Vesistöjen puolesta - Stop Talvivaara

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Vesistöjen puolesta - Stop Talvivaara.


Vieras

#2476

01.05.2016 22:09

Talvivaaraa ei koskaan olisi saanut perustaa. On aivan käsittämätöntä kuinka sellainen eroosio on yleensä annettu syntyä ja kuka on lupavastuussa? Miten Perä on saanut huijattua itselleen oikeuden tuhota meidän kainuulaisten luontoa ja vesiä ja nyt ilmeisesti itse väistää kaikki vastuunsa? Me täällä olemme alusta asti olleet kauhuissamme, mutta meidän kauhut eivät ole tavoittaneet muualla olevia lupaviranomaisia.
vieras

#2477 Talvivaaran Uraani tuhoaa kolme vesistöä

04.05.2016 14:38

Miksi vaietaan---- vesiliokoisesta ----tappavan tuhoisasta--- Talvivaaran uraanista ?

Miksi esim. Hannele Pokka ei puhu Talvivaaran uraanista,vaan haluaa vaikeuttaa Talviovaaran alas ajoa

toimillaan sekä puheillaan ?

Keskusta on suurin syyllinen Talvivaaran avaamiseen,heidän politiikot,ym virkamiehet ovat edesvastuutonta

bisnes joukkoa,jotka ovat omien bisnes sijoituksiensa vuoksi ,valmiit tiuhoamaan kaikki Suomen vesistöt.

Uraanikaivos Talvivaara siojaitsee Veden jakajalla----Hälyytys----Hätä huuto---kuuluu kaikkialla

Suomessa !

Ihmisyys sekä elämäå vaatii tekoja,,,Uraanikaivos Talvivaara alas ajoon välittömästi !


Vieras

#2478

11.05.2016 11:41

Tuomio Talvivaaran ympäristöasioissa perjantaina 13 päivä.
Täytyikö odottaa tuomion julkistamista sellaiseen ajankohtaan, että saadaan täyteen kuun 13 päivä ja perjantai.
haiskahtaa pahasti tietoiselta numerologialta ja symboliikalta yhtäaikaisesti.
Ne, jotka eivät ole tietoisia symboliikan merkityksestä "eliitin" keskuudessa, suosittelisin tutustumaan aiheeseen pikaisesti.

Tässä seuraavassa hieman esimakua perjantain 13 päivän taustoista:

"Erään tarinan mukaan päivä olisi saanut merkityksensä kun Ranskan kuningas Filip IV Kaunis vangitutti Temppeliherrain ritarikunnan jäsenet. Kuningas oli lähettänyt kaikkiin kaupunkeihin, joissa temppeliherroja oleskeli, kirjeen, joka oli sallittua avata vasta 13. lokakuuta 1307. Kirjeessä kuningas syytti temppeliherroja s..tananpalvonnasta. Temppeliherrat vangittiin ja poltettiin roviolla"
- Wikipedia -


Vieras

#2479

13.05.2016 14:34

90 päiväsakkoa
60 päiväsakkoa
60 päiväsakkoa

90/30=3
60/30=2
60/30=2

numerologiaa, numerologiaa . . . . . symboliikkaa, symboliikkaa

Ja tuomio julkistettiin perjantaina 13 päivä kello 13:00.

En ole kauhean uskonnollinen henkilö, mutta hieman tässä kirotun kaivoksen tapauksessa haiskahtaa rikinkatkuisen, varjoissa piileskelevän matalataajuuksista, negatiivista energiaa värähtelevän "vihtahoususarvipään" vaikutus.

vieras

#2480 Nälkämaan kaivos, poliitiikoille ansa, jonka jo tuomisee koko kansa.

14.05.2016 18:52

Olli Reenissä ei ole miestä, siksi hänet tulee sanan ruoskalla piestä.

Keskusta puolueen voi jo lopettaa,Uraanikaivos Talvivaara meille sen  opettaa.

Valheilla he vain ratsastaa piilotellen Uraani patsastaan.

Vesiliokoinen Uraani, tuhoaa,tappaa tuottaa kuolemaa ja tuskaa

meistä tuhannet joutuu tätä suremaan .

Lahjotut konnat kun vallassa  häärää ,kansan kärsimyksillä ei rajaa eikä määrää.

Eurosta on myös syytä vihdoin erota,vallassa olijat kansa tahtoo kirota.

