Äänekoskella koiran tappaneille pysyvä eläintenpitokielto

Vieras
Vieras

#126 Re:

29.12.2010 14:23

#117: -  Kaiken tämänkin ajan voisitte käyttää todellisten vääryyksien taivasteluun. Pedofilia, raiskaukset, pahoinpitelyt...

 Uskon että tämän allekirjoittaneet ottavat yhtäläisesti kantaa kaikkiin mainitsemiisi kauheuksiin. Ei jonkun asian puolustaminen/vastustaminen sulje muita asioita pois.

Esillä olevaan asiaan sen verran että toivottavasti nämä ihmisjätteet löytävät edestään kaiken sen kauheuden mitä ovat tehneet puolustuskyvyttömälle eläimelle.

Järkeilijä.,
Vieras

#127 Ampuu vähän yli

29.12.2010 14:33

Nyt menee näiden eläinystävien toimintakin liian pitkälle.. Nimet liikkuvat Facebookissa ja nainen on uhattu tappaa. Tiedoksi, että poliisi ei epäile naista mistään rikoksesta.. Ja vankeusrangaistus tuollaisesta, huhhuh teidän kanssa! En allekirjoita.
vieras
Vieras

#128 Re: Kovat rangaistus vaatimukset ehdottomasti!

29.12.2010 15:03

#45: Liisa Lehto - Kovat rangaistus vaatimukset ehdottomasti! 

 Kolmen ihmisen? voi kuulkaas rakkaat ihmiset, lukekaa lehtiä ja ottakaa selvää. poliisin julkaisemien tietojen mukaan koiran tappoi KAKSI miestä. nainen oli syytön ja ei saa rangaistusta.

Olisiko mielestänne oiekin, että naapurinne tappaa kissan ja sun nimes on naapurin nimen vieres osotteen ekra FB'ssä ja joka päivä joku uhkaa heittää sut kalliolta alas.

ja on tosi hienoo että te kaikki ihan tosissaan luulette että meluamalla netissä maailma paranee. jos haluatte ihan oikeesti vaikuttaa sioihin niin ei se täällä ainakaa onnistu, varsinkaa ku adressi kohdistuu vain yhteen tapaukseen. miksette mieluummin kiinnistä huomiota KAIKKIIN eläinsuojelu rikkomukseen eikä vain tähän yhteen . saattasitte jopa saavutttaa jotain. ei muuta ko että onnelista uutta vuotta, urpot

Vieras
Vieras

#129 Re: Re:

29.12.2010 15:12

#121: Vieras - Re:  Oleppa hiljaa, välinpitämätön ihminen...

En ole välinpitämätön, päinvastoin: toivoisin näkeväni että tämäkin vaivannäkö kohdistettaisiin esim. ihmisoikeuksia loukkaaviin rikkomuksiin. Tässä on otettu ihan kohtuuton mittakaava kun otetaan huomioon että kyseessä on yksi koira, siinä missä (kuten monessa muussa viestissäkin on jo todettu) ihmisiäkin laitetaan kylmäksi päivittäin. Välillä mietityttää oikeasti onko teillä eläinihmisillä kaikki inkkarit kanootissa, kun tuntuu olevan elämän arvojärjestys hieman sekaisin. Kyllä itsekin pidän koirista, mutten milloinkaan olisi valmis rinnastamaan niitä ihmishenkeen. (Noita haista v***u sydämmetön paskiainen  vastauksia ei muuten kannata lähetellä, koskapa leimaat itsesi niillä lähinnä idiootiksi, eivätkä siten ainakaan edistä asiaanne. Propsit esim. viestille #128)


Vieras

#130

29.12.2010 15:22

sakkoja ja elinikänen eläintenpito kielto ja myös sille naiselle siis ihan kauheaa miten joku voi ees tehä tämmöstä ne hän voi tappaa ne loputkin eläimet tai ottaa aina uusia ja tappaa ne sairaita ihmisiä mielisairaalaan joutasivat kaikki!!!!!!!!!
eila viinikainen
Vieras

#131 ei mene jakeluun

29.12.2010 15:33

täytyy vaan taas kerran ihmetellä miten joku tai jotkut voivat olla niin raakoja ja tunteettomia että voivat kiduttaa viattoman ja puolustuskyvyttömän eläinparan kuoliaaksi??? en tule koskaan ymmärtämään näiden ihmisten tekoja!!! eikä auta vaikka heillä olisi ollut miten ankea lapsuus tahansa.. se ei ole mikään puolustus..
minun mielestä täytyisi antaa samalla mitalla takaisin.. vanha testamentti käytäntöön!!! ja vaikka  se nainen ei olisikaan osallistunut pahoinpitelyyn , niin hän on yhtälailla vastuussa , koska on ollut mukana siinä!!


