VAADIMME MUUTOSTA SUSIPOLITIIKKAAN: KANSALAISALOITE

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista VAADIMME MUUTOSTA SUSIPOLITIIKKAAN: KANSALAISALOITE.


Vieras

#2401

24.02.2012 09:45

Kylläpäs on Petra Nygvistillä argumentit susien puolesta hukassa kun pitää mennä pelkkiin henkilökohtaisuuksiin yhtä projektissa mukana olevaa henkilöä vastaan. Et sinä tyttö riepu nyt taida olla omimmalla asiallasi tässä susikeskustelussa ja varsinkaan koirasusi keskustelussa kun et näy sutta kuvasta tuntevan.

Vieras

#2402

24.02.2012 09:59

Yli-ikäiset entisten nuorten ituhipit kun avaavat suunsa susien puolesta, niin siinä yleensä kaksi aivosolua, ykkönen ja kakkonen riitelevät keskenänsä siitä, kumman vuoro on ensin pajastaa tyhmyytensä, yleensä kakkonen antaa ykkösen voittaa...
puolueeton

#2403 Re:

24.02.2012 11:03

#2400: -

Tämä kirjoitus on äärettömän hyvä ja joka sanallaan totta!! Suosittelen lämpimästi jokaisen itseään kunnioittavan metsästäjän ja kaikkien muidenkin,lukaisemaan ajatuksella artikkelin läpi. Älkää antako yhden ihmisen pilata koko metsästäjäkunnan mainetta,uskaltakaa ajatella itse. Rohkeus ei ole perässä kulkemista,rohkeus on omana itsenään olemista ja ajattelemista.


Vieras

#2404

24.02.2012 11:49

Riistakeskus, Rktl ja vastuulliset metsästäjät tekevät kannanarviot avoimesti julkiseen käyttöön ainoana tahona Suomessa.
http://www.riista.fi/?mag_nr=8&group=119&ann=132

Ääriliikkeet, suomalaisen riistanhoidon ja -tutkimuksen arvostelijat eivät ssuurpetovastaisine johtomiehineen sitä heilauta. Näitä adressejä tulee säännöllisesti, ne allekirjoittaa sama porukka eikä populistinen valehtelu koskaan johda mihinkään.

Nostan hattua luonnonsuojelujärjestöille johdonmukaisesta aseiallisesta työstä ja tukeutumisesta riistaorganisaation tietoihin, joita se kyllä arvostelee.

Vieras

#2405 Kakkosta silmään ja kaasu pohjaan!

24.02.2012 13:38

Se on luontoliiton suuntaus.

Vieras

#2406

24.02.2012 13:42

Jos kuka niin luonnonsuojelujärjestöt kautta koko maailman perustavat petopolitiikkansa populistiselle valehtelulle johon tietävät oman kannattajakuntansa uskovan.


Vieras

#2408 Re: PROJEKT VARG POMMIN osat 1-2...

24.02.2012 14:08

#2399: Paljastus 1-2.. - PROJEKT VARG POMMIN osat 1-2... 

 Tuossa Ruotsalaisten artikkelissa paljastetaan Ruotsin luonnonsuojeluliiton yhteistyötoimintaa monelta vuosikymmeneltä paikallisten eläintarhojen ja suurten metsäyhtiöitten sekä itse metsästäjäjärjestön puheenjohtajan osallisuudesta suden tarhaamis ja istutus toimintaan ennen luontoon vapaaksi päästämistä yhdessä Norjalaisten kanssa. Suomen mahdollisesta sekaantumisesta asiaan ei paljastuksessa selviä.

Kaikki eläintarhoista luovutetut sudet on eläintarhan toimesta tatuoitu ikenniin ja korvaan, ja ainakin kaksi auton alle jäänyttä eri tapausta on hävinnyt lukkojen takaa mystisesti ennen virallisten tutkijoitten pääsyä näkemään niitä.

Kolmas susi jäänyt poliisien yliajamaksi, mikä viety suoraan konservaattoreille täytettäväksi, ja sillä on tatuointi usean todistajan mukaan vielä tänä päivänäkin.

Paljastusmateriaali on laaja ja seikkaperäinen eikä jätä epäilyksille sijaa. Sen mukaan on vielä tulossa lisää osa: 3 lähiaikoina...Jäämme odottamaan mitä tuleman pitää.

