TUEN ILMAUS PÄIVI RÄSÄSELLE!

TUEN ILMAUS PÄIVI RÄSÄSELLE! / Tiedotteet / Päivi Räsänen poliisikuulusteluun perjantaina 1.11. klo 11.15 -> levitä tietoa! / Kommentit


Vieras

#1

28.10.2019 14:19

Kyllä yhteiskunta on vääristynyt. Kaikkea sallitaan ja pidetään normaalina. Raamatun sana on normaalia ja oikeata elämää. Mennään sitten kaikki vankilaan Raamatun sanan vuoksi.
Pekka Mäkinen

#2

28.10.2019 23:26

Kaiken pahan alku ja juuri oli sukupuolineutraali avioliittolaki.  Sen jälkeen muutosten tulva normaalikäytäntöihin on ollut jatkuvaa, ja ilman että kansalta kysytään mitään.  Jos Päivi Räsänen ei saa olla samaa mieltä Raamatun kanssa, se on erään suuren ihmisluokan eli kaikkien suomalaisten kristittyjen syrjimistä.  Samalla myös uskonnonvapauden ja sananvapauden kieltämistä maassamme.  


Vieras

#3

29.10.2019 10:31

Mikäli Suomen oikeuslaitos antaa pienimmänkin rangaistuksen Päivi Räsäsen tapauksessa, merkitsee se sitä, että oikeuslaitoksemme tuomitsee Jumalan pyhän Sanan. Silloin se tekee niin vakavan ja perustuslakimme vastaisen rikoksen, josta voi seurata maallemme suuria kirouksia eli suuria onnettomuuksia, katastrofeja ja ehkä jopa se, että vieras valta hyökkää maahamme ja ottaa sen omakseen. Siksi rukoilen, että tässä oikeustapa- uksessa harkitaan äärimmäisen tarkkaan seurauksia, joita siitä voi seurata. Jos haluamme jatkaa sitä siunattua rauhanaikaa, joka Suomessa on tähän asti vallinnut, niin ei ole mitään järkeä asettua tuomitsemaan Jumalaa, joka on pyhän Sanansa takana. Sillä järjettömyydellä on hirvittävä hintansa!

Kommentoi adressia
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…

Facebook
Luotatko nykyhallituksen kykyyn ratkaista maan talousongelmat?