ASPARTAAMISTA (E951) varoitettava tuotteissa

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista ASPARTAAMISTA (E951) varoitettava tuotteissa.


Vieras

#26

24.08.2013 17:39

Jokaisella on itsellään vastuu siitä, mitä suuhunsa laittaa. Yleensä aspartaamia on "kevytherkuissa", jotka eivät ole välttämättömiä kellekään.
En itse käytä mitään, mikä sisältää aspartaamia, mutta jos joku sitä käyttää, niin se on oma asia.

Parempi kuin varoitus tuoteselostuksessa, olisi minun mielestäni aspartaamin käyttökielto kokonaan!

Minna Tenkanen

#27 Haitat tiedetty

05.09.2013 07:48

Olin nuorena 25 vuotta sitten töissä n. puolitoista vuotta kansanterveyslaitoksessa lsboratoriossa. Aamupalaverissa juteltiin aamupalan ohessa niitä näitä myös, kuten tutkimuksesta aspartaamista USA:ssa, jossa se on syy nuorten lihavuuteen ja ns. tyhmyyteen siis huonoon koulumenestykseen. Virvoitusjuomat olivat suurin syy. Tutkimuksen mukaan asparyaami muistaaksenk aihrutti aivosyöpää. Jo silloin aspartaami oli kielletty Ruotsissa. Siis sitä ei saa myydä kisoissa purkeissa kuten Suomessa ja se ihmetytti miksi sitä täällä saa ostaa ja saa edelleen. Eli tämä on tutkittu jo ajat sitten. Suomi on välinpiyämätön .
Monsanto tuhoaa ihmisten terveyden

#28 Re: Noniin

19.09.2013 14:24

#12: Make - Noniin

MONSANTO niminen organisaatio kuluttaa vuosittain kymmeniä miljoonia dollareita ja euroja tutkijoiden, poliitikoiden ja virkamiesten lahjomiseen, jotta tutkimustuloksista tulee sellaisia kuin he haluavat. Kaikki keinomakeutusaineet ovat elimistölle erittäin haitallisia. Tyhmästä päästä kärsii koko vartalo.

-Brand Vonstein

#29 Re: Realisti, mutta kuka?

23.09.2013 09:01

#8: - Realisti

Vastaa omalla nimellä jatkossa, näin voimme keskustella lisää. Taidat olla lobbaaja levittäen vakeaa propagandaa.

 

steppo

#30 Re: 10 vuotta ilman ja jatkuu vaan

24.09.2013 09:58

#7: Milli72 - 10 vuotta ilman ja jatkuu vaan

Minä taas olen juonut noin 1.5 - 3L päivässä kevyt kokiksia  + 10 vuotta, hirveä himo niihin,  vie nälkää pois.

Taitaa olla valtava aspartaami riippuvuus,  oireina mulla on....  äääh,  en keksi mitään, muuta kun että vatsa on valtavan iso, BMI siinä 32...    vaaleeta leipää men myös aivan liikaaa..  välillä yritän lopettaa light kokisen ja vaaleat leivät ,  muutama kilo tippuu, sitten taas cokikset maistuu ja vaaleet leivät..  noh, suunistan kesäisin ja syksystä kevääseen

useamman kerran viikossa pelaan sulkapalloa.     Sitten kun kuolen , ruumiini ei mätäne, ikuinen elämä formalehyydi miähenä :O)


Vieras

#31

25.09.2013 15:39

hyvä!

Vieras

#32

26.09.2013 10:48

KAIKKI "kevyt-tuotteet" ovat suurta valhetta!
Tämä adressi toivottavasti saa ihmiset ajattelemaan.Aspartaami on alunperin hyönteismyrkkyä!
Realisti

#33 Re: Realisti

26.09.2013 10:54

#8: - Realisti

No onhan sitä tutkittu.Oletko ihan varma siitä tiedosta mitä on annettu ulos!?


Vieras

#34

27.09.2013 07:09

Itse saan valtavia kramppeja (suonenveto)
jos vahingossa syön tai juon aspartaamia sisältäviä tuotteita.