Leikataan sieltä missä ei ole multaa, kasaten itselleen mitätöntä kultaa.

Näin tuhotaan koko kansan onni ,näin he vievät meiltä viimmeiset tonnit.

Kaiken he tahtoo alistaa alleen ,jäljelle jää vain pettymykset valheet.

 

 


Vieras

#2481

23.05.2016 16:17

Hyvän asian puolesta. Haluaisin että lapsenlapsenikin saisivat nauttia kauniista tuhansien puhtaiden järvien maasta!

Vieras

#2482

24.05.2016 11:27

Luonnon ja koko yhteiskunnan puolesta!
RP

#2483 Re:

24.05.2016 18:50

#2482: -  

Kaivos on  ehdottomasti ajettava alas. Ei ole järkevää valtion pyörittää tuottamatonta kaivosta verovaroin, aikana kun muilta leikataan, rahat voi käyttää muuhun tärkeämpään ja tuottavampaan. Niilläkin sadoilla miljoonilla euroilla mitkä on tähän mennessä heitetty Talvivaara/Terrafamen kankkulan kaivoon olisi pystytty jos halua ja tahtoa olisi ollut luomaan monta pysyvää työpaikkaa Kainuuseen. Miksi muuten ei omat kansanedustajammekaan  aja Kainuun parasta, vaan ovat edelleen sitä mieltä, että Talvivaara/Terrafameen pitää edelleen panostaa veronmaksajien rahoja?

Onko heidän ainut motivaatio asiassa pelastaa vain omat sijoituksensa? 


Vieras

#2484

25.05.2016 12:47

Joku tietävä, anonyymi kommentoija KS:n Talvivaaraa käsittelevien artikkelien kommentointipalstoilla jo vuosia sitten toi esille, jotta Talvivaaraa pidetään toiminnassa vuoteen 2017. Jos en väärin muistele, niin kyseinen kommentoija pohti vuosien 2013-2014 välisenä aikana sitä mahdollisuutta, että kaivos saattaisi sulkeutua jo aikaisemmin, hän ei kuitenkaan uskonut siihen.
Aivan varmasti kyseinen kommentoija oli perillä asioista.
Olisiko tämä kaivoksen alasajo tapahtunut kaikesta huolimatta vuonna 2017 ? -> Jokainen voi pohtia, olisiko kaikki nämä nykyiset kaivosta mediassa, julkisesti  käsiteltävät asiat pelkkää poliittista teatteria ?
Talvivaara Sotkamo Oy meni konkurssiin 6.11.2014. Valtionvalta kuitenkin pitää yhä kaivosta veronmaksajien rahoilla yllä ja toimintakuntoisena, aina vuoteen 2017 asti.
Nämä edellä mainitut asiayhteydet tukevat erittäin hyvin mainitsemani KS:n kommentoijan väitettä kaivoksen sulkeutumisvuodesta.


Vieras

#2485

25.05.2016 15:19

Köyhiltä leikataan mutta veronmaksajat maksaa miljoonan päivässä Talvivaarasta. Tämän yrityksen tekohengitys saa loppua ja työntekijät saa etsiä kunnon töitä. Ja Perä kuuluu vankilaan.. Suomen oikeuslaitos on "arvontalaitos", tyhmiä tuomioita ja sotii maalaisjärkeä vastaan!
Marjatta

#2486 Re:

25.05.2016 17:49

#2476: -  

 Suosittelen lukemaan Ylen sivustolta

Talous 21.5.2016 klo 9:30| päivitetty 21.5.2016 klo 10:09

Analyysi: Näin Talvivaaralla yhä rahastetaan – Pekka Perä kuittaa yli 26 000 euroa kuukaudessa.


Vieras

#2487

26.05.2016 09:24

Hyviä asioita kannatan, kuten ympäristöä ja ihmistä, huonoja vastustan, kuten Talvivaaraa ja Pekka Perää.
RP

#2488 Tupeemies se vain jaksaa puoltaa Talvivaaraa

26.05.2016 10:23

Katsoitte varmaan A-studion eilen ja Huomenta Suomen tänä aamuna? Mauri Pekkarinen se jaksaa vain hokea samaa ulkoläksyä ja mantraa haastattelusta toiseen! Hyvin tuntuu uponneen Ratian "taivaan rannan maalailut ja unelmat" Pekkariseen. Aika herätä Pekkarisen todellisuuteen?


