Lagmansgårdenin koulukodin lakkauttamista vastaan / Nej till stängning av Lagmansgården

LAITON

#51

21.07.2016 06:03

Lagmangårdenissa on ihan omat lait. Valtion työntekijä työaikana haluaa pelata sählyä omien kavereidensa kanssa, mutta kun on työvuorossa ei luonnollisesti voisi, mutta ottaa laitoksesta pari nuorta mukaansa katsomaan katsomoon kun työntekijä pelailee työaikana sählyä omien kavereidensa kanssa. LAITONTAAA!!!!!!!

Raul Vauhkonen
Adressin tekijä

#52 Re:

28.07.2016 12:43

#50: spedet -  

 Adressin tarkoitus on vain ja ainoastaan kerätä nimiä henkilöiltä jotka ovat lagmansgårdenin lakkauttamista vastaan. Katkeran valituksen voi esittää vapaasti millä verkkosivustolla haluaa mutta tänne se ei kuulu.

Raul Vauhkonen
Adressin tekijä

#53 Re:

28.07.2016 12:44

#51: LAITON -  

 Kiitos kommentistasi. Kerro vielä pykälineen mitä lakeja paikassa mielestäsi rikotaan.

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

03.08.2016 21:55


noOhhoijaa

#55 Re: Re:

03.08.2016 21:58

#53: Raul Vauhkonen - Re:  

  valtion työntekijän työaikana ei saisi hoitaa omia yksityisiä asioitaan varsinkaan niin että työaikana työntekijä työpaikaltaan ottaa nuoria katsomoon istuman tunneiksi ja katsomaan kun työntekijä pelaa omien kavereidensa kanssa iloisesti pelejä. Jollei se sun mielestä ole laitonta niin ohhoh. sitten eräät työntekijät anto koulun päättäjäisissä alaikästen nuorten tilata ravintolasta olutta ja sekään ei sun mielestä varmaan ole laitonta. sitten siellä käytetään väkivältää nuoria kohtaan ja sekään ei varmaan ole laitonta. sitten työntekijät sano että suomeen on tullut laki ettei kukaan saa polttaa valtion laitoksissa. työntekijät jatko polttamistaan laitoksen alueella ja samat työntekijät jako järjettömiä rangaistuksia sääntöjen rikkomisesta vaikka itse rikkoivat niitä urakalla. vuosia myöhemmin selvisi että mm. helsingin laitoksissa sai polttaa niin nuoret kuin työntekijätkin ja erääseen laitokseen tupakointikileto tuli voimaan lagista vasta 4 vuotta jälkeenpäin ja osassa ei ole sitä edelleenkään joten lmg:n mielivaltaista kiusaamista ja lakien rikkomista. Esimerkkejä laittomasta ja moraalittomasta toiminnasta on paljon tuosta jumalan selän ja suomen lakien takana toimivalta yksiköllä. EDIT: tupakoinnista puheenollen nuuskankäyttökin kiellettiin kaikilta, mutta arvaa vain kun työntekijäy jatko mälli huulessa keljeksemista ja jos nuori näin teki, sai siitä rangaistuksen vaikka lain mukaan niin nuuskaaminen kuin tupakoiminen OLI KAIKILTA KIELLETTY!

Raul Vauhkonen
Adressin tekijä

#56 Re: Re: Re:

04.08.2016 16:41

#55: noOhhoijaa - Re: Re:  

 Eli samoja asioita mitä munkin vuosina. Moni asia on noista sellaisia jotka tuntuvat järjettömän väärältä oppilaan näkökulmasta, sen tiedän kun siellä itsekkin 10 vuotta kökötin. Henkilökunnalla on paikan johtajan lupa ottaa oppilaita mukaan mainitsemiisi sählypeleihin koska asia nähdään useiten positiivisena monen oppilaan näkökulmasta; päästään ihmisten ilmoille pois alueelta edes hetkeksi. Ikävä kuulla että tämä ei susta tuntunut kuin väärältä mutta laitonta se ei ole, ei edes kuvatonta. 

Henkilökunnan antaessa alaikäisen tilata ravintolassa on toki väärin, virkavrlvollisuuden laiminlyönti ja ravintolan puolesta anniskelulain mukainen rike, eli kyllä, laitonta.

Väkivaltaan ja voimankäyttöön: kyllä ylilyöntejä tulee. Laissa on tarkkaan määritelty tilanteet joissa nuoreen voi kihdistaa voimakeinoja, kun hän on vaaraksi itselleen tai muille. Kaikki väkivalta taas on kielletty niin säännöissä ohjeissa kuin laissakin.