Anonyymi

#35

01.10.2013 16:44

Elintarvikkeiden aspartaami liittyy aiheeseen, jota käsitellään Jesse Venturan televisio-ohjelmassa, jonka voitte katsoa osoitteessa http://www.youtube.com/watch?v=Q0uXwZ9vHHw

Vieras

#36

01.10.2013 18:42

Jospa nyt ensin julkistettaisiin ihan reilusti ja virallisesti kaikki se, mitä Pohjois-Karjalasta jäi kertomatta, voitaisiin päästä tässä ravintoasiassa reilusti eteenpäin.

Vieras

#37

02.10.2013 08:28

SuomiNeito -populaatio hädässä! ♥ Järkyttävä rappeuttava kehitys, hyvinvoinnista vastaava johto, onko myyrät hommissa.
Silmät kiinni, suu auki?

#38 Vai kaikki lisäaineet ovat myrkkyä...

02.10.2013 20:16

Uskomatonta juttua tulee täälläkin osalta porukkaa. Vai ovat kaikki lisäaineet myrkkyä ja vielä aiheuttavat syöpääkin. Sallikaa minun nauraa. E-koodit ovat vain systeemi, jolla yhdisteitä listataan. Osaa näistä yhdisteistä löytyy myös luonnostaan esim. hedelmistä ja vihanneksista, kuten porkkanan riboflaviini (E101) tai sitruunan sitruunahappo (E330). E-kirjain ei mistään vielä tee myrkkyä. Myös esim. pektiiniä (E440) löytyy kaikista kasvikunnan tuotteista ja se on kolesterolia alentava ravintokuitu. Myrkkyä juupa juu. Pidä peitto silmilläsi, mutta älä syötä muille tuollaista soopaa.

Aspartaami on asia sikseen, itsekin välttelen sitä ristiriitaisten tutkimustulosten vuoksi ja sen käyttöä elintarvikkeissa tulisi harkita vakavasti. Mutta ennen kuin paasaatte, ottakaa selvää mitkä lisäaineet ovat "pahiksia" ja mitkä eivät.
zee

#39 Joo, omia kokemuksia aspartaamista

04.10.2013 14:42

Joo, on kokemusta aspartaamin haitoista. Minulle toi poissaolokohtauksia ja jostain syystä aiheutti masennusta, ehdottomasti varoitus kaikkiin aspartaamituotteisiin!

Vieras

#40

09.10.2013 10:32

Steviaa steviaa. Toivon että teollisuus oppii viljelemään ja käyttämään tätä makeaa yrttiä. Suomi-poika on vastustavainen, kuten kaikissa lunnonmukaisessa vaihtoehdossa, mutta jos vaikka isoveli Yhdysvalta näyttäisi TAAS tietä meille juntturoille välillä hyvässä eikä Gmo pahassa, jota jo nyt Suomi tahtoo suosia aivan liikaa!
uskoo ken tahtoaa noit juttui..ITSE EN USKO