NYT RIITTÄÄ - projekti

#2409 SUOMENNOS RUOTSALAISELLE ARTIKKELILLE:

24.02.2012 18:00

Saisimmeko tuon Ruotsalaisen artikkelin suomennettuna sähköpostiimme: susiprojekti@gmail.com
(kiitämme jo etukäteen)

Lisäksi toteamme kommenttinumeroon 2407:
Myös keskustan kannatus nousussa ja keskusta ei tunnetusti puolueena kannata sitä, että maaseutujen asukkaita laiminlyödään ylisuuren susi / koirasusikannan toimesta.
PetriK

#2410 Viestin 2382 kirjoittaneelle

24.02.2012 18:01

Mielestäni kyseinen artikkeli oli paitsi asiallisesti esitetty, myös painoarvoltaan paljon suurempi kuin sinun vikinäsi jostain petovihasta ja salatapoista. Ja RKTL:n susitutkimuksesta: Jos puoskarin sanaa uskot niin siitä vaan. :) Ei se minua haittaa, mutta minulle ja monelle muulle on turha tulla selittämään, että RKTL:n susitutkijat olisivat jokaisessa sutta koskevassa asiassa absoluuttisen oikeassa. He ovat sortuneet valehteluun ja totuuksien vääristelyyn siinä missä ihan mikä tahansa muu suomalainen, ainut vaan että viranhaltijana heidän tulisi tuottaa puolueetonta ja luotettavaa tietoa siinä kuitenkin osittain epäonnistuen. He eivät ole jumalia vaikka viherpiiperöiden silmissä niin näyttää olevan.
ANA

#2411 Re: Viestin 2410 kirjoittaneelle

24.02.2012 18:56

RKTL:N EUROJEN TUHLAUSTA

PetriK, olen kanssani samaamieltä. RKTL on tuhlannut veronmaksajien euroja susi"tutkimiseen" jo ihan tarpeeksi. Valtio jos haluaa susia pitää, pitäkööt omilla maillaan mutta minun ja monen muun mailta sudet joutaa huitsin nevadaan. Siellä voisivat myös nämä viisaat tutkijat ja kenttämestarit suorittaa tutkimuksensa loppuun, tietysti omilla kustannuksillaan. PISTÄKÄÄHÄN NIMIÄ ADRESSIIN.


Vieras

#2413

24.02.2012 20:13

Ruotsissa on astunut voimaan uusi laki koskien susien istutusta. Ilman maanomistajan, ja metsästysoikeuden haltijan suostumusta, ei susia voida siirtoistuttaa maassa. Nyt kun lukee Ruotsin sudensuojelijoitten kirjoituksia, ovat he säännönmukaisesti metsän keskellä asuvia maata omistavia lampureita, taikka kymmeniä koiria omistavia metsästäjiä, mutta nyt kun pitäisi löytyä eläintarhoista valtiovallan toimeksiannosta siirtoistutettaville sudenpenikoille avosylin vastaanottavia vihreitä maanomistajia, ei heitä yllättäen olekaan siellä missä ovat väittäneen asuvansa. Luulisi susikiimaisen ituhipin pääsevän vähintäänkin kruununperimysjärjestykseen taikka Lårdin arvoon toisten ituhippien silmissä luovuttamalla maansa susien istuttajien käyttöön, mutta eipäs vain näytä löytyvän halukkaita. Mistähän mahtanee johtua...Heh

Vieras

#2415 Re: Viestin 2382 kirjoittaneelle

24.02.2012 22:30

#2410: PetriK - Viestin 2382 kirjoittaneelle

Miksette te nyt jo kerro vastauksia muutamiin yksinkertaisiin kysymyksiin?

Mikä on se puolueeton taho joka kertoo miten susikanta ja sen puhtaus Suomessa lasketaan ja määritellään?

Miksi epäilette Suomen susien lajipuhtautta Pöytyän susissa? Millä tavalla Oulun yliopisto on tutkinut Pöytyän ammutut sudet väärin? Morfologia tuskin on syynä, tapetut ruhot ovat Oulussa ja niistä saa kaikki mitat.

Kettutoimikunnalta haluaisin kysyä miten he takaavat omien koiriensa puhtauden, onko niissä sutta mukana ja jos ei ole tai on niin miten se on todettu.

Sovellatteko nyt tähän susi/koirasusi/rakki/koira lajimääritelmään geenitekniikan historiaan jättämää biologista lajikäsitettä, vai evolutionääristä-, ekologista-, tunnistus-, vai koheesiokäsitettä.

Tämän DNA tekniikan jälkeen maailmassa on pitkälle siirrytty fylogeneettiseen lajimääritelmään. Mitä lajimääritelmää adressin pitäjät käyttävät kirjoituksien sekasotkussa?

 

Pohjanmaa

#2416 Silmänkääntötemppu vetää metsästäjät mukaan suojeluun

24.02.2012 22:36

Turha yritys niin aktivisteilta täällä kuin myös RKTL:tä mediassa yrittää väittää, että suurin osa metsästäjistä haluavat susia lisää.

