Stop eläinsuojeluterrorismille.

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Stop eläinsuojeluterrorismille..

Make my day
Vieras

#276 Rauhallisin tapa

11.02.2011 07:10

Suurkapitalistin väittämä "pallien repiminen" on harhaanjohtavaa amatöörimaista tietämättömuutta ,taas.
Kivesten poisto tapahtuu nopeasti ja näin ollen pahnueen ollessa iso 8-14 kpl lämpölampun alla rauhallisesti odottaen toimenpiteitä ei emakko (äitisika) tarvitse kohtuuttoman kauan hermostua pentujensa toimenpiteestä.Yleensä tarkistetaan hampaat samaan syssyyn ja annetaan rautaa (tahnaa,nestettä)ei tankoa.
Toki voisi DISNEYLLÄ ajattelutavalla visioida putte possun nukuttamisesta , tähän toki sisältyy enemmän huonoja puolia kuin hyviä.Nukutusaineen käyttö/oikeus,määrä (riski yliannostukseen ja kuolemaan),emakon hermostumiseen entisestään pitkittyvien toimenpiteiden takia,jälkihoito/valvonta (tukehtumisvaara),työn hitaus ja viimein kustannuskysymys , ajankäyttö/rajallisuus (24h/vrk).Ainut tapa olisi kokonaan luopua kastraatiosta , mutta sivumaun antama hormooni vaatisi teurastusta huomattavasti pienemmillä teuraspainoilla ja tämä on taas kustannuskysymys tuottajalle,toki jokainen tuottaja mielellään luopuisi toimenpiteistä jos kokonais kuviot saadaan kuntoon.Reilun meiningin hengessä silloin tulisi kieltää myös tuotteita maista jossa kastraatiota harrastetaan , ja sehän sopisi meille tuottajille vallan hyvin.Nyt kysymys,oletteko valmiita tällaiseen uhraukseen ja maksamaan paremmasta toimenpiteista, en usko tätä . Hyvät puolet tietysti on muutaman sekunnin kivuttomuus.
Toimenpide mikä tahansa , niin aina kuin pikkunassea koskee niin suurin hätä on pelko,siitä huuto.Tämä taitaa olla se suurin "kipu",ja puudutettuna tai ei niin emakko reagoi vahvasti toimenpiteisiin kummiskin, miksi siis pitkittää tätä kärsimystä vanhemmalla eläimellä turhaan.ei se pikku possu sitä muista enää "isona" .Ja kyllä porsas kerkiää tuntea kipua neulasta myös ja SE hätä.
Nykyinen menetelmä paremman puutteessa on todettu hyväksi ja mikäli tämmönen hihhuli kuin suurkapitalisti on rajotetulla aivotoiminnalla ei osaa antaa parempaa neuvoa kuin "pallien repimistä" ja tahallaan ärsyttää ihmisiä niin hän saa tyytyä nykyiseen menetelmiin.
Suurkapitalisti , oliko sinulla vaikea lapsuus vai eikö se ole vielä päättynyt lainkaan.

Ei vieläkään ole yksikään aktivisti-terroristi ehdottanut mitään parannuksia , vaikka Animalian johtajistoakin on allekirjoittanut adressin lopettaakseen omat laittomuudet.

Sami
Vieras

#277 Joo

13.02.2011 18:48

Totta! Ehrotuksia vaan eläinten olojen parannuksiin suojeliat vaikka onhan näiden eläinten oloja jo parannettukin aika lailla mitä ne on ollu esim. 20-30 vuotta takaperin.
No ainahan jonku pitää kuitenki saara valittaa meidän työstä!!
Koiviston Hannu
Vieras

#278 Kastrointi ei ole repimistä

13.02.2011 19:51

Toimenpide millä kolmen - viiden päivän ikäinen porsas kastroidaan on nopea ja kivuton. Possu ei usein edes herää unesta. Kyse ei ole repimisestä, eikä kiduttamisesta. Haavat parantuvat päivän parin sisällä. Immuunikastraatio kuulostaa hiukan keljulta. Pahimmassa tapauksessa siinä voi tehdä itsestään eunukin. Se ei ole kivaa, minä haluan "vetää kellon" vielä pitkään...
gulinaristi
Vieras

#279 pallinrepimistä

14.02.2011 14:01

mitenköhän mahtanee onnistua, sianliha on kyllä pitemmän aikaa maistunut kuselta.
ja toinen
Vieras

#280 jääkö pallit repimätä

14.02.2011 14:06

jauhelihakeiton höyryistä tunnistaa kusenhajun aivan selkeästi, yököttää
Nyt riittää!
Vieras

#281 Alkaa väsyttään tuo jatkuva marina!

