Kristityt Sanoma-konsernille: lopettakaa heti vihakampanja

Siipirikko
Vieras

#201

10.04.2011 01:30

Vihalla ei voita mitään,rakkautta tämä maa tarvii:)
A. Salminen
Vieras

#202 Hesarin toimittajat

10.04.2011 07:50

ovat vihervasemmistolaisia. Vihreä liike on samaa liikettä kuin homoliike ja feministiliike ja liikkeen ideologioita ovat individualismi ja humanismi. Muutama kommentti:

http://arkosalminen.wordpress.com/category/helsingin-sanomat-2/
A. Salminen

#203 Re: Kaikilla on oikeus mielipiteisiin.

10.04.2011 08:45

#2: Oula Lintula - Kaikilla on oikeus mielipiteisiin.

Puoleettomaksi uutislehdeksi itsään kutsuvalla lehdellä ei ole oikeutta omiin "mielipiteisiin", vaan hyvän journalismin ydin on objektiivisuudessa. Lehden kokonaislinja ei voi perustua jollekin näkemykselle, tai jos perustuu, lehden on ilmoitettava rehellisesti olevansa esim. vihreiden ja Setan äänenkannattajalehti, jota HS on.

Vaeltaja
Vieras

#204 Re: Voi noita piispoja, päällimäinen tunteeni on myötähäpeä

10.04.2011 11:24

Pauli Ojala
Vieras

#205 Sananvapauden monopoi on vaarallinen

10.04.2011 14:30

Sananvapauden monopoi on vaarallinen, varsinkin tällaisessa virkamiesten luvatussa maassa.

Suuri omena ja kabinettien salamyhkä.

Pauli Ojala
drop-out biokemisti
http://www.helsinki.fi/~pjojala/Dinoglyphs.htm
pohjoisesta
Vieras

#206 Sananvapaus

10.04.2011 17:25

Ei tästä ole pitkä aika kun eräs kristillinen ja suuri uskonlahko pystyi rajoittamaan sananvapautta ja heihin koskevaa asiallista kritiikkiä, he pystyivät estämään jopa heistä tehdyn tv-dokumentin aikanaan, mutta nyt näin internetin aikana asiansa saa kuka tahansa julki jollakin sivustolla eikä tässä minusta ole kysymys kenenkään muun kuin joidenkin fundamentalisti kristittyjen omasta vihakamppanjasta toisella tavalla uskoviin ja se on vaarallinen tie jos sellaiselle mennään koska näin pohjoisen asukkina olen nähnyt itse vierestä mihin tietty suvaitsemattomuus johtaa ja jos ei kestä ankaraa kritiikkiä niin silloin ei pitäisi myöskään mitä tahansa itse mennä julkaisemaan ja varsinkaan itse ankarasti kritisoida muita ja syyttää niitä vihakampanjasta, aivan kuin vain heillä itsellään olisi oikeus sanoa mielipiteensä suureen ääneen ja muiden pitäisi vain alistua.

Jeesus on Herra

#207

10.04.2011 21:22

Kyllä meidän kristittyjen tulee myös olla aktiiveja eikä antaa polkea Herraamme, vaan nousta puolustamaan uskoamme. Adressi oikea asia.
Adolf H.
Vieras

#208 Etsin seuraa

10.04.2011 22:04

Hei sinä juutalainen! Kaipaatko vanhemman herrasmiehen seuraa. Ota yhteyttä.
Kaarina69
Vieras

#209

10.04.2011 23:23

Me kaksi hesalaista ehdimmekin juuri sopivasti lopettaa koko Hesarin tilaamisen (olikin "onneksi" vain lyhyt tarjoustilaus) emmekä enää tilaa!!! Vain paha mieli tulee, niin eipä ole mieltä sellaista lehteä tilata :-)
kristian aalto
Vieras

#210 taidan olla "äärikristitty"

