Totuus esiin - Mihin hävisi hyvinvointivaltio

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Totuus esiin - Mihin hävisi hyvinvointivaltio.


Vieras

#76

18.03.2015 20:38

nää todella isot rosvot pitäis saaha kiinni, ensin jaettiin rahaa sisäänheittäjien kadulta keräämille pummeille ja seuraavaksi julkisuudessa jeesusteltiin että minähän varoitin kulutusjuhlista,JL
Justiina

#77 Re:

19.03.2015 14:39

#76: -  

 Kuka haluaa lähetyksen 88-90 vuosien osalta pankkien markkinoinnista? Voi, että: " näin meitä kusetettiin" 

 

Toropainen

#78 Re: Re:

19.03.2015 18:51

#77: Justiina - Re:  

 Täälläkin löytyy muutama mapillinen niitä mainoksia.


Vieras

#79

19.03.2015 22:34

ROSVOT KURIIN

Vieras

#80

20.03.2015 14:29

Onpa kouriintuntuvia kokemuksia. Olen odottanut jotain tällaista.

Vieras

#81 Vasemmisto ja verotus

21.03.2015 15:18

Hyvinvointivaltio katosi demarien loputtomaan haluun verottaa kansa kuiviin. Suomesta on tullut maa, jossa ei yrittäjän kannata palkata ketään töihin, eikä työttömän kannata mennä töihin. 2 miljoonaa työssäkäyvää joutuu elättämään 5,5 miljoonaa.

Maksava keskiluokka on kuristettu lopullisesti veroilla, mikään ei enää liiku. Tässä esimerkki:

Jos putkimies haluaa sähkömiehen 10 tunniksi töihin. Putkimiehen on maksettava sähkömiehen firmalle  arvonlisäveroineen, sosiaaliturvamaksuineen ja ansiotuloveroineen ym. kuluineen 1000 eu. Jotta putkimies saisi tuon 1000 euroa käteen on putkimiehen firman taas laskutettava putkimiehen työstä joltain muulta asiakkaalta arvonlisäveroineen, sosiaaliturvamaksuineen ja ansiotuloveroineen 2500 eu! ......ja sähkömiehelle jäi 10 tunnin keikasta 300 euroa käteen.  

Älkää kommarit nyt väittäkö, että tämä älyttömyys olisi putkimiehen ja sähkömiehen firmojen syytä. Suomea ei pelasteta, vaikka kaikilta rikkailta otetaisi kaikki rahat ja ne vietäisiin saunan taakse. Muutama miljardi vois saada kerättyä jos 500 rikkainta pistettäs lihoiksi.

On paras, että mennään kaikki työkkärin luukulle, eikä tehdä mitään. Arhinmäki ja Rinne maksaa.

Adressin laatija.

#82 Re: Vasemmisto ja verotus

23.03.2015 09:35

#81: - Vasemmisto ja verotus 

 

Yrittäjällä ei ole mitään oikeusturvaa Suomessa. Kaiken takana on iso kuvio, jonka syntyhistoria kirjoitettiin Mauno Koiviston toimesta jo 1957. "Tulee aika, jolloin kaikki yksityinen omistaminen loppuu Suomessa"

1990 luvun laman pääarkkitehti oli juuri Koivisto. Omaisuudet vaihtuivat pankkien omaisuudeksi sellaisella vauhdilla, että Suomen lakikin käveltiin yli mennen tullen. Nykyinen tilanne tähtää lopulliseen kuoliniskuun. Me tulemme näkemään 90-luvun uudelleen ja seuraava ryöstökierros alkaa, jos me emme saa tätä järjetöntä kehitystä pysähtymään.

Verotus ja järjetön byrokratia tekevät yrittämisestä täysin mahdotonta Suomessa. Meillä on 100 miljardia velkaa ja 500 000 työtöntä ja 57 000 nuorta aikuista syrjäytyneinä. Kuka jää tänne maksamaan laskun? 

Rotat jättävät laivan ja viimeinen sammuttaa valot!


Vieras

#83 Re: Re: Vasemmisto ja verotus

23.03.2015 18:35

#82: Adressin laatija. - Re: Vasemmisto ja verotus 

 Vasemmisto, virkamieskoneisto, verottaja takaavat sen ettei tästä enää voi nousta. Yrittäjäksi voi kyllä ruveta, mutta ketään ei kannata palkata töihin. Kaikki hommat niin firmassa kuin kotona kannattaa tehdä itse. 


