Vaadimme tiedot rokotteiden haittavaikutuksista ja valmistuksesta


Vieras

#1

04.12.2014 17:59

tottakai haluan tietää.

Vieras

#2

06.12.2014 11:54

Tämä on erittäin tärkeä asia, meillä on kaikilla oikeus tietää tosiasioita rokotteista ennen kuin temme valinnan puolesta tai vastaan.

Vieras

#3 Vieras

07.12.2014 08:31

Tässä ei ollut nyt otettu mitään kantaa rokotteiden hyötyihin. Näitä asioita punnittaessa pitäisi ottaa huomioon molemmat kannat. 

Huomauttaisin myös, että näistä väitetyistä tutkimusartikkeleista ei ollut ainuttakaan linkkiä.

Kun kehittyvissä maissa käy toteamassa kun lapset kuolee erilaisiin kulkutauteihin, koska eivät ole saaneet rokotuksia voi sitä sitten miettiä mikä on parempi.

Ja mikä näihin muihin tauteihin tulee (ms-tauti, väsymys oireyhtymä jne.), niin valitettavia tauteja kaikki, eikä tiedetä mistä nämä johtuu. Taustalla vaikuttaa varmasti monia tekijöitä, osa varmasti meidän ympäristöön ja elämäntapoihin liittyviä, rokotteita ei kannata lähteä yksin syyttämään kerta tietoa ei ole.

 

Ajattellaan kun on siihen tarvittavat välineet.

#4 Re: Vieras

07.12.2014 17:34

#3: - Vieras 

 " ... koska tietoa ei ole." Miksi tietoa ei ole? Kertoisivatko rokotteiden valmistajat vapaaehtoisesti, että MS, ADHD, väsymysoireyhtymä jne ovat heidän kehittelemiensä rokotteiden ansiota? He halusivat kieltää narkolepsian yhteydetkin rokotteeseen, muuta heidän oli pakko antaa periksi suuren näytön vuoksi.

Rokotteiden hyödyistähän me saamme aivopesua yllinkyllin, mutta koskaan ei kerrota, että ne eivät ole pelkästään hyödyllisiä, kuten eivät muutkaan kemialliset ja elimistölle vieraat aineet, jotka kroppa katsoo uhkaksi.

HIV on apinavirus, jolle marakatit ovat immuuneja. Mistä se tuli ihmiseen ja miksi se tuli ihmiseen vasta nyt? Suuri osa rokotteista viljellään apinan munuaisen seerumiin, kuten mm. isorokkorokote ja polio. Ebolakin on eläinperäinen virus. Mistä se tuli ihmisiin ja miski vasta nyt? Miksi se leviää nimenomaan Afrikassa? Afrikka on ylikansallisten rokotevalmistajien koerokotusmaa.

Nyt sitten ollaan kovasti kehittämässä rokotetta ebolaa vastaan. Kuka kehittää? Ne samat tehtailijat jotka kehittelivät nämä kaksi em mainittua eläinperäistä rokotettakin. Rokotekauppa käy ja jos se ei käy, niin keksitään uusia syitä ja saadaan aikaan uusia "tarpeita".

Afrikkalaiset tarvitsisivat puhdasta vettä, ravitsevaa ruokaa, siedettävät asunnot, kunnollisia vaatteita ja tietoa hygieniasta jolla ehkäistään tautien leviämistä. Mitä he saavat? Rokotteita - elohopealla, fenolipunalla ja formaldehydillä kyllästettyjä virusperäisiä kemikaleja jo muutenkin riutuneisiin kroppiinsa.

Ajatellahan ei saisi, kun on kysymys miljardien bisneksestä. Niiden rahastuksesta jotka haluavat pitää ihmiset tietopimennossa välttääkseen vastuuta.


Vieras

#5 Re: Re: Vieras

08.12.2014 14:16

#4: Ajattellaan kun on siihen tarvittavat välineet. - Re: Vieras 

 Erittäin hyvä vastine neloselta kolmoselle!!!


Vieras

#6 Re: Re: Vieras

08.12.2014 20:28

#4: Ajattellaan kun on siihen tarvittavat välineet. - Re: Vieras 

 Tämä on ihan höpöhöpöä. Ja valitettavasti ihmiset uskovat tälläistä huutelijaa, mutta kukin voi tehdä omat johtopäätöksensä.

Ihan nyt tätä "asiantuntijaa" korjatakseni. Ensinnäkin mikä on apinan munuaisen seerum? Seerum on se veren osa josta puuttuu verisolut ja se sama veri ja seerum kiertää siellä missä on verenkiertoa eli koko elimistössä oli se sitten apina tai ihminen tai lehmä. Ei ole erikseen mitään munuaisseerumia ei ihmisellä mutta ei myöskään apinalla.

