieras

#588 Re: Re:

19.06.2015 19:18

mn#586: Sinikka - Re:  

Kuinka voit elää tuollaisissa harhoissa? Sukupuolineutraalista avioliittolaista ei tosin ole järjestetty kansanäänestystä, mutta vertailukohteeksi voi ottaa asiasta tehdyt kansalaisaloitteet. Avioliittolain muuttamista sukupuolineutraaliksi koskeva kansalaisaloite sai jo ensimmäisenä keräyspäivänä vaadittavat 50 000 allekirjoitusta ja kaiken kaikkiaan aloitteen allekirjoitti noin 167 000 henkilöä.

Kun aloite hyväksyttiin eduskunnassa, kiihkouskovaiset ja konservatiivit aloittivat kapinoinnin ja käynnistivät yhteensä kolme (!) vasta-aloitetta. Näistä ensimmäinen, kansalaisaloite laiksi neuvoa-antavasta kansanäänestyksestä samaa sukupuolta olevien henkilöiden avioliitosta ja heidän oikeudestaan hakea perheen ulkopuolista adoptioita, kaatui liian vähäiseen allekirjoitusmäärään 15.6. ja toinen, avioliittolaista suoritettava kansanäänestys, tulee sekin kaatumaan liian pieneen allekirjoitusmäärään 27.6.

Kun väität, että "Koko 'Sateenkaariavioliittolakia' olisi tuskin edes hyväksytty,jos siitä olisi järjestetty virallinen kansanäänestys", niin miksi kansalaisaloitteet, joissa nimenomaan vaaditaan kansanäänestystä, eivät menestyneet?

Kolmas asiasta tehty kansalaisaloite sukupuolineutraalin avioliittolain kumoamisesta on sananmuodoltaan niin törkeä ja sisällöltään niin järjetön, että on vaikea uskoa sen läpimenoon siinäkään tapauksessa, että se ylipäätään pääsee eduskuntaan.

Hartaan katolisessa ja vanhoillisessa Irlannissakin sukupuolineutraali avioliittolaki hyväksyttiin kansanäänestyksessä, mutta meillä Suomessa omissa maailmoissaan elävät kiihkouskovaiset vetoavat edelleenkin olemattomaan "kansan" kielteiseen mielipiteeseen. Koettakaa herätä todellisuuteen.


Vieras

#589 Re: Re: Re:

20.06.2015 21:16

#588: - Re: Re:  

 

Heitänpäs tästä sivusta sen minkä väsymykseltäni jaksan.  Vaikka ei olekkaan minun kommentistani kyse.


Nämä kansalaisaloitteet eivät ole tuolla tavalla aivan verrannolliset.  tahdon kampanjassa oli valmis vihreiden Pekka Haaviston ehdokkuuden  tukilista jota oli helppo käyttää välittömästi valmiina joukkona. Muutenkin vihreät nuoren ikänsä takia ovat välittömästi masinoitavissa facebookin kautta.

Mainitsemasi kaksi aikaisemmin aloitettua kansalaisaloitetta on tarkoituksellisestikin jätetty  nykyisen varjoon,  koska oli jo aikaisemmin ilmoitettu,  että tullaan valmistelemaan paremmin suunniteltu aloite. 
Jos vähän käytät päätäsi ja mieluummin myös sydäntäsi,  huomaat että lehdistövaikenee suurinpiirtein kuoliaaksi asian, aivan muutamia mainitoja lukuunottamatta. Eli halukkuutta osallistua on kovasti, sen näet jos lähden liikkeelle kansanpariin.  Tietoa vain  ei ole.  Pitäisikin järjestää jokin sopiva "metakka."

Katolisen Irlannin äänestysprosentti oli n.50 ja rapiat alle tai päälle. Silloin asia menee pienellä äänimäärällä läpi.  

Nimityksesi kiihkouskovaiset on asiaton Mitä tahot sillä osoittaa, eihän leimakirveiden heiluttelu kuulu suvaitsevaiseen kielenkäyttöön?
 
Kansan kielteinen  kanta on kuitenkin aivan totta. päinvastaisen kuvan näyttäminen kuuluu agendaanne.

