VAADIMME MUUTOSTA SUSIPOLITIIKKAAN: KANSALAISALOITE

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista VAADIMME MUUTOSTA SUSIPOLITIIKKAAN: KANSALAISALOITE.

sepeteuksen kaveri

#1026

10.01.2012 21:28

pitäis vaan saada loput siihen viiteenkymmeneen tonniin nimistä.jopa p-le naama venähtäis kuin penskan synnyttäneellä naisella joka oli tatuoittanut entisten rakastajien kasvokuvat rintoihinsa...

Vieras

#1027 Re: Maalaistollot voisivat muuttaa turvareservaattiin

10.01.2012 21:32

#451: Sativa - Maalaistollot voisivat muuttaa turvareservaattiin

Ne ihanat mustat karvapallot kuuluvat susien herkuksi, kuuntele kun sudet niitä rouskuttelevat ihanasti kuutamolla.

Kaarle I

#1028 Korpisudet

10.01.2012 21:39

Kyllä minä teinä tekisin laillisen sopimuksen Uhtuan miesten ja kulakkien kanssa, että ihan maksusta hoiteleisivat tuon paikallisen pienen susihaasteen siellä rajan takana syntysijoilla. Tunnissa Kostamuksesta lähtevä helikopperipartio puhdistaa nätin alueen Karjalan rajamailla. Ihan siinä vyöhykkeellä sen hoiteleisivat. Tonni, laaki ja vainaa. Nätti reikä niskassa. Eivät suolet roikkuis. Eikä olis sen enempää maksuja siitä. Kulakit ovat taitavia helikopperimiehiä ja pyytömiehiä ovat, saamamiehiäki.Ja tuntevat suden tavat tarkoin. Jo Lenin opetti, että oppiaksesi tuntemaan suden tavat, mene niiden pesään. S eLeninin susivertaus viittasi tsaarisukuun.
Kuolan kettu repane

#1029

10.01.2012 21:49

Kuopion torilla, vai missä se oli, kuulin, että Petroskoin apteekista saa vielä sitä tiukempaa strykniiniä. Vai missä se oli. ÄLäkää tuoko tälle puolen rajaa , koska se on mm apteekkilain ja metsästyslain, eräiden muidenkin lakien mukaan rangastava teko. Vaan siellä rajan takana, ihan vyöhykkeelä aivan, se tepsii kanssa. Eikä ole iso vaiva. Muista se tiukempi strykniini. Lopettivat Suomen apteekeissa sen myynnin jo 30-luvulla. Vielä 1920-luvulla ei tarvinnut ku liittopaikasta lähtiessä jätti lihakeiton loput siihen ja pari kapselia. Ei kuulemma niitä tarvinnut kierrellä sen jälkeen kattelemassa ku se oli sillä selevä. Ei sielä tarvitte kurvailla enempää, sano vanaha mies. Silimäniterähän äläkää menkö tekemään laitonta, syntiä, vilppiäkhän. Se ei kannatte. Eikä se ole kasevaa istua leivättömän pöyvän ääressä. Oikijassa tet oletta, että lakiteitse vaikutatte asioihin

Vieras

#1030

10.01.2012 22:05

Venäjän vallan aikanakin runsaat sata vuotta sitten Suomella oli enemmän vapautta kuin EU-diktatuurissa (johon vallan kaapanneet quislinkimme petosta käyttäen ja perustuslakiamme rikkoen liittivät Suomen): silloisen Suomen senaatin viisaalla päätöksellä päätettiin hävittää sudet Suomesta; sudesta maksettiin tapporahaakin! Koska susia sitten ei juurikaan ollut Suomessa lähes sataan vuoteen, eivät ne sinä aikana ainakaan tiettävästi tietenkään tappaneet ketään ihmistä Suomessa! Tämän tiedon sitten pedonsuojelu-fanaatikko-hörhöt kierolla tavalla käänsivät edukseen propagandalauseessaan "Suomessa sudet eivät ole sataan vuoteen tappaneet ketään ihmistä", jota EU-vapaamuurari-pankkigangsterien etäkontrolloima valtamediamme tavantakaa toistaa ("kun valeen toistaa tarpeeksi monta kertaa, alkaa siihen itsekin uskoa" sanoi jo natsi-diktatuurin edustaja Hitler!).
Valheet sekä ,,Lahjo0nta ,,Eivät ,,Enää,,Pure,,!