Kyllä rokotteen valmistuksessa polio viruksen viljelyssä käytetään apinan munuaissoluja, kuulostaa hurjalta, mutta jotta näitä rokotteita pystytään valmistamaan täytyy jotenkin tätä "tautia" viljellä laboratorio-oloissa ja tämän rokotteen kohdalla menetelmä on tämä. ja itse näiden munuaissolujen kasvatukseen laboratoriossa käytetään vasikan seerumia, mutta siinä kohtaa kun tämä polioviruksen viljely tulee mukaan kuvioon ei tätä seerumia enää käytetä vaan elatusalusta on toinen. Itse rokotteessahan sitten ei ole enää elävää virusta ja nämä munuaissolut yms ei ole mukana pistettävässä rokotteessa. https://www.vaccineshoppecanada.com/document.cfm? file. =IMOVAX_Polio_E.pdf#page15

Ja tämä kaikki on julkista tietoa mitä voi löytää internetistä, mutta on toki tylsää luettavaa ja jotta tuosta luetusta pystyy jotain ymmärtämään tarvitsee lukija kyllä paljon perustietoa solubiologiasta yms jota ei kyllä ihan jokaisella meistä (edes tämän kommentin kirjoittajalla riittävästi ole ja edellisen kommentin kirjoittajalla selvästi vielä vähemmän).

Helpompi on huudella tälläisiä apinanmunuaisseerumijuttuja asiaa millään tavalla ymmärtämättä. Tämän tyyppiset jutut kun vetoaa ihmisiin, todellisuus on onneksi toinen.

Salaliittoteoriaan uskokoon ken tahtoo, minä uskon tutkittuun tietoon ja näyttöön. 

TOTTA MIKÄ TOTTA
Vieras

#7 Re: Re: Re: Vieras

09.12.2014 10:23

#6: - Re: Re: Vieras 

Sanokoon kuka mitä tahtoo mutta ne ovat meidän elimistöjä, joihin istutetaan vieraita aineita ja on vähintäänkin kohtuullinen oikeus saada puolueeton tieto siitä, mistä ja miten ne on tehty.

Kukaan ei nielaise mitään kurkustaan alas ennen kuin hänelle on kerrottu, mitä tarjottu sisältää ja sittenkin olemme epäluuloisia ja maistelemme harkiten tai emme ollenkaan.

Kysymys on samasta asiasta - nielaisetko aineen vai laitetaanko se ruiskeena lihakseen. Samaan verenkiertoon mennään molempia teitä. Kun kysymys on esimerkiksi alkoholista, niin aivan yhtä tehokkaan humalan saa molemmilla tavoilla. Juuri tästä oli kysymys ELÄVÄN sokeripalapoliorokotteen SYÖTTÄMISESSÄ 80-luvulla.

Miksi on niin vaikeaa ymmärtää kansalaisten oikeus saada tietoa? Miksi tämä kysymys on niin vaikea erityisesti viralliselle koululääketieteelle - sen edustajille? Toki lääketeollisuus valehtelee myös lääkäreille.

Emme elä enää keskiaikaa ja meitä ei voi enää sitoa "herranpelkoon" niin kuin on muinoin voinut sitoa. Enää ei uskota, että "kun raha kirstuun kilahtaa, niin sielu taivaaseen vilahtaa". Nyt uskotaan että aina kun raha johonkin kilahtaa, niin on syytä epäillä että siinä myös valhe vilahtaa.

Erityisen panavia syitä tähän on uskoa, kun puhutaan rokotteista, josta tuorein esimerkki on narkolepsia. Ne samat ihmiset jotka ovat kansaa rokottamassa sanovat, että ei tiedetä mistä MS, ADHD, väsymysoireyhtymä jne. tulevat! Näihin samoihin terveyden nimissä vannoviin ihmisiinkö me sitten luotamme ja uskomme, kun he puhuvat rokottamisen puolesta? 

Ottakaa selvää rokottamisten alkuajoista, miten kaupalliset intressit saivat Ransakan hallituksen tukemaan yksinomaan rokotteiden kehittäjän Louis Pasteurin instituuttia, vaikka samaan aikaan oli huomattavasti viisaampia tohtoreita Ranskassakin. Tuohon tilanteeseen silloin liittyi suuressa määrin väkivaltaa, panettelua, kostoa ja lahjontaa, mikä ei mitenkään eroa nykypäivän rokotetehtailun sisäpiirin toiminnasta.