10.04.2011 23:42

Uskon raamattuun Jumalan Sanana, Uskon että Jeesus syntyi neitseestä Mariasta, Uskon että Jeesus on Messias, Uskon että Mooses ja Elia vierailivat kirkastetun Jeesuksen luona, Uskon että Jeesus kuolemallaan lunasti meidät kuolemasta iankaikkisuuteen, Uskon että Jumala on Rakkaus, Uskon että Jumala on myös ankara Jumala, Uskon että maa saa rangaistuksen kun avioliiton instituutio RIKOTAAN esim. avoliitoilla, haureudella,eläimiin ja samaan sukupuoleen sekaantumalla niin että valtio antaa näille oman hyväksyntänsä, Uskon että kadotukseen joutuvat ne jotka eivät pelastusta halua, Uskon että ne pelastuvat jotka sitä Jeesukselta haluavat ja pääsevät taivaaseen iankaikkisuuteen.
AATSI
Vieras

#211

11.04.2011 01:42

Jos joka asiasta tehdään adressi, niin ne menettävät merkityksensä. Kyllä Jumalan aisansa hoitaa. Ei me halvaanuta moisesta.

Vieras

#212

11.04.2011 02:15

Jee jee
Irkku
Vieras

#213

11.04.2011 12:53

Kristityt ovat monenlaisen pilkan kohteena ja he eivät saa ääntään kuuluville. Vaikuttaa vainoamiselta jossa media on voimakkaasti mukana.
Mediavihaa vastaan..
Vieras

#214

11.04.2011 13:49

Törkeätä, että nykypäivän suomessa media HS ja Iltasanomat lietsovat sellaista vihaa kritittyjä ja kaikkia sellaisia ihmisiä kohtaan, joilla on korkea moraali ja ajattelevat itsenäisesti.

Nykyään ollaan niin "suvaitsevaisia",että ei hyväksytä eikä kunnioiteta Kristittyjen mielipiteitä.

HS:n pitäisi kirjoittaa totuutta, eikä tuoda esiin toimittajien omia vääristyneitä näkemyksiä...

Media on nykyaikana korvannut keskiajan luopiokirkon kirkon inkvisition..
Rakkaus, Kunnioitus ja lähimmäisyys
Vieras

#215 Asian ydin

11.04.2011 17:57

Suvaitsevaisuus arvona tarkoittanee, että sitä tulisi osoittaa kaikkia kohtaan. Nyt näyttää siltä, että yhteiskunnassa ja mediassa on aina joku ryhmä, jota suvaitsevaisuus ei koske. Aiemmin ryhmä oli joku muu, nyt näyttää, että tämä koskee esim. kristittyjä. Eikä liene liikaa kysytty, miksi ihmiset, jotka ajavat suvaitsevaisuutta, eivät suvaitse kristittyjen eriävää mielipidettä.

Kristittynä ajattelen, että ykköskysymys ja tärkein on se, että saavatko ihmiset tiedon rakastavasta Jumalasta ja haluavatko he tutustua Häneen. Yliampumista keskusteluissa on tullut nyt monelta suunnalta.Jokaisella on oikeus rakkauteen ja kunnioitukseen, vaikka ajateltaisiin eri tavalla. Se koskee niin seksuaalivähemmistöjä kuin kristittyjä. Tavallaan surkuhupaisaa ja täysin unohtunut puoli keskustelussa on se, että jos ajattelen esim,omaa koulunuoruuttani,kiusaamisasiassa nämä kaksi ryhmää olivat kyllä samalla puolella. Jos olit "uskis" tai homo, varmasti siitä sai kuulla.

On surullista, että keskustelut ovat kärjistyneet näin. Jokaisen olisi varmasti hyvä kysyä itseltään, miksi asiasta niin kiihtyy ja miettiä, viekö asioita rakentavampaan suuntaan vai pahempaan ja miksi niin tekee?