Metsästäjät kyllä ovat 95% tämän adressin kanssa samaa mieltä, mutta nimi jää laittamatta pääpiirteittäin siitä syystä, että eivät liikuskele netissä kovin aktiivisesti. Luonnonsuojelijoiksi itseään kutsuvat kaupunkilaiset sen sijaan netissä notkuvat ja sähkölämmitetyissä asunnoista kertovat metsästäjille, että nuotio pitää sytyttää yläältäpäin ettei tulee fossiilisia päästöjä........

Toinen syy miksi nimiä ei ropise on tämä, että eivät halua sekaantua (netti aktivismin eli hakkeroinnin pelossa) asiaan mikä ei kosketa heitä vielä kovin paljoa.
5 vuoden päästä asia koskettaa varmuudella jokaista HYVIN PALJON, silloin on monen mielestä jälkiviisautta sanoa, että olisi pitänyt ennaltaehkäistä....
Ja ei, en ole mikään ennustaja. Kerron vain miten historia toistaa itseään. Sama ongelma oli 1800 ja 1900 luvun vaihteessa. Silloin ongelma ratkaistiin pakon edessä, nyt tulee käymään samanlailla, koska kukaan ei ole oppinut mitään. Noh.. Eihän tämä sivariporukka muista edes 75 vuoden taakse.... Aseita auraksi huutavat ja varuskuntia lakkauttamassa ovat...

Vieras

#2417 Re: Silmänkääntötemppu vetää metsästäjät mukaan suojeluun

24.02.2012 23:06

#2416: Pohjanmaa - Silmänkääntötemppu vetää metsästäjät mukaan suojeluun

Luonnonsuojelijoiksi itseään kutsuvat kaupunkilaiset sen sijaan netissä notkuvat ja sähkölämmitetyissä asunnoista kertovat metsästäjille, että nuotio pitää sytyttää yläältäpäin ettei tulee fossiilisia päästöjä........

Suomen metsästäjäliitto mainostaa itseään valtakunnan suurimmaksi luonnosuojelujärjestöksi. En halua tietää millä nämä ihmiset asuntonsa lämmittävät, en tiedä miten he nuotionsa sytyttävät, en tiedä saavatko lainkaan syttymään.

Yhteystiedot saat täältä

http://www.metsastajaliitto.fi/?q=node/99

Voit kysyä itse miten kaupunkilaiset selviävät mieltä askarruttavistasi askareista.

Susista he Helsingissä asuvan puheenjohtajansa mielestä ovat parhaita asiantuntijoita edustamaan meitä maaseudun ihmisiä. En tiedä miksi siirtäisin päätäntävaltaa metsästysasioissa yhdellekään noista citymetsästäjistä?


Vieras

#2418 Re:

24.02.2012 23:17

#2413: -

Ruotsissa on astunut voimaan uusi laki koskien susien istutusta. Ilman maanomistajan, ja metsästysoikeuden haltijan suostumusta, ei susia voida siirtoistuttaa maassa.

Aika yllättävää, tämä laki on ollut uutena voimassa vasta vuosikymmeniä. Mutta tästä se lähtee sanoi porvari moukalle. Suomessa on sama "uusi" systeemi ollut voimassa jo pitkään. Koskee ihan yhtä paljon susia, fasaaneja, peltopyitä kuin citykaneja. Osin eri pykälillä samaa tarkottaen.


Vieras

#2419 Re: Tätä tämä vouhkaaminen sitten on, vääriä ilmoituksia.

24.02.2012 23:29

#2412: Pyy pivossa. - Tätä tämä vouhkaaminen sitten on, vääriä ilmoituksia.

No mutta, kai nää jollakin tavalla saadaan alan parhailla asiantuntijoilla susihavainnoiksi. Adressin aktiivit varmaan google translaattorilla kierrättävät ne venäjän ja kanadan proffilla pikkulapsia syöviksi susi/koirasusi/rakkikoiriksi kauaksi harmaasusipopulaatiosta.

Vieras

#2420

24.02.2012 23:32


Vieras

#2421 Re: Re: Viestin 2410 kirjoittaneelle

24.02.2012 23:40

#2411: ANA - Re: Viestin 2410 kirjoittaneelle

RKTL on tuhlannut veronmaksajien euroja susi"tutkimiseen" jo ihan tarpeeksi.

 

Tästä minäkin olen samaa mieltä. Riistalajien tutkimiseen ei saa suoraan käyttää veronmaksajien rahoja. Riistanhoitomaksua pitää korottaa jos raha ei riitä. Tämän adressin perustelujen jälkeen rajaisin vielä rahojen käytön ulos "normimetsästäjän" kukkarolta ja asettaisin kustannukset suoraan metsästyskoiraharrastukseen. Jokaiselle ajokoiralle panta kaulaan teletunnisteella ja tuntiveloitus käytetystä ajasta. 10e/per tunti voisi alkuun olla hyvä kattamaan susien pannoituskuluja. Ylimäärä tuotto, jos sellaista jää niin maanteiden hirviaitoihin. Hirvikolareissa loukkaantuneiden kuntoutukseen.

