Suomen HALLITUKSEN pyydettävä anteeksi Israelilta!


Vieras

#2776 Kutsu isä Zakarian tilaisuuksiin 24.5. ja 26.5.

15.05.2012 02:01



Islamin huippuasiantuntija ja arabimaiden tunnetuin kristitty julistaja isä Zakaria Botros saapuu Suomeen toukokuun lopussa harvinaiselle vierailulle.
Zakaria Botros puhuu seurakuntien ja kristillisten järjestöjen johtajille ja työntekijöille sekä aiheesta kiinnostuneille kristityille kolmessa tilaisuudessa.
Seminaari to 24.5. klo 9–13, Hotel Arthurin juhlasali, Vuorikatu 19, 00100 Helsinki
- erityisesti seurakuntien ja järjestöjen johtajille ja työntekijöille sekä muslimityön aktiiveille. Samassa paikassa medialähetysjuhla lauantaina 26.5. kello 18. kaikille aiheesta kiinnostuneille (Zakaria Botroksen puhe, väläyksiä hänen ja IRR-TV:n medialähetystyöstä, sudanilaista kuoro musiikkia)

Lauantaina 26.5. päiväseminaari kello 14 alkaen Helsingin vapaaseurakunnassa, Annankatu 1.
Seminaareihin on ilmoittautuminen mielellään 21.5. mennessä http://www.irr-tv.fi/uutiset/18-eurooppa/299-kutsu-isae-zakarian-tilaisuuksiin-245-ja-265
Kerro nimesi, seurakuntasi/järjestösi ja mihin seminaareihin osallistut (24.5./26.5.). Ilmoittaudu ajoissa, koska tilaa on rajallisesti.

Turvallisuuden vuoksi jokaisen osallistujan henkilöllisyys tarkistetaan ennen tilaisuuksia. Ota siis henkilöllisyystodistus mukaan ja tule paikalle hyvissä ajoin ennen tapahtuman alkua jonojen välttämiseksi. Englanniksi puhuva isä Zakaria tulkataan suomeksi.
Tilaisuudet ovat ilmaisia. Niissä kerätään kolehti isä Zakarian vierailun kustannusten kattamiseen ja IRR-TV:n medialähetystyölle. Myynnissä on isä Zakarian dvd:itä ja muuta evankelioimismateriaalia.
Haastattelumahdollisuus lehdistölle ja erityistapaamiset aiheesta syvällisesti kiinnostuneille ovat to 24.5. iltapäivällä Hotel Arthurissa sekä pe 25.5. IRR-TV:llä Keravalla.
Lämpimästi tervetuloa!

Vieras

#2779 14.5. Israelin itsenäisyyspäivä länsimaisen ajanlaskun mukaan, Onnea!

15.05.2012 02:07


Vieras

#2780 Israelin kadonnut heimo palaamassa Israeliin

15.05.2012 02:11



Israelin kadonnut heimo palaamassa Israeliin

14.5.2012 17:47 Jouko Piho

Joosefin pojan Manassen jälkeläisiä Intiassa.

WorldNetDailyn Aaron Klein kirjoittaa erityisartikkelissaan, että Intiassa asuva Israelin kadonnut heimo on palaamassa kotiin Israeliin.

Alkuperäinen lähde on tässä:

http://www.wnd.com/2012/05/lost-tribe-of-israel-returning-home/ .

Kyseessä on 7000 Intian kansalaista, jotka asuvat Mizoramin ja Manipurin osavaltioissa, joihin assyrialaiset karkottivat heidän esi-isänsä yli 2700 vuotta sitten vietyään heidät ensin pois Israelista pakkosiirtolaisiksi Assyriaan. Intialaiset uskovat olevansa Manassen jälkeläisiä (Bnei Menashe). Manasse oli Joosefin toinen poika ja Jaakobin pojanpoika.

Useimmat heimolaiset ovat säilyttäneet tähän päivään asti juutalaisen tradition mukaisia tapoja, kuten sapatinvietto, kosher-ruokasäännöt, 8-päiväisen pojan ympärileikkaus ja perheen puhtaussääntöjen noudattaminen.

Intialaisten Manassen jälkeläisten Israeliin muuttamisessa on ollut vaikeuksia ja keskeytyksiä, mutta nyt pääministeri Benjamin Netanyahu on viiden vuoden tauon jälkeen antanut intialaiselle yhteisölle luvan muuttaa juutalaisvaltioon.

Jesajan kirjan profetia on toteutumassa silmiemme edessä: "Älä pelkää, minä olen sinun kanssasi. Idästä minä tuon sinun sukusi, lännestä kokoan sinut, minä sanon pohjoiselle: "Anna tänne!" ja etelälle: "Päästä irti!" Tuokaa kaukaa minun poikani takaisin, maan ääriltä tyttäreni, tuokaa jokainen, joka on kutsuttu minun nimiini, jonka olen kunniakseni luonut, muovannut ja valmiiksi tehnyt." (Jes. 43:5-7).