#1031 Uraanivoimalt ,,,sekä U-Kaivokset,,,Kainuun Tuho,,!

10.01.2012 22:12


Myös ,,Suomessa ,,,On lopetettava Uraani Voimalat
Kuten muissakin Euroopan ,,,Sivistys ,,,Maissa,,!

Talvivaaran ,,,Kaivostoiminta on lopetettava
kaiken ellollisen nimissä,,,,Välittömästi!

Selitykset ,,,eivätkä ,,Valheet,,enää,,Riitä ,,!

Vieras

#1032 Re: Metsästäjät ovat juntteja ja nössöjä!

10.01.2012 22:22

#1019: Cannabis_Sativa - Metsästäjät ovat juntteja ja nössöjä!

Pistitkö sopivan annoksen  huumetta hörhö, et vissiin kun elät risuparta ja höpiset lapsellisia juttua, tulisit katsomaan susien raatoja!!!!!


Vieras

#1033 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

10.01.2012 22:47

#981: - Re: Re: Re: Re: Re:

Ja se taas varmaan riippuu siitä, miten "huvitappaminen" määritellään. Esimerkiksi hirven metsästys on ainakin täällä päin sekä hyvää mieltä tuottava harrastus että tärkeä ravinnonhankintakeino.


Vieras

#1034 Re: Niin totta!

10.01.2012 23:01

#1020: aktiivi vuodesta-97 - Niin totta!

Millä tavalla on eettisempää syödä ruoaksi tarkoitettuja ja kasvatettuja eläimiä? Riista saa elää vapaana ja onnellisena metsässä, eikä tarvitse pelätä matkalla karjankuljetusautoissa teurastamolle, missä ne kohtaavat loppunsa. Nakitkin on tehty lihasta, voi jestas missä tynnyrissä olet kasvanut? Esimerkiksi nautakarja joutuu elämään ahtaasti navetassa ja aidatulla alueella, kun taas metsästettävä riista on vapaata ja onnellista! Itse ainakin ostan mieluummin vapaan kanan munia kuin tavallisia, sillä "vapailla" kanoilla on sentään edes hieman paremmat oltavat.

Ja jos metsästys lopetetaan kokonaan, hirvikolareiden lisääntyminen ei varmaankaan haittaa sinua ollenkaan, eikä niissä menetetyt ihmishenget? Järki käteen te metsästyksen vastustajat! Älkää puhuko asioista, joista ette tiedä yhtään mitään.

NYT RIITTÄÄ - projekti

#1035 SUSIENSUOJELU EI KESTÄ JÄRKEVÄÄ KRITIIKKIÄ:

11.01.2012 08:56

Miten on mahdollista, että heti rajan takana (Venäjällä) sudesta maksetaan tapporahaa koska sikäläiset tietävät, että susi on vaarallinen kotieläinten lisäksi myös ihmisille MUTTA Suomessa susia suojellaan jopa ihmisten turvallisuuden kustannuksella? Miten on mahdollista, että media (kin) lähes propagandamaisesti julistaa ettei suomessa ole susi tappanut ihmistä sataan vuoteen jättäen tarkoituksella kertomatta, että eihän Suomessa susia ole edes ollut sataan vuoteen lukuunottamatta viimeaikaista suden populaation tarkoitushakuista kasvattamista (eihän susi ole voinut sataan vuoteen ihmistä tappaa, koska niitä ei yksinkertaisesti ole ollut, vink). Miten on mahdollista, että neljän ministeriön voimin tuhlaten veronmaksajien rahoja - vaikka Suomi elää lamassa - lähdetään lähitulevaisuudessa tekemään susimyönteistä asennekasvatusta kouluihin sekä muihin oppilaitoksiin tarkoituksena aivopestä kasvamassa oleva sukupolvi susimyönteiseksi unohtaen tarkoituksella suden vaarallisuus kotieläinten lisäksi myös ihmistä kohtaan? Miten on mahdollista, että Suomessa erittäin vahva metsästyskulttuuri pyritään ajamaan alas lisäämällä tarkoituksella susia maahamme ja näin käännetään törkeästi selkä suomalaisuudelle johon on aina vahvasti liittynyt metsästyskulttuuri? Miten on mahdollista, että susien vaarallisuudesta ei tiedoteta tarpeeksi vallalla olevassa mediassa - ja näin tarkoituksella altistetaan lapset susialueilla vaaratekijöille alttiiksi?