 Mutta kaikkea hyvää sinneppäin kaikesta huolimatta! Ja veikkaappas, milloin uskallatte katsoa avioliiton todellisia ihmisoikeusongelmia silmästä silmään?

 

 


Vieras

#590

20.06.2015 21:25

 

 

 

TV AD #2 – “MOTHERLESS GENERATION”

  • HOME
  • TV AD #2 – “MOTHERLESS GENERATION”

Saying sorry means not doing it again...

 

abcdef

 

 

 

https://www.youtube.com/watch?featu


Vieras

#591

20.06.2015 21:34

 

 

 

 

This  will help people to think from the   c h i l d    s p e r s p e c t i v e  in addition to the adults' perspective

 and consider what it means to normalise,
with the force of law, a domestic model where a child is   d e p r i v e d   of  either a mother or a father.

siis mitä merkitsee,  että lapsen riisto normalisoidaan lain voimalla?

Kysynkin sinulta,  että haluatko sydämestäsi näin tapahtuvan.  Vakiselitykset näissä kohden olemme kuulleet useasti, -   kysymmekin, -  eikö satu sydämeen?

Kenen ihmisarvosta  on ensin huolehdittava,  heikon vai vahvan?


aikuisen vai lapsen , sinun mielestäsi?

 

 


Vieras

#592 Re: Re: Re: Re:

21.06.2015 13:34

#589: - Re: Re: Re:  

 Anteeksi vain, mutta selityksesi eivät vakuuta. Jos Tahdon 2013 -kampanja olikin Pekka Haaviston tukikampanjan jatkoa, sehän on vain osoitus siitä, että oli ryhmä kansalaisia, jotka olivat valmiita käynnistämään kansalaisaloitteen avioliittolain muuttamisesta sukupuolineutraaliksi. Kaikki aloitteen allekirjoittajat eivät olleet kampanja-aktiiveja eikä ole osoitettavissa, että jonkun Haaviston presidentinvaalikampanjaan osallistuneen nimeä olisi käytetty hänen tahtonsa vastaisesti Tahdon 2013 -kampanjassa.

Uusin kansalaisaloite sukupuolineutraalin avioliittolain kumoamisesta on tähän mennessä kerännyt noin 30 000 allekirjoitusta, joten minkäänlainen ainutlaatuisen suuri menestys se ei ole. Lisäksi aloite on sisällöltään täysin järjetön: sillä yritetään kumota jo myönnettyjä oikeuksia. Kyse on samasta asiasta, jos kansalaisaloitteella yritettäisiin kumota vaikkapa naisten äänioikeus tai naispappeus. Varmasti tällaiseenkin saataisiin tukea Raamatusta.

Toteat tästä kansalaisaloitteesta, että kansalaisilla olisi kovasti halukkuutta toimia sukupuolineutraalia avioliittolakia vastaan, mutta tietoa puuttuu ja että "Pitäisikin järjestää jokin sopiva 'metakka.' " Ehkäpä esimerkiksi tällaisesta "metakasta" käy se päivä, jolloin tieto eduskunnan äänestyksestä koskien sukupuolineutraalia avioliittolakia tuli julki. Eduskuntatalon portailla oli noin 50 uskovaista protestoimassa päätöstä, kun taas läheisellä Kansalaistorilla oli samanaikaisesti noin 6 000 avioliittolain muutoksen kannattajaa.

On epäilemättä kansalaisia, jotka vastustavat avioliittolain muuttamista sukupuolineutraaliksi, mutta on muistettava, että vaikka omassa Raamattupiirissä tai kotiseurakunnassa kaikki olisivat tätä muutosta vastaan, se ei tarkoita sitä, että koko kansa tai edes kansan enemmistö olisi samaa mieltä.

Sukupuolineutraalin avioliittolain vastustajat ovat pistäneet toimeksi ja käynnistäneet erilaisia adresseja ja kolme kansalaisaloitetta. Tietoa näistä on siis saatavilla, mutta ehkäpä syy vähäiseen kiinnostukseen on sittenkin se, että vastustajat ovat pieni, mutta sitäkin äänekkäämpi vähemmistö.