Vieras

#84

23.03.2015 18:40

Elin tämän ajan ja tiedän mistä puhutaan.
vieras

#85 Kova Euro toi kaaos työttömyyden

23.03.2015 19:59

Irti välittömästi Eurosta !

Maassa on 500.000 työtöntä !

Mitä tekee politiikot ?

Milloin irti Eurosta ,kova Euro tuhoaa koko Suomen

Poikoteille ei ole varaa .

Natsi Saksa tuhosi sodalla ,Eurooöpan ,nyt kovalla Eurolla sekä

sisään ajettavalla Sodalla,joka on jonäkyvästi käynnissä.

vieras

#86 Kokoomus tuhosi hyvinvointi valtion

23.03.2015 20:04

Kokoomus ajoi Suomen kovaan Euroon ,ilman kansan äänestystä.

Kokoomus on pääsyyllinen ,hyvinvointi valtion tuhoon!

Kokoomus on pääsyyllinen 500.000 ihmisen työttömyyteen.

Kristiina

#87 Oikeusvaltion konkurssi, tilinpäätös

29.03.2015 11:50

 


Tilinpäätös suomalaisen oikeusvaltion yli kaksi vuosikymmentä vuotta kestäneestä romuttamisesta alkaa tänään. Se alkaa tällä ilmoituksella, jonka tänä aamuna antoi Jukka Davidsson, lähihistorian tutkija ja kansalaisaktivisti:

"Julkistamme tänään apua ja tukea laman uhreille, edunvalvontaa yrittäjille ja toivoa paremmasta kansalaisille.

Saamme käyttöömme kansainväliseen rikosoikeuteen ja kansainväliseen oikeuteen pohjautuvan riippumattoman tuomioistuimen. Meille on luvattu hankkeeseen kansainvälistä apua ja tukea. Laman uhri voi nyt hakea oikeutta, korvauksia ja päästä jatkamaan elämäänsä. Ensimmäisessä vaiheessa keskitymme 1990 luvun laman juttujen todelliseen lainmukaiseen käsittelemiseen. Samalla selvitämme voimmeko saattaa käsiteltäviksi myös mahdollisia maanpetoksia ja/tai valtiopetoksia koskevat asiat EY/EU/EURO liittymisen yhteydessä. Edelliseen kategoriaan kuuluu myös virkamiesten, eduskunnan ja valtioneuvoston jäsenten yksilövastuut lainojen ottamisessa, rahankäytössä, pankkituissa, Suomen pankin toimissa, suunnitteluissa jne. Toisessa vaiheessa voimme laajentaa toiminnan kattamaan esimerkiksi vakuutuslääkäriasioihin, rokotteilla tuhottujen ihmisten viranomaisrikoksiin jne. Jatko juttujen lista lienee pitkä laittomassa suomessa."

Koko teksti: http://jukkadavidsson.fi/2015/03/kansainvalinen-rikostuomioistuin-suomeen/

Suomi oikeusvaltiona on siis sellaisessa konkurssissa, että selkeiden petosten, kavallusten ja lainvalvonnan virheiden ja laiminlyöntien kohteeksi joutuneet ovat turhaan etsineet apua Suomen oikeuslaitokselta, poliisilta, oikeuskanslerilta, eduskunnnan oikeusasiamieheltä, finanssivalvonnalta, kansanedustajilta ja jopa tasavallan presidentiltä.

Ja nyt on tultu tähän: jotta Suomen historian suurin oikeusmurha ja kaikki siihen liittyneet väärinkäytökset saataisiin tutkintaan on kansalaisten ollut pakko lähteä etsimään oikeutta maamme rajojen ulkopuolelta. Kysyisin: hävettääkö, ellen tietäisi, ettei hävetä yhtään, ei ainakaan niitä, joille tämä häpeä suurimmaksi osaksi lankeaa. Muuten he olisivat tämän kahdenkymmenen vuoden aikana tehneet edes jotain vääryyden oikaisemiseksi.

