Pro Koulukatu

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Pro Koulukatu.


Vieras

#26

26.01.2015 21:21

Asiallinen ,koska kohde on yksi kiekkoilun maamerkki.Eihän unohdeta historiaa,sieltä on kiekkoilu lähtenyt!
jobbio

#27 koulukatu

27.01.2015 04:21

Piia Viitaselta auto ja autokuski pois niin rahat ovat kasassa. Jos ei riitä niin muutama poliitikko kortistoon. Kukaan ei huomaa mitään jos nuo ei ilmaannu kokouksiin joissa ei päätetä mitään.

Kaksi adressia

#28 Virkistymisen ja liikunnan keskus

27.01.2015 07:40

Säilytetään Koulukadun kenttä ja Eteläpuiston viheralue, ja tehdään niistä keskusta-alueen virkistymisen ja liikunnan keskus, viihtyisä ja toiminnallinen kaupunkipuisto. Täydennysrakentaminen sopii kulkutautisairaalan tontille ja lähialueille, mutta ei puistoon. Allekirjoittakaa molemmat adressit, tämä ja www.eteläpuisto.fi -sivulta löytyvä, jotta saadaan voimat kootuksi hyvän hankkeen puolesta. 

Yhdessä olemme enemmän

#29 Tampere tamperelaisille

27.01.2015 07:44

Koulukadun kentän hävittämisessä ei motiivina ole raha, vaan yksinkertaisesti se, että se on osa eteläpuiston rakentamissuunnitelmaa. Nyt meillä rakkaat tamperelaiset on mahdollisuus yhdistää voimamme, joten laittakaa ihmeessä kiekkoväki ( ja kaikki, jotka haluatte jatkaa luisteluharrastustanne )  nimenenne myös pro eteläpuisto addressiin. Pelastetaan Tampere tamperelaisille!


Vieras

#30

04.02.2015 21:12

Ihan paikkansa pitävä mielipide kohteen arvon mukaan.Koulukadun kenttäon legendaarinen ainakn Manse kiekon osalta!

Vieras

#31

05.02.2015 18:18

Mielestäni kaupungin pitäisi osoittaa vähintäänkin korvaava paikka tekojääradalle ja siihen rakentamispäätös, ennenkuin Koulukadun kentän lakkautuksesta voitaisiin tosissaan edes keskustella. Sorsapuisto tulisi siinä mielessä kyseeseen.

Tamperelainen

#32

14.02.2015 17:23

Noiden paikalle pitäisi rakentaa asutusta. Ei ole oikein, että ihmisiä asuu kadulla samalla kun toiset pelaavat jotain turhia pelejä heidän mahdollisten talojen paikalla!

 

Tamperelainen

#33 Re: Tampere tamperelaisille

14.02.2015 17:25

#29: Yhdessä olemme enemmän - Tampere tamperelaisille 

Et sinä Tamperetta tamperelaisille ole "pelastamassa" vaan itsekkäästi itseäsi varten! Minä olen syntynyt Tampereella ja haluan asuntoja Eteläpuistoon! Miksi sinun pelisi olisi tärkeämpi kuin tuhansien ihmisten asunnot?

Tampere tamperelaisille.

#34 Kommentti edelliseen

15.02.2015 08:54

En harrasta jääkiekkoa, enkä ole luistellut yhtään kertaa Koulukadun kentällä. En siis ole liikkeellä itsekkäistä syistä. Kannatan myös asuntojen rakentamista, erityisesti vuokratalojen, joiden rakentaminen on Tampereella viime vuosina hyytynyt. Eteläpuistoon rakentaminen ei kuitenkaan sovellu. Jos haluat vilpittömästi tietää miksi, voit perehtyä asiaan Pro Eteläpuisto sivulla. Suosittelen sinulle myös tutustumista Tampereen historiaan.  Vielä eräs asia. Pormestarimme Ikonen ilmaisi asian näin: kaupunkimme parhaat kohteet pitää varata maksukykyisille ihmisille, siis varakkaille. Heidän motiivinsa muuttaa esim. juuri Eteläpuistoon ei välttämättä ole asunnon tarve, vaan se, että he haluavat asunnon paremmalta paikalta. Kannatatko tätä? 