14.02.2011 14:13

Nää vihertyneillä aivoilla varustetut "kakarat" lukevat ja kuulevat jutun sieltä toisen täältä ja käsittävät kaiken täysin väärin. Sitten esitetään asiantuntijaa ja väitetään, ettei me tiedetä miten näitä eläimiä pitäisi hoitaa. Täysin normaali hoitotoimenpide kuvitellaan järkyttäväksi eläinrääkkäykseksi ja luullaan, että asiat ovat mustavalkoisia tyyliin jos luomutilalla toimitaan näin niin ns.tavanomaisella tilalla tilanne on täysin päinvastainen.
Lopettakaa tuo kitinä ja antakaa meidän tehdä työmme rauhassa!
Opetelkaa kunnioittamaan toisia ihmisiä! Te ette ole yhtään parempia ihmisiä kuin mekään!

Nämä järjettömät hyökkäykset eläintiloihin pitää saada loppumaan. Tekijät eivät ole sankareita ja jos eläinsuojelujärjestöt ihan tosissaan ajavat eläinten oikeuksia, heidän on yhteistyössä poliisin kanssa puututtava näiden aktivistien toimiin.

Eläimiä hoitavan ihmisen hyvinvointi vaikuttaa mitä suurimmassa määrin myös eläinten hyvinvointiin. Terrori, syyttely, haukkuminen lisättynä taloudelliseen ahdinkoon ja viranomaisten vaatimuksiin ajavat tuottajan tänä päivänä liian ahtaalle. Tietenkin se on näiden järjestöjen tavoitekin, saada meidät luopumaan ammatistamme. Kuvitelma, että maailma pelastuu, jos kaikki alkavat kasvissyöjiksi ei pidä paikkaansa. Me joutuisimme kilpailemaan samoista kasveista vaikka lehmien kanssa, härkäpapuviljelmät kun maistuisivat sillekkin. Ennenpitkää maan köyhtyminen ja satojen pienentyminen ajaisi meidät nälänhätään. Mutta ainiin, ruokaahan voisi tuoda ulkomailta...älkää unta nähkö!!
Vieras
Vieras

#282 Re: jääkö pallit repimätä

14.02.2011 15:12

#280: ja toinen - jääkö pallit repimätä 

 Taitaa mielikuvitus lentää! Jätä syömättä jos ei kelpaa.

Kokki, jonka ruoka ei maistu kuselle
Vieras

#283 Re: jääkö pallit repimätä

14.02.2011 15:29

#280: ja toinen - jääkö pallit repimätä 

 Taitaa haista kusi kokin päästä. Samat sanat gulinaristille.

Make my day
Vieras

#284 Re: pallinrepimistä ja kivekset syötän sulle

14.02.2011 17:52

#279: gulinaristi - pallinrepimistä 

 Miltähän kusi maistuu, eipä ole tullut maistaneeks.Taitaa olla vakio maku/mauste hihhuleilla.


Vieras

#285 Pieni varoitus aktivisteille!

14.02.2011 20:13

Meillä, kuten muutaman muunkin pihatossa päivystää "haaremiaan" tiukasti vahtiva siemennyssonni. Tämän eläimen kanssa ei ole leikkimistä! Se ei takuulla ilahdu yöllä ilman tuttua hoitajaa hiippailevasta häiriköijästä ja epäilempä, että siinä voipi päästä rohkeimmaltakin aktivistilta löysät housuun kun 800-kiloinen sonninjärkäle puhkuu irvistellen niskaan. Suosittelen ihan tosissaan ottamaan varoituksen vastaan, kokeneeltakin karjankasvattajalta vaatii tarkkuutta tämän eläimen hoito.
sali
Vieras

#286 Re: Re: jääkö pallit repimätä

14.02.2011 20:35

#282: Vieras - Re: jääkö pallit repimätä 

 emppäs muuten ookkaan mikään ekomies, käytän ankarasti liharuokia kun on nuo harrastukset sitä   "miehistä" sorttia, mutta aivan oikeesti hajua on.

