Allerin TOP-model lehti ei kuulu Suomeen

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Allerin TOP-model lehti ei kuulu Suomeen.

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

17.02.2011 07:52


Vieras
Vieras

#52 Re: Re: Tuollaisen lehden voi tietenkin jättää ostamatta...

17.02.2011 14:16

#9: Vieras - Re: Tuollaisen lehden voi tietenkin jättää ostamatta...

Milläs sitä valvotaan, ettei lapset lue esim. äidin Oliviaa/Annaa/Gloriaa tai Isosiskon Trendiä/Demiä?? Paras vaihtoehto on kannustaa lastaan olemaan kiinnostunut monipuolisesti kaikesta muusta, kuin kengistä, vaatteista ja läskeistä. Eivät lapset naisen mallia ota lehdestä läheskään niin vahvasti kuin alati laihduttavasta, selluliittejään tuskailevasta äidistä. Lasten elämässä olevien aikuisten naisten ulkonäkökeskeisyys saa lapsetkin keskittymään omien reisiensä paksuuteen.

Mikko Pitkänen
Vieras

#53 Huono läppä

17.02.2011 14:28

P*skaa touhua. Menkööt itseensä.
JB
Vieras

#54 Re: Re: Re: Tuollaisen lehden voi tietenkin jättää ostamatta...

17.02.2011 15:31

#52: Vieras - Re: Re: Tuollaisen lehden voi tietenkin jättää ostamatta...

Todellakin. Naulan kantaan. Mielestäni tämä adressi ei kuvaa "koko kylä"-kasvattaa asennetta, vaan sitä että vastuu halutaan ulkoistaa. Lasten ja nuorten ongelmat ovat aina "jonkun muun" vika. Kuitenkin arvot opitaan kotoa. Terveet arvot ja hyvän itsetunnon omaava lapsi ei taatusti ajaudu kriisiin, anareksiaan tahi saa traumaa ko. julkaisusta. Netti, tv ja muut kanavat ovat pääsääntoisesti täyttä huuhaata täynnä, mutta niin se vaan on. Meidän vanhempien tehtävä on antaa lapsille eväät elämään tuon kaiken kuran kanssa. Me olemme vastuussa lasten asennekasvatuksesta, joten äiskä voisi aluksi hankki itsetunnon ja alkaa arvostamaan itseään; jos ei muuten niin lastensa takia.

T.M Reinikka
Vieras

#55

17.02.2011 16:13

On surullista jos koette asian siten, että adressi haluaa siirtää vastuun pois vanhemmilta. Se ei todellakaan ole tarkoitus. Ensisijainen vastuu on kyllä kasvattajilla, mutta myös yrityksillä on yhteiskunta-vastuunsa ja varsinkin medialla.
Sillä perusteella, että kyllähän kaikki muutki, voisimme loppu-peleissä tuoda tähän yhteiskuntaan ihan mitä tahansa, sillä kyllähän kaikki muutkin, noi vielä pahemmin kuin me ja jne. Vanhemmat eivät voi, eikä pidäkkään, kasvattaa lastaan tynnyrissä josta suljetaan ulkomaailma pois. Sen takia onkin entistä tärkeämpää meidän aikuisten pitää huolisiitä mitä kaikkea sallimme tuohon ulko-maailmaan sisältyvä. Edes sen vähän vertaa mihin voimme vaikuttaa.

Vieras

#56

17.02.2011 16:38

Koska nämä Adressit eivät ikinä vaikuta yhtään mihinkään, olisiko parempi tapa vaikuttaa esim. tempaus, että kun ko. lehdet tulevat myyntiin, käännetään ne kauppojen ja kioskien lehtihyllyssä väärinpäin, tai piiloon muiden taakse. Hiljainen protesti?
r
Vieras

#57 Ei v***u teidän kanssa

17.02.2011 17:28

Kaupallista lehteä koskee kysynnän ja tarjonnan laki. Jos kukaan ei lehteä osta, ei sitä myöskään kauaa kannata tehdä. Jos TE ette lehteä itsellenne halua, älkää ostako sitä. Tämmöinen nettikäräjöinti on naurettavaa ja täysin hyödytöntä.

