jaahallihanke

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista jaahallihanke.


Vieras

#76 Tyhmyys tiivistyy

07.09.2011 09:13

#75: - Re: Kutsu 

Onko K-kauppias valinnut puolensa siten, että vastustaa hallia ja sen ympäristölle positiivisen ilmapiirin rakentamista. Nämä hallin vastustajat eivät ajattele kuin omaa etuaan. Tässä asiassa hallihankkeen puolestapuhujat eivät kostu asiasta penniäkään - he haluavat tuottaa hyvää lapsi-ja nuorisotoimintaa, joka tarvitsee modernit tilat sen toteuttamiseen.

Nyt tämä vastustajien joukko suorastaa lietsoo vihaa, eripuraa ja ennen kaikkea pahaa verta hyvää työtä vastaan. Häpeän tuota pahasuista sakkia, joka vääristelee asioita joka paikassa: alueen ainoa viheralue (koko seutu on metsää, nyt alueelle ei voi rakentaa teollisuushallia, uimahllin saisi rakentaa, virkistyalue (alueella ryypätään, impataan ja vedetään huumeita)... - järkyttäviä loanheittäjiä. Sitten valehdellaan esim. siitä, että Espoossa hallit on rakennettu pois asutuksesta. Matinkylän ja Espoon Areenan urheilualue on 50 metrin päästä suuresta asutustalueesta. Kaikki se toiminta mikä näistä liikuntapaikoista järjestetään ko. alueelle lisää alueen viihtyvyyttä, nostaa asuntojen arvoa ja luo yhteisöllisyyttä.

Tämä vastustajien joukko vihaa elämää ja luonnolista vuorovaikutsta.

Oxiseemeweo

#77 Hostgator webhosting coupons fk

08.09.2011 00:08

Thank You for being the member of this website. Please allow me to have the opportunity to express my satisfaction with Host Gator web hosting. They offer professional and instant support and they also offering some HostGator discount coupons.

I appreciate hostgator hosting, You will too.

Järki käteen

#78 Hallin puolesta

08.09.2011 21:59

Törmäsin itsekin tähän erittäin agressiivisesti hallia vastustaneeseen henkilöön viikonloppuna... Korostan, että kyseessä oli henkilö 1 ihminen. Hän puhui kyllä vakuuttavasti ja pitkään, joten tälläisen vastustuksen takana täytyy olla valtava vakaumus, ja sille kunnioitus.
Fakta on kuitenkin, että harrastuspaikkoja lapsille ja nuorille tarvitaan. Jääurheilulajien harrastajia on Suomessa paljon, ja menestystä lajeista on saatu(muodostelmaluistelu, taitoluistelu, jääkiekko jne.). Menestys tuottaa lisää harrastajia, joten lisää harjoittelupaikkoja tarvitaan. Maununnevan/Kannelmäen alue saisi hallin myötä lisää aktiivisia urheilevia lapsia ja nuoria alueelle(vanhempineen), ihmisiä jotka sitoutuvat tähän alueeseen ja käyttävät alueen palveluja. Esimerkkinä jäääkiekkojoukkueen ruokailut (koti joukkueet/vierailevat joukkueet), vanhemmat jotka hakevat ruokansa harkkojen välissä lähellä olevasta kaupasta, kahvittelut lähellä hallia olevasa kahvilassa jne.... Autokyydit lisääntyy alueelle, mutta suurin osa autoista tulee suoraan Hämeenlinnan väylältä hallille, eli merkittävää haittaa ei tule alueen asukkaille. Kannatan hallia ehdottomasti! Näitä urheilupaikkoja on rakennettava ja vastustajia löytyy aina, ikävä kyllä!
2:n hallia tarvitsevan pelaajan vanhempi

#79 Re: Paikka väärä

09.09.2011 07:45

#13: Alueella asuva - Paikka väärä

Minne kuvittelet hallin kuuluvan pellollekko?

hallia tarvitseva

#80 Re: Juu ei tuolle paikalle!

09.09.2011 07:49

#21: Pakki - Juu ei tuolle paikalle!

Parkkipaikka-/taloko mukamas jäähallia tärkeempi? Lassian kenttä onneton joutaa parkkipaikaksi jota kaipaat.


Vieras

#81 Re: Hallin puolesta

09.09.2011 08:13

#78: Järki käteen - Hallin puolesta 

 Halliin on suunniteltu toiseen kerrokseen kahvio, joten eiköhän ne vanhemmat sielä kahvittele.

Hallin puolesta

#82 Re: Re: Hallin puolesta

11.09.2011 23:04

#81: - Re: Hallin puolesta 

Kahvio ok. Mutta itse tiedän kokemuksesta, että kun tuo lapsensa hallille kuluttaa harkkojen ajan lähialueella..... Eli tekee samalla ruokaostokset lähimmässä kaupassa, katsoo mahdollisen kampaamon alueelta, käy postissa ja mahdollisesti syömässä/kahvilla + lenkillä. Itselleni on jäänyt mm. loistava hieroja ja optikko Pitäjänmäeltä muistona Konalan vuosista. 