Nyt suomalaiset ovatkin sitten mielenkiintoisessa tilanteessa. Meillä on vaalit edessä vajaan kuukauden kuluttua. Kansalaiset saavat nyt niihin vähän ylimääräistä jännitystä, miettiessään: Olenko nyt äänestämässä sellaista henkilöä tai ainakin sellaista puoluetta, jonka tekemiset ovat kansainvälisessä rikostuomioistuimessa puitavina sellaisilla nimikkeillä kuin "Rikos ihmisyyttä vastaan" tai "Rahanpesu". Tuohon voi sitten vielä lisätä sen seikan, että osa ehdokkaista on myös Supon tutkittavana osallisuudesta mahdolliseen valtiopetokseen, koskien Naton kanssa, kansan selän takana, solmittua isäntämaasopimusta. Kiitoksia paljon, ilman tätä ylimääräistä jännitystäkin olisimme varmaan hyvintulleet toimeen.

Iloitkaamme kuitenkin näiden savuavien raunioiden keskellä siitä, että ensinmäinen askel kohti laillisuuden ja oikeudenmukaisuuden uudelleenrakentamista on nyt otettu. Suomi selvisi aikanaan jopa järjettömän suurista ja kansan oikeustajua vastaan rikkoneista sotakorvauksista. Selvisi jopa entistä ehompana. Jospa me tämänkin tappion kärsittyämme saamme nähdä tuhkasta rakentuvan entistä paremman, oikeudenmukaisemman ja kansalaisystävällisemmän Suomen. Kuka tietää.


Vieras

#88

29.03.2015 18:37

koska minua sapettaa tämä suomen alasajo.
herrat mällää, muut ihmiset kärsii.
LK

#89 Totuus mihin on hävinnyt hyvinvointivaltio on jo selvitetty

31.03.2015 08:39

EU on vienyt hyvinvointivaltion.

Mutta onko kaikkien takia tietyn PIIRIN MOTIIVEJA?- Onko kysesssä JUONI? <- katso painamalla

 

LK

#90 Kannattaa ymmärtää eroja pienyritysten ja suuryritysten välillä

31.03.2015 08:50

 

Mielestään: PIENYRITYKSET ovat KANSANKAPITALISMIA, koska kaikilla on vara niihin. Sen takia niitä pitää tukea, ne ovat valtion selkärankka. Mutta suuyritykset ovat harvojen rikkaiden kapitalismia.

Suomeen on tulossa vakavia vaaroja TTIP:n kautta, kun Yhdysvallat ja EU tekevät vapaakauppasopimuksen, lisätietoja asiasta ja myös nykykehityksen vaaroista ->

http://www.adressit.com/nuoriso_kuoleman_vaarassa

Suomeen täytyy perustaa ihmisoikeuksien tuomioistuin

Rydel

#91

02.04.2015 21:22

Valitettavasti adressi on kuin pyytäisi pyytäisi syytettyä mestamaan itsensä, vaikka adressi edustaakin oikea suuntaa, se ei tule tapahtumaan. Uskoni yhteiskuntaan meni jo 90-luvulla ja nyt nähdäään,että se mitä silloin pidettiin vainoharhaisena on fakta. Maailman suurin puhallus, EU- pankkituet (kreikkatuet) ja korporaatiovalta tulevat vapaakauppasopimuksen myötä kurjistamaan meidän ikuiseen orjuuteen kuten afrikan valtiot ja eteläamerikkakin pääosin.
Kyseessä on niin suuret tahot, että Suomi on vain kärpäsenpas-a joka listitään sormennäpäytyksellä matkalla talousdiktatuuriin.

KAUKO HORTTANAINEN

#92 Re: mikä oikeuslaitos,ei oikeutta,kansalle.