Vieras

#58

17.02.2011 17:38

nimenomaan tämä adressi kuvaa "koko kylä" -kasvattaa asennetta. On totta, että arvot opitaan kotona, mutta on tosiasia (valitettavasti), että kouluikäisen suurinpia sosiaalistajija ei suinkaan ole enää vanhemmat vaan media ja vertaisryhmät eli kaverit. Koska tiettyjen medioiden moottorina toimii vain raha, on meidän vastuullisten vanhempien laitettava heillekin rajat, samalla tapaa kuin omille lapsillekin. On tarpeeksi haastavaa olla vanhempi tässä mainoksien ja turhuuksien maailmassa, perustella lapselle mikä hänelle on tarpeellista mikä ei. Miten perustelet lapselle, että hän ei saa Top Model-lehteä, kun kaveri saa...
Marjut Koskinen
Vieras

#59 Pienten tyttöjen maailmaan

18.02.2011 08:08

ei kuulu meikit, pissivaatteet saati muu ulkönäkökeskeinen ajattelu. Lapset olkoot lapsia! Ihan riittävästi on lapsuus lyhentynyt muutenkin.
T.M Reinikka
Vieras

#60 Tarkempia tietoja adressin perustamisen motiiveista.

18.02.2011 10:29

http://prinsessapa1kavarvas.blogspot.com

Vaihtakaa vain nro1 S:ksi (kyseessä siis tällä sivustolla kielletty sana joten sitä ei saa lisättyä kommentointiin)
Antero Virtanen
Vieras

#61

18.02.2011 11:10

Valivali Suomen kansa
Vieras

#62 Moi

18.02.2011 12:23

Tehtäisiinkö myös adressi vaatekauppojen näyteikkunoissa poseeraavia mallinukkeja vastaan? Ne ovat hirvittävän laihoja, ja kaikki vaatteet näyttävät niiden päällä paljon paremmilta. Sen jälkeen teemme adressin myös vastaan The Voicen sekä MTV:n musiikkivideoita, sillä niissä esiintyy aina vähäpukeisia naisia heiluttamassa peppujaan seksikkäästi. Näiden jälkeen voisimme vielä perustaa adressin vastaan nuorten naisten muotilehtiä, kuten Trendi, ELLE, yms, kaikkia nuorten vaatekauppoja, jotka myyvät minihameita, toppeja, bikineitä, sekä seksikkäitä alusvaatteita. Perustetaan adressi myös vastaan Barbeja ja Brätsejä sekä näiden konseptien omia lehtiä. Enpä usko että parit adressit Hanna Montanaa tai Milo Cyrusia vastaankaan olisi pahitteeksi? Nehän ovat tosi nättejä molemmat, ja pukeutuvat lisäksi ärsyttävän muodikkaasti!

Vieläkö joku keksii jonkin hyvän tekosyyn sille, että miksi meidän pienet tytöntylleröiset kaikki sairastuvat anoreksiaan (vaikka Suomen tilastokeskuksen mukaan kyllä ovat aiempaa lihavempia, eikä laihempia) ja vetävät kesällä farkkumekon päälle? Sehän siis ei millään lailla ole tytölle soveliasta...
Taru Kasandra
Vieras

#63 Vastaliike tällaiselle toiminnalle

18.02.2011 12:53

Miten yllättävää, että syyskuussa aloitettu TARUSTO2011 projekti on niin kovin vastainen tälle kaikelle!?!

"Miksi muut ihmiset voivat määritellä, että 163 senttiä on pituutta liian vähän ja 38 housukokoa liian paljon vaatteen esittelemiseen muille?"