Näin on käynyt ja tätä tapahtuu kaiken aikaa: Juudan ja Israelin jälkeläiset ovat palanneet ja ovat palaamassa takaisin omaan heille luvattuun perintömaahansa. On mahdollista, että myös
suomalaisissa on niitä, jotka kuuluvat Israelin kadonneisiin sukukuntiin, ennen muuta Isaskarin sukukuntaan, joten heillä saattaa olla edessä paluumuutto Israelii
SANA

#2781 TÄLLE PÄIVÄLLE

15.05.2012 07:38

------------------------------------------------------------------------
SANA TÄLLE PÄIVÄLLE Tiistai 15.05.2012
------------------------------------------------------------------------

Te tiedätte, että Herra, Israelin Jumala,
on antanut Israelin kuninkuuden ikuisiksi ajoiksi Daavidille ja
hänen jälkeläisilleen ja tehnyt hänen kanssaan suolalla vahvistetun liiton.

2. Aik. 13:5

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

16.05.2012 01:30


SANA

#2783 TÄLLE PÄIVÄLLE:

16.05.2012 07:30

------------------------------------------------------------------------
SANA TÄLLE PÄIVÄLLE Keskiviikko 16.05.2012
------------------------------------------------------------------------

Yhä minä katselin yöllisiä näkyjä ja näin, miten taivaan
pilvien keskellä tuli eräs, näöltään kuin ihminen. Hän
saapui Ikiaikaisen luo. Hänet saatettiin Ikiaikaisen eteen,
ja hänelle annettiin valta, kunnia ja kuninkuus, kaikkien
kansojen, kansakuntien ja kielten tuli palvella häntä.
Hänen valtansa on ikuinen valta, joka ei katoa, eikä hänen
kuninkuutensa koskaan häviä.

Dan. 7:13-14

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

16.05.2012 21:28



Vieras

#2785 Israelin sisäministeri: Kaikki afrikkalaiset maahanmuuttajat pitäisi vangita

16.05.2012 22:39



Israelin sisäministeri: Kaikki afrikkalaiset maahanmuuttajat pitäisi vangita


Armeijan radion haastattelussa Israelin sisäministeri Eli Yishai sanoi kovempien keinojen olevan tarpeen, koska suurin osa maahanmuuttajista syyllistyy rikoksiin ja heidän sietäisi kuulua vankilaan. Sisäministerin mukaan heidät pitää sulkea pidätyskeskuksiin. Israel on myös valmis tukemaan maahanmuuttajien poistumista taloudellisesti.

Lähde: Haaretz
16.5.2012, Verkkomedia.org



Israelin sisäministeri: Kaikki afrikkalaiset maahanmuuttajat pitäisi vangita

Radiohaastattelussa Yishai teki eron turvapaikan hakijoissa ja pakolaisissa, sanoen "Kuka tahansa joka nähdään pakolaisena, joita on muutama, saavat jäädä. Emme voi vaarantaa israelilaisten turvallisuutta." Sisäministeri antoi lausuntonsa sen jälkeen kun julkisuuteen oli tullut tilastoja maahanmuuttajien rikoksista.

Israelin ulkoministeriö ilmoitti tällä viikolla, että kansainvälinen laki ei estä poistamasta Israelista kaikkia siellä olevaa 700 etelä-sudanilaista, mutta Israelin hallinnon tulee selvittää tapauskohtaisesti, aiheuttaako näiden ihmisten palautus turvallisuusuhan henkilöille.

Israelia on kuohuttanut tapaus, jossa neljä eritrealaista turvapaikanhakijaa pidätettiin tiistaina "itse teossa" Tel-Avivissa 19-vuotiaan naisen raiskauksesta. Naisen sanojen mukaan hänet ryöstettiin ja ainakin yksi ryöstäjistä oli raiskannut hänet.



Lue myös:

"Israel on rakentamassa Negevin autiomaahan maailman suurinta pidätyskeskusta, jonne viranomaisten mukaan tullaan keskittämään laittomasti maahan pyrkivät afrikkalaiset. Ihmisoikeusryhmät ovat osoittaneet huolensa Israelin toimista."

Israel rakentamassa maailman suurinta pidätyskeskusta


Vieras

#2786 Israel rakentamassa maailman suurinta pidätyskeskusta

16.05.2012 22:40




Israel rakentamassa maailman suurinta pidätyskeskusta


Israel on rakentamassa Negevin autiomaahan maailman suurinta pidätyskeskusta, jonne viranomaisten mukaan tullaan keskittämään laittomasti maahan pyrkivät afrikkalaiset. Ihmisoikeusryhmät ovat osoittaneet huolensa Israelin toimista.