Vieras

#132 -

29.12.2010 15:51

Kuinkahan paljon pitää olla allekirjottaneita, että adressi viedään eteen päin?
Vieras
Vieras

#133 Re: Re: kaikki ajallaan

29.12.2010 15:54

#126: Vieras - Re:  

pitäiskö olla hiljaa tälläisissa asioissa? huomaa kyllä kuka ajattelee noin , ei varmasti välitä hituakaan mitä jollekin eläimelle tapahtuu.. eli kuuluu samaan kastiin kuin eläintenrääkkääjät!! se ei ole yhtään vähäpätöisempi asia vaan sen takia että on kyse eläimestä!!! tollaiset ihmiset mua ottaa kans pattiin!!! ei sais reagoida!!!!

huntteri 88
Vieras

#134 Re: mikä on

29.12.2010 16:08

#102: pentti - mikä on 

No hyvää päivää Pentti, koira on jalostettu villieläimestä, ihmisen ystäväksi ja lemmikiksi!! Sen luonne on muokattu sopivaksi ismisen elinympäristöön, eli luonnolliset vietit on viety käytännössä pois, niinkuin susilla tappaminen.. Itse olen metsästäjä ja en ikinä pysty lopettamaan koiraani itse ampumalla, tiedän, että sitä kyllä tapahtuu ja jos näin tehdään on koirat silti metsästäjille niin tärkeitä, että ei ne ihan vahingossa jalkaan niitä ammu!! Joku raja tähänkin on sun vedettävä, jos vertaat jänistä ja koiraa, tämähän on täysin käsittämätöntä, jänis on riistaeläin joita metsästetään ja niille on metsästysajat ja ne on villejä, toisin kuin koirat.. jos metsällä sattuu huono osuma ja jänis  ei hetikuolekkaan, on tämän vuoksi mukana hyvä olla  juuri se koira, ihmisen suurin apu metsällä hyvän kirsunsa takia! Näin voit mahdollisimman nopeasti lopettaa eläimen kärsimykset..

 

Yksi asia mikä minua metsästäjänä ihmetyttää kuitenkin, suuri osa täällä kirjoittaneistakin on varmaan susien puolesta, ettei niitä saisi tappaa... Kerron teille tilanteen (ja näitä täällä päin on todellakin jo liian useita) Pari vuotta sitten täällä Kainuussa sudet tappoivat metsästyskoiran, väitätkö siis, että tässä koira onselvinnyt ilman minkäänlaista kärsimystä? Samoiten kuin tuon jäniksen kanssa, loppujen lopuksi omistaja jäljitti koiransa tutkapannan avulla ja jäljellä oli pää, selkäranka ja pari hassua kylkiluuta.. Joten mitä jos jättäisitte vertailun villieläimistä, ihmisen ystäviin ja lemmikkeihin.. 