Irlannin kansanäänestystuloksesta totean, että vähäisestä äänestysprosentista huolimatta se oli laillinen eikä sen myönteistä tulosta ole syytä vähätellä.


Vieras

#593 Re: Re: Re: Re: Re:

21.06.2015 18:25

#592: - Re: Re: Re: Re:  

 

 

No Moi!  En olekkaan väittänyt että sitä olisi käytetty Pekan tahdon vastaisesti.
Kentiews nyt vaan sattui siihen tilanteeseen sopivasti. Tai sitten oli laskettu,  senpä tietävät vain vihreät. 
Mutta Pekka ei kannata liittoa adobtio-oikeuden kannalta.

 Mutta hyvä että vastasit perusteellisesti.
Sanoit: "Järjetön"  -  no, miten kukakin asian näkee.  30 000 on onneton luku todellakin kun miehen ja naisen avioliiton kannalla on laskettu olevan noin 3.3 miljoonaa äänioiketetuista kansalaisista.  Vaikka tilanne olisi jonkin verran muuttunut,  silti lukemat ovat vielä aivan muuta kuin mitä kansalle on annettu ymmärtää,  etenkin kun puhutaan adoptiosta.  Ainoa ongelma onkin  t i e d o n  v ä l i t y s.

JA TÄSSÄ VETOANKIN KAIKKIIN SUOMALAISIIN  ETTÄ SAAPAAT JALKAAN JA JAKAMAAN TIEDOTETTA POSTILAATIKKOIHIN JA VAIKKA MIHIN.  Ja aina mukaan kauppa ja pankkireisulle nivaska tiedotteita.

Sellaisen tiivistelmän saat kehiteltyä itse hyvistä,  ja kohtikäyvistä lauseista,  viisaiden suusta tai omasta päästä otettuna.  Loppuun tiedot kanasalaisaloitteesta ja  Aidosta avioliitto ry:stä.  Ei sen kummempaa.  Voin laittaa omiakin tekeleitä paremman puutteessa.

Järkeä ei ole kielletty käyttämästä olkoon uskovainen tai ei. USKOVAISUUS EI KUITENKAAN OLE ASIAN POINTTI VAAN LAPSEN ETU.  Se yhdistää meitä kaikkia suomalaisia samaan taistoon. Eikä sen ole tarkoitus lopahtaa tähän,  kävi miten kävi.
Meillä on loistavat perusteet,  niin hyvät,  että ainoa konsti maailman homoliikkeillä onkin käydä tekemään ohituskaistaa lainsäädäntöön. Se voidaan tehdä mm. ottamalla yhdenvertaisuuskäsitteet käyttöön,  ja ajamalla tällä retoriikalla koko asiakeskustelun ohi,   siinä operoidaan mielikuvilla ja voimakkaalla suvaitsemattomuudella toisinajattelijoita kohtaan.
 
Leimakirves koholla -asenne luo pelkoa ja osuu ihmisen varustusten  herkimpiin kohiin, - ulkopuolelle joutumisen pelkoon, se selittää niin monen kohdalla käyttäytymisen.

Irlannissa ja (tod.näk. myös Scottlannissa) toimi voimakkaasti mm. amerikkalainen homolobbausjärjestö 25 mil. dollarin pudjetilla. Kyllä se mielestäni juuri kunnioitusta ansaitse,  niin hailakka käsitys demokraattisesta lainsäädäntötyöstä.

Suoritetut adressit eivät kuvaa mitenkään Suomen kansan tahtotilaa.  Sitä eivät kuvanneet myöskään gallubit - kysymysmuotoilu oli niissä erittäin tarkoitushakuista JA ILMISELVÄÄ!      Ei ihme,  että tulos oli toteuneen kaltainen.  
Sitä paitsi korkein ikäluokka puuttui haarukasta kokonaan. (Mutta sekään ei ole ratkaiseva asia.)


