Kristityt Sanoma-konsernille: lopettakaa heti vihakampanja

Jesus is my Best Friend.
Vieras

#151 Re:

07.04.2011 01:39

#26: -  

 Hyvä vieras. Jokainen ihminen tietää, että maailma ei jatku ikuisesti. Ihminen on henki, sielu ja ruumis. Ja Jumala, Kaikki-valtias Isä on kolmi-yhteinen. Raamattu on maailman kiistellyin kirja, koska kukaan ihminen, ei tiede-ihmisetkään ole pystyneet väittelemään Raamatun, eli Jumalan Sanan kanssa. Kerroit tietäväsi, että 78% Suomalaisista ei ole "samoilla linjoilla". Itse olen eri mieltä. Jokainen ihminen uskoo johonkin, ja tarvitsee elämäänsä iloa. Ihminen tuntee kaipuuta. Jotkut sanovat, "en tarvitse Jumalaa, pärjään yksin." Se on hyvä että pärjää. Kuitenkin jokainen ihminen viettää ikuisuutensa. Se on Taivas tai Helvetti. Ei ole oiko-tietä. Raamattussa lukee selvästi lopun ajan merkit. Arvostan ihmisiä. Mutta monet väärässä. En tuomitse. Jokaisella on oma valinta. Rakastan Herätys-kokouksia, ja huuto-merkkejä!! Islam, Hindu.. Väärä oppi. Muslimi-tuttuja. En huuda heille. Vaikka olisi heidän hyvä kuulla Ilo-Sanoma Jeesuksesta. He eivät tunne. Koraani sallii valehtelun, ja on väärin. Oma mieli-pide homo-liitoista; Loiko Jumala miehen ja miehen yhteen? EI. 


Vieras

#152

07.04.2011 02:10

Vaiti-olo on myöntymisen merkki,sanottiin ennen.Ei olla vaiti.Kirjoittakaa nimenne adressiin,edes paremman kielenkäytön saamisen toivossa,olittepa millä "puolella" tahansa.Nyt media ohjaa jo malli-oppimisen kautta lastemme"äidinkielen"kehitystä,rohkaisee törkyiseen sopimattomaan sanailuun ym..Viime-aikainen puhe-ja kirjoitustyyli on jo todella ala-arvoista..:( Luulisi Hesarinkin olevan laadukkaampi..no eipä ole pakko lukea..
Kirkon hajottaja piispat vastuuseen
Vieras

#153 Arkkipiispa ei ole sopeutunut kirkon oppiin

07.04.2011 06:57

Arkkipiispan johtama piispojen koalitio tuhoaa tämän kirkon. Tiedän että arkkipiispalle on medialla olemassa avoin kirje, jota ei ainakaan vielä ole julkaistu. Ilmeisesti arkkipiispan pelosta, joka on naurettavaa. Ns. Kristillinen media harrastaa sensuuria ja rajoittaa sananvapautta. Esim. Annin tarina on pilkun tarkasti kirkon opin mukainen. Kampanjaa kommentoineet ovat myöntäneet kommentoineensa asiaa joko iltalehden tai jonkun muun median varassa. Kuulin, että Annin tarina on julkaistu Vantaan Laurin nettilehden keskustelusivuilla. Menen heti katsomaan ja palaan asiaan.
Älä pelkää, usko Jeesukseen
Vieras

#154

07.04.2011 07:19

Jumalan Sana on totuus. Meillä on vapaus uskoa Sanaan niin kuin se on kirjoitettu. Olen uskova, lähetyssaarnaaja ja armosta pelastettu. Herra elää! Hän tulee pian takaisin. Olkaamme rohkeita....

Anonyymi

#155 Re: Ismo Valkoniemi

07.04.2011 08:30

#136: - Ismo Valkoniemi

18. artikla: "Kaikilla henkilöillä on ajatuksen, omantunnon ja uskonnon vapaus; tämä oikeus sisältää vallan uskonnon tai vakaumuksen vaihtamiseen sekä vallan uskonnon tai vakaumuksen ilmaisemiseen yksin tai yhdessä toisten kanssa, sekä julkisesti että yksityisesti, opettamisella, hartausmenoilla, palvonnalla ja uskonnonmenojen noudattamisella." "Tätä oikeutta ja sen toteutumista ovat monet tiedotusvälineet räikeästi rikkoneet."

Mitkä tiedotusvälineet ovat kieltäneet ihmisiltä omat ajatukset, omantunnon ja uskonnon? Mitkä tiedotusvälineet ovat estäneet ihmisiä vaihtamasta vakaumustaan tai ilmaisemasta sitä? Mitkä tiedotusvälineet ovat estäneet uskonnon opettamista, hartausmenoja tai palvontaa? Miten tiedotusvälineet ovat käytännössä tämän estämisen tehneet?