Asioilla on kaksi puolta

#83 Re: Tyhmyys tiivistyy

16.09.2011 11:31

#76: - Tyhmyys tiivistyy 

 K-kauppias eiole vallinnut puoltaan, koska aiemmin siellä oli jaossa tiedotteia hallihankkeen puolesta.

Asuntojen hintoihin halli ei tule vaikuttamaan, kyllä siihen vaikuttaa ihan muut alueen arvostukseen liittyvät asiat.

Vastustajat eivät vihaa elämää ja luonnollista vuorovaikutusta, vaan he eivät halua, että asuinalueen läpi kulkevasta kapeahkosta kadusta tulee vilkasliikenteinen lapsiaan harjoituksiin tuovien autoilijoiden läpikulku paikka.

Hyvien liikenneyhteyksien varrella on muuallakin tilaa, esim Hämeenlinnanväylän ja Maalikennekeskuksen liittymän viereinen viheralue jota käytettiin lumenkaatopaikkana viime talvena.


Vieras

#84

29.09.2011 22:40

Yksikään asiallisesti toimiva jäähalli ei ole liikaa. Lassilan ulkojäitä tuskin kukaan enää haluaa / voi käyttää, joten periaate vastustajat muuttaakaa korpeen mahdollisimman kauas kaupunki olosuhteista. Konala, Hernesaari joutavat epäkäytännöllisyytensä ja vanhuuttaan maantasalle. Salmisaarikin on erittäin epäkäytännöllinen, surkeineen maksullisineen parkkipaikkoineen. Vanhoja "ex-varastoja" ei kannata korjata.

Vieras

#85 Re: Koko laji kiellettävä

29.09.2011 22:54

#35: Kari Varvi - Koko laji kiellettävä

Ei ole pätevämpää jäähalli-lajia kuin jääkiekko mikä sitten ?Pidätte näköjään huuhaa konserteista ja ym. kaunarilla pyörijöistä. Ainut jäälaji joka joutaa mappi öhön on muodostelma + muut kaunari piruettiläiset. Musiikki pauhaa yli 100db.

 


Vieras

#86 Re: Paikka väärä

29.09.2011 22:57

#13: Alueella asuva - Paikka väärä

Voimistelut ym. seniori jutut voi toteuttaa alueiden koulujen jumppa saleissa.


Vieras

#87 Re: Re: Re: Juu ei tuolle paikalle!

30.09.2011 09:53

#25: Alueen vääräuskoinen kiekkoilija - Re: Re: Juu ei tuolle paikalle! 

 Ei paloheinän hallikaan ole kaukana taloista.

hei hei

#88 Re: Re: Kutsu

30.09.2011 10:02

#75: - Re: Kutsu 

 tais  mennä k-kauppa boikottiin

Paikallinen

#89 Re: Re: Re: Kutsu

03.10.2011 21:44

#88: hei hei - Re: Re: Kutsu

Olemme asuneet Maununnevalla yli 15v ja kyseiseisessä metsässä emme ole koskaan nähneet juopottelevia nuoria yms. Metsästä käytetään nimitystä "pikkumetsä" joka on lapsille ollut mielenkiintoinen ja hauska lähimetsä sekä leikkeihin että luontoon tutustumiseen.
Hallin vaikutus Kaarelantien liikennemääriin ja nopeuksiin on ilmeinen. Vuosia on keskusteltu hidasteista, mutta niitä ei vaan ole läpiajoliikenteen takia haluttu tehdä. Vain pari naurettavaa, kallista ja tehotonta koroketta kaupalta kehälle päin On todella ihmeellistä tämä suoranaisten muunneltujen totuuksien levitys Kaarelaseuran, Tanotorven ja Karhu-Kissojen taholta Tuetaanko em. yhdistyksiä verovaroin? Ei kai sentään.....


Vieras

#90

09.10.2011 16:01

Ehdottomasti kannatan jäähalli hanketta Kaarelaan sit vielä toivoisin et kunnan päättäjät antaisi enemmän rahallista tukea kasvattaja seuroille miksi jo muutenkin hyvin pärjäävät sm-seurat saa niin kovia rahallisia avustuksia kasvattaja seurat tekee todella hyvää työtä poijille ja tytöille joita ei niin sanotut sm-seurat huoli lisää halpoja halleja nuorille nyt jäämaksut on turhan korkeita monen vanhemman kukkarolle vaik 2-vuotis sopimus kasvattaja seuroille ja sm-seurat tuetta tämä aika vai mitä.
Lissukka

#91 Re:

10.10.2011 22:07

#51: -  

 Vai kuntosali? Tässä kyllä puuhataan HARJOITUSJÄÄHALLIA muutamalle kymmenelle harrastajalle mm. vantaalaiset kaipaavat sitä kovasti tuohon paikkaan...???