Vieras

#594

21.06.2015 19:07

 

Tekstikoko on hiukan pieni  tässä,   mutta tulostettuna uskoisin  olevan sopivan.
 Tästä A -nelosesta saat kaksi tiedotetta yhdeltä sivulta!  Kuva kannattaa laittaa mahdollisimman  p i e n  e n ä,  että tulostusväri riittää mahdollisimman suureen kappalemäärään. Tässä olevaa kuvaa voi vielä reippaasti pienentää.  En saa sitä nyt tähän kuitenkaan tehtyä,  mutta jos onnistut,  tai jätä koko kuva pois,  miten vaan.La manif logojen siirto ei aina onnistu kun järjestelmä on erilainen, siirsin tämän tekstinkirj.svun kautta.

 

 

 

                                             
                                                                                                        


Hetkinen ! Se, että minulta puuttuu lapsi, ja että kaipaan lasta, ei anna minulle oikeutta viedä lapselta äidin rakkautta! - näin sanoo sukupuolineutraalia avioliittoa vastustava ranskalainen homoseksuaali Jean- Marc Veyron la Croixz..

Näiden lasten odotetaan hymyilevän onnellisesti, vaikka he sydämessään itkisivät menetetyn isän tai äidin kaipuutaan.

Vanhempamme käyttivät meitä pieninä näyttelyesineinä,- todistukseksi siitä miten nämä lapset ovat aivan yhtä onnellisia kuin tavallisissakin perheissä kasvaneet. Lapset.”
-
Rivka Edelman, naisparin poika, radikaali feministi.


Biologisen isän ja äidin merkitys lapsen terveelle kehitykselle ei ilmene ainoastaan joissakin yksittäisissä tutkimuksissa, vaan
kaikissa sellaisissa tutkimuksissa, joiden otos on riittävän suuri ja edustava. Professori Paul Sullins.

ALLEKIRJOITA : KANSALAISALOITE sukupuolineutraalin avioliittolain kumoamiseksi: Kansalaisaloite.fi/fi/aloite/1175
Aitoavioliitto.fi/facebook.
PL 155, 00171 Helsinki Liity jäseneksi! LEVITÄ TIETOA!

-  -  -   -   -   -   - 

K   U   V  A 


Hetkinen ! Se, että minulta puuttuu lapsi, ja että kaipaan lasta, ei anna minulle oikeutta viedä lapselta äidin rakkautta! - näin sanoo sukupuolineutraalia avioliittoa vastustava ranskalainen homoseksuaali Jean- Marc Veyron la Croixz..

Näiden lasten odotetaan hymyilevän onnellisesti, vaikka he sydämessään itkisivät menetetyn isän tai äidin kaipuutaan.

Vanhempamme käyttivät meitä pieninä näyttelyesineinä,- todistukseksi siitä miten nämä lapset ovat aivan yhtä onnellisia kuin tavallisissakin perheissä kasvaneet lapset.” - Rivka Edelman, naisparin poika, radikaali feministi.


Biologisen isän ja äidin merkitys lapsen terveelle kehitykselle ei ilmene ainoastaan joissakin yksittäisissä tutkimuksissa, vaan
kaikissa sellaisissa tutkimuksissa, joiden otos on riittävän suuri ja edustava. Professori Paul Sullins.

ALLEKIRJOITA : KANSALAISALOITE sukupuolineutraalin avioliittolain kumoamiseksi: Kansalaisaloite.fi/fi/aloite/1175

Aitoavioliitto.fi/facebook.
PL 155, 00171 Helsinki Liity jäseneksi! LEVITÄ TIETOA!

 

 

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

21.06.2015 19:32



Vieras

#596

22.06.2015 16:16

 

 

 

 Suomessa riittää kesätapahtumia.

KARJALANLIITON KESÄJUHLA  (Voi tokkiisa on jo valitettavast mänt!)  Mutta tulossa 
lukemattomia paikallisia karjalaisten juhlia,  esim Kurkijokijuhlat Loimaalla,  Sakkolalaiset missähän päin oliskaan?  Ylöjärvellä oli oli,  mutta kun  ei muista!

On Seinäjoen Tangomarkkinat, Narvan markkinat
 Farmari 2015 -tapahtuma,  Tapsan tahdit, ym. ym.

useita hengellisiä kesäjuhlia (esim. Keuruun helluntaikonferenss
i, Vapaakirkon kesäjuhlat,
Kansanlähetyspäivät).