19. artikla. "Jokaisella on oikeus mielipiteen- ja sananvapauteen; tähän sisältyy oikeus häiritsemättä pitää mielipiteensä sekä oikeus rajoista riippumatta hankkia, vastaanottaa ja levittää tietoja kaikkien tiedotusvälineiden kautta." "Tiedotusvälineet ja varsnkin Hesari ovat häirinnällään rikkoneet tätä yleismaailmallista oikeutta mielipiteenvapauteen hyvin yksipuolisella uutisoinnilla."

Onko HS kieltänyt ihmisiä pitämästä omia mielipiteitä? Onko HS estänyt tilaajiaan tai ylipäänsä ketään hankkimasta, vastaanottamasta tai levittämästä tietoja muiden tiedotusvälineiden kautta? Jos kyllä, niin miten se on tämän estämisen tehnyt?


Anonyymi

#156 Re: Re: Ismo Valkoniemi

07.04.2011 08:39


Vieras

#157 Luetun ymmärtäminen entistä tärkeämpää

07.04.2011 08:50

Sananvapautta ja oikeutta levittää Eduskunnan hyväksymän Luterilaisen tunnustuksen ja kirkkolain-ja järjestyksen mukaista uskoa, ei uskontoa, on sensuurin avulla raoitettu merkittävästi. Valheellinen uutisointi mm. Annin tarinan sisällöstä oli pöyristyttävää. Samanaikaisesti radikalismi sai hurmahenkisiä piirteitä kkoko median kentässä.

Esi. kotimaa24.fi on poistanut lukemattomia tunnustuksen mukaisia kirjoituksia sekä sulkenut blogistien mahdollisuutta kirjoittaa sivulle. Mm. omani. Jokainen ajatteleva ihminen voi tämän todeta. Kävin Vantaan Laurin sivulta lukemassa Annin tarinan. SUOSITTELEN. Annin tarinan perusteella on täysin järjen vastaista vääntää niitä superlatiivejä, joita media on vääntänyt julkisuuteen. Mitä valheeseen perustuvan uutisoinnin suhteen olisi mahdollista tehdä? Kummallista että piispojenkin lukutaito on niin ruostunut etteivät ymmärrä selvää msuomen kieltä?! Ilmeistä on että nämä tulkitsevat kaiken kuten Raamatunkin tekstejä, juuri päin vastoin kun sanottu.

Vieras

#158 Re: Luetun ymmärtäminen entistä tärkeämpää

07.04.2011 09:49

#157: - Luetun ymmärtäminen entistä tärkeämpää

Onko esimerkkejä noista valheellisista uutisista?

Kirkon hajottaja piispat vastuuseen
Vieras

#159 Re: Re: Luetun ymmärtäminen entistä tärkeämpää

07.04.2011 10:05

#158: - Re: Luetun ymmärtäminen entistä tärkeämpää 

 On. Niitä löytyy päivittäin median sivuilta jos vain lukemaan ja ajattelemaan lukemaansa. Joku aiemmin kehoitti lukemaan Vantaan Lauri nimisen seurakuntalehden mielipiteitä sivuilta Annin tarinan, joka on siellä sanasta sanaan. Samassa on myös Tulkaa kaikki liikkeen valheellinen väännös Annin tarinasta nähtävillä. Mutta alkuun kannattaa mennä myös. Iltalehden valheellinen uutinen asiasta on myöskin tarkistettavissa ko. sivuilta, ja sitä seurannut vlheeseen ja vääristelyyn perustuva vyörytys, josta arkkipiispa innostui ja veti Heikan, Askolan ja Riekkisenkin vielä samaan vuotavaan veneeseen. Taisi siinä jotain kuulua Oulustakin. Tässäpä oiva esimerkki kysyjälle konaisena prosessina.

Jos joku muu, kuin mainitut piispat, asettuisivat työnantajaansa vastustamaan samalla tavalla, olisi johtopäätösten aika. Tutevatkohan nämä lainkaan omaa vastuutaan?

Lapi
Vieras

#160

07.04.2011 10:17

Hieno juttu. Vihdoinkin ihmiset huomaavat, miten väärä henki Hesaria hallitsee.

Vieras

#161 Re: Re: Re: Luetun ymmärtäminen entistä tärkeämpää

07.04.2011 10:37


Vieras

#162 Re: Re: Re: Luetun ymmärtäminen entistä tärkeämpää

07.04.2011 10:38

#159: Kirkon hajottaja piispat vastuuseen - Re: Re: Luetun ymmärtäminen entistä tärkeämpää

Jos valheita löytyy ympäriinsä ja vieläpä tutuista artikkeleista, niin ei kai ole kovin aikaa vievää osoittaa tässä niistä pari konkreettista esimerkkiä? Linkki, ja kohta, jossa valehdellaan.


