Horseforten toiminnan jatkuminen Niihaman ratsastuskeskuksessa

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

28.11.2014 13:26



Vieras

#2

28.11.2014 15:12

Toivottavasti jatkaa:) 

TRS:n jäsen

#3 Vinkki vaikuttamiseen

28.11.2014 22:26

Pelkkä adressi on vain mielenilmaus, josta hallituksen ei tarvitse välittää. Jos oikeasti halutaan muutos asiaan ja nykyisen vuokralaisen jatkavan, on ohessa keino vaikuttaa asiaan...

Ote TRS:n omista säännöistä:

11§
Tarvittaessa voidaan toimeenpanna neuvoa-antava jäsenäänestys asiasta, jossa tarvitaan jäsenistön mielipidettä puolesta tai vastaan. Äänioikeus jäsenäänestyksessä on 14 vuotta täyttäneellä jäsenmaksunsa maksaneella jäsenellä.

Ylimääräinen kokous tai jäsenäänestys pidetään hallituksen harkinnan tai yhdistyksen kokouksen päätöksen mukaan, tahi kun sitä on vaatinut vähintään kymmenes osa yhdistyksen jäsenluettelon osoittamasta äänivaltaisten jäsenten määrästä ilmoittamansa asian käsittelyä varten. Kokouskutsussa on mainittava ylimääräisessä kokouksessa käsiteltävät asiat.

12§ Yhdistys kutsutaan kokoukseen ilmoituksella, joka on vähintään seitsemän päivää ennen kokousta julkaistava paikallisessa sanomalehdessä tai jätettävä jäsenelle osoitettuna postin kuljetettavaksi.
Lisäksi kokouskutsu lähetetään jäsentalleille julkistamista varten.


Vieras

#4

29.11.2014 06:04

Allekirjoitin, koska tytär 8v on kumminsa/tädin/siskoni kanssa tuolla useamman kerran ratsastanut. Itsekin tuolla "jouduin" omissa polttareissani ratsastamaan. Hyviä yrittäjiä pitää ehdottomasti tukea mielivaltaa vastaan!

PS. Jos hallituksen ei tästä tarvitsee "välittää", kannattaisi ehkä alkaa huolestumaan seuran tulevaisuudesta. Asiakas on kuningas, älkää koskaan unohtako tuota!

TRS:n jäsen

#5 Re: #4

30.11.2014 08:59

#4: -  

 Virallisesti, sääntöjen mukaan, ainoa keino vaikuttaa on ylimääräisen kokouksen koolle kutsuminen asian käsittelemiseksi.

Toki itseään kunnioittava hallitus ottaa huomioon jäsenistönsä mielenilmauksen päätöstä tehdessään.

Itsekin olen allekirjoittanut ja tallilla pyytänyt muitakin näin tekemään. Toivon todella nykyisten yrittäjien saavan jatkaa toimintaansa!