Adressia vastustava
Vieras

#287 Selvennyksiä

15.02.2011 15:38

Onkohan tämänhetkisistä eläinsuojeluyhdistysten saamista valtiontuista tarkempaa tietoa? Minun tiedossani on, että aiempina vuosina tuet ovat olleet eri yhdistyksille yhteensä alle satatuhatta euroa ja joka vuosi tukia ei kaiketi ole valtiolta herunutkaan ja sitähän saavat vain laillisesti toimivat eläinsuojeluyhdistykset.
Erilaiset lihankulutuksen lisäämiseen tähtäävät yhdistykset ja kampanjat puolestaan saivat esim. pari vuotta sitten yhteensä noin 2 000 000,00 euroa valtiontukia eli 20-kertaisesti enemmän. Lihan menekkiä kuitenkin kasvattaisi enemmän se, että liha olisi laadultaan kunnollista, mitä nykyinen stressiliha ei todellakaan ole. Eläinsuojeluyhdistykset ovat yrittäneet saada eläinten teuraskuljetusmatkojakin lyhennettyä ja parannettua eläinten kannalta ja luulisi, että lihantuottajilla olisi sama päämäärä, ettei eläinten eteen tehty työ valuisi hukkaan eläimen viimeisellä matkalla.
En usko, että tuotantoeläintilallisilla olisi aikaa ja mahdollisuuksia toimia EU:nkin suuntaan eläinkuljetusasioissa, joten eläinsuojelujärjestöjen tarpeellisuus on itsestään selvä aikana, jolloin teurastamotoimintaa harvennetaan ja lisääntyvien eläinperäisten sairauksien leviämisvaara on eläimiä rasittavissa kuljetuksissa suuri. Valtiontuet ovat suurimmissa eläinsuojelujärjestöissä kaiketi vain pienehkö osa kulujen peittämisessä (ehkä 10-20%?), joten mielestäni valtiontukia pitäisi mieluummin korottaa.
Laittomasti toimivat aktivistit taitavat yleensä toimia siksi, koska kokevat eläinsuojeluyhdistysten toiminnan tehottomana ja hitaana, joten en ymmärrä, miksi eläinsuojeluyhdistykset tukisivat eläinsuojeluyhdistyksiä kritisoivia laittoman toiminnan aktivisteja.
Vieras
Vieras

#288 Re: Selvennyksiä

15.02.2011 16:57

#287: Adressia vastustava - Selvennyksiä 

 Nyt pitäisikin saada pienteurastamoja Suomeen, silloin teuraskuljetukset olisivat lyhyitä.  Euroopassahan teuraseläimiä kuljetetaan maasta toiseen, jolloin matkat ovat todella pitkiä. 

Miksi ihmeessä aktivistit tukehduttavat kanat, päästävät pakkasilla lehmiä ulos, sytyttävät turkisliikkeitä palamaan, rikkovat ikkunoita jne.?  Eihän se ole ollenkaan eläintensuojelua...

Koiviston Hannu
Vieras

#289 Tuet

15.02.2011 17:01

MMM tukee yhsistyksiä noin 100 000 eurolla, opetusministeriö ja kulttuuriministeriö tukevat järjestöjen tiedottamista, joka on virheellistä.
Eläinsuojelujärjestöjen tarpeellisuudesta ei ole epäselvää, niitä toki tarvitaan. Miksi ne eivät toimi yhdessä elinkeinon kanssa kuten tapahtui ennemmin ?
Yleinen luulo, mitä nämä järjestöt levittävät, on käsitys meidän farmareiden epärehellisyydestä. Ikäänkuin näkisimme vaivaa näiden fanaatikkojen takia. Vaivaa näemme, että he eivät pääse vahingoittamaan eläimiä.
Jos joku epäilee syy-yhteyttä tunkeutujien ja järjestöjen välillä, on syytä tutia asioita tarkemmin. Vaikka johtajat väittävät että heillä ei ole mitään kontaktia salakuvaajiin tai kyyditsijöihin, he puhuvat totuuden vastaisesti. Esimerkiksi kihloissa oleminen on mielestäni jonkin asteinen yhteys salakuvaajaan.