Vieras

#2489 Re: Tupeemies se vain jaksaa puoltaa Talvivaaraa

30.05.2016 17:23

#2488: RP - Tupeemies se vain jaksaa puoltaa Talvivaaraa 

Mistä tiedämme, vaikka kyseinen poliitikko oli alunperin koko kaivoshankkeen takana ja alullepaneva voima ?

Jospa P.P oli j aon yhä pelkkä kovapalkkainen sätkynukke ?

Jospa "uraanikaivoksen" perustamis / aloittamiskäsky tuli valtiorajojen  ulkopuolelta ?

moksa

#2490

02.06.2016 09:30

Ponzi-huijaus on pyramidipelin muoto, jossa joku keksii kuvitellun tai olemassa olevan sijoituskohteen, johon hän kerää rahaa markkinoimalla uskottavasti ideaa muille. Sijoituskohde voi olla mitä tahansa: kaivos, öljyesiintymä, kaukainen lomakohde, arvopapereita pörssissä, kultavaranto jne. Kohteen tärkein ominaisuus on se, ettei sen todellista arvoa tai olemassaoloa voida varmentaa. Kohteen todellinen arvo on vain murto-osa väitetystä tai sitten kohde on keksitty eikä sitä ole edes olemassa.

lähde:https://fi.wikipedia.org/wiki/Pyramidihuijaus


Vieras

#2491

02.06.2016 13:58

“Pienoiskopteri Talvivaaran yllä – tulokset lupaavia”

Niin varmaan. Kun itse “vierailin” viimeksi kaivosalueen yläpuolella suorittamassa lämpöskannausmittauksia mielikuvitukseni avulla tuotetun, materialisoidun bionanoteknisen antigravitaatioavaruusaluksen (samankaltainen alus kuin elokuvassa Skyrunners (2009) avustuksella, niin eivät tulokset olleet kummoisia.

Samalla kertaa leijuin Nuasjärven päälle ja sukelsin syvänteiden kuntoa tarkastelemaan. Järkytys oli melkoinen, pilottia enemmän järkyttyi aluksen tekoäly. Siinä sitä oli pilotilla tekemistä, kun säikähtänyt alus ponkaisi suoraan järven syvänteistä avaruuteen aina Kuiperin vyöhykkeelle saakka. Aluksen tekoäly ei ymmärtänyt, miksi ihmiskunta tuhoaa elämälle tärkeää ainesosasta eli puhdasta vettä. Ei ymmärtänyt aluksen pilottikaan, eikä ymmärrä vieläkään . . . . . jospa joku voisi sen selittää ja selvittää.


Vieras

#2492 Re: Nälkämaan kaivos, poliitiikoille ansa, jonka jo tuomisee koko kansa.

02.06.2016 19:34


Vieras

#2493

04.06.2016 15:09

Kyttyräselkäinen konkurssikellojen kolisuttaja leijailee lentävällä räsymatolla kohti Espoota. Jospa nyt ei tulisi turhaa reissua kyttyräselkäiselle konkurssikellojen kolisuttajalle. Kyttyräselkäisellä konkurssikellojen kolisuttajalla on mukana selkärepussa matkaeväät; pussillinen perunoita, viime syksynä kaadetusta hirvestä taidolla leikattu lihakimpale sekä armeijapakillinen mustikoita.
kyttyräselkäinen konkurssikellojen kolisuttaja on siirtynyt nykyaikaan, viime vuosituhannen puolella ja etenkin 90-luvun alkuvuosina hän joutui kolisuttamaan kelloja, jotka olivat halkaisijaltaan puolimetrisiä, selkähän siinä vammautui. Sen tähden konkurssikellojen kolisuttajasta tuli kyttyräselkäinen. Eläkettä hänelle ei kuitenkaan myönnetty, ei edes osa-aikaista. mutta ei siinä mitään, nykyteknologian suopealla avustuksella konkurssikellojen kolisuttaminen on siirtynyt sosiaaliseen mediaan. Konkurssikellot kolisevat nyt pitkään ja hartaasti, jopa vuosia, konkurssikellojen kolina saavuttaa myös useamman korvaparin, jopa toiselta puolen maailmaa, aikaisemmin pelkästään konkurssiyrityksen lähialueet kaikuivat. Jos yöllä kolisteli, lähialueen asukkaat soittivat poliisin paikalle ja syyte räpsähti kotirauhan rikkomisesta sekä häiriökäyttäytymisestä. Kukkaron päälle kävi konkurssikellojen kolisuttajalla työsuorite, ei saanut sakkoja edes verovähennyksiin. Lähellä oli, ettei kyttyräselkäinen konkurssikellojen kolisuttaja joutunut soittamaan itselle konkurssikelloja. No, eläkeikä lähestyy kyttyräselkäisellä konkurssikellojen kolisuttajalla, mutta jos vielä muutamalle suuryhtiölle saisi konkurssikelloja kolisuttaa, niin sitten olisi hyvä siirtyä ansaitulle eläkkeelle. 