Lukuisat lääkärit kautta maailman ovat myöskin tietoisia rokoteraporttien katoamisesta ja niiden vääristelemisestä. Näistä asioista on kirjoitettu myös kirjoja sillä uhallakin, että lääketeollisuus metsästää niiden kirjoittajia. Miksi rokotetutkimustietoja halutaan hävittää ja vääristellä? Meille ei haluta kertoa rokotteiden todellisuutta, eikä meidän haluta edes huomaavan, että meillä on oikeus tietää niistä.

THL seuraa aktiivisesti EU-komission tekemiä päätöksiä, jotka koskevat terveyden "pakottamista" rokotteiden avulla kansalaisille. Olisipa yhtä tehokasta toimintaa silloin, kun kansainväliset tutkimukset osoittavat Suomen D-vitamiinisuositukset aivan liian mitätömiksi, kilpirauhastutkimusten jääneen jälkeen, tai Suomen kolesterolikeskustelun jämähtäneen tasolle, mikä oli kymmenen vuotta sitten. Tässä maassa vainotaan niitä lääkäreitä, jotka ovat uskaltaneet sanoa noista asioista. MIKSI?

YK:n määrittelemää ihmisoikeutta ollaan nyt muokkamassa muotoon KANSALAISVASTUU! Ovatko tätäkin asiaa peukaloimassa ne EU:n mustasalkkuiset virkamiehet, jotka istuvat toisella pakarallaan lääketeollisuuden päättäjien penkeillä - rahastaen molempia tahoja samaan aikaan?

MUTTA JOKAISELLA ON OIKEUS TIETÄÄ, MITÄ MEIHIN TOISET IHMISET LAITTAVAT.  Muussa tapauksessa aletaan puhua jo paluusta inkvisition aikaan.

HUH HUH Nyt se sitten alkaa!

#8 Re: Re: Re: Re: Vieras

11.12.2014 05:25

#7: TOTTA MIKÄ TOTTA - Re: Re: Re: Vieras 

 

Vesirokkorokote lisätään kansalliseen rokotusohjelmaan!

 

Arkadianmäellä liikaa lääketeollisuudelle uskollisia kumileimasimia!

 

Tämä on totta

#9 THL valehtelee!

14.12.2014 21:40

Liskoihmiset lähettää rokotussäteitä ja THL piilottelee totuutta koska sa lääkeyhtiöiltä biljardeja! Ja tämä on taivaan tosi, polio oli lääkäreiden keksintöä ja siihen myytiin kalliilla myrkkypiikit, nyt sama koitetaan tehdä ebolalle ja sikotaudille vaikkei niistäkään ole mitään todisteita!

homeopaatti

#10 Adressiin on reagoitu!

14.12.2014 22:06

Ilmeisesti tämän adressin vaatimuksesta European Medicines Agency on julkaisut adressissa vaaditut tiedot netissä: http://www.ema.europa.eu/ema/

naturmamma

#11 Hyvä, kun on reagoitu!

15.12.2014 20:35

 

Haluamme kuitenkin myös Suomen viranomaisten reagoivan näihin rokotteiden eri valmistusvaiheissa käytettäviin aineisiin ja ottavan kantaa suoraan rokotusten jälkeen, vielä muutamien vuosienkin jälkeen, ilmeneviin ongelmiin!  -> Seurantamenetelmä käyttöön näiden moninaisten aineiden haittavaikutuksista !!                

- Tarkka seuranta käyttöön, että rokotevalmistajat ottavat korvausmenettelynkin vastuulleen ja koituneista vaurioista saadaan korvaukset kärsiville!

Tässä USA-lainen luettelo: http://vaxtruth.org/2011/08/vaccine-ingredients/

Uskon mieluummin vaikka liskoihin

#12 Re: THL valehtelee!

20.12.2014 08:39

# 9: This on totta - THL valehtelee! 

 Lainaan TOTTA MIKÄ TOTTA - vieraan lausetta.

"MUTTA JOKAISELLA ON OIKEUS TIETÄÄ, MITÄ MEIHIN TOISET IHMISET LAITTAVAT."

Kerrohan, miksi sinä -THL valehtelee - puolustat näin intensiivisesti organisaatiota, joka on yhdessä lääketeollisuuden kanssa tehnyt ja tekee rokotteista salatiedettä.

Kysynpä siis, että kuka harrastaa virvon varvon metodia ja yrittää uskotella ihmisille vielä tällä vuosituhannella ja näillä katkerilla epäonnistumiskokemuksilla, että heillä on "taikasauva" sairauksien parantamiseen.

 


Vieras

#13

28.02.2016 12:37

Haluan että faktat tulevat kaikkien kuultavaksi !