Jos haluat tukea syyskuussa aloitettua projektia varsinkin nuorten naisten terveen itsetunnon kohottamiseksi tutustu vaatemalliston nettisivuihin www.tarusto.com, sitä kautta napakkaan blogiini tai pyydä lisätietoja tuottajilta (yhteystiedot sivuillamme) tai lähetä kommenttia sivujen kautta!

"Miksi maailman täytyy olla niin julma ja ruma?"
Helka Järvinen
Vieras

#64

18.02.2011 12:58

Eiköhän meidän nuoret ole saaneet aivan tarpeeksi pinnallisuutta jo ennestäänkin ,ettei sitä kaivata yhtään enempää.ELÄMÄN ARVOT ON IHAN MUUALLA KUIN PINNALLISUUDESSA JA KAUPALLISUUDESSA AJATELTAISIIN EDES JOSKUS MITÄ TODELLA TARVITAAN ONNELLISEEN ELÄMÄÄN SIIS TODEN TODELLA
Miska
Vieras

#65

18.02.2011 14:51

Tympi noita juttuja lukiessa ja nettisivuja katsellessa, vaikka ilmeisesti nettisivujen ei pitäisi liittyä lehteen mitenkään.

En tosiaan antaisi pikkusiskoni lukea tuollaista lehteä, vaikka ilmeisesti sisko onkin juuri sopivassa kohdeiässä, 8-vuotias kun on. Jos vaan voin mitenkään vaikuttaa asiaan, aion todellakin suojella siskoani tuollaisilta "isojen tyttöjen jutuilta". Kahdeksanvuotias on pieni lapsi. Kymmen- ja kaksitoistavuotiaskin on vielä lapsi. Sen ikäinen on ihan onnellinen lukiessaan muumilehteä ja aku ankkaa.
Erkki
Vieras

#66

18.02.2011 15:51

Pakko oli itsekin perehtyä asiaan, nyt kun tästä meuhkataan tähän malliin joka mediassa. En ihan ymmärrä mistä ihmiset ovat saaneet sen kuvan että kyseinen nettisivusto on suunniteltu 6-vuotiaille? Itse käsitän sivujen Käyttäjäehdot luettuani, että sivut ovat pääasiallisesti tarkoitettu 14-vuotiaille ja sitä vanhemmille:

http://fi.top-model.biz/fi/palvelu/kaeyttaejaeehdot.html

"Jos olet alle 14- vuotias, on huoltajasi oltava seurassasi, kun hyväksyt nämä ehdot. Aivan samalla tavalla sinun tulee kysyä huoltajaltasi asiasta, jota et ymmärrä."

"Vanhempiesi pitää siis – joka tapauksessa ainakin aluksi – istua kanssasi tarkistamaan ja kokemaan toiminnot internetissä yhdessä kanssasi."
Vieras
Vieras

#67 Re: Miehet asialla

18.02.2011 16:13

Olen samaa mieltä. On aivan järkyttävää kun yli nelikymppiset naiset luulee että pitää vielä näyttää hyvältä, tai edes hyväkuntoiselta. Naisen tehtävähän on vain synnyttää ja tyydyttää miehen tarpeet, eikö? Näiden "mummoikäisten" naisten miehethän kuitenkin hakevat tyydytyksen nuoremmilta kauniilta ja lapsettomilta naisilta, ehkäpä jopa niiltä "mannekiineilta"! Nyt mammat kuuntelette Helenan ohjetta, ja lopetatte sen kuntosalin ja kauneushoitlan välillä ravaamisen! Säkki päälle vaan ja kotiin tekemään ukolle safkaa...

helena
Vieras

#68 Re:

18.02.2011 16:38

#65: Miska -

Voi miten iloinen olenkaan Miska,että vielä löytyy kaltaisesi isoveli,joka pitää niin paljon pikkusiskosta,että haluaa ottaa kantaa ja antaa kritiikkiä lapsuuden puolesta.!!Sulla on selvästi arvot kohdallaan ja ilmeisesti myös vanhemmillasi,koska jostainhan tuo välittäminen ja lapsuuden puolestapuhuminen kumpuaa.

