VR:N RAIDELIIKENTEEN SUPISTUKSET LAHTI-RIIHIMÄKI 27.3. ALKAEN


Vieras

#201

18.02.2016 20:33

Kolme lastenlastani käyttävät päivittäin junaa koulumatkoihin
välille Järvelä - Lahti

Vieras

#202

18.02.2016 22:28

 Tuleeko joku näitä päätöksiä tekevä selittämään työpaikoille, että töihin ei enää pääse työnantajan määräämään aikaan.?? Käsittämätöntä toimintaa! Mihin tämä maa on menossa?


Vieras

#203

19.02.2016 09:24

Kuljen itse päivittäin Lahdesta Järvenpäähän töihin 7:04 Riihimäelle lähtevällä junalla. Juuri työmatkaliikenteen junayhteyksien lopettaminen on aivan älytöntä!!

Vieras

#204

20.02.2016 20:02

Kuljen junalla Lahdessa töissä.

Vieras

#205

21.02.2016 20:45

Tuntuu, että raideliikennettä supistetaan sattumanvaraisesti. Vuoroja, joissa paljon käyttäjiä, ehdotetaan lopetettavaksi.
..s.a

#206 ei ymmärrä

22.02.2016 19:24

Vaikuttaa että VR kiristää kuntia maksamaan palveluista ku tahallaaan vähennetään täysiä junia ja työmatkalaisten junia.Riihimäki-Tampere, Riiihimäki-Lahti-Riihimäki ja lahti-Kouvola väliset on ostoliikennettä jokaisenvälin työ,koululais matkat on tehty hakalaksi.

 

 

Palveluloukkuun jäävät

#207 Re: Re:

26.02.2016 08:48

#21: - Re:  

 Hommaisin potkut koska voisin 500 päivää katella uutta työtä, jäis enemmän käteenkin kun Vr hinnat on niin sairaat, ajan 100 kilsaa vielä ilman matkustajiakin 2 kertaa sillä mitä VR lippu maksaa... Kuulemma laskee 25 prosenttia niin ei juuri tunnu. Bussilla maksaa lähimpään kaupunkiin 4x sen mitä junalla. Olisin vaikka eläkkeelle asti mieluummin työtön kun ahistaisin elämää juna-aikatauluihin. Mulla on lapsi kotona - en pysty jatkaa työmatka aikaa 4-5 tuntiin päivässä 8 tunnin työpäivään, en ees 6,5. En oo niin terve ja nuori enää. Joudun elää säännöllistä elämää sairauksien vuoksi.

IHAN SAIRASTA nää alasajot, lopetettiin maksikirjeet ja esitellään tilastoja miten postitukset vähenee ku halvin postipaketti on nyt 9 euroo, halvempi viedä ite junalla usein.. Ihan tahallista. Siinä missä finnavian Malmin kentän alasajo, tahallista tilastojen kyykyttämistä muka "kannattamattomaksi" käyneille palveluille.

kaikki alko oikoradasta ja pisararadasta, nyt ollaan jo tekemäs kolmattakin pääkaupunkiseurun rataa maakuntien kustannuksella.  HElsingissä ajellaan junaa 4-9 minuutin välein Pasilasta Tikkurilaan, miten kannattavaa se voi olla, millon tahansa aamuin illoin meet Keravan läpi niin koita päästä ees istumaan sekaan.... Vaunuja ei oo tarpeeksi.. 

Näiden leikkaajien päät pitää hakee vadille ja heti, joku raja ..... Junien lähdettyä auto on meidän kunnassa ainoo selviämiskeino. Kahdella ruokakaupalla ei selvitä, erikoissairaanhoito on tien toisella puolella oleva Hautaustoimisto, bussilla ei pääse enää minnekään .... Ajavat isoo tietä kilometrien päästä ohi tai kulkee vain kouluaikoina, ei lomilla, ei kesäisin ... 

Jos joku ei pysäytä tätä ilmiöö nyt niin moni kunta katoo kartalta 20 vuoden jälkeen autiokyläksi ... Nyt mennää äyräistä yli jo... Olisin halunnu päästä torstaina bussiin vaan kylän ainoo raha-automaatti oli pimeenä, pankkitädit istu syömässä jossain takahuonees lappu luukulla. Bussi meni, siinä oli nekin synttäri-iloni, illallinen oli ainoo mitä siitä päivästä irtos. Yhteiskunta rappio on kynnyksellä just nyt.

TUHANSITTAIN, väkee irtisanotaan..... Ja tämä kiihtyy vaan. Kukaan ei nouse enää junaan jos VR leikkaa junista suunnitelmien mukaan, Ei niihi kukaan tosin 22-05 taida nousta lähijuniin kuin enintää kesälomareissulle lappiin.... 
Matkakorvauksia täältä ei juuri oo saanu, se voi rysäyttää Kelalle ison laskun jos työmatkat venyy ajallisesti tuollasiin mittoihin.

herätys

#208 Re:

26.02.2016 08:56

#38: -  

 Ei ku päättäjät aattelee et kaikki muuttaakin kasvukeskuksiin .. Siellä missä palvelut on keskitetty, paitti että ne hajoo jo nekin pitkin kaupunkia ... Bussi sinne, bussi tänne sitten niitä tavottaakseen.... Prkl! Aina löytyy kutienkin joku peruste kiristää autoilua .... Lentoliikenne rallaa ihan sairaana ilmastoo pilalle eikä kukaan sano mitään, yli 50 000 laskeutumista Helsinkivantaalle puolessa vuodessa. Ei mitään päättäjähäpeää moisesta organisoimattomuudesta, supistelis sitä, finnair kuppaa koko maan kuiviin investointitukineen.....


