Kipa kuntoon

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Kipa kuntoon.


Vieras

#26

05.09.2016 19:24

Yhdet kisat meni sivu suun kun ei ilmoittautuminen mennytkään perille, eikä tullut myöskään mitään virheilmoitusta että olisi pystynyt reagoimaan. Tuollaisen järjestelmän pitäisi nykyaikana olla luotettava.

Vieras

#27

05.09.2016 20:04

Seuramme on järjestänyt useita kilpailuja 1. ja 2. tasolla ja Kipa/Equepe -järjestemissä on joka kerta ollut enemmän tai vähemmän ongelmia - ja erityisen suuret ongelmat nyt elokuussa. Kun kilpailuihin ilmoittautuvat maksavat ja seurat maksavat jne Liitolle, pitäisi myös olla oikeantasoista vastinetta. Ei todellakaan ole mukavaa tulospalvelussa eikä kisakansliassa eikä kilpailuihin osallistujilla, kun viime hetkessä tai kisojen aikana kaikki tökkii. Eivät pääse ratsukot ilmoittaitumaan tai eivät pysty maksamaan, vaikka ilmoittautuminen onnistuisi. Pöytäkirjoista tulokset on jouduttu ns vanhanaikaisesti laskemaan käsin jne...

Vieras

#28

06.09.2016 09:11

Olen laittanut itse asiasta useampaan otteeseen palautetta SRL Tuula Tellalle ja toivon, että asiaa Kipan toimimattomuudesta viedään myös eteenpäin kokouksissa. Olen saanut Tellalta joka kerta asiallisen, nopean palautteen mutta itse ongelmissa ei ole tapahtunut mitään muutosta Kipan suhteen vaikka se silloin siirrettiin uudelle palvelimelle ja Tellan mukaan "Kipan ongelmat ovat tiedossa. Viime viikolla on rakennettu kokonaan uusi palvelin toisen firman konesaliin ja tähän palvelimeen on tehty rasitustesti eilen. Nyt käydään viimeisiä steppejä läpi Kipan siirtämisestä. Tämän ratkaisun kautta pääsemme rajaamaan ongelmaa. Myös uuden järjestelmän suhteen olemme tutkineet eri vaihtoehtoja, mutta lupaa uuden järjestelmän tekemiseen ei ole saatu."


Kun me ratsastajat maksamme liitolle suolaista jäsenmaksua, kilpailujen lähtöhintoja ja liiton maksuja nostetaan koko ajan eikä parannutksia näy juuri missään, olisi edes toivottavaa että saataisiin tämä pakollinen kilpailujärjestelmä toimimaan. Ehdottaisin myös samalla seuraavaa:
* kaikki kilpailut 1- tasolta lähtien pakollisiksi Kipaan ja 1- tason kisojen maksut myös Kipan kautta
* kvaalitodistuksen kävisi Kipan lisäksi Equipe Online
* kenttäratsastuskisojen kvaalikohdassa ratsukkoe ei voisi jatkaa ilmoittautumista, jos kvaalit eivät ole kunnossa
* mahdollisuus ilmoittautua samaan aikaan moneen kisaan, vaikka ne olisivatkin ostoskorissa vielä odottamassa maksua
* 1- tasolla maksimi hinnat per stratti, koska nyt se ona aikamoinen villilänsi. Yksi stratti voi maksaa 40e ja saat palkinnoksi kaviokoukun.




Elly

#29 Re: Mitä järkeä rakentaa isolla rahalla rinnakkaisia järjestelmiä?

07.09.2016 10:26

#10: Järki käteen - Mitä järkeä rakentaa isolla rahalla rinnakkaisia järjestelmiä? 

Erinomainen pointti, huonosti toimivaan Kipaan (edelleen) hassattavilla rahoilla voisi Heppa-järjestelmään kehittää kaikkia hevosurheilun alueita palvelevan mobiiliappin. Ja kaikki hevosurheilu voittaa? Turha kuppikuntaisuus tässäkään asiassa tuskin palvelee ketään.


Vieras

#30

07.09.2016 18:09

Käytän sitä.
turvatyöpaikka

#31 Re:

08.09.2016 06:43

#28: -  

 Kipa-ongelma osittain johtuu Tuula Tellasta. Hän ehdottomasti halusi jatkaa Kipan kanssa, kun tarjolla olisi ollut toisia systeemejä. Kipan kanssa hänen työpaikkansa on turvattu.... entä sitten jos joku ulkopuolinen taho, eikä SRL hoitaa kilpailujen ilmoittautumisalustaa?? Mitä työtä Tuulalle on enään jäljellä??


Vieras

#32

08.09.2016 07:16

Siksi allekirjoitin että vihdoinkin ruvettaisiin huomaamaan että rahaa tarvittaisiin muuallekin kuin herrojen ja heidän kätyreiden menoihin palkkio matkoihin.
Nauruterapiaa

#33

08.09.2016 10:34

Nyt naurattaa... SRL uutisoi, että Kipan palvelin on nyt vaihdettu nopeampaan ja tehokkaampaan. Vaikka tuo uusi palvelin pelittäisikin niin eihän se mitään auta itse Kipan käytettävyyteen ja asioinnin sujumiseen. Ja vieläkin naurattaa... ei hemmetti. Eihän tää nauru lopu ollenkaan...


Vieras

#34

08.09.2016 16:23

Jatkuvat ongelmat päästä tekemään ilmoittautumisia ja ilmoittaa kisoja.

Vieras

#35

08.09.2016 22:04

Siksi kommentoin että vihdoinkin huomattaisiin jakaa rahaa alkuperäiseen tarkoitukseen eikä vain johtoportaitten palkkoihin ja palkkio matkoihin..