Miten on mahdollista, että metsästäjien etujärjestö ei ota voimakkaasti kantaa kasvavaan susiongelmaan mutta kuitenkin vuosittain metsästyskortin maksamisen muodossa kerää valtavat rahat metsästäjiltä? Miten on mahdollista, että riista - ja kalatalouden tutkimuslaitos antaa virheellistä tietoa susien lukumäärästä eikä laisinkaan kuuntele metsästäjien havaintoja? Miten on mahdollista, että metsästäjiä syyllistetään susien salakaadoista - vaikka juuri metsästäjät vapaaehtoistyöllä ovat ilmoittaneet susien jälkihavainnoista sekä muista havainnoista ja näin pyrkineet omalta osaltaan antamaan tietoa susien levinnäisyydestä - ja täten osoittaneet yhteistyöhalukkuutta niiden tahojen kanssa, jotka ovat taloudellisesti sekä muutoinkin panostaneet susitutkimukseen käyttäen hyväksi veronmaksajien rahoja?

Miten on mahdollista, että valtio syytää rahoja olemattomaan susitutkimukseen palkaten lisää virkamiehiä susiensuojeluun puhumattakaan taloudellisesti arvokkaista projekteista joita susiensuojelun ympärille yhä enenevässä määrin muodostuu - kun samanaikaisesti Suomessa lukemattomat ihmiset kärsivät köyhyydestä? Miten on mahdollista, että Suomessa tarkoituksella rikotaan viranomaisten toimesta perustuslakia, jossa jokaisella kansalaisella tulisi olla oikeus kokea turvallisuutta eikä pelätä ylisuuren susikannan aiheuttamaa pelkoa?

MITEN ON MAHDOLLISTA, että projektimme NYT RIITTÄÄ on saanut mediassa niin vähän julkisuutta, vaikka kolmessa viikossa lähes 8 000 tuhatta ihmistä on allekirjoittanut kansalaisaloitteen jossa vaaditaan susille lisää kaatolupia? Miten on mahdollista, että media vähättelee projektiamme, joka on synnyttänyt valtavan keskustelun kansalaisaloitteen sivustolla (yli toistatuhatta kannanottoa)? Miten on mahdollista, että media ei tiedota kansalaisille projektimme kanssa samoilla linjoilla olevien lähes neljänkymmenen kansanedustajan kannanotoista puhumattakaan Presidenttiehdokas Paavo Väyrysen näkemyksestä, jonka mukaan susi ei ole maassamme uhanalainen laji (toisin kuin susiensuojelijat väittävät) vaikka elämme nyt tärkeiden vaalien kynnyksellä?

Suojelevatko susiensuojelijat oikeasti susia - vai kasvattavatko he tietoisesti maassamme petovihaa vai onko kysymys peräti siitä, että susiensuojelijat mielettömyydessään unohtavat tietoisesti suden vaarallisuuden kotieläinten lisäksi myös ihmisille ja näin saattavat maassamme asuvat lapset vaaralle alttiiksi niillä alueilla, joissa sudet lähes päivittäin vierailevat pihapiireissä; jos viimeeksi mainittu on todellisuutta, niin eivätkö tällöin susiensuojelijat käytöksellään aiheuta pelkoa susialueella eläville lapsille sekä heidän vanhemmilleen ja täten syyllisty rikolliseen sekä muutoinkin uhkaavaan toimintaan? Jos susiensuojelijat tietoisesti yllyttävät suomalaisia toimimaan vastoin tämän hetkistä maamme lakia - ja saavat suomalaiset syyllistymään petovihaan (sen takia että ylisuuri susikanta räjähtää käsiin ) joka käytännössä johtaisi suomalaisten alkaessa lahtaamaan (tappamaan) susia susikannan täydelliseen tuhoutumiseen - niin eivätkö he täten ole osasyyllisiä rikokseen johon maamme kansalaisia ylisuuden susikannan takia susipelosta johtuen johdattavat?

Ja viimeisenä - mutta ei suinkaan vähäisinpänä hyvin oleellinen kysymys; kuinka paljon fanaattisia susiensuojelijoita on median piirissä? Koska media vaikenee, niin arvatenkin heitä on monta (vink).