Jos kristittyinä tiedämme jotain pahaa tapahtuneen, meidän tulisi kantaa vastuu ja toimittaa hyväksikäytetyt ihmiset avun piiriin. Jos emme tee sitä maineen tai muun vuoksi, siitä tulee kallis lasku. Yleisestä keskustelusta voi olla se hyöty, että ihmiset hakevat helpommin apua, mutta se täytyy aina tehdä uhreja kunnioittaen. Repivät otsikot eivät auta uhreja, vaan keskustelun pitäisi olla kaikin tavoin asiallista. Siinä medialla on kyllä iso vastuu. Asiaa ei tee yksinkertaisemmaksi se, että meillä ihmisillä on tapana sijoittaa paha itsemme ulkopuolelle.

Joten toivon kaikilta osapuolilta kunnioittavaa asennetta lähimmäisiä kohtaan ja keskusteluun.Emmeköhän me kaikki mahdu samaan maahan.

Vieras

#216

11.04.2011 18:07

Tosi hyvä toimia edes näin!

Vieras

#217

11.04.2011 18:13

Kiihoittaako HS kansanryhmää vastaan?????

Vieras

#218 Annin tarina ja tämä adressi herättäköön suomen kansan

11.04.2011 18:40

Liikun kohtuullisen paljon ulkomailla. Yhteinen nimittäjä näille reissuille ilmenee minulle esitettyjen kysymysten kautta. Helsingin yliopistoa kohtaan esitetään yhä enemmän kysymyksiä, jotka perustuvat HS:n "uutisointiin." Miksi teidän yliopistossa esitetään historiallisten tosiasioiden vastaista juutalaisten kohtalosta ja Neuvostoliiton hyökkäyksestä Suomeen? Miten teidän arkkipiispanne voi asettua Luterilaisen tunnustuksen vastustajaksi ja julistaa päinvastoin kuin Raamatussa on sanottu? Teidät on aiemmin tunnettu kristittynä maana mutta nyt teillä vainotaan kirkon johdolla kristittyjä ja rajoitetaan lähetystyötä. Mikä sai teidät siirtymään kristinuskosta ateismiin?

Nämä ovat ne yleisimmät teemat jotka nousevat luottamuksellisissa keskusteluissa esille. Mtä tähän voisi sanoa? Koko yhteiskunta kirkosta alkaen on nyt ateistien käsissä. Täälläkin mainittu myötähäpeä on päällimmäinen tunne päättäjiä kohtaan, mutta kysymys, miten tämä kaikki on mahdollista? jää ilmaan. Arkkipiispan johdolla muutamat muut piispat ovat antaneet kirkolle kuoleman suudelman, jota tuhoa media omalla ammattitaidottomuudellaan kiihdyttää.

Toimittajiksi on valikoitunut tunareiden joukko jotka eivät viitsi ajatella eivätkä viitsi työtäänkään tehdä kunnolla. uutisia ja juttuja ei taustoiteta laajasti eikä lähdekritiikkiä harrasteta. Tästä johtuu mm. sariromanlagerspetzien kaltaisten normaali elämästä vieraantuneiden käyttäminen lausuntoautomaatteina asioista joista heillä, ei ainakaan tulosten mukaan, ole minkäänlaista todellista käsitystä. Esim. kun joku "tunnustava kristitty" "vakaumuksellinen kristitty" "kirkon jäsen" hyökkää kirkon laillista tunnustusta ja kirkkolakia ja järjestystä vastaan todistaa hänen todellisesta sieluntilastaan. HS. on kritiikittä käyttänyt tällaisia oman vihakampanjansa luomiseen kristittyjä ja yhteiskuntaa vastaan.

Tämä adressi on ajankohtainen ja tarpeellinen. Annin tarinasta tehtiin tarkoitushakuisesti valheellisilla tulkinnoilla väline, millä vihaa voitiin lietsoa kristittyjä vastaan. Kehoitan kaikkia lukemaan tai kuuntelemaan mitä Anni todella sanoi, senjälkeen päättäköön rehellisesti kuka johti harhaan.