Vieras

#2494

04.06.2016 19:11

Asia on valtavan tärkeä! Talvivaaran ympäristökatastrofi on kuin esimerkki Neuvostoliitosta.

Vieras

#2495 Re:

06.06.2016 09:31

#2479: -  

 Kommenttisi on mahtava. Vertaus on todella osuva ja aiheutti pienen hymyn väreen vaikkei tässä kaivoksessa ole mitään positiivista.


Vieras

#2496

07.06.2016 09:18

Aina, kun kaivokselle kutsutaan kyläilemään jonkinsorttinen "valtuuskunta". Parin päivän päästä kaivos saa taas kerran yhteisestä rahakirstusta miljoonia lisärahoitusta ja jatkoaikaa jatkoajan perään. Sama tilanne vuosi sitten.


Vieras

#2497 Re:

07.06.2016 09:21

#2479: -  

 Tuleekohan ilmoitus 16.6.2016 Talvivaara Sotkamo Oyj: n konkurssista ?

Kuutosia olisi sopiva määrä.  


Vieras

#2498

07.06.2016 10:11

Olisiko Talvivaaran kaivostoiminnassa kyse uraanista, jota ei alueelta olisi saatu talteen taloudellisesti ilman ulkopuolista, yksityistä suurrahoitusta sekä valtion tukea veronmaksajien rahojen muodossa.
Piensijoittajien rahoilla ei muun kaltaista merkitystä kuin yleisen hyväksynnän saaminen kaivostoimintaan. "Rihkamaa ja tautisia vilttejä" piensijoittajille, itse peräpirut nuolivat kermat kakusta ja söivät vielä sitruunan kakun päältä.


Vieras

#2499 Re:

07.06.2016 12:29

#2496: -  

 Jahas, taas on kiireellä väsätty asiantuntijalausuntoja ja arviointeja Talvivaaran kaivostoiminnan jatkamisen puolesta, kuten aina kaivoksen rahoitustarpeen tullessa ajankohtaiseksi. Kansalaisten hyväksyntääkö päättäjät hakevat yhteisten rahojen heittämisestä kyseiseen kaivokseen ? Niin, kun ei olisi kaivokselle annettaville miljoonille euroille parempaa käyttöä: Suomen luottoluokitus on laskenut, tiesverkosto on maassamme huonosssa kunnossa, eläkeläiset eivät saa asianmukaisia terveyspalveluja, koulutusleikkaukset kurjistavat oppilaitoksia ja lapsiperheet näkevät nälkää.

Naurettavia asiantuntija-arviointeja ! Siinä meni luottamus asiantuntijoihin. Asiantuntijoita ei ole olemassa. Ottakaa itse selvää asioista. Kehittäkää ja herkistäkää tietoisuuttanne, silloin opitte huomaamaan valheiden avulla piilotetun totuuden. Lukekaa ja oppikaa. Kulkeutukaa epämukavuusalueillenne oppiaksenne uusia asioita ja unohtakaa hetkeksi egokeskeisyytenne.


Vieras

#2500 Re: Re: Tupeemies se vain jaksaa puoltaa Talvivaaraa

08.06.2016 07:21

#2489: - Re: Tupeemies se vain jaksaa puoltaa Talvivaaraa 

 Kaikki tuo on mahdollista mitä kirjoitit. Minun mielestä se muuttui kumminkin viimeistään siinä vaiheessa ponzzihuijaukseksi kun outokumpu myi osakkeensa  n 7 euron kappalehintaan sekä muut suursijoittajat. Huomasivat ehkä siinä vaihessa että kaivos ei tule toimimaan vesi ja muiden ongelmien takia.