04.04.2015 07:06

#4: Tatu Hoikkala -  

 TATU NYTHÄN OTETTU (KARTELLI SOTKUT ESILLE UUDESTAAN)TOSISSAAN KARTELLI HUIJAUKSISTA VAIETTIIN VALTION VIRKAMIESTEN PELOSTA JÄÄDÄ KIINNI.SILTI SITÄ ON JATKUNUT 20 vuotta.kukaan ei ole uskaltanut alkaa penkomaan.kartelli huijauksen tarkoitus on nostaa hinnat moninkertaiseksi kaikilla osa alueilla,ESIM. VALTIONVARAINMINISTERIÖ VAIKENEE JA SALAA KAIKKI TODELLISET HUIJAUKSELLA SAADUT TULOT JOTKA OVAT SATOJA MILJARDEJA,VERONMAKSAJIEN TULOISTAKIN KATOAA OUDOLLA TAVALLA.NYT ALULLE PISTETTY PUOLUSTUS VOIMIEN HUIJAUS UUSILLE HÄVITTÄJILLE,TAAS OTTAVAT VELKAA JA SILTI TEHDÄÄN VALTAVIA VÄHÄ ÄLYSIÄ LEIKKAUKSIA JA VERONKOROTUKSIA.SAMAAN HANKINTAAN,ELI TUPLA HINTA ROSVOTAAN KANSALAISILTA,

USKOKAA NYT SUOMI ON EU:n ORJA ESIM VILJELYS PELTOALAT SEISOO TUOTTAMATTOMINA JA RAPAUTUU EU:n KÄSKYSTÄ,OLETTEKO AJATELLU TYÖTTÖMYYS+TEOLLISUUDEN MYYMINEN JA KINNI PISTÄMINEN ON EU:n MÄÄRÄYKSIÄ.

SUOMEN ITSENÄISYYS JA ITSEMÄÄRÄÄMIS OIKEUDET ON (EU) HIVUTTAEN VIENYT.HUOMAATEKO ETTÄ SATOJEN MILJOONIEN VUOSI MAKSUT EU:lle VALTIONVARAINMINISTERIÖ SALAA KANSALAISILTA TÖRKEÄSTI.AI MITKÄ EU:n TUET NE PERITÄÄN TAKASI MONINKERTAISINA.

SUOMEN POLITIKOIDEN AIHEUTTAMA HINNALLA MILLÄ HYVÄNSÄ PÄÄSY EU:hun MAKSOI SATOJA MILJOONIA.RIKOTTIIN PERUSTUSLAKIA EI HYVÄKSYTTY KANSAN ÄÄNESTYSTÄ.SIIS POLITIKOT VAAN PAKOTTI KANSAN EU:n ORJAKSI.POLITIKOT HARKITUSTI HARHAUTTI SUOMEN KANSAN USKOMAAN POLITIKOIDEN TÖRKEÄÄN VALEHTELUUN.JA NYT PUHUVAT SUOMI NOUSUUN KATTEETTOMIA MÖLÄYTYKSIÄ.

ONKO NYT VIELÄ TUHOTTAVA LOPUTKIN.

NYT TÄYDELLISEEN SELVITYS TILAAN.MISSÄ RAHAT MIKSI VELKAA.

POLITIKOT VASTUUSEEN .

JOS EMME NYT ALA VAATIA NIIN JO ON OUTOA.


Vieras

#93

10.04.2015 00:46

Kjeh kjeh kyllä mun vero rahat saa mennä kyllä mun omaan käyttööni ja peto viilit saunan taakse mamba soi mankastani


Vieras

#94 Re: Re: Salainen muistio

10.04.2015 05:44

#72: KAUKO HORTTANAINEN - Re: Salainen muistio 

 Kauko vois opetella kirjoittamaan.


Vieras

#95 Allekirjoittaja

16.04.2015 17:51

Olen kuullut niin monta epäoikeuden mukaista ryöstöä...

 

https://youtu.be/HKsn6Zvwhbk

 

liian monta...

 


Vieras

#96 Re: Re: Re: Salainen muistio

16.04.2015 17:55

#94: - Re: Re: Salainen muistio 

 Olen tänään yrittänyt keksiä. miten auttaa yli 90 v leskeä, jonka mies ja hänet ryöstettiin??? Mun pitäisi läytää sanat - en löydä....


Vieras

#97

19.04.2015 07:52

Nämä mielettömyydet on loputtava tässä yhteiskunnassa,tai alkaa muuten olla ainoana vaihtoehtona maasta muutto.

Vieras

#98

19.04.2015 15:21

Hyvä kun tuodaan esiin , vihdoinkin. Kuka auttaa, itkujen muurilta pois?

Vieras

#99

08.05.2015 05:24

Historiasta pitää ottaa oppia ettei sama tistuisi

Vieras

#100

08.05.2015 08:44

Asia selvitettäisiin ettei uutta samanlaista kohtelua yrittäjille tehdä valtion/ pankkien taholta.