Vieras

#219 Re:

11.04.2011 18:42

#217: -  HS kiihottaa kristittyjä vastaan suunnattuun toimintaan ja muokkaa mielipiteitä heitä vastaan. Kirkko hyväksyy tämän, joka on ennenkuulumatonta.

 


Vieras

#220 Annin tarina video veti hiljaiseksi

11.04.2011 19:43

Kommentoin jokunen viikko sitten piispojen ja mediassa esitettyihin kannaottoihin perustuen arvoida varsin kriittisesti ÄLä alistu- Annin tarina kampanjaa. Kuuntelin sen ensin yhden kerran ja sitten vielä toisen kerran, kun en aluksi ollut uskoa korviani.

Media ja muutamat piispat ovat pettäneet minut jakamalla valheellista tietoa. Rehellisesti on myönnettävä jo syksyllä homoillan uutisoinnin yhteydessä pienen epäilyksen hiipineen mieleeni. Mutta nyt kaikki räjähti päin kasvojani kuin märkärätti. Sanon suoraan, meitä on k.......u todella härskillä tavalla. Enää en luota yhteenkään tämän maan piispaan enkä mediaan. Em. tahojen uutisoinnissa EI OLE MITÄÄN SELLAISTA MIKÄ LIITTYISI ANNIN TARINAAN. Hyvät ihmiset,kuunnelkaa Annin tarina. Vasta sitten voimme nähdä ja kokea konkreettisesti tämän adressin todellisen merkityksen. Yhteiskuntaamme ja kirkkoa syövyttävä mätäpaise on kuin syöpä, jonka pesäkkeitä on salakuljetettu kaikille yhteiskunnan ja kirkon avainpaikoille.
vaikka voissa paistaisi
Vieras

#221

11.04.2011 19:55

Suvaitsevaisuus on sanana vaihtanut merkityksensä. Se tuntuu tarkoittavan "hyväksyn sen, mikä kaveraiden mielestä on oikein". Omilla aivoilla ajattelu saati sitten kristillinen maailmankuva koetaan taantumuksellisuutena ja epä-älyllisenä toimintana.
ais
Vieras

#222 Re:

11.04.2011 22:48

#214: Mediavihaa vastaan.. -

Tosiaan, media on sama kuin entisajan inkvisitio, mielipiteiden muokkaajana. Sillä ei sentään ole kidutusoikeutta, ruumiillisesti.

IKI
Vieras

#223

12.04.2011 00:15

Pitänee harkita hesarin tilauksen lopettamista...
Tuntza
Vieras

#224 Yleistäminen on vastuuttomuutta

12.04.2011 02:38

Jotkin ikävät ilmiöt ovat todella ikäviä. Niiden ei tarvitse liittyä mihinkään ihmisryhmään. On ihan sairasta käyttää lapsia hyväksi. Nyt kun media yleistää asian, niin kaikki lestadiolaiset ovat syyllisiä insestiin aivan yhtälailla kuin kaikki mustalaiset varastavat tai kaikki turkkilaiset osaavat tehdä vain kebabia. Homot pylsii kaikkia miehiä jotka tulevat vastaan. Kansanedustajat valehtelevat kun avaavat suunsa.

Voi sitä ahdistuksen määrää nyt niiden lestadiolaisten kohdalla, jotka ovat rehellisiä ja vilpittömiä, hyväntahtoisia. Median tulisi miettiä mitä aiheutetaan niiden oikeuksille, jotka toimivat oikein ja esimerkillisesti. Tietysti suomalaiset valitsevat mitä haluavat kuulla. Vika tuon asian suhteen on kai lehtien lukijoissa, mutta tarvitseeko tästä kansasta tehdä tyhmempi oikein kouluttamalla.

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

12.04.2011 02:39


Kommentoi adressia