Röökaamista on yritetty lagiksella kieltää 90 luvulta lähtien. Kerran kävi jopa niin että itse oikeusninisteriö paukahti paikalle ja hetkeä myöhemmin istuttiin tupakalla koska laki ei tuolloin voinut sitä kieltää. Nyt tupakkalain mukaan tupakkatuottriden hallussapito alaikäiseltä on kielletty mutta ei polttaminen. Mutta; tupakointi koulualueilla on kielletty koko suomessa ja tämä koskee kaikkia. Eli henkilökunna tulisi olla joko polttamatta tai tehdä alueen ulkopuolella. Nuuskaaminen on taas asia jota ei voida henkilökunnalta kieltää kuin johdon toimesta ja ymmärrän ja muistan kuinka se ärsytti.

On harmi että paikka on jättänyt sulle itestään noin huonon kuvan. Ei mullakaan siellä hauskaa ollut mutta en okis hengissä ilman lagista. En puolustele siellä tapahtuneita asioita enkä vähättele sun mielipiteitä. 

Kuten sanottu; adressin tarkoitus on vain ja ainoastaan kerätä nimiä heiltä jotka haluavat lagiksen säilyvän.

 


Vieras

#57

06.09.2016 13:21

koska kyllä ruostekielise pittä ommaolla ja koskka ranikola niitä enepi asuki
Aivopesty lapsi oot sie nii

#58 Re: Re: Re: Re:

20.07.2017 03:42

#56: Raul Vauhkonen - Re: Re: Re:  

 Oli vaikka Jumalan lupa, en näe sitä palkan arvoisena toimintana että valtion työntekijä työ-ajalla pelaa omien kavereidensa kanssa sählyä ottaen nuoret mukaan KATSOMAAN, ei pelaamaan. Oli iha h****tin siistiä hei!!!

 

Muuten huomaan ettet esimerkiksi ymmärrä tai pysty sisäistämään tuota tupakka-asian ydintäkään.

 

Jos mä oon vaaraksi itselleni tai muille sillä etten suostunu kävelee kilometrejä rangaistuksena takas laitokselle kun en halunnu nostaa painavaa tuolia koska mulla oli selkä kipee ja sen takia pitää kuristaa nii V**** HALLELUJAA VAA ja JUMALAN SIUNAUSTA!

 

Mut empä sulle jaksa mitään jauhaa kun olet noin fanaattinen lagis-fani. Samaa sönköttäisit mistä tahansa laitoksesta missä olisit asunut, mä taas en sillä kaikissa laitoksissa ei käytetty fyysistä ja henkistä väkivaltaa.

Herätkää jo!

#59 Herätkää jo!

22.07.2019 07:56

"Pakkotyö tarkoittaa työtä tai palvelusta, johon ihminen pakotetaan rangaistuksen uhalla vasten tahtoaan."

"Orjuus on ihmisen pitämistä toisen (ihmisen tai valtion) vallan alla työssä ilman oikeutta palkkaan, vapautta ja omaan tahtoon perustuvaa valintaa. Orja ei pääse ulos asemastaan"

"Lapsityöllä ja lapsityövoimalla tarkoitetaan alaikäisten lasten tekemää työtä, joka on fyysisesti, psyykkisesti, moraalisesti tai sosiaalisesti haitallista, taikka häiritsee tai estää heidän koulunkäyntiään"

"Kaikessa ensisijaista on lapsen etu."

Ja Lagmansgårdenissa pakotetaan rangaistusten uhalla tekemään töitä koulunkäynnin sijasta ja jopa kesäisin ilman palkkaa. Joo pidetään pystyssä vaan tämä törkeä ihmisoikeusrikkomuslaitos. Hyvä tyypit, mitä teidän päässä liikkuu vai liikkuuko mitään?

Ceasescu

#60 Kyllä Lagmansgårdenin sulkemiselle

27.06.2021 09:34

Lagmansgården pitää sulkea, se ei valmista ketään tämän päivän karuun työelämään antamalla tarvittavaa tietotaitoa. Syyllistämällä teini ja lätkäisemällä diagnoosi otsaan kuin Daavidin tähti konsanaan ei ratkaise mitään. Jopa itse nykyinen kuraattori tuhosi luokkahenkeä aikoinaan koulutyttönä vaahtoamalla ongelmaperheestään vuositolkulla kun muut hänen luokallaan yritti opiskella ja päästä jatko-opintoihin. Hän ei edes ole ruotsinkielinen vaan romani joka on joskus asunut Ruotsissa. Tosiasia on se että ruotsilla ei Suomessa pärjää, ongelma teinit voisi vaikka opiskella Suomea varmistaakseen ettei joudu sossunluukulle aikuisena. Siirtäkää laitos Ahvenanmaalle jossa puhutaan oikeaa ruotsia eikä mitään Jeppis mongerrusta eikä saarelta pääse karkaamaankaan paitsi uimalla :D