Julkilausuma

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Julkilausuma.

vieras

#51


Jättäisi taas huomattavasti paremman kuvan tästä adressista, jos olisi edes yksi vastuullinen huolestunut kansalainen, jonka nimi ja sähköposti olisi adressissa. Näistä syistä en allekirjoita - eikä adressin perustaja ole millään tavalla myöskään vastannut palautteeseen/kysymyksiin/kommentteihin adressista.
Clasu

#52 Re: Tarkoittaahan tämä sitten sitä, että...


#4: James Hirvisaari - Tarkoittaahan tämä sitten sitä, että...

tämä on teatraalista ja poliittista vainoa.

Pitää muistaa että, ulkomaalaiset ovat yliedustettuina väkivalta- ja raiskaustilastoissa Suomessa.

Tulin tähän addressiin Migrant Tales blogin kautta joka myös käsittelee valikoiden omia aiheitaan. Esim. Juutalaisten teloitus Toulousessa ei ole saanut mitään blogi-tilaa kehoituksista huolimatta mutta, 17 vuotiaan mustan pojan ampuminen USA:ssa on debatoitu sitäkin enemmän.


Vieras

#53


Tarkastajalta tuli kerran rasistinen kommentti : "vinosilmäinen ching"
Hussein

#54 Dialogia


En ole adressin kirjoittaja, mutta olen allekirjoitanut sen. Sen takia annan kommenttini tässä. Minusta tämä adressi on hyvä aloitus ja sen kirjoittaja on yrittänyt luoda keskustelua vaikeasta aiheesta, että yrityksen puutteesta ei voi syyttää ainakaan. Tämä kommenttialue on tämän toivotun dialogin alku, ja siksi toivon, että adressin kirjoittajatkin antaisivat oman mielipiteensä.

En tykkää, että kokoajan syytellään toisiaan. Tuntuu, että oikeat ongelmat unohdetaan syytelysavun peitossa. Siksi itse ainakin haluaisin tietää oikeista ongelmista, jotka tulevat meidän maahanmuuttajayhteisön puolelta, joihin me pystymme vaikuttamaan. Vastaavasti toivon myös, että niihin ongelmiin, jotka kohdistuvat maahanmuuttajiin puututaan. Uskon, että monet ongelmista on ratkaistavissa, jos niistä puhutaan rehellisesti.

Esim. meidän yhdistyksessä tehdään satoja tunteja vuodessa palkaton vapaaehtoistyötä, jotta asiat olisivat paremmin. Tiedän, että myös adressin kirjoitaneet nuoret tekevät tosi paljon vapaaehtoistyötä. Tässä keskustelussa/dialogissa pitää vaan tuoda esille kontreetisia asioita, joita voisi taklata tällä vapaaehtoistyöllä. Ainakin meidän yhdistykselle voi antaa rakentavaa palautetta ja ehdotuksia täällä http://pirsom.fi/?page_id=470. Muillakin yhdistyksillä/järjestöillä on monia kanavoja, joita pitkin voi antaa rakentavaa palautetta. Tämä on paras keino vaikuttaa asoihin ruohojuuritasolla, eikä vaan kritisoida internetin keskustelupalstoilla. Kiitos

Vieras

#55


Todellakin asiaa!
HusseinBinLadenMahmoud Ahmadinejad

#56 taas tätä samaa


Taas otetaan rasistikortti esille. Suomessa on maahanmuuttajilla erittäin hyvä olla. Tämä adressi näyttäisi vain koskevan valkoisia? Entäs rasismi maahanmuuttajien puolelta? Ainiin, eiväthän maahanmuuttajat voi olla rasisteja, ja jos ovat se on meidän suomalaisten syy.

Vieras

#57 Re: taas tätä samaa


#56: HusseinBinLadenMahmoud Ahmadinejad - taas tätä samaa ...se on meidän suomalaisten syy.

Nimimerkkisi ei kuulosta kovin suomalaiselta. Ettet vaan olisi n.s. Hommatrolli?

oikea Suomalainen

#58 suomessamme


En allekirjoita missään nimessä adressia. kyllä täällä oikeat suomalaiset saavat kokea rasismia mamujen puolelta. Sana suomessamme on sana jonka voi kantasuomalaiset sanoa. Meidän isovanhemmat taisteli Suomen vapaaksi enkä suvaitse että muualta tänne tullut pitää isänmaatamme omanaan. somaliassa on sodat ohi joten voitte mennä rakentamaan omaa rasismista vapaata idylliä sinne mistä tulittekin.
ADOLF

#59 ROTU JA REALISTI ☩ (卐) ϟϟ :={


JOS NÉGRU TULLEE HUUTELLEE MULLE :*SINÄ RASISTI ! SINÄ RASISTI !

 

=

NII KYL SE MUN MIELESTÄ SILLOIN NÉGRU ON !

 

ASIALLIASET AFRICAANOT EI TARCOTA SITÄ ET NIITÄ OIS AINOASTAAN SOMALIASSA VAAN PÄIN VASTOIN NIITÄ ON EHKÄ KAIKKIALLA MUUALLA PAITSI SOMALIASSA    ! :(

 

SOMALI ON AINA (VAGÍNATON) NÉEKERI !

 

MUUT AFROT VAAN [NORMAALI] NÉGRUJA , HEH ;=)

 

.

.

.

 

ON SITÄ TOSIN IHAN VALKOSTA SAASTAA ETTEI NY TEHÄ PVL ÄLLIÄ JA MENNÄ YLEISTÄÄ:*

KUTEN :*

HIVI-TAUTISET

VIHER-VASEMMISTOLAISET

SOSSU-PUMMIT

SDP-MAANPETTURIT

ANTI FA (ANTISEMIITTISET) PVL:*n AATEVELJET

SAAMATTOMAT LORVIKATARRIA PALVOVAT PERSUT

 

UNOHTOMATTA TIETENKÄÄN MYÖSKÄÄN KOTIMAISIA MÄTÄ PAISEITA KUTEN :*

SEXSI RIXOLLISET

EU MIELISET

KOKOOMUS SIKAILUT

KELA/SOSSU (VASEMMISTO SOSIALISMIA TYÖ VÄEN PUOLUEET)

HURSTI LEIPÄJONO... KIRKKO OF SUPPORT MATU/AN MUSU... KRISTILLINEN ULKOMAAN APU...

(SUOMALAISILLE KRISTILLISET JÄMÄPALAT ROSKA PÖNTÖSTÄ JA MATUI MUSUI SOMALEILLE UUS AUTO 3000€ DISKO LÄPSY RAHAA KÄTEEN TÖITÄ TEKEMÄTTÄ SUORAAN JOKA KUUKAUSI)

Kommentoi adressia