Vieras

#209

01.03.2016 22:19

Pakko muuttaa pois jos junat ei kulje myös aikaisin aamulla ja myöhään yöllä.

Vieras

#210

06.03.2016 11:15

Koska minulla on ystäviä, jotka käyttävät juuri tätä nimenomaista rataosuutta työ- ja koulumatkaliikenteessä.
Ajokortiton junamatkustaja

#211 Voitosta tappioksi

06.03.2016 15:39

Lahden ja Riihimäen välinen henkilöliikenne on tuottanut 200.000 euroa voittoa vuonna 2015! Miksi matkustajille suorastaan elintärkeät junayhteydet lakkautetaan, kun säästöjä siitä ei synny, edes laskennallisesti, vaan todellinen monitahoinen tappio lipputulojen menetyksineen on koko kansantalouden, vaihtotaseen ja ympäristön!  Joka kolmas konduktööri irtisanotaan kortistoon eli päivärahoille - ja jos saa jäädä töihin, pitää ostaa auto, jotta pääsee itse kulkemaan töihin, kun ei junia kulje! Nyky-Suomessa tuntuu todellisuus olevan tarua ihmeellisempää ja etenkin järjettömämpää sekä päättäjien toiminta mitä lyhytnäköisintä. Yleensä Suomi noudattaa kansainvälisiä sopimuksia liiankin kirjaimellisesti, mutta mihin nyt ovat unohtuneet sopimukset päästöjen rajoittamisesta?

Koko hallitus vedettävä kölin alta

#212 Re:

18.03.2016 07:46

#8: -  

 Niinpä tämä on tätä PORVARIpolitiikkaa... ...eli alhaalta kaikki pois (leikataan, leikataan ja leikataan) ja ylös vaan lisää (palkan korotuksia, vero helpotuksia (eli isonpia osinkoja))


Vieras

#213 Re: Sama juttu Lahti-Kouvola välillä

21.03.2016 10:01

#176: - Sama juttu Lahti-Kouvola välillä 

 Minäkin olen siirtynyt auton ratista Lahti-Kouvolan välillä junan käyttäjäksi aina kun se on ollut aikataulullisesti mahdollista. Nyt se sitten loppuu, koska  en enää pääse kahdeksaksi töihin. Km-korvauksia tulee verottajalle maksettavaksi mennen tullen, koska ei muulla kyydillä enää pääse aamulla töihin. Ensimmäiset bussitkin lähtevät vasta kymmeneltä aamulla Lahdesta Kouvolaan.


Vieras

#214

22.03.2016 19:23

Töissä ei voi käydä

Vieras

#215

23.03.2016 17:50

junavuorot joita käytän, poistetaan
Barrikadeille!

#216

17.04.2016 22:18

YLE:n alueellisissa tekstiuutisissa kerrottiin 16.4.2016, että opettajat ja opiskelijat myöhästyvät sekä Kouvolassa että Kotkassa oppilaitoksistaan, kun aamujunat on siltäkin suunnalta lakkautettu. Eikö tälle järjettömyydelle todellakaan ole mitään tehtävissä?

Kaiken sen järjettömyyden päälle, että ihmiset eivät pääse töihin, oppilaitoksiin ja harrastuksiinsa sekä asiointimatkoilleen ja takaisin koteihinsa - Lahden ja Riihimäen jäljelle jääneet vuorot liikennöidään korkeaportaisilla vanhoilla junayksiköillä: junia kulkee enää päiväsaikaan, jolloin liikkeellä voivat olla vain ikäihmiset, matkatavaroiden kera matkailevat lomalaiset sekä lastenvaunujen kanssa matkustavat, joille kaikille matkustajaryhmille korkeat portaat ovat ongelma! Onko tässäkin koira haudattuna, eli tehdään junien käyttämisestä tahallaan niin hankalaa, että voidaankin seuraavasi todeta, että eihän junayhteyttä laisinkaan tarvita!


Vieras

#217

08.06.2016 20:35

Julkinen liikenne pitää olla jokaisen kansalaisen perusoikeus, ja se ei voi olla bisnestä. Jos ei muuten niin tuetaan verovaroin. Autoilua pitää vähentää.
Herralalainen

#218 Suomiko nousuun?

24.08.2016 10:06

Vuorojen supistukset vaikeuttavat kaiken ikäisten elämää. Nyt on muistettava että esim. Hollolassa ensin lakkautettiin lukio ja lukioon on mentävä Lahteen. Puhumattakaan kaikista muista kouluista ja niihin menosta. Aivan järjetöntä että työmatkalaisia pakotetaan auton käyttöön  kun esim Seitsemän junaa ei mene Lahteen. Mikä logiikka tässä on? Junat ovat täysiä kun on kyse näistä aamu ja iltapäivä/alkuiltavuoroista. Ei ole kannattavuusongelmaakaan. Koko ajan olen odottanut vihreiden aktivoitumista ottaen huomioon heidän linjansa ekologisuuden ja ympäristöasioiden suhteen. Missä olette?

Ministeri Bernerin olisi hyvä tutustua myös Hämeeseen ja ihmisten arkeen. Työtä ja opiskelua tehdään myös kehä kolmosen ulkopuolella....

Myös Päijät- Hämeen kansanedustajien ja kunnan poliitikkojen olisi nyt herättävä ajamaan oman alueen ihmisten asioita . Teidät on kuitenkin kuntalaisten ja kansalaisten edustajiksi nimetty ja pestit eivät ole ikuisia. Toivottavasti äänestäjätkin  tämän muistaisivat.

Kommentoi adressia
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…

Facebook
Tulisiko rahapelit vapauttaa kilpailulle?