Yksi tapaus

#35 Johonkin rahaa on...

17.02.2015 17:38

LASTENSUOJELU Yhden perheen lastesuojelukuluja setvittiin hallinto-oikeudessa. Tampereelle tuli miljoonan lasku.

Helsingin hallinto-oikeus määräsi Tampereen maksumieheksi lastensuojelun kustannuksiin liittyneessä kädenväännössä, jossa toisena osapuolena oli Tuusulan kunta.

Päätös on lainvoimainen. Tampere ei valittanut siitä. Se maksoi Tuusulalle 1 048 000 euroa viime vuoden lopulla.

Hallinto-oikeudessa käsitelty tapaus koski yhden perheen lapsista yhteiskunnalle aiheutuneita kustannuksia. Perhe asui aiemmin Tampereella ja muutti sittemmin Tuusulaan.

Jos Tuusulaan muuttaneista lapsista aiheutuu lastensuojelukustannuksia jatkossakin, hallinto-oikeuden päätös velvoittaa Tampereen maksamaan nekin.

jep,jep...

#36 Koulukatu taitaa pelastua

20.02.2015 05:46

 

 

Sivistys- ja elämänlaatupalvelujen lautakunta päätti 19.2.2015 esittää kaupunginhallitukselle ja edelleen valtuuston päätettäväksi, että Pyynikin kentän tekojäälaitteiston hankintaan tälle vuodelle osoitettu 1,5 miljoonaa euron määräraha käytetään valtuuston päätöksestä poiketen tekojäälaitteiston hankintaan Sorsapuiston urheilukentälle. Lähde: Tamperelainen

---

Koulukadun kentät piti siirtää Pyynikin kentälle (sen keskelle).

Eilen Aamulehdessä luki, että Tampere-talo saa peruskorjauksiin 600.000euroa Veikkausvaroista.

Tuo pakottaa välttämättä kysymään miksi kaupunki ei hakenut 500.000euron avustusrahaa Koulukadun kentän tekojäälaitteiston korvaamiseksi uudella, EU:n sallimien päästöjen mukaiseksi. Uskon, että EU-tukeakin olisi saatu!

Koulukatua kaupunki ei ole arvostanut lainkaan (koska purku mielessä), koska esim. historiallinen lipunmyyntikoju purettiin pohjoiskulmasta pois, ja tilalle tuli aidattu alue, jossa on muutamia sinisiä, kiinalaisia kuntolaitteita. Iso lehmus kaadettiin myös siitä vierestä ja kaksi pääportin vierestä (portin molemmilla puolella).  Samoin kaadettiin pari varjostavaa, isoa lehmusta Mini-golf kentän kioskin kohdalta. Kaikkien kaadettujen puiden tilalle luvattiin istuttaa uudet puut . Eipä vaan ole näkynyt.

--------------------------

Koulukadun lehmuksia leikataan ja huonokuntoisia poistetaan

19.03.2008 kello 09:05 /Tampereen kaupunki

Koulukadun vanhojen lehmusten latvuksia leikataan pienemmiksi ja huonokuntoisimpia puita poistetaan lähiviikkojen aikana. Työ on käynnistynyt tällä viikolla. Työn aikana Koulukadun varressa on osa parkkipaikoista pois käytöstä ja jalankulku on ohjattu vain toiselle puolelle katua.

 Kuntotutkimusten mukaan puissa on eri korkeuksilla lahovikoja, jotka saattavat johtaa puiden haarojen repeämisiin tai aiheuttaa puun katkeamisen myrskyssä. Latvusten pienentäminen riittää useimmissa tapauksissa parantamaan turvallisuutta. Kahdeksan lehmusta on kuitenkin päätetty kaataa, niiden tilalle istutetaan aikanaan uudet puut. Kaadettavat puut sijaitsevat yksittäisinä puina eri osissa Koulukatua, joten pitkiä puuttomia välejä ei synny.

 

Hieno homma

#37 Seuraava kohde

06.03.2015 16:09

Onnea Koulukadun kentän puolustajille voitosta. Nyt samalla aktiivisuudella koko Eteläpuiston viher- ja puistoalueen puolustamiseen! Seuraa eteläpuisto.fi -sivustoa!