Vieras

#163 Uskosta puhdistus nyt

07.04.2011 10:38

#160: Lapi -  

 Kävin lukemassa. En ollut uskoa silmiäni. Miten Hesarikin meni noin halpaan? Käsittämätöntä, eikö toimittajilla todellakaan ole minkäänlaista kykyä luetun ymmärtämiseen, puhumattakaan itsekritiikkiä. Ja koko media juoksee tuulen perässä. Voi hyvät hyssykät,  KÄYKÄÄ LUKEMASSA Vantaan Laurista ja kommentoikaa vasta sitten. Vieläkin selkäpiitä karmii ja kylmät väreet käyvät selkää pitkin. Tässä meni minun luottamus kirkon piispoihin..ja mediaan. Vähemmästäkin hölmöilystä on tässä maassa hölmöilijät joutuneet eroamaan, entäs kirkossa, Siellä vain piiloudutaan erilaisiin kaapuihin. Kirjoitan tämän vaikka en ole kirkon jäsen, mutta olen lukutaitoinen, ja ymmärrän luettua.


Vieras

#164 Re: Re: Re: Re: Luetun ymmärtäminen entistä tärkeämpää

07.04.2011 10:43

#162: - Re: Re: Re: Luetun ymmärtäminen entistä tärkeämpää 

 Tämä adressi on juuri niitä varten. Luepa Annin tarina ja vertaa sitä kirkon voimassa olevaan tunnustukseen ja kirkkolakiin ja järjestykseen. Pääset jyvälle.


Vieras

#165 Millä saisimme kirkon päättäjät heräämään todellisuuteen?

07.04.2011 10:55

#164: - Re: Re: Re: Re: Luetun ymmärtäminen entistä tärkeämpää 

 Millä saisimme kirkon päättäjät heräämään todellisuuteen? Vertaa ennemmin Annin tarinaa mediassa esitettyihin väitteisiin ja uutisoinnin sisältöön. Niin ja siihen miten piispat "tulkitsevat" Annin sanomaa. Eipä ole ihme että Raamattu vääntyy tuntemattomaan muotoon heidän käsissään. HS meni myös halpaan lähtiessään kristittyjä vainoavien mukaan.


Vieras

#166

07.04.2011 11:36

On todella hyvä, että kristityt ottavat kantaa vihakampanjaan, joka niin törkeästi näkyy mm. valtalehdessämme Hesarissa!
Toivon, että rohkeasti vastustatte tällaista. Onhan maassamme sananvapaus? Joskus tuntuu että se on vain tietyillä "vähemmistöillä´"!

Vieras

#167

07.04.2011 11:41

Hyvä että joku herää !

Vieras

#168 Tosi tarpeellinen sillä tulkaa-kaikki liike vertaa heteronaista sirkuseläimeen

07.04.2011 11:44

#165: - Millä saisimme kirkon päättäjät heräämään todellisuuteen? 

 Löysin lopulta Annin tarinan vantaan laurin keskustelu sivulta. Se onkin toisen otsikon alla. Tulkaa- kaikki liikkeen "ääriliikkeet pitävät yllä jatkuvaa kriisiä" kommentti puheen vuorossa.  Tulkaa- kaikki liike vertaa siellä hetero naista sirkuseläimeen. Olen yhä vakuuttuneempi tämän adressin tarpeellisuudesta. Ilmaisesti, ja toivottavasti HS on ottanut opiksi. Mutta ottaaako muu media?

jutilako
Vieras

#169 Re: mutta

07.04.2011 12:46

#9: lukija AO -

Jos se on kirjoitettu raamattuun, eikös se ole jumalan tahto? Miten te (aikuiset?) ihmiset jaksatte tälläisiä larppausleikkejä.
Sadut on muksuille. Jumalaa ei ole olemassa. Tiedän tämän koska omena ja MM95.


Vieras

#170 Re: Re: mutta

07.04.2011 12:59

#169: jutilako - Re: mutta 

 Mutta sinä olet.  Itsekö teit itsesi vai tulitko tyhjästä itsestään?

suomalainen-46
Vieras

#171 Sano irti Hesarin tilaus!

07.04.2011 13:54


Ehdotan, että jokainen adressin allekirjoittanut sanoo irti Hesarin tilauksen (mikäli lehti vielä kotiin tulee). Olen hoitanut jo asian.
Katse eteenpäin
Vieras

#172

07.04.2011 13:57

Olkaa huolellisia ja käätykää myös joidenkin Piispojen puoleen.
Täältä tullaan
Vieras

#173

07.04.2011 14:00

Nou komments
Vierailija
Vieras

#174

07.04.2011 14:16

Kiitos addressista ! Taivaan Isän siunausta lukijoille.

Vieras

#175

07.04.2011 15:20

Raamattu on kristityn elämänohje, ei enemmistön kanta.