#41 en usko huuhaa juttuihin

20.12.2013 12:22

no jos se niin myrkyllistä ,niin miksi sitä edelleen käytetään purukumeissa ja muissa kevyt tuotteissa jos on mukamas vuosia tutkittu ja siltikin käytetään luulisi jos se oikeastikin myrkkyä ym. niin olisi jo poistettu? apteekkituotteissa monessakin mitä seurannut Aspartaamia ja hammaslääkärit suosittelee purkkaa tuo on taas sitä että ihmisiä uskotellaan noista ja sitten ihmisen mieli alkaa uskoa ja tulee ns. oireet voihan mistä vain masennusta tulla kuten elämän tilanteet jos kuten itsekin olen masennusta ja unettomuutta kärsinyt niin johtunut mitä kokenut,kuten läheisen kuolema ja väkivalta mitä joutunut kokemaan ja näkee painajaisia niistä ja enne unia onnettomuudesta mikä sitten on tapahtunut niin seurannut unettomuus...se on vähä kuin magneettikorut että mikÄ parantavia vaikutuksia ja ihmiset alkaa uskomaan niihin...vaikka se onkin se uskomus ihmisen mielestä ettei se koru ole se vaikuttava kuiteskaan,ei parantanut se magneettikoru kaverin syöpääkään vaikka muka parantava vaikutus olisi pitänyt olla..vähä aikaa sitten oli muka väite ja tutkimus että unettomuudesta kärsivät mielenvikaisuudesta kärsii noh vois olla ruuhkaa mielisairaalassa jos paikkaansa pitäisi ,aina jostain nostetaan haloot niin kuin sikainfluenssasta jos se olisi hengenvaarallinen ja oikeastikin vakava niin rokotus olisi kaikille pakollinen mutta olikin vapaaehtoinen ..jostain aina pitää jos ei muuta aihetta löydy niin keksiä noita juttuja ja miksi ei lue lehdissä isolla otsikolla varoitusta ja kielletty ole aikoja sitten ja ei näyttöä /todisteita pitäisikö diabeetikotkin vetäistä sitten sokerisia tuotteita jos kuiteskin lääkärit suosineet sokerittomia tuotteita käyttämään ja eivät ole kieltäneet makeutusaineita ja tietoisia kuiteskin ovat että on aspartaamista monissa tuotteissa,sehän olisi tavallaan kuoleman tuottamusta jos eivät pyydä välttämään vaan että makeutus aine tuotteet parempi diabeetikolle kuin sokerituotteet...SONNALLA käynnistäkin tulee hajuhaittoja :D luumukin tekee joillekin vatsan sekaisin ,pakokaasutkin mitä autoista ym tulee niin käy elimistöön ja on haitallisia,ja niitä ei ole kielletty ja dokumentoitu niinkään...


Vieras

#42 Re: Haitat tiedetty

06.01.2014 11:48

aitova

#43 Re: Re: 10 vuotta ilman ja jatkuu vaan

29.01.2014 14:08


Vieras

#44

29.06.2014 14:03

Aspartaami sopii hyvin vaikkapa muurahaisten torjuntaan,mutta sitä ei saisi olla elintarvikkeissa.
Jos et ymmärrä, se ei tee siitä tiedettä

#45 Huolestuin!

15.08.2014 20:52

On aika järkyttävää, että näinkin pienestä maasta löytyy yli 800 salaliittoreoreetikkoa, jotka ovat valmiita allekirjoittamaan näinkin sekavan, epäjohdonmukaisen, perustelemattoman ja kielioppivirheitä vilisevän adressin. Todellakin, annos tekee myrkyn, ja näillä esitetyillä "perusteluilla" tulisi vastaavat varoitusmerkinnät lisätä kaikkiin elintarvikkeisiin, alkaen puhtaasta vedestä ja mukaan lukien kaikki Äiti Maan luomuimmatkin antimet.

Mazq

#46 Re: Re: Noniin - hieman jarrua kehiin...

31.12.2014 11:42

#23: John - Re: Noniin - hieman jarrua kehiin... 

 Aspartaami rakentuu kolmesta lähtöainemolekyylistä: asparagiinihaposta, metanolista ja fenyylialaniinista. Asparagiinihappoa esiintyy luonnollisesti kaikissa ihmisen kudoksissa. Metanolia syntyy luonnollisesti esim. hiivan aiheuttaman käymisprosessin tuloksena. Fenyylialaniinia muodostuu luonnollisesti esim. hernekasveissa. Minkä vuoksi nämä ainesosat sitten eivät ole luonnollisia?

"-- joista [aspartaamin ainesosista] ainakaan osa ei hajoa elimistössä luontaisesti." Miten ne sitten hajoavat? Ei, asparagiinihappo ja fenyylialaniini eivät tosiaankaan hajoa elimistössä, sillä elimistö käyttää ne hyväkseen - fenyylialaniinia elimistö itse asiassa välttämättä tarvitsee! Mitä taas tulee metanoliin, sen hajottamisreitti on elimistöllä jo valmiiksi mietitty, ja se hajoaa elimistössä mm. maksan toiminnan seurauksena nopeasti ja ennen kaikkea oikein.