Keuruun juhannuskonferenssissa monet nuoret osallistuivat kansalaisaloitteeseen innokkaasti, kuten oheisesta kuvasta näkyy. Näkyvään nimien keräämiseen erilaisilla kesä- juhlilla on hankittu lupa. Siellä missä lupaa ei erikseen ole saatu voivat yksityiset ihmiset yksityisesti kerätä nimiä kohtaamiltaan ihmisiltä. Ota kaverisi mukaan ja lähde oman paikkakuntasi kesätapahtumaan keräämään nimiä!

 


Vieras

#597

22.06.2015 19:56

 

 

Ja täällä ollaan todennäköisesti Herättäjäjuhlilla.    Näkyvään nimien keräämiseen erilaisilla kesä- juhlilla on hankittu lupa. Siellä missä lupaa ei erikseen ole saatu voivat yksityiset ihmiset yksityisesti kerätä nimiä kohtaamiltaan ihmisiltä. Ota kaverisi mukaan ja lähde oman paikkakuntasi kesätapahtumaan keräämään nimiä


Vieras

#598

22.06.2015 20:20

 

 

Sotkamon herättäjäjuhlat ovat parin viikon päästä, 3 - 5.7.  löytyisiköhän sinne menijöitä? 
Herättäjäyhdistyksen eliitti ei asiaa hyäksy,  mutta kansa tahtoo kannattaa,  joten matalalla profiililla sinne rohkeasti ilman mitään näyttävää rekvisiittaa tosin.

Tämän viikon lopulla Vaasassa suviseurat ja  Vammalassa  evankeliumijuhlat.  Vaasa etenkin olisi nyt tuhannen taalan paikka,   siellä on vaatimattomat   70 000 vierasta, siis vähintään.

 

 

 

Sotkamossa jo valmistaudutaan kuoroa trimmaten:


Vieras

#599 Aito Avioliitto ry tiedottaa

23.06.2015 16:57

Sukupuolineutraalin avioliittolain kumoamisen ohella yhdistyksemme ajaa seuraavia asioita:

1. Naisten äänioikeuden poistaminen. Sanotaanhan jo Raamatussakin, että nainen vaietkoon seurakunnassa.

2. Avioliittolain muuttaminen siten, että avioeroon tarvitaan laissa määritelty peruste. Näin oli ennen vuonna 1988 voimaan astunutta avioliittolain muutosta.

3. Nimilain muuttaminen siten, että naisen on avioiduttuaan otettava miehensä sukunimi tai käytettävä kaksiosaista nimeä. Ajatus siitä, että nainen käyttäisi avioliiton solmimisen jälkeen tyttönimeään tai että mies ottaisi vaimonsa sukunimen, on yhtä sopimaton kuin se, että Ilmari ja Jalmari vihittäisiin kirkon vihkiryijyllä.

4. Avioliittolain muuttaminen siten, että miehen edusmiehyys palautetaan. Näin oli ennen nykyistä, vuonna 1929 voimaan astunutta avioliittolakia.

 

Tuoko nykyaika Sinullekin tunteen "Seis maailma, tahdon ulos!"? Liity siis yhdistykseemme ja tule kanssamme kääntämään kehityksen kelloa vuosikymmeniä taaksepäin. Kun huudamme yhdessä oikein kovaa, ehkä pystymme tukahduttamaan kaiken kehityksen maassamme. Alas demokratia, eläköön Raamatun sana - siinä muodossa kuin me sitä tulkitsemme!

Isän, Pojan ja Pyhän Hengen nimeen.


Vieras

#600 Re: Aito Avioliitto ry tiedottaa

23.06.2015 20:25

#599: - Aito Avioliitto ry tiedottaa 

 

 

Ja kun kuljet eurooppalaisten humaanien arvojen juurien, löydät sieltä kristinuskon vallankumouksellisen sanoman,
ja jos vielä riisut historian myytit ja oman mielesi stereotypiat,  löydät helmen,  mutta vain totuuden polkua seuraten, ja helmi on helmi,  vaikka se välillä olisi sikojen syöttökaukalossa.