PYYDÄMME LOPUKSI AJATUKSELLA MIETTIMÄÄN:
Tämän päivän ihmisillä on maailmalta paljon tietoa susista sekä sen vaarallisuudesta myös ihmisille - miksi sudet käyttäytyisivät Suomessa eri tavalla kuin muualla maailmassa; mihin edes koko susitutkimusta joka nielee vuosittain veronmaksajien rahoja ylipäätänsä tarvitaan? Sudet ovat tappaneet (ja tappavat) maailmalla lapsia, miksi suomen susi (joka on osa venäjällä asuvaa suurta populaatiota) käyttäytyisi eri tavalla? Sudet ovat maassamme historian saatossa syöneet lapsia - miksi susi olisi muuttunut eläinlajina toisenlaiseksi sadassa vuodessa?
Uraaaa...Uraaaa...Uraaa!

#1036 Re: Korpisudet

11.01.2012 09:09

#1028: Kaarle I - Korpisudet 

 

#1028 Korpisudet

10.01.2012 21:39

Kyllä minä teinä tekisin laillisen sopimuksen Uhtuan miesten ja kulakkien kanssa, että ihan maksusta hoiteleisivat tuon paikallisen pienen susihaasteen siellä rajan takana syntysijoilla. Tunnissa Kostamuksesta lähtevä helikopperipartio puhdistaa nätin alueen Karjalan rajamailla. Ihan siinä vyöhykkeellä sen hoiteleisivat. Tonni, laaki ja vainaa. Nätti reikä niskassa. Eivät suolet roikkuis. Eikä olis sen enempää maksuja siitä. Kulakit ovat taitavia helikopperimiehiä ja pyytömiehiä ovat, saamamiehiäki.Ja tuntevat suden tavat tarkoin. Jo Lenin opetti, että oppiaksesi tuntemaan suden tavat, mene niiden pesään. S eLeninin susivertaus viittasi tsaarisukuun.

 

 

 

Näinhan tämä torjuntataistelu on nähtävä.

Siinä vain on omat ongelmansa Uhtuan miesten kanssa, että mistä kaukaa he niitä suden-nahkoja sitten alkaisivat toimittamaan. Se pitäisi olla tältä puolelta rajaa maksajan`konsulit´lennoilla valvomassa, että rajanpintaa puhdistetaan.

Samaten susien metsästysturismin järjestäminen rajan pintaan Suomalaisilla tukirahoilla toisi sekä rajattomia metsästysmahdollisuuksia koko euroopalle, että kipeästi kaivattua valuuttaa rajaseudun yrittäjille molemmin puolin rajaa täysin laillisin ja hyväksyttävin keinoin.

 

NYT RIITTÄÄ - projekti

#1037 MAINOS YHTEISESTÄ PROJEKTISTAMME:

11.01.2012 09:12

Tulostakaa tätä mainosta projektistamme työpaikoilla sekä kotona JA jakakaa ystävillenne - laittakaa kauppojen ilmoitustauluille, linja-autopysäkeille, julkisille ilmoitustauluille. Jakakaa postiluukuista jne.
http://www.voittajakennel.com/susiprojektimainos.pdf

Vieras

#1038 Mitähän mieltä sitä olisi...

11.01.2012 09:21

On totta että sudet tappaa ja on totta että kaato lupia pitäis saada lisää, mutta ne keinot mitä metsästyksessä tällä hetkellä käytetään ovat väärät, koska muutkin joutuvat kärsimään siitä... Tiedämme kaikki etteivät sudet lopu jos ne ei lopu venäjältä niin kyl me niitä koko ajan tänne saadaan. Mutta sekin on totuus että sudellakin on yhtälainen oikeus olla täälä suomen luonnossa kuin muillakin eläimillä, me ihmislaji lemmikeineen olemme levinneisyydellämme ahdistanee tätä lajia hataalle. Sudet on olleet täällä jo paljon ennen meitä. Olen nähnyt suden raatelemia lampaita lapsuudessani ja nytkin susi vei jonkin matkan päästä koiran pihasta, mutta en silti osaa vihata... Miksi pitäisi..? Onhan mulla kissoja jotka ilves voi viedä...
Kukaan ei voi sanoa lopullista lukua Suomen susi-kannasta, koska ne vaeltaa niin paljon rajan molemmin puolin. Mutta jos se arvioitu kanta jaettaisiin tasaisesti koko suomeen se ei ole paljon, mutta kun se määrä laitetaan tietylle osalle suomea(esim. kainuu ja pohjois-karjala)niin se on liikaa. Ja jos ne vaikka yrittäis vaeltaa muualle suomeen ja sieltä kautta vaikka Ruotsiin niin matka tyssää jossain vaiheessa... syytäpä miettikää...
En ymmärrä miksi kaikki pitää vetää aina äärimmmilleen, niin kuin noi kuvatkin... Pelon kylväminen, kyl susi vielä tänäkin päivänä väistää ennen ihmistä kuin tulee luokse, ja kertoisikko joku milloin susi on viimeksi tappanut ihmisen/lapsen?!?
Hassua tää nyky päivä... Menkää ihmiset metsään...