patu
Vieras

#135 Re: Re: mikä on

29.12.2010 16:36

#134: huntteri 88 - Re: mikä on 

Lisäisin myös, että noihin villieläimiin, että sitten kun sudet  sun muut pedotalkaa vahingoittaa ihmisen omaisuutta ja olemaan vaarkasi(esim. pikkulapsille koulumatkoilla) on niiden kantaa rajattava, en ymmärrä miksi jo lukuiset koiran menetykset susien toimesta soita kelloja suuressa salissa Brysselissä.  Joku voi kysyä, että mitä oikeutta ihmisillä on päättää susien niinkuin minkään muunkaan eläimen kohtalosta, tulee karutotuus esiin.. Tervetuloa kivikaudelle, mutta eikö kuitenkin ole yksi laki:"vahvimmat ovat yhteiskunnan huipulla!" ja tämän perusteella mielestämme meillä täällä susien keskellä tulisi olla oikeus rajoittaa niiden kantaa, ilman, että loputkin hyvistä metsästyskoiristamme jäävät suden suuhun, tai mikä pahempaa joku pikkulapsista joutuu koulumatkallaan suden tielle. Tilanteita on ollut, jolloin metsästäjä on ampunut suden joka on käynyt koiran kimppuun, ja tästä usein joutunut maksamaan hirveät summat sakkoja valtiolle, käsittämätöntä! Ne jotka ei ymmärrä mielipidettäni, voisivat tulla joskus korpikainuuseen, vaikka Kuhmon ja Sotkamon rajamaastoon, missä on ihan asutusta, ja katsomaan minkälaista se elämä täällä on. Omalta kohdallani kerron vielä sen, että yksikin susi  ei minun koiraanki  koske, tai jos koskee, se oli sen viimeinen tekonsa! ;) Näin se luonnonkiertokulku menee, suojelen laumanjäseniäni! 

paistinpannulla päähän ihmisiä
Vieras

#136 Re: Re: Joukkoärtymys

29.12.2010 16:46

#17: Vieras - Re: Joukkoärtymys 

 

no nykyään ihmiset on niin sairaita että, esim jos joku puhu näistä kiduttajista ja tappajista IHMISINÄ, ni siinä kohtaa ilomielin saa ihmisiä kiduttaa :)

Iritas
Vieras

#137

29.12.2010 16:51

Törkeetä! Päästään vialla kyllä noi ihmiset!
Eläinrääkkääjät Siperiaan rankalle työleirille
Vieras

#138 Alkoholi mukana. Tottakai.

29.12.2010 17:58

Ja tietenkin oli alkoholilla osuutta asiaan. Kuinkas muuten. Sen varjollahan kuitataan

aina melkein kaikki törkeydet ja julmuudet, mitä vain sairas sadistinen mieli kehittää.

Paistinpannulla lujaa päähän noille eläinrääkkääjille. Hirviöitä ovat.

Ja passitus Siperiaan rankalle työleirille loppuiäkseen.

virve salo
Vieras

#139

29.12.2010 19:10

jokin rangaistus niille koirantappajille..
RaineJ
Vieras

#140 Entäs tämä?

29.12.2010 19:19

Taas järjetön IHMISEEN kohdistunut väkivallanteko. Ketään ei varmaan kiinnsota. Joku vapaan kasvatuksen hedelmä ollut vauhdissa.

Pitäiskö tehdä joku adressi.

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2010122912931449_uu.shtml

Vieras

#141 sako

29.12.2010 19:26

Reko oli vasta pentu. Vauvoja ei tapeta tai pahoinpidellä.
Vastaavaa ei tehtäisi nelivuotiaalle lapselle.

Vieras

#142

29.12.2010 19:57

Aivan sama, oliko tapettu eliö sitten koira tai ihminen, tappo se silti oli, joten kaikki kolme vain suoriltaan vaivaistaloon, vaikka näitä mielipuolipotilaita tästäkin maasta löytyy jo tarpeeksi. Ja sen takia sinne, koska kuka täysillä aivoilla ajatteleva ihminen saa ideakseen tappaa jotain elävää? Ja metsästäjät ovat sitten asia erikseen, riistaa syödään ja tehdään turkit taljoiksi, mutta mitä hyödytään koiran tappamisesta?

Vieras

#143

29.12.2010 22:30

voi teitä koiraihmisiä -.- turha adressi
Jusbey
Vieras

#144 Re:

29.12.2010 22:37

#9: Jonna Rautiainen -  

No niimpä! Hoitoon tuommoiset paskiaiset

deie
Vieras

#145

29.12.2010 23:53

apua!onko niil kaheleilla koirantappajilla lapsikin??? huh jos sairas ihminen tappaa koiran niin mitä lapsi on kokenut siellä. huhhhuh!!!!!!!!!!!!????? tottakai koiranpentu puree joka paikan,, eikö silloin pitäisi opettaa koira!! eikä rääkätä,kiusata,kiduttaa ja lopuksi tappaa...!! :(
mmR
Vieras

#146 kauheeta!