Tervetuloa reaalimaailmaan

#92 Re: Hallin puolesta

10.10.2011 22:12

#78: Järki käteen - Hallin puolesta 

 Hämeenlinnanväylältä SUORAAN hallille - mitäköhän kautta ajattelit?
Käypäs seiso siinä Kaarelan Raitin ja Kaarelantien risteyksessä pari kolme tuntia, niin näet sen liikenteen tällä hetkellä;

busseja ajaa jo kolme yhtä aikaa siihen risteykseen, sitten lisäksi henkilöautot, kuorma-autot ja lapset yrittävät nyt jo epätoivoisesti päästä tien yli kouluun ja koulusta pois jäämättä kiireisten autojen alle...

Sivistystä asian ympärille

#93 Jokaiselle mielipide sallittakoon

10.10.2011 22:23

En todellakaan ymmärrä sitä, että ihmisellä ei saa olla omaa mielipidettä asiasta!
Millainen ihminen haukkuu toista sen tähden, että hänellä on oma mielipide jostain asiasta?
Katsokaa peiliin ja menkää itseenne!
Tässä asiassa jokaisella on oikeus muodostaa oma mielipiteensä, kertoa se halutessaan ja vaikuttaa näin omalla panoksellaan kaupungin asioiden kehittymiseen. Se on jokaisen ihmisen oikeus ja aina välillä myös velvollisuuskin. Jos joku vastustaa, se on hänen oma asiansa, ja jos joku puoltaa, niin sekin oma hänen oma asiansa. Se ei tee ihmisestä huonoa, jos on mielipiteitä ja ilmaisee ne.
Urheilijanuorukainen

#94 En allekirjota

10.10.2011 22:27

Hyvä asia, väärä paikka ja toteutustapa! Jo valmistuessaan pieni, epäkäytännöllinen ja aiheuttaa vain kränää. Kerralla kunnon hallikompleksi esim. Pirkkolan laajennus, joka toisi oikeasti tilaa lisää. Parkkipaikat ja lisäpalvelut vieressä valmiina. Ja sinne on totuttu jo kulkemaan.
Kenen rahoilla?

#95

16.10.2011 20:13

Käy kurkkaamassa seuraava esityslista netistä:

Helsingin Kaupunki
liikuntalautakunta LJ/17

ESITYSLISTA 25.05.2010

Jääkenttäsäätiön hekemus vuoden 2010 yhteisöjen toiminta-avustuksen myöntämiseksi...

Avustusta haetaan 1 100 000 €
Kankku

#96 hei

30.10.2012 12:41

EHDOTTOMASTI lisää halleja Helsinkiin. Stadissa on nyt halleja aivan liian vähän.Olen ollut junnukiekon parissa vuosia ja nähnyt sen kauheuden kun ei saa harkkavuoroja
Pipsa

#97

15.11.2012 21:29

Ei ole jäitä, mutta eipä niitä koulujen liikuntasalejakaan liikaa ole. Kannelmäen voimistelijat on suuri seura, ja sopivista salivuoroista on jatkuva pula. Kannelmäki-Kaarelan alueella ei ole isoja, aikuisten jumppiin sopivia saleja kuin pari ja niissä järjestetään kaikki koulujen iltatilaisuudet jotka vievät sitten jumppareilta vuoron kyseisiltä päiviltä. Jäähallihanketta markkinoitiin kyseiselle seuralle sillä että he saisivat asianmukaista tilaa myös itselleen, mutta jotenkin hassusti nämä salit ovat nyt jo suunnitelmasta unohtuneet.

Paikka on oikeasti huono millekkään liikennettä lisäävälle hallille, mutta uskoisin asukkaidenkin sulattavan helpommin ajatuksen useammalle lajille sopivasta harjoituspaikasta kuin yhden lajin pyhätöstä. Eritoten lajin, jossa on toistuvia turnauksia jotka väkisinkin aiheuttavan liikennekaaoksen. Jalkapalloilijoiden vastaavia autonäytteilytä pääsee katselemaan kenttien laidoille harva se viikonloppu.
Eno/Kaarela

#98 Nykyinen havainnekuva

22.11.2012 16:07

http://www.hel2.fi/ksv/liitteet/2011_kaavakuvat/2501_1_havainnekuva.pdf

Pallokenttä kadonnut ja halli kasvanut. Kuinkahan moni tätä puoltaisi...

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

23.11.2012 10:07


Yhden kerroksen väkeä

#100 Re: Re: Hallin puolesta

28.11.2012 17:27

#81: - Re: Hallin puolesta 

Hallista tulee muuten yksikerroksinen...