Autetaan vammaisperhe voittoon taistelussa huostaanottoa vastaan

Eija
Vieras

#26 Re: Re: Re:

29.12.2010 21:59

#24: Vieras - Re: Re:  

Vieras:Ole jo hiljaa ja huolehdi omista asioistasi,luulen että niissäkin on sinulla tekemistä!


Vieras

#27

29.12.2010 21:59

45 minuuttia ohjelmassa kuulimme vain vanhempien kommentit, Niin kauan kuin avustajien kokemat ja näkemät, sekä huostaanotto päätökset ei ole tiedossa, asiaan ei ole syytä hakea muutosta adresseilla. Aina kun vain toinen osapuoli on tullut julkisesti kuulluksi, asia on vain puoliksi totta. Ja tuskin kukaan vanhempi kertoo tv.lähetyksessä omista mokistaan.
Hyvin harkiten kannattaa tähän adressiin suhtautua.
Eeva Hassi
Vieras

#28 Huostaan otto

29.12.2010 23:09

Ihmisoikeus on vammaisillakin!
Henkilökohtanenavutaja tehnyt kantelun , hänelle kuuluvista töistä.Kodista jossa on molemmat vanhemmat vammaisia eivätkä selviä kodin päivittäisistä askareista mm.siivouksesta. Otetaan henkilökotaseltaavustjalta työkohde pois.
Kantelun tehneen nimi on julkaistava,ettei meidän toisten henkilökohtaista avustajaa tarvitsja ettemme palkkasi(Oulun kaupunki maksaa palkan)ja välttyisimme vastaavilta tapauksilta.
Ei sosiaaliviranomaset kuule kun vanhempi pyytää sijoittamaan , kun lapsi selvästi kärsii avioero tilanteessa.
Tiina Vousden
Vieras

#29 Re: Re: Re:

29.12.2010 23:31

#24: Vieras - Re: Re:  

 

 Hei Sinulle Vieras,

Ensinnäkin, jos laittaisit tällaisen syytöksen nimellelläsi, sillä olisi jotain arvoa. 

Joka tapauksessa, syytöksesi on täysin perätön.

Tiina Vousden

Vieras
Vieras

#30 Re: Autetaan vammaisperhe voittoon taistelussa huostaanottoa vastaan

30.12.2010 01:00

#5: Airi ja Teuvo Väliheikki - Autetaan vammaisperhe voittoon taistelussa huostaanottoa vastaan 

Kiitos Airi ja Teuvo!

Itselläni on 2005 saatu aivovamma,olen lukihäiriöinen ja elämän kolhuja kokenut mies.

Kirjoittaminen ilman oikolukua on työlästä, tähän aikaan varsinkin kun pitäisi olla jo unten mailla tähän aikaan.

Luin noita ajatuksia joissa ei todellakaan ollut montaa sanaa meidän muiden Suomalaisten sydämmistämme kuultuna!

Jatketaan tuota elämänkohtaloa ja auttamisprosessikirjettä jokainen vuorollaan,vaikka kolme etuasiaa heidän perheensä tueksi.

Muistakaa! Isää ei vieläkään ole kuultu!

Takaan ja alleviivaan että jos nyt ei isää kuunnella niin sitten alkaa tapahtua!

tiina vousden
Adressin tekijä

#31 Re: Re: Autetaan vammaisperhe voittoon taistelussa huostaanottoa vastaan

30.12.2010 01:22

#30: Vieras - Re: Autetaan vammaisperhe voittoon taistelussa huostaanottoa vastaan 

 Hei Sinulle

On isää kuultu moneen otteeseen. Isä ja äiti toimivat yhdessä

vahvasti. Kummankin tarkoitus on saada lapset takaisin kotiin <3

Lapset haluaa päästä takaisin

Lämpöisin terveisin

Tiina Vousden

Vieras
Vieras

#32 Re: Vaitiolo velvollisuu ..

30.12.2010 13:50

#11: nigga -  

Vaitiolovelvollisuus on olemassa eli huostaanottopaperit eivät kuulu ulkopuolisille ja totuuden tietää vain he .. ketkä ovat olleet paikalla huostaanottoa tehtäessä.

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

30.12.2010 18:56


entinen naapuri
Vieras

#34

30.12.2010 19:07

Jos itse näen, voiko joku väittää ettei se ole totta ????
tiina vousden
Adressin tekijä

#35 Re:

30.12.2010 19:13

#34: entinen naapuri

Hei nimimerkillä entinen naapuri

Valitettavasti on niin, että asiattomat väitteet nimimerkillä eivät ole minkään arvoisia. En tule adressin keskustelussa hyväksymään minkäänlaisia solvailuja, en puolin en toisin.

totuuden torvi
Vieras

#36 autetaan vammaisperhettä

01.01.2011 09:46

Jos sosiaaliviranomaiset mainitsevat sanan kissa tai koira kyllä minä hävittäisin molemmat siksi että saisin pitää lapset kotona, mutta jos äiti ei halua hävitää esim.kissoja ei mahda mitään Saahan kissat ja koirat takasi sen jälkeen kun lapset on päätetty pitää kotona eikä huostaan otto enää uhkaa
Koirien ja kissojen ruokaan menee hurjasti rahaa,varmaan enempi kun lasten ruokaan
totuuden torvi
Vieras

#37 Re:

01.01.2011 09:59

#27: -  

 käypä kylässä kyseessä olevassa perheessä,ei pidä tehdä vääriä johtopäätöksiä, kävin tässä perheessä  kun kyseiset avustajat olivat töissä ,ei ne kyllä tehneet mitään ainakaan sillon,avustajahan on äitin henkilökohtainen avustaja ja jos sinne tulee vieras, ja äiti ei pysty kahvia keittämään kyllä mun mielestä e kuuluu avustajan tehtäviin,avustaja ei meinannukkaan vaikka ei tehny muutakaan ja niimpä jouduin keittämään kahvit itse,kyllä avustaja oli sitten kahvilla ihan ensimmäisenä . eli kyllä varmaan on avustajassakin sanomista,miksei hän ole kommentoinut millään lailla

 

 

turha valittaa lemmikeistä
Vieras

#38 autetaan vammaisperhettä

01.01.2011 12:14

minä en hävittäis kissaa enkä koiraa en yksinkertaisesti en mitään, muistetaanpa tosiasiat liikuntarajoitteisella on oikeus pitää kissat ja koirat siinä missä meillä muillakin joilla on jalat alla. Otetaanpa huomioon eläinlääkäri ei ole valittanut kissoista ei koirista, valittajia on ainoastaan nämä muutamat ihmiset jotka eivät osaa kohdata liikuntarajoitteista ihmistä vaan kauhistelevat, että heillä on terveet lapset ja lemmikkiä. Näiden valittajien mielestähän liikuntarajotteisella ei saisi olla lapsia ei kissaa ei koiraa ei kotia ei he saisi edes tehdä töitä heitä ei käytännössä saisi näkyä missään korkeintaan jossakin laitoksessa saisivat olla. Jos ajatus on se, että pitäis lemmikit hävittää sen tähden, että "saisi pitää lapset"niin lastenkodeisssa on äkkiä jono ja osa jää asemallekin, kun aletaan keräämään kaikki lapset joiden kotona on lemmikeitä ja kauhistus maanviljelijöillä on vielä lehmät possut kanat kukot yms eläimet joo ja navetan haju tulee sisälle niin lapset kärsii pakko hävittää eläimet, että ei tarvi lapsia viedä lastenkotiin.Eiköhän tässä yhteiskunnassa olisi oikeitakin asioita hoidettavana ajatelkaa niitä mummuja ja pappoja joilla on vähän hoitohenkilökuntaa makaavat laitoksissa missä ei ehditä vaippaa vaihtaa saatikka heidän kanssa aikaa viettää ja ulkoiluttaa joka päivä, menkää valittajat katsomaan niin saatta kunnolla valittaa oikeasta asiasta niin sairaalatkin saisi lisää henkilökuntaa.

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

01.01.2011 15:46


Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

01.01.2011 16:14


tiina vousden
Adressin tekijä

#41 Kommentoinnista

01.01.2011 18:37

Hyvät kirjoittajat,
Kaikki asiattomat kommentit nimimerkein esitettyinä tullaan poistamaan.
Ystävällisesti,
Tiina Vousden
totuuden torvi
Vieras

#42 Re: autetaan vammaisperhettä

02.01.2011 18:24

#38: turha valittaa lemmikeistä - autetaan vammaisperhettä 

 Kun kissoja  olisi vaan yksi tai kaksi mutta niitä vilis joka paikassa ,laitoin ruoka-astiat pöytään ja siinä oli esim. voirasia kun käänsin selkäni niin kolme kissaa oli nuolemassa sitä voita RUOKAPÖYDÄLLÄ ja uusia tulossa joten jouduin pelastamaan voirasian muualle Ei ole kiva syödä kissoin kans samasta ja sitten jos rahat on muutenkin tiukalla niin miksi pitää ruokkia noin isoja koiria nehän syövät kun "hevoset"paljon 45minuutissa perheen ÄITI ja ISÄ kuvattiin kaupassa ostoksilla ja missä he olivatkaan ?koiran-ja kissanruoka hyllyillä ,olisivat nyt kuvauttaneet ees ihmisten ruokahyllyin välissä ettei kenenkään tarvis epäillä, että kissat ja koirat ovat tärkeämpiä kuin lapset,ohjelmassahan sanottiin yksipuoleisesta- ja riittämättömästä ruuasta lapsille (avustajan ilmiannon mukaan)

Sanon vielä sen että itse olen kahden vammaisen vanhempi joten tiedän mitä se vammaisten arki on

 

KISSA ON VIISAS
Vieras

#43 autetaan vammaisperhettä

02.01.2011 20:10

Totuuden torvi kelataanpa vähän siis laitot voirasian pöydälle, MILLe PÖYdälle, ja käänsit selän kolme kissaa oli nuolemassa....haloo miten se todellisuudessa on voinut olla mahdollista jos käänsit selän oli jo nuolemassa, haloo sillonhan selkäsi on ollut kauan selin, että ehti ihan nuolemaan voirasiaa, epäilen vahvasti tätä väittämää epätodeksi, koska järkikin sanoo ettei se voi olla mahdollista kolme kissaa yhtäaikaa ei tee samanlailla jos yks kissa hyppää pöydälle menee tovi aikaa, että toinen kissa huomaa mitä toinen kissa tekee ja hän hyppää sitten jos yleensä hyppää ja kolmas kissa havahtuu vasta kun on nähnyt kahden kissan olevan pöydällä missä sun silmät sitten oli kun sä laitoit ruokaa sun tehtävähän on samalla seurata. Tämän väittämä on monestakin syystä aivan tyhmä.Ymmärrätkö mitä kissa tekee, kun sinä laitat ruokaa ja se tuoksuu,,minäpä kerron kissa on herkkusuu hän luulee, että sinä hänelle laitat ruokaa ja tottahan kissa tulee ruokailemaan jos sinä laitat ruoka-astian lähelle hänen ruokinta paikkaa eli eikö sinulla käynyt mielessä että kissalle pitää laittaa yhtäaikaa omalle astialle hänen omaa ruokaa niin ei tule sun evästä tahtomaan koska ei hän tiedä, syötkin itse sitä vai heillekkö valmistat.Tulit outona ihmisenä kissan alueelle tottakai kissa luulee, että häntä sinä ruokit,kissa tottelee kun sinä hänelle mölähät ettei koske sinun eväisiin. kissalla on hyvä hajuaisti, minä uskon,että et ollut talossa vakituinen keittäjä. Hyvä kissat olisitta syöneet kaikki keittäjän sopan mitä hän sitten keittikin olis kokki saanut lähteä kotiin tyhjällä mahalla hurraa.Turhasta valitat.Muistappa tämä seuraavan kerran,kun laitat ruokaa niin laitappa kissalle myös evästä niin teillä on yhteinen ruokahetki ja saatta syödä kumpikin omaa evästä jos kissa ei ole saanut riittävästi hän tulee sun pöydän viereen odottamaan jos sinulta sattuis tippumaan murusia lattialle tämä on aivan unohdettu vanha viisas hyvä konsti ja kyllä pätee, ei se kissa tyhmä ollut kun tuli voirasiaa nuolemaan kokki se oli ajattlematon et tuntenut kissan tapoja. onnea seuraavaan kokkailuun.
Surullista
Vieras

#44 autetaan vammaisperhettä

02.01.2011 20:26

Totuuden torvi lopeta Elä kehtaa valittaa!!!! sanot olevasi kahden vammaisen vanhempi!!!! No ainakin sinä näit siinä ohjelmassa että kaupassa on ruokaa mitä oli perhe ostamassa!!!!. Tässä perheessä EI tietääkseni ole koskaan ollut avustajaa jolla olisi vammaista lasta. !!!!!!!!Epäilyttää sinun tarkoitusperä mollata tätä perhettä!!!!Oma katkeruus on joskus tämmöstä!!!! Parempaa uutta vuotta sinulle sinne ...!!!!! Autan sydämestäni tätä perhettä.Auttaisin sinuakin jos asuisit lähempänä.
Ritja Jalkanen-Dressler
Vieras

#45 Kysykää myös lapsilta!

03.01.2011 01:25

Ja miten on avustajien kanssa?
Sitoutuneet tehtäväänsä?
Tympääntyneet työhönsä+
MEILLÄKIN ON KISSOJA + KAKSI KOIRAA
Vieras

#46 AUTETAAN VAMMAISPERHETTÄ

03.01.2011 08:28

TOTTA MOOSES NÄIN ON KISSA TULEE MEILLÄKIN KEITTIÖÖN, KUN RUOKA ALKAA VALMISTUMAAN JA ASTIOITA LAITAN PÖYTÄÄN, JALOISSA PYÖRII JA PENKILLE NOUSEE. TODELLAKIN NYT,KUN OIKEIN AJATTELEN NIIN OLEN VAISTOMAISESTI LAITTANUT KISSALLE EVÄSTÄ SIINÄ SAMALLA NIIN SE ON SYÖNYT JA LÄHTENYT EI OLE TULLUT HÄIRITSEMÄÄN SILLON MEIDÄN PERHEEN RUOKAILUA, JA TODELLAKIN PÖYDÄN ALLE JALOISSA PYÖRII JOS EI OLE SAANUT RUOKAA, VAISTOMAISESTI ON TIPUTETTU KISSALLE LATTIALLE LEIVÄN PALASTA TMS. MUTTA TODELLA HYVÄ VIISAS NEUVO LAITTAA KISSALLE YHTÄAIKAA RUOKAA ASTIAAN NIIN EI TULE RUOKAPÖYDÄN ÄÄREEN RUOKA-AIKANA. KIITOS.OLEN EHDOTTOMASTI SAMAA MIELTÄ NRO 43 KANSSA ETTÄ KOKKI VALITAA OMASTA ASIASTA KUN EI ÄLYNNY RUOKKIA KISSAA, VOISIN SANOA ETTÄ KISSA OLI VIISAS. HAUSKAA KOKKAILUA SEURAAVAAN KERTAAN.
Toivotaan, että lapset palautetaan
Vieras

#47 Täällä edelleen epäillään huostaanoton perusteita

03.01.2011 15:39

Olen nähnyt ne perusteet ja ne eivät edelleenkään ole sellaiset, niin vakavat, että niiden perusteella lapset tulisi kodistaan erottaa. Eivät yksinään, eivätkä edes yhdessä.

Mitä täällä tulee koirien pahoinpitelyyn, niin ihmettelen miksi pahoinpitelynnäkijä ei ole aikoinaan tehnyt ilmoitusta eläinsuojeluviranomaisille? Eläinlääkäri ei eläimistä löytänyt mitään vikaa. Ymmärrän, että kun viitataan koirien pahoinpitelyyn, niin halutaan tuoda esille myös mahdollinen lasten pahoinpitely.
Lapsia ei todellakaan ole pahoinpidelty, sellaista väitettä ei esitetä missään papereissa.

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

03.01.2011 18:58


tiina vousden
Adressin tekijä

#49 Kommenteista

03.01.2011 22:17

Hyvät kirjoittajat,
Kaikki asiattomat kommentit nimimerkein esitettyinä tullaan poistamaan.
Ystävällisesti,
Tiina Vousden

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

03.01.2011 22:34