VETOOMUS JYRKI KATAISEN EROTTAMISESTA

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista VETOOMUS JYRKI KATAISEN EROTTAMISESTA.


Vieras

#2426

06.02.2014 12:21

Valtion rahan tuhlaaja joutaa kortistoon!

Vieras

#2427

06.02.2014 12:40

olet kotimaasi tuhoaja et suomen edun mukainen ihminen ja sinut pitäisi urpilaisen kanssa tuomita maasi petturina siperiaan

Vieras

#2428

06.02.2014 12:46

on kuppaisesti perusteltu sekava meuhkaamisadressi, jonka voisi heittää roskiin heti.
inkki

#2429 Vankilaan!!!

06.02.2014 13:08

Vankilaan tuommoisen maanpetturin pitäisi laittaa!

Vieras

#2430

06.02.2014 13:21

Joutaa jo mennäkkin...tarpeeksi vahinkoa saanut Suomen taluodelle, kenties jo peruuttamatontakin.
suomi24

#2431

06.02.2014 14:15

Epärehelline ahne munapää

Vieras

#2432

06.02.2014 14:27

Aivan tosi asiaa mutta kun näyttää että pääministeri on jo suomen lain yläpuolella on se vaan kumma että ei vastavoimia löydy ilmeisesti korruption tulosta?

Vieras

#2433

06.02.2014 15:41

Jali on loppukommentissaan liian lempeä, saunamtaakse sontatunkioon koko poikanen

Vieras

#2434

06.02.2014 15:44

.

Vieras

#2435

06.02.2014 16:28

Katainen ulos siinä sivussa urpilainen.

Vieras

#2436

06.02.2014 17:36

nimiä vaan alle...
Ilkka Luoma

#2437

06.02.2014 18:10

Onko meillä kansakuntana varaa ylläpitää Kataisen sextettiä?

LINK ~ http://portti.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.php?t=926989

Suomessa reilusti yli puolella menee vielä taloudellisesti riittävän hyvin. Niukkuudessa elävien määrä nousee kuitenkin koko ajan, työttömyys lisääntyy ja vientimme tökkii – tosin tuontikin pienenee. Olemme saaneet nauttia enemmän tai vähemmän Kokoomuksen johtaman hallituksen aikaansaannoksista tai saamattomuudesta - yli kaksi vuotta.


Onko mitään saatu aikaiseksi?

Vakava kysymys kuuluu: ”Onko kansakunnallamme varaa ylläpitää Jyrki Kataisen johtamaa monivärihallitusta?”, 1]

… varsinkin nyt, kun maamme tarvitsisi karismaattista johtajaa, joka ymmärtäisi kuunnella laajaa asiantuntemusta sekä sellaista johtajaa, joka osaa nähdä tänään huomisen laukeavia ongelmia ja ennen kaikkea reagoida niihin kansakuntaa ja ympäristöä hyödyttävällä tavalla.

Kataisen hallituksella kuin itse Kataisellakaan ei ole karismaa,

ei laajaa luottamusta kansalaisten keskuudesta eikä näytä olevan kykyä vastata tämän päivän päälle painaviin ongelmiin. Haluammeko me muutosta, jos niin – vaatikaamme Kataisen eroa 2] ja uutta hallitusta – siis saman tien uusia ennenaikaisia eduskuntavaaleja.


Vuonna 2007 saimme Matti Vanhasen II hallituksen, johon valtiovarainministeriksi istahti kokematon Kokoomuksen puheenjohtaja Jyrki Katainen *] – tästä alkoi ajanjakso Suomen kansalle, jonka lasku voi olla suuri – mistä me löydämme näiden aikaansaannoksien korjaajan – ja missä ovat ne suunnitelmat, joilla ylitämme huomisen vaikeudet.

Mitä me kirjoitimme vuonna 2006, kun Kokoomus oli vielä oppositiossa ja Katainen huuteli eduskunnan suuresta salista Vanhasen I hallitukselle. Mitä me silloin odotimme?


[28.09_2006] ~ ---

Kataisen iällä spekulointi voi nostaa Kokoomuksen vaalivoittoon
Kataisen vastustajat niin koppalakkikokoomuslaisina kuin eräinä mediavaikuttajina ovat sortuneet vaalivoiton siemenien antoon Kokoomukselle huomautellen Kokoomuksen puheenjohtajan iästä ja karisman puutteesta.

Niinistö-kortilla peluu parantaa Kataisen mahdollisuuksia, vaikkei Jyrkin asialistassa ole mitään erilaista kollegoihinsa nähden. Oppisopimuksien kannatus on ainoita merkittäviä eroja muihin. Suomi tarvitsee kädentaitoja maisteripapereiden edelle juuri nyt ja huomenna.


Kokoomus nousee gallupeissa

Pääministerin tuoli ja eduskunnan paikkajako ratkaistaan kuitenkin vaaliuurnilla. Puoluepolitiikka elää murrosvaihetta; ei kuitenkaan itse puolueissa, vaan kansalaisten keskuudessa. Kataisen etu on ikä ja selvästi rehellinen tapa puhua. Katainen ei ole vielä karismaattinen, mutta hänellä on aikaa.

Muistakaamme 1960-luvun alusta John F. Kennedy, yksi USA:n nuorimmista presidenteistä, jota kansalaiset rakastivat. Kennedyn ikä ei ollut haittana, kun hän tiukasti vastusti huomattavasti iäkkäämpää Neuvostoliiton johtajaa kääntäen Kuuban ohjukset takaisin Neuvostoliittoon.
Kennedyn karisma kasvