Adressin nimi

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Adressin nimi.

ei sosialismia

#1 Sensuuria vastaan...


Internet täytyy olla avoin tiedonkululle.
Laitteet ja tekniikka kehittyvät ei pitäisi asettaa kapuloita rattaisiin.

Vieras

#2


Toivottavasti sensuurin vastainen kampanja saa ansaitsemansa huomion ja adressi runsaasti allekirjoittajia. Ainoastaan kansalaisyhteiskunnan joukkovoima voi hillitä tätä suurpääoman ja aseteollisuuden hanketta. Häpeä, USA!
yarrrrrrrr

#3 kopioinnin haitta ja hyvitysmaksu


Mitä haittaa Ville Valolle on, jos en-niin-suurena HIM-fanina kopioin hänen teoksensa koneelleni. Siis teoksen mitä en joka tapauksessa ostaisi. Taloudellista menetystä hänelle ei koidu eikä edes mielipahaa ellei joku hiisku teostani hänelle.

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)Ett' se siitä adressista

#6 Liian myöhäistä


Tänään 26.1.2012 Suomikin muiden EU-maiden kanssa allekirjoittaa ACTA-sopimuksen Tokiossa. Hyvin on pidetty asia piilossa! http://formin.finland.fi/public/default.aspx?contentid=239610&nodeid=15145&contentlan=1&culture=fi-FI

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)avulias

#9 Lisäyksiä tekstiin


Voisitko laittaa adressiin tiedon kelle se luovutetaan ja milloin? Voisit myös muistuttaa laillisten ja kaupallisten (mm. elokuva-)latauskanavien vajeesta ja niiden tärkeydestä vaihtoehtona piratismin sijasta. Ja lisää ihmeessä ACTA mukaan. Sehän pitää hyväksyttää europarlamentissa ja eduskunnassa.

Määräys palveluntarjoajille sensuroida kokonaan pääsy tekijänoikeuksia rikkovaa aineistoa sisältävälle sivulle kuulostaa huolestuttavalta. Se jättää vastuun ja vallan täysin palveluntarjoajille ja on vaikea uskoa, etteikö väärinkäytöksiä esiintyisi. Niin kuin netissä verrattiin, määräystä olisi ollut mahdollista soveltaa vaikka Vihreiden eduskuntavaalikampanjasivun sulkemiseen, koska Uusi Suomi syytti Vihreiden leijonalogon rikkovan sen tekijänoikeuksia. Yhdysvalloissahan esitettiin, että pelkkä epäilys väärinkäytöksestä riittäisi. Kuka voi taata, ettei mahdollinen laki aiheuttaisi toisinajattelijoiden tai opposition viestintäkanavien sulkemista jonkun ''tekijänoikeusloukkauksen'' eli yksittäisen tekijänoikeuksia rikkovan kuvan tai keskustelulinkin jakamisen takia? Kiinakin noudattaa täsmälleen samaa taktiikkaa ja tuntuu että täälläkin lakia ujutetaan vaivihkaa samaan suuntaan erilaisilla verukkeilla.
SamiL

#10 Re: ACTA hoidettiin kierosti EU:n suljettujen ovien takanaVieras

#11


https://www.facebook.com/events/368888839804857/
Ottakaa yhteyttä Suomen Europarlamentaarikkoihin!
(Ohjeet Linkissä)
avulias

#12 Vielä


''Poland was one of several European Union countries, including Finland, France, Ireland, Italy, Portugal, Romania and Greece, to sign the treaty on Thursday but it appeared to be the only place where it caused protest''
Lainaus BBC:n sivuilta. Eli Puola on ainoa maa, jossa on protestoitu (kansanedustajatkin). Suomessa media ei kuitenkaan ole nostanut asiasta kohua, tai ei ole uutisoinut ollenkaan. Miksi? Kuitenkin vähemmän vaarallisena pidetystä SOPA:sta on ollut juttua, vaikkei se vaikuta meihin suoraan..
SamiL

#13 Re: Vielä


#12: avulias - Vielä

Laitetaan ne huomaamaan!

 

https://www.facebook.com/groups/159201340858990/
https://www.facebook.com/events/368888839804857/
https://www.facebook.com/pages/SANO-EI-ACTAlle/114282505360810

Jos et omista Facebookkia:

 

Lähetä sähköpostia suomen edustajille euroopan unionissa ja vaikuta!
Painosta HEITÄ sanomaan EI ACTA:lle !
He edustavat sinun oikeuksiasi euroopassa!

Sampo Terho: sampo.terho@europarl.europa.eu
Hannu Takkula: hannu.takkula@europarl.europa.eu
Mitro Repo: mitro.repo@europarl.europa.eu
Sirpa Pietikäinen: sirpa.pietikainen@europarl.europa.eu
Riikka Manner: riikka.manner@europarl.europa.eu
Ville Itälä: ville.itala@europarl.europa.eu
Eija-Riitta Korhola: eija-riitta.korhola@europarl.europa.eu
Liisa Jaakonsaari: liisa.jaakonsaari@europarl.europa.eu
Anneli Jäätteenmäki: anneli.jaatteenmaki@europarl.europa.eu
Satu Hassi: satu.hassi@europarl.europa.eu
Carl Haglund: carl.haglund@europarl.europa.eu
Sari Essayah: sari.essayah@europarl.europa.eu
Tarja Cronberg: tarja.cronberg@europarl.europa.eu

Sinä tykkäät tästä.

#14 Hohhoijjaa


Sen sijaan että naputtelette turhia nettiadresseja, voisitte tehdä jotain jolla on oikeasti merkitystä

Vieras

#15


Tässä kyllä tukemisen arvoinen addressi!
Jani

#16 Re: Hohhoijjaa


Sen sijaan että naputtelette turhia nettiadresseja, voisitte tehdä jotain jolla on oikeasti merkitystä

Sulla on varmaan joku hyvä ehdotus? Hyvä tulla huutelemaan jos ei oo mitään ideaa mielessä. Mitä kansalainen voi tehdä kun päätökset tehdään valmiiksi jossain todella kaukana, eikä kukaan edes tiedä kuka nämä päätökset loppupeleissä edes tekee!

Varsinkin tuntuu siltä että me suomalaiset ollaan aina valmiita valittamaan jossain nurkassa tai nimimerkin suojissa netissä, mutta kun pitäis vastustaa päätöksiä niin kukaan ei oikeesti tee mitään..

Hohhoijaa, tää ei ollut tarkoitettu mitenkään sulle henkilökohtaisesti, kunhan taas merkityksettömästi avaudun internetin syövereissä... ;)

Hiltunen Päivi

#17 Re: Sensuuria vastaan...


#1: ei sosialismia - Sensuuria vastaan...

Juuri tämä tapaus ei taida olla sosialismia. Päin vastoin. Raha puollustaa valtaansa. Kyse on siitä että onko se oikeutettua sananvapauden, vapaan viestinnän ja tiedottamisen kustannuksella tehtynä. Sensuuri ei ole hyväksyttävää. Wikileaksin kaltaisia vapaita ryhmittymiä pitää olla ja tulee olemaan sijoittuneena sananvapauden etuvartioon. Sitä tukekaamme.

Alfa

#18 Iso kansainvälinen adressi kerää allekirjoituksia


Käykäähän allekirjoittamassa tämä: http://www.avaaz.org/en/eu_save_the_internet/?tta

Eilen oli puoli miljoonaa allekirjoitusta, tänään saattaa mennä miljoona rikki. SOPA- hankkeen kaatamisessa tämän saman kansainvälisen adressin vaikutus taisi olla varsin merkittävä?
betagamma

#19 Edelliseen


Avaazin addressissa miljoona lähestyy. Miljoonalla äänellä luulisi olevan jo rahtusen painoarvoa sinänsä. :) Muuten hyvinä toimina arvelisin olevan asiasta muille tiedottamisen ja meppeihin yhteyden pitämisen.

Vieras

#21


!!!!!
Anonyymi

#22 Re: Re: Hohhoijjaa


#16: Jani - Re: Hohhoijjaa

Teemme PALJONKIN, olemme saaneet monia ihmisiä (satoja) lähettämään eduskuntaan ja europarlamentaarikoille sähköposteja, joissa ME kansalaiset vaadimme ACTA:n pysäyttämistä nyt, ei myöhemmin.

 

Asiahan joutuu ensin menemään läpi eu-parlamentissä, sitten suomen eduskunnassa. NYT ON AIKA TOIMIA!!!

 

Tietoa ja ohjeita miten toimia: https://www.facebook.com/events/368888839804857/


Vieras

#23


nyt tämä ja seuraavaksi jotain muuta!
Pete

#24 Herätkää !!!


Ihmiset ei ole kiinnostuneita muusta kuin viihteestä ja kaikesta höpö-höpö jutuista joten en jaksa uskoa että monikaan vastaa tähän adressiin... tietämättömiä kun ovat ja niin tulevat olemaan kohta kaikki... kunhan saadaa actat, sopat ja pipat sekä monet muut kehitteillä olevat lait läpi jotka rajoittavat todellisen tiedon saantia. Tämä on vasta päänavaus jolla "varovasti" katsotaan sietokykyä tai heräävätkö ihmiset tällaisen lain myötä näkemään kokonaiskuvaa mitä tuleman pitää.
Nyt puhutaan kansalaisten VIIMEISESTÄ linjasta vastustaa asioita joita tapahtuu kulissien takana ja meidän tietämättä. Netin sensuuri aiheuttaa maailman laajuisen tarkkailun sekä kaiken todellisen uutis tiedon levittämisen sensuurin, jolloin ollaan täysin valtamedian armoilla mitä tulee tiedon saantiin. Yks lysti että muutama piraatti-sivu sulkeutuu mutta se ei jää siihen.

Vieras

#25 Levittäkää tietoisuutta ACTAsta !!!


Nopeusrajojen ylittäminen on laitonta. Mutta ei moottoriteille silti laiteta hidastustöyssyjä !

Piratismi on laitonta, mutta ei ihmisen ehkäpä tärkeintä tiedonvälityskeinoa voi pysäyttää!

Kommentoi adressia