JB
Vieras

#69 Re:

18.02.2011 18:50

#58: -

"Miten perustelet lapselle, että hän ei saa Top Model-lehteä, kun kaveri saa..."

Juuri tästä on kyse. Suurin osa lasten ja nuorten ongelmista johtuu siitä, että äiskä ja iskä eivät uskalla asettaa rajoja, koska pelkäävät että lapsi suttuu eikä enää tykkää. Lapsille ei tarvitse perustella kaikkea. On asioita joista päättävät vanhemmat piste. Jos kaverin vanhemmat sallivat kaiken, ei kai se tarkoita, että teidän perheessä sallitaan kaikki? Lyhyesti: vanhempien ei pidä olla kavereita lastensa kanssa, vaan turvallisia aikuisia , jotka tarjoavat "rakkautta ja rajoja". Ei ole helppoa, mutta ei kai kukaan ole väittänytkään että vastuullinen vanhemmuus olisi helppoa...

 

Hanna
Vieras

#70 Mielipide TOP Model -lehdestä

18.02.2011 20:21

Tässä linkki yhdenlaiseen näkemykseen lehdestä ja sen "hyödyistä" ns. varhaisteineille. Laitan linkin ihmisten pyydöstä, jotta muutkin voivat lukea sen ja miettiä, mitä haluavat lapsilleen tarjottavan: http://www.facebook.com/note.php?saved&&note_id=10150093753103348

Vieras

#71

18.02.2011 21:19

vanhempien ja median vastuuta ei tässä tarvitse laittaa vastakkain. Jos omat vanhemmat kieltävät, ko. julkaisut luetaan kavereilla. Kielletty, mutta kavereille sallittu hedelmä kiinnostaa. 6-12 -vuotiasta kasvattaa (valitettavasti) muukin maailma kuin omat vanhemmat. Median pitää kantaa omalta osaltaan vastuu tyttökulttuurin tuottajana.
Vieras
Vieras

#72 Re: Tuote-perhe-asioita

18.02.2011 21:31

#23: T.M Reinikka -

Näkyy kyllä, että kansan syvät rivit ovat mukana tässä adressissa. Tuote-perhettä miettivät nais-ihmiset ja sarjakuva-hahmot.

Voisitte saada tuosta Top-lehdestä vinkkejä yhdysviivan käyttöön.

Vieras
Vieras

#73 Re: Re: Tuote-perhe-asioita

19.02.2011 16:01

#72: Vieras - Re: Tuote-perhe-asioita

Kansan eri-ikäiset edustajat ovat allekirjoittajina tässä adressissa ,jonka alullepanija ei suinkaan ole nutturaniskainen vanhempi täti.Erityisellä lämmöllä olen pannut merkille useiden miesten allekirjoitukset.

Se kuvastaa mielestäni sitä,että pienten tyttöjen lapsuuden puolustajina myös isät,vaarit ja veljet ovat nähneet hyväksi ilmaista tällä tavoin mielipiteensä lyhenevää ja yhä enemmän kaupallisuuden markkinoille myytyä lapsuutta vastaan.

Vieras
Vieras

#74

20.02.2011 17:16

Hei lukekaa kaikki Hannan yllä oleva kirjoitus Facebookissa! Mielestäni siinä tiivistyy hyvin mistä on kysymys; kirjoittaja huomioi mm. sen, että jo lehden nimeen Top Model sisältyy ajatus siitä, että lehdessä ja netissä (jotka kuitenkin yhdistyvät monien mielessä samaksi) liikutaan enemmän huippumallien kuin askartelun maailmassa.... Pauli Aalto-Setälä ja koko Aller voisivat lopettaa hurskastelun "askartelulehdestä"!

Kiitos Hanna!

-MieItte
Vieras

#75 Ei kuulu ei...

21.02.2011 12:53

Mitä seuraavaksi? 5v-pojille bodauslehti?