Vieras

#1039

11.01.2012 11:54

Tuossahan se on mainittu moneen kertaan että 1800 luvulla tappoi sudet lapsia, sen jälkeen metsästettiin niin ettei susia suomessa ollut juurikaan, niin ei ihme ettei ole sataan vuoteen tappanut ketään. Uskotko todella ettei ihmisen päälle kävis nämä niin sanotut citysudet jotka ei pelkää ja kunnioita ihmistä yhtään, ei se nyt ole oikein että ne sudet ihmisten pihapiirissä pyörii ja metsästää lemmikit ja todellakin voi viedä sen lapsenkin, suden paikka on metsässä, ei ihmisten asuin alueella. Juuri teidän laisten typerien puunhalaajien takia monet lapset ovat vaarassa ja äidit saavat olla peloissaan lastensa puolesta, perheet suruissaan lemmikkien menetyksien puolesta, eikö yhtään hävetä sitten vielä puolustella täällä että susi on ihana, liikkukaa vaan pihapiireissä, viekää lemmikit ja lapset, pyh tuommoset sais laittaa susien syötiks kun kerta ne sudet on niin ihania niin syöttäkää itsenne niille, mutta antakaa ihmisille turvallinen asuinympäristö ja viattomat jättäkää niitten syöttilistoilta pois.
NYT RIITTÄÄ - projekti

#1040 TÄMÄN PÄIVÄN ARTIKKELI IMATRALAIS-LEHDESSÄ

11.01.2012 12:08

http://www.imatralainen.fi/artikkeli/88437-imatralaisen-marko-lindin-vetama-susiprojekti-sai-vayrysen-taakseen

Ps. Pyytäkää oman paikkakuntanne lehdistöä tekemään artikkeli ja näin tieto projektista leviää
PetriK

#1041 Marko Lindille

11.01.2012 12:23

Vinkkinä projektille: Kannattaisi tuoda esille kuluneen syksyn tapahtumia ja susiuutisia projektissanne. Netistä löytyy paljon ihmeteltävää myös niille, joilla ei ole juuri mitään käsitystä susista ja niiden aiheuttamista teoista. Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, sen olen itsekkin huomannut sosiaalisessa mediassa, kun kuvat omasta koirastamme tai siitä mitä koirasta jäi jäljelle susien hyökkäyksen jälkeen, ilmeistyivät suuren yleisön nähtäväksi.

Vieras

#1042

11.01.2012 12:31

Susia on paljon enemmän kuin alan tutkijat väittää
NYT RIITTÄÄ - projekti

#1043 KUVIA TÄMÄN KAUDEN TAPAHTUMISTA

11.01.2012 12:36

Lähettäkää meille valokuvia tänä syksynä tapahtuneista susien syömistä koirista (ja muistakin kotieläimistä) - lisäämme ne sivustollemme. PetriK:lle - idea on hyvä.

Meillä toki on projektimme yhteyteen luotu sivusto:
http://www.voittajakennel.com/SUSIENRAATELEMIAKOIRIANYTRIITTAA.htm

Ps. Laittakaa tämän syksyn ikävistä tapahtumista valokuvat (ja pieni info) projektimme sähköpostiosoitteeseen: susiprojekti@gmail.com

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

11.01.2012 12:50



Vieras

#1045

11.01.2012 13:14

saatava sudet pois täältä nousiaisista.
Benkku

#1046 Suden raatelama..