Suurpeto kauhusta toipumiskursseihin vanheimpanyhdistyksille...

 

Kyllä noita kohteita löytyy.


Vieras

#2422

24.02.2012 23:57

Kauhee peto-ongelma
http://www.ts.fi/online/kotimaa/315198.html

Varmaan silti jotain pitäisi ampua, koulukyydit pitäisi järjestää? Ihan varmasti uutisen mukaan paikalla on koettu kauhua. Vai onko tämä uusi uutinen epäluotettavampi kuin 1880-luvun lehtijutut?

Ehdotan että riistanhoitoa harrastavat metsästysseurat ottavat nyt lusikan kauniiseen käteen ja järjestävät paikkakunnalla "kauris- ja kettuillan".

Melko varmasti nämä pelottavat kauriit ovat lajityypillisesti vieraannutettu lajityypillisestä käytöksestä porkkanahaaskalla ihmisasutuksen pariin. Eikä ole yhtään mietitty kuinka YLISUURI KANTS TAPPAA liikenteessä. Kuka tämän harrastuksen maksaa ja mitä se maksaa? Voidaanko tätä enää sallia?

Ja kuka korvaa sen ahdistuksen kun kettupyynti tuodaan liian lähelle ihmisasutusta?

asiantuntija analysoi kauhua aiheuttaneen eläimen kauriiksi ja toisessa tapauksessa ketut olivat tekeytyneet susimaisiksi.
serotoniini :)

#2423

25.02.2012 04:06

Tämä adressi saarnamiehineen on saanut minusta jo oudon vivahteen. Uskon miehet kautta aikojen ovat pyrkineet kumoamaan tieteen merkityksen kaikessa olevaisessa,ihmisen evoluutiosta alkaen. Kiihkouskovaisuus tuntuu kulkevan käsi kädessä kiihkovihan kanssa,kohteet vaan muuttuvat aika-ajoin. Mielenkiinnolla jään odottamaan,mikä on seuraava projekti ja mihin ylimääräinen aika ja ylitsepursuava energia suunnataan siinä vaiheessa,kun viimein huomataan,ettei yläkerran ukon avulla mennyt tämäkään kansan käännyttämisyritys ihan putkeen. Nauttikaa ihmiset kevättalvesta,aurinko alkaa näyttäytymään ja kohta onkin jo kesä. Susihavainnot ja hysteria painuvat unholaan,jahka lumet sulavat. Näin se menee joka vuosi. Silti sudet ovat silloinkin keskuudessamme,hiljaisina kulkijoina kesäyössäkin,jälkiä jättämättä. Kummasti kesällä ihminen suuntaa energiansa muuhunkin,kuin yhden luontokappaleen vainoamiseen.
Uusi laki

#2424 Re: Re: ITUHIPEILLE OIKAISUNA

25.02.2012 07:59

#2418: - Re:  Aika yllättävää, tämä laki on ollut uutena voimassa vasta vuosikymmeniä. Mutta tästä se lähtee sanoi porvari moukalle. Suomessa on sama "uusi" systeemi ollut voimassa jo pitkään. Koskee ihan yhtä paljon susia, fasaaneja, peltopyitä kuin citykaneja. Osin eri pykälillä samaa tarkottaen.

Ituhipeillä se näyttää olevan oma lakikirja koskien Ruotsia.  Tästä se lähtee sanoo opettaja ituhipille!

 http://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&frm=1&source=web&cd=7&sqi=2&ved=0CGAQFjAG&url=http%3A%2F%2Fwww.jaktsidan.se%2Fipb%2Ftopic%2F36805-markaegare-kan-stoppa-flytt-av-vargvalpar%2F&ei=aHpIT8rPBc334QTk2LGwDg&usg=AFQjCNEyzrHxTxSeLFHNrz_n628lFKy6yg&sig2=exzA09dr9d0PYIxDoN2tDg

http://www.google.se/url?sa=t&rct=j&q=ny+lag+varg&source=web&cd=2&ved=0CDMQFjAB&url=http%3A%2F%2Fwww.jagareforbundet.se%2Fsvenskjakt%2FNyheter%2FNyheter%2F2012%2F02%2FNy-lag-forsvarar-for-vargutsattning-1.19662%2F&ei=UnNIT86WKuP04QSSwYCgAg&usg=AFQjCNH93dTKRQ0nn4mOsLh2cGfQLrMTqQ&sig2=z4xQIZ9wIXO0NJgGreSR7g


Vieras

#2425

25.02.2012 08:09

Pohjoismaisella petopoliittisella `susitutkimuksella´ ja tieteen tekemisellä näyttäisi olevan erittäin vähän tekemistä keskenään kuin jo maallikonkin silmä eroittaa paremmin suden ja koiran.