30.12.2010 01:10

raivo mitä voi tuntea eläinrakkaana ihmisenä on loputon kun kuulee näin raukkamaisen teon. eläin joka on puolustuskyvytön ja rassukat aina ihmiseen luottaa. Käsittämätöntä mitä hirviöitä on jotkut ihmiset!! Toivottavasti nämä luuserit saavat kunnon rangaistukset ja hyvä että nimet tuli julki!!valitettavasti näiden paskiaisten rangaistukset eivät korjaa sitä tekoa mitä tekivät! ihan hirveää ajatella mitä koira on kokenut :(
Arvostelija
Vieras

#147 ihan oikein että arvostelu lähtenyt käyntiin..

30.12.2010 01:17

Meitä suomalaisia piinaa huono itsetunto ja vaatimattomuus, meillä on oikeus olla esillä ja sanoa viimeinen sana.
Kun tehdään väärin , se on väärin. Ei siinä ole mitään kaunistelemista. Sinne se sonta kuuluu mistä se on tullutkin.
Jyri Murtoo
Vieras

#148 Sama

30.12.2010 02:03

Pitäs tollaset kusipäät käsitellä samalla tavalla ku ne on eläinparkaa rääkänny sanon minä!

Vieras

#149

30.12.2010 06:12

Hyvä adressi. Näitten hullujen kohdalla ei tuomiot eikä muut auta. Ikuinen eläintepitokielto kaikille! Nainen kuulema hakannut hevosia aikaisemmin ja yksi sankari tappanut lemmikki kaninsa ja paistanut pannulla. Sairasta porukkaa!!
Vieras
Vieras

#150 Re: Re: Kovat rangaistus vaatimukset ehdottomasti!

30.12.2010 08:56

#128: vieras - Re: Kovat rangaistus vaatimukset ehdottomasti! 

Joo ei niin lain mukaan olekaan syyllinen, mutta jos tässä maassa käytettäisiin eden hiukan maalaisjärkeä niin ämmä todettaisiin yhtälailla syylliseksi kuin ne pennun tappaneet äijätkin! Jos joku minun lemmikkiäni tulisi hakkaamaan niin kyllä mie ottaisin kaapista vaikka toisen paistinpannun ja mätkisin sillä lemmikkini pahoinpitelijää ja tekisin kaikkeni pelastaakseni lemmikkini! Ja sitä paitsi facebookin sivuston "koiraa ei saa palauttaa kiduttajalle" mukaan naisen kommentit ovat ristiriidassa keskenään:

”Iltalehdestä löytyy Äänekoskella tapetun koiran omistajan haastattelu, joka ainakin näin ensisilmäyksellä ei ole kovinkaan looginen (http://www.iltalehti.fi/uutiset/2010122912929271_uu.shtml).

Naisen mukaan hän, hänen poikaystävänsä ja kolmas mies olivat kaikki humalassa. Hän kertoo kuullensa myöhemmin, että miehistä toinen hakkasi koiraa paistinpannulla ja kuristi sen.

- Yritin yhdessä vaiheessa repiä häntä irti koirasta, mutta en pystynyt siihen. Tein virheen, koska en ilmoittanut asiasta heti poliisille, kertoo omistaja.

Tässä kohtaa herää vain kysymys, että jos hän kuuli asiasta vasta tapahtuneen jälkeen, missä kohtaa hän on repinyt miehiä irti koiran kimpusta?

Omistaja kirjoitti sivuillamme oman puolustuksensa syytösten jälkeen, jossa hän kertoi että Reko-koiralla olisi "vintissä niksahtanut".

Omistajan haastattelut, omistajan omat Facebook-päivitykset sekä tämän sivun seinälle kirjoittamat jutut ovat jokseenkin ristiriitaisia.

Vinkkien mukaan miehet ovat keskenään sopineet siitä, että ottavat syyt niskoilleen. On tämä sitten totta tai ei, omistaja ei ilmeisesti tule saamaan asiasta syytettä, vaikka vähintäänkin eläintenpitokielto olisi paikallaan!”