Elimistö altistuu aineelle joka kerta kun sitä nautitaan tai elimistö sen kohtaa - eli aspartaamille joka kerralla kun sitä juodaan. Allergisen reaktion aikaansaaminen (esim. mainitsemallasi vuosien altistumisajalla) on eri asia, enkä usko sitä näille aineille syntyvän. Fenyyliketonuriaa sairastavilla tilanne on tietenkin eri, mutta siihen et käsittääkseni kirjoituksessasi viitannutkaan?

Tinttura

#47 Aspartaamiko muka syynä?

24.03.2015 14:47

Naurettavimpia väitteitä, mitä olen pitkään aikaan kuullut, oli kyllä tuo väite persianlahden syndroomanja aspartaamin yhteydestä. Persianlahden syndroomahan siis on monien eri oireiden yhdistelmä, josta ei edes tiedetä onko se varsinainen syndrooma, vai yhdistelmä muutenkin yleisiä oireita. (Toimistotyöntekijöillä on usein niskakipua, väsymystä ja silmien rasittumista, mutta eivät he kärsi mistään jaetusta toimistosyndroomasta, vaan altistuvat vain samoille olosuhteille).

Fysiologiset syyt on aika tarkkaan onnistuttu rajaamaan pois, kun huomattiin GWS:n olevan riippumaton siitä, missä päin aluetta on ollut, mille on altistunut, mitä on syönyt ja juonut, mitä lääkkeitä on saanut jne. Sen sijaan oireita huomattiin olevan yksinomaan taisteluihin osallistuneilla. Armeijan huoltohenkilöstöllä ja muilla työntekijöillä, jotka olivat taistelujoukkojen kanssa kaikin tavoin samoissa olosuhteissa, ei sitä ole havaittu. Kyseessä on siis todennäköisimmin tämä, mistä nykyään käytetään nimeä PTSD, post-traumaattinen stressioireyhtymä, mikä on psykologinen ongelma, ei altistus millekään aineelle. Se voi varsin helposti tuottaa kaikki oireet, jotka GWS:n tiedetään sisältävän. Ei ole tainnut adressintekijä miettiä tuota hatusta tempaistua väitettä ihan loppuun asti: ottaen huomioon, kuinka paljon aspartaamia kulutetaan muutenkin kuuman ilmaston maissa, pitäisi syndroomaa olla kuumissa maissa siviileilläkin laajasti. Niin ei vaan ole.

KYRPÄ

#48

01.04.2020 11:47

Aspartaami on myrkky ja tuhoaa pienen määrän aivosoluja koska ne ei saa aspartaamista energiaa mutta kuluttaa sitä syödessään aspartaamia !

 

Aspartaami tappaa hyönteiset saman taval mut nopeemmin koska vähemmän aivo massaa ja enemmän aspartaamia !

 

100Litraa tappaa ihmisenki semmosenaan aivo kuolleisuuteen !

Hyönteisel 1 kide on ihmisel sama ku 1 Litra

(Koko erot huom)

 

Aspartaami on kemiallisesti valmistettu sokeri !

 

Valkastu sokeri ei oo yhtään sen terveellisempää vaan aiheuttaa sisäelin vaurioita (ei tosin vanhingoita aivoja) mutta vahingoittaa sisä elimiä jonka takia Diabetes !

 

Normaali valkaisematon ei ''Natzistinen Brittiläinen Valkoinen Sokeri''

[eli Ruskee Sokeri] on ihmisen vatalle ja aivoille täysin vaaratonta ja aiheuttaa vähem,män diabetestä ja vatsa vaivoja !

 

Syökää siis valkaisematonta tai ei kemiallisesti tehtaassa valmistettua sokeria !

 

Valkaistu sokeri on myös Karrinogeeniä koska valkoinen väri saadaan polttamalla sokeri ja eri maku ku valkaisematon sokeri !

 

Syön ite ainoastaan Ruskeaa Sokeria ja en koske tuotteisiin ollenkaan mitkä sisältävät Valkaistua Sokeria tai varsinkaan Aspartaamia !