Äänekoskella koiran tappaneille pysyvä eläintenpitokielto

soile suntinen
Vieras

#51 elämen kiduttajat


teitä on liian paljon,parempi olla tulematta esille,oon sen verran iäkäs ,että voin kopissakin istuskella loppuaikani,mutta ette myöskään te vahingoita yhtään eläintä elämänne aikana.toivottavasti kohtalo on teitä kohtaan niin kova kun olla voi,kaikkea kurjuutta toivotellen.
Aila Kuhanen
Vieras

#52 Linnatuomio


Jos nytkään ei saa kunnon rangaistusta, kun monen hengen voimalla rääkätään pentukoira hengiltä, niin mistä sitten! Oksettaa ja vihastuttaa!
Mirella&Merita Lindström
Vieras

#53


-----
Satu Birling
Vieras

#54 Vankeusrangaistus ja eläintenpitokielto!


Olen ehdottomasti samaa mieltä, että tuollaisten eläintenrääkkääjien ei kannata saada huostaan enää lemmikkiä ja ehdottomasti vankeutta! Suomen vankeus säännöt minusta turhan löysiä! Rauha kuolleelle koiralle. En itse siedä tuollaisia ihmisiä silmissäni.
Mauno Heikkinen
Vieras

#55 koiran rääkkäys


ei ikinä enää koiraa tuommoiselle!!
Sanna Laakoli
Vieras

#56


jep
CiziaZ
Vieras

#57 valtion velka vs pennun tappajat


#41: RaineJ - Re: Re: Re:  

 RaineJ, meinaatko että valtion velka saadaan kuitattua ja vanhusten ruoka lämpenee jos kaikki vankeustuomiot muutetaan sakoiksi ja yhd.kuntapalveluksiksi.

Saattaa jopa osittain toimia..tosin seuraukset ovat kohtalaisen tylyt kun kaikki hullut pyörii ihmisten ilmoilla vapaana.

rinkula
Vieras

#58 ei valvota


Suomen poliisilla ei ole resursseja valvoa eläinten pito kieltoja, eli ne ovat lähinne yhtä tyhjän kanssa. Eläinrääkkäys asioissa voisi sakkoihin lisätä nollia. Kasvojen julkistaminen on ikävä kyllä lain vastaista ja se aiheuttaisi vain väkivalta tekoja jotka veisivät taas niitä rakkaita vero rahojanne. Lapsilla ja eläimillä ei tässä maassa ole oikeuksia, lisää nollia vaan näistä asioista tulevien sakkojen perään.
tessu hc grenman
Vieras

#59 sekavaa settii


Mielestäni ehdottomasti eläimen pito kielto ihmisille jotka eivät lemmikkejään osaa kohdella, sillee et ne pysyis hengissä...;P mut vankeus tuomio on aika raju tuomio koiran taposta.
Vieras
Vieras

#60 Re: valtion velka vs pennun tappajat


#57: CiziaZ - valtion velka vs pennun tappahu

kaikkia hulluja ei kuitenkaa saada koskaan kuriin, ja hulluus on vielä niin väljä käsite että melkeempä parempi oppia vaa elämää niitten "hullujen" seassa

Mikka
Vieras

#61 Re: Vankeusrangaistus ja eläintenpitokielto!


#54: Satu Birling - Vankeusrangaistus ja eläintenpitokielto! 

 Olen samaa mieltä.  Suomessa on liian pienet rangaistukset.  Ei koskaan eläimiä näille.

Vieras
Vieras

#62 Re: Re: Re: HUOH


#4: Keijo - Re: Re: HUOH 

Taitaa Keijokin joutaa saman navetan taakse...

ari paananen
Vieras

#63 vankeus rangaistus


kyllä tommoiset jannut joutais vankilaan + se eukkokin samaan paikkaan ja elin kautinen velka päälle... ei noin tyhmiä voi ihmiset olla et paistinpannulla paukuttaa 7 kuukautista koiraa joka on vasta pentu ijässä, sehän ois ihan sama asia ollut jos niillä ois ollut vauva siellä eikä ne ois jaksanut kuunnella sen pienoisen lapsen itkua... linnaan koko sakki vain....
emma pykalainen
Vieras

#64


törkeää

Vieras

#65


törkeää
Vieras
Vieras

#66


Mä en käsitä mistä tuollaset sairaat eläinrääkkääjät tulee!!!!!!!!!
Sillä ämmällä on muuten ainakii gallerian mukaan musta kissa. Hakekaa se pois ennenku se hullu tekee sille saman kun koiralleenkin!!!
mikke
Vieras

#67 sairautta tämä


Näille henkilöille ei missään tapauksessa saisi antaa enää oikeutta minkään eläimen pitämiseen, oli se kissa tai hevonen, pieni tai iso. Vastuuntunto ja ymmärtämys eläintä kohtaan on nolla, lapsen tasolla mutta tosin lapsikin tajuaa ettei saa satuttaa. Ei pitäisi tehdä myöskään lapsia tuollaisten, kaikki puolustuskyvyttömät voivat joutua samanlaisen käsittelyn kohteeksi kun tekijänä on ihminen jonka kapasiteetti näkyy olevan noin vajaa ottamaan mitään vastuuta.
jenppu
Vieras

#68 Idea hyvä, toteutus ei.


Suomessa ei niinkään voi vahtia kenellä kielto on ja kenellä ei. Erikseen pitäisi olla keksitty tietynlainen rekisterikeskus mistä ihmiset voisivat tarkistaa ihmisten tiedot, aivan kuin asuntoa etsiessä katsotaan luotto tiedot.

Suomen laki on muutenkin kummallinen, esim. eläimiä ei ihmiseltä voi viedä jos sitä on rääkätty, annetaan vaan varoituksia ja sakkoja.

Nämä kusipäät pitäisi saada vastuuseen mutta ei kai niille muuta anneta kuin sakkoja. :/

Jälleen tullaan tähän kuinka suomenlaki on syvältä!

Vieras

#69


ei muuta kuin haulii vain

Vieras

#70 eläinmurha


koiran tappajalle
joni lindholm
Vieras

#71 raukat


aj aijj ku saadaa tietää et mis noi kusipäät asuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pauli Lehtonen
Vieras

#72 HIRTEEN


HIRTEEN moiset mulkut, mutta ensin sama kidutus.
Katri Jurmu
Vieras

#73 Hyvä tavaton!!


Nuo ihmiset sais laittaa giljotiiniiin ja pääät poikki vaan !!!!!!!!
sari viitamäki
Vieras

#74 koiran puolesta


Ei voi muuta sanoa kun että tollasille "k...päille"sama kohtelu!

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)Kommentoi adressia