11.01.2012 13:41

Susi ei ole märehtijä, eikä se syö rehua/heinää kuten raavas...siksi
se on raadellut ruokansa iät ja ajat.
Susi ei voi syödä veitsellä ja haarukalla..siksi raadella sana
on positiivinen, ja suositeltava sana, silloin kun puhutaan suden ruokailu
tavoista. On selvää, että kun metsästäjät ampuvat pakastearkkuihinsa susien hirvet ja jänikset,
ja kun nälkä yltyy, on pakko syödä jotain muuta.
Mielestäni kyseinen keskustelu on oire, aivan kuin kuume ihmisellä. Sairautta ei
paranneta oireen poistamisella, vaan sairauteen tutustumisella.

Vieras

#1047 Re: Marko Lindille

11.01.2012 13:45

#1041: PetriK - Marko Lindille 

 On hyvä että saadaan titoa susien ruokailutavoista...koska

niillähän ei ole baareja, eikä Kela tai sossu anna ruokakupongeja

niille. Me, syömme veitsellä ja haarukalla, susi raatelee ruokansa..ja jos sutta ei hätyytä, niin se syö

ajan kanssa  kaiken, mitä eteen pannaan, tai mitä se on itse saanut hankittua, ilman yhteiskunnan apua :)

Adressiin 1000000 nimeä

#1048 Viherterroristit kuriin!

11.01.2012 14:14

Nyt viherterroristit arvostelee poliisin toimintaa kun poliisi antanut muutaman luvan ihmisten koirien päälle hyökänneitten susien kaatoon sekä talojen pihoissa pyörineille.
On niillä viherterroristeillä vielä näköjään pokkaa väittäää susia uhanalaisiksi, voi luoja mitä touhua! Kyllä niillä on näköjään tarkoitus ajaa kaikki maaseudun toiminnot alas ja viedä ihmisiltä harrastukset ja elannon.
Viherterroristien aikaan saannos tulee olemaan: Suomessa katoaa teollisuuden työpaikat, maaseudun työpaikat sekä karjantuotanto, maaseudut autioituu ja niitä jäävät asuttamaan sudet sekä muut pedot näin se on laskelmoitu.
Nämä CANNABIS SATIVA nimimerkit kun tänne kommentoivat kertovat kirjoituksillaan sekä järjenjuoksullaan kaiken itsestään ovat jo hamput sekä hapot vieneet sen viimeisen järjensiemenen mikä joskus ehkä oli jos oli!?


Vieras

#1049 Re: Suden raatelama..

11.01.2012 14:36

#1046: Benkku - Suden raatelama..

Hyvin näkyy hirviä olevan, ainakin viime syksyn annettujen lupien määrästä päätellen ja hirvikolareista, ei se siitä ole kiinni, miks nähä vaivaa kun helpommallakkin pääsee, susi on viisas eiläin, ei se lähe metästään hirveä kun ihmisten pihoista saa helpolla ruokaa. Ihmisten pihat on susille kuin nouto ruoka paikkoja. Vähän kuin mäkkärissä kävis, sieltähän työ kaupunkilaisetkin ruokanne haette ja keittiöt on koristeena.

 

Totuutta ei vopi lahjoa,,,!

#1050 Äänestäkää adressissa ,,Tappavaa uraanivoimaa vastaan

11.01.2012 16:16


Elämän sekä kaiken elollisen puolesta,,,
Ihmisiä tappavaa Uraanivoimaa vastaan,,,
Herätys koko Suomen Kansa ,,,!
Nyt ollaan,,, TUHOAMASSA KOKO KAINUU
vain pienen Bisnesjoukon toimesta ,,!
Sekä tuhoamassa Kainuulaisten ;;;---omaisuus sekä koko
Olemassa olon perusteet,,,!
Talvivaarasta,,,on ,,tulossa ,,,Euroopan,,,Suurin ,,,Ympäristö ,,Rikos,,,!
Elämä eikä sen kunnioitus,,,näille bisnes huijareille ei ole minkään ,,,Arvoinen,,,!
Kaikki Suomalaiset,,,meillä on myös ,,,vastuu koko Suomesta ,,,-!
Siksi tule ja ota kantaa,,,Ihmisiä Tappavasta,,,Uraanivoimasta,,,joka tappaa kaiken ,,,Elämän,,,!