Järjestöt eivät jää mistään laittomuudesta koskaan kiinni, ennen kuin organisaatiossa jokin lenkki pettää.

On aivan selvää, että yhteys tunkeutujilla ja järjestöillä on. Miksi kuvamateriaalista muuten olisi tietoa ?

Yksi huomio: Monia sellaisia tiloja on kuvattu, joita ei ole julkisuudessa näytetty. Jos asiat ovat olleet niin hyvin, ettei huijaamallakaan ole saatu eläintä muokattua huonoksi, on kuvat pantu kaiketi roskiin.

Vieras
Vieras

#290 Re: Tuet

15.02.2011 20:19

#289: Koiviston Hannu - Tuet

Olet oikeassa hannu!

Kiitos tästä adressista!
Vieras

#291 Re: Selvennyksiä

16.02.2011 11:10

#287: Adressia vastustava - Selvennyksiä 

 On täysin perusteltua vaatia tutkimaan meneekö osa näistä eläinsuojelujärjestöille ohjatuista tuista laittomaan toimintaan. Yhteyshän EVR:n alla nimettöminä laitonta suoraa toimintaa harrastavilla aktivisteilla täytyy olla jos Oikeutta Eläimille -yhdistyskin toimi välittäjänä kohutuille sikakuville.

Toinen asia on sitten tämä eläinsuojejärjestöjen harjoittama "tiedotus", johon opetus- ja kulttuuriministeriö antavat rahoitusta. Tieto on räikeästi vääristeltyä ja tuottajia loukkaavaa. Peruskoulun tehtävä ei ole toimia yhden asian puolestapuhujien väylänä. Vanhempana olen todella huolissani lähes uskonnollisena vakaumuksena tyrkytettävästä kasvissyönnistä. Kasvikset ovat tärkeä osa ravintoamme ja monet kasvisruoat ovat lempiruokiani, mutta niiden esiintuominen kasvaville lapsille ainoana oikeana tienä onneen on enemmän kuin arveluttavaa.

tarhaajat häkkiin
Vieras

#292 lailla

17.02.2011 14:46

Turkis tarhaus pitää kieltää lailla,ja tarhaat pieniin häkkiin, ritilän päälle ilman kenkiä, eikä muuitakaan vaatteita päällä.
UGH OLEN PUHUNUT
Vieras
Vieras

#293 Re: lailla

17.02.2011 16:23

#292: tarhaajat häkkiin - lailla 

Miksi ei koskaan eläinaktivistit kuvaa terveitä tyytyväisiä turkiseläimiä, joita suurin osa tarhoista on.  Kieltämättä niin eläinten kuin meidän ihmistenkin joukosta löytyy paljon sairaita - onneksi on sairaanhoito.  Mistähän aktivistit sitten tietävät, onko eläintä hoidettu ja kuinka kauan, itse en osaisi sanoa katsellessani eläintä.   Onhan eläimelläkin oikeus sairastaa. 

suurkapitalisti
Vieras

#295 Tässä taas näkee, miten avointa farmarien touhu on:

20.02.2011 11:53

”Aion lähettää siitä nyt tiedotteen ja myös kirjoittaa sikayrittäjien nettisivuille.” ”Tämä kiistely on jotenkin kulminoitunut Pohjanmaalle ja Kurikkaan."

Taitaa pallinrepijöillä olla kuumat paikat? Lisää tarkastuksia vaan.
Vieras
Vieras

#296 Re: Tässä taas näkee, miten avointa farmarien touhu on:

20.02.2011 15:52

#295: suurkapitalisti - Tässä taas näkee, miten avointa farmarien touhu on: 

 Voisihan tarkastavilla eläinlääkäreillä olla virkapuku päällä kuten poliiseillakin on.  Silloin ei tulisi tällaisia väärinkäsityksiä.  Nykyään täytyy olla erittäin tarkkana  ja suojella omaisuuttaan.  Eihän tilat ole meidän omaisuutta emmekä me voi mennä kenenkään tilalle vierailulle luvatta.  Nykyisin on sattunut niin paljon kaikenlaista häijyä eläimiä kohtaa kuten aktivistit ovat tukahduttaneet kanoja, päästäneet lehmiä pakkaseen paleltumaan, turkisliikkeiden ikkunoita särkeneet ja jopa sytyttäneet tulipaloja.