Lähde: The Independent
Toimittaja: Janus Putkonen
10.3.2012, Verkkomedia.org



Israel rakentamassa maailman suurinta pidätyskeskusta

Keskukseen on tarkoitus mahduttaa 8000 pidätettyä kerrallaan. Israeliin saapuu vuosittain tuhansia laittomia maahanmuuttajia, jotka on määrä keskittää Israelin eteläiselle rajalle rakennettavaan pidätysleiriin. Ihmisoikeusjärjestöt pelkäävät seurauksia aitojen avuntarvitsijoiden osalta, jotka pakenevat vainoa ja väkivaltaa maistaan – heidän oikeutensa ovat uhattuina.

Projekti hyväksyttin Israelin oikeistohallituksen toimesta 1,5 vuotta sitten. Monet Israelissa kokevat projektin kuitenkin epämiellyttäväksi juutalaisten oman historian johdosta.

"Teemme kaikkemme tarjotaksemme humaanit olosuhteet", sanoi nimetön puolustushallinnon viranomainen Haaretz-uutisille. "Toivoimme ettei meidän olisi tarvinut rakentaa tätä laitosta. Mutta olemme varmoja olosuhteiden tarpeista ja me tarvitsemme tämän laitoksen vastaamaan näihin tarpeisiin."

Pidätyskeskus tullaan rakentamaan alueella jo sijaitsevan Ketziot-vankilan pohjalle. Tarkoitus on vastaanottaa myös naisia ja lapsia. Pidätysajan odotetaan kestävän jopa kolme vuotta ennen pidätettyjen palauttamista takaisin lähtömaihinsa. "Vihollismaista" saapuvat pidätetyt saatetaan palauttaa välittömästi.

Alueelle on tarkoitus rakentaa lääkintähuolto sekä yhteisö- ja urheilumahdollisuudet. Leirin on tarkoitus ratkaista maahanmuuttajista muodostunut ongelma, jonka poliitikot sanovat uhkaavan maan 7,5 miljoonan hengen väestöä. Pääministeri Netanyahu sanoi projektista päätettäessä, että "on tullut aika lopettaa tämä kasvava uhka, joka vaikuttaa israelilaisten työmahdollisuuksiin ja muuttaa valtion luonnetta".

Joka vuosi tuhannet afrikkalaiset, suurin osa Sudanista ja Eritreasta, suuntaavat tiensä kohti Israelia Siinain niemimaan kautta. Beduiiniheimoihin kuuluvat salakuljettajat avustavat heitä rahasta Israeliin.

Israelin sisäministeriön mukaan 17 000 ihmistä saapui maahan laittomasti vuonna 2011. Luku on suurempi kuin aiemmin. Syynä tähän saattaa olla myös tieto siitä, että Israelilla on aikomus rakentaa moderneilla valvontavälineillä varustettava järeä raja-aita.

Maahanmuuttajien auttamiseen keskittyneen järjestön johtaja Reut Michaeli sanoo, ettei pidätyskeskus tule ratkaisemaan lähtömaistaan pakenevien ihmisten luomaa ongelmaa. "Ihmiset pakenevat henkensä edestä... Eivät he pysähdy sen vuoksi, että uhkaavat joutua kolmeksi vuodeksi pidätetyiksi."

Israelin virallisen kannan mukaan suurin osa saapuu maahan taloudellisista syistä. Tällä hetkellä Israelin virallisen politiikan mukaisesti maa ei palauta takaisin pakolaisia Eritreasta ja Sudanista, koska näissä maissa on hyvin epävakaat olot. Maista saapuvia ei kuitenkaan tunnusteta pakolaisiksi.

Janus Putkonen @ 10.3.2012 12:43

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

16.05.2012 22:48


Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

16.05.2012 22:53


Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

16.05.2012 22:56



Vieras

#2790 Auschwitzin erikoisyksikkö

16.05.2012 23:17



Auschwitzin erikoisyksikkö

Auschwitzin keskitysleiri ei olisi voinut toimia tehokkaasti ilman nuorista juutalaisista koottua komennuskuntaa. He veivät uhrit kaasukammioon ja hävittivät ruumiit ja saivat näin hieman lisää elinaikaa.

Dokumentit ja fakta›DokumentitHistoriaFakta

Kesto: 48 min

Esitetty: Ma 14.5.2012 klo 23.20 Yle TV1
KATSELTAVISSA VAIN SUOMESSA
28 pv jäljellä

http://areena-beta.yle.fi/ng/areena/tv/1381026

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

17.05.2012 00:28


Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

17.05.2012 00:35


Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

17.05.2012 01:59


Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

17.05.2012 02:05


Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

17.05.2012 02:10


SANA

#2796 TÄLLE PÄIVÄLLE!

17.05.2012 10:58

------------------------------------------------------------------------
SANA TÄLLE PÄIVÄLLE Torstai 17.05.2012
------------------------------------------------------------------------

Herra puolustaa kansaansa, hän säälii palvelijoitaan,
kun hän näkee, ettei heillä enää ole voimaa,
että he ovat uupuneita, niin suuret kuin pienet.

5. Moos. 32:36

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

17.05.2012 17:13


Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

17.05.2012 21:03


Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

17.05.2012 22:23


Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

17.05.2012 22:33


Kommentoi adressia




Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…