Vieras
Vieras

#297 Re: Tässä taas näkee, miten avointa farmarien touhu on:

21.02.2011 16:20

#295: suurkapitalisti - Tässä taas näkee, miten avointa farmarien touhu on: 

 Tämä on seurausta laittomista tunkeutumisista tuotantotiloihin. Todella surullista, että tuottajat joutuvat olemaan varuillaan ja ylireagoimaan. Aktivistit ovat typerällä toiminnallaan aiheuttaneet tilanteen, jossa ketään ei enää uskalleta päästää tuotantotiloihin ilman varmuutta, että tulija on oikealla asialla liikkeellä. Jos ymmärtäisit lukemasi, tietäisit ettei kyse ole jostain pettelystä vaan omaisuuden ja eläinten suojelusta laittomasti toimivia aktivisteja vastaan.

Sinulle selitettiin jo tuo "pallinrepiminen", joten paljastat ikävästi tyhmyytesi kun vielä kehtaat siitä jauhaa.

väärin
Vieras

#298 ilmoitus

21.02.2011 20:42

viimme yönä on eräiden ystävieni tykönä joka asuu meistä noin 2km päässä mitä todennäköisimmin käyty päästämässä kaksi sonnia vanhasta hevostallista vapaaksi kyseisen tallin vieressä on ovi myös navettaan jonne on aluksi yritetty mennä muuta ovi on ollut sisältä päin lukossa niin sinne ei ole päästy mutta tämän tallin ovi on saatu helposti auki koska se on pihalta päin lukittava ja lukko on sellainen että ne sonnit eivät itse ole voineet sitä saara auki ja jos ne saisivat sen auki niin niillä olisi ollut jo aikaa sitten ollu mahdollisuus karata... asiasta ei ole virkavallalle ilmoitettu koska mitään suurta vahinkoa ei päässyt tapahtumaan koska nämä kyseiset eläimet on saatu jo turvallisesti kiinni ja lisäksi paikalta ei ole löytynyt mitään jälkiä ei ovista eikä lumesta koska nämä sonnit ovat jäljet lumessa sotkeneet...

onneksi asiassa selvittiin vähällä mutta on silti väärin tehdä tämmöistä vaikka kuinka luulisi olevan oikealla asialla!!!! sääliksi käy ystäviäni kun ottaa huomioon kuinka raskas vuosi heillä on ollut...

Vieras

#299

26.02.2011 19:05

suurkapitalisti:sopii miettiä että kun kesällä ostelet grillipihviä, salaattia ja olutta että mistä ne on tullu?
jos syöt ulkomaista lihaa niin on hvyinkin suuri mahdollisuus että eläimet ovat saaneet kasvuhormonia..! ja maidon tuottamiseen ulkomailla käytetään myös hormooneja!suomessa meijeriin menevä maito on aina testattu ennen sinne lähettämistä ja pienestäkin määrästä vierasta ainetta menee maito hylkyyn!
Meidän naapurissa asuu yks just tuollainen kun sinä ja valituksía tulee! Noh kateus se on joka puhuu, koska teidän kaltaisistanne ihmistä ei olisi noin vaativaan työhön mitä me maanviljelijät teemme! hienoa kuulla että olet noin kovin isänmaallinen!
Luuletko että tukirahoja edes näkyy tilalla?Ne menee kuule suoraan koneistoon ja eläinsuojiin!
Jos mielestäsi maatalouden harjoittaminen on niin helppoa ja siinä rikastuu niin tervetuloa kokeilemaan!Musta kuitenkin tuntuu siltä että te olette vaan kateellisia siitä että jollakulla on omaisuutta jonka on itse rakentanut! Nyt jos aiot sanoa että hyvähän se on tukiaisilla rakentaa niin edelleen sanon että tervetuloa vaan!
Ja kun niin ihailet tuota ulkomaalaista tuotantoa niin sopii muuttaa sitten vaikka ruotsiin jos siellä sun "verorahoistas" annetaan enemmän vaikka työttömille!
mitä sie täällä meille huudat Lähe sie ite sinne paratiisiis!

Vieras

#300

26.02.2011 19:07

suurkapitalisti:tiedätkö miklsi niitä palleja revitään?Siksi koska te olette niin hienohelmoja että liha ei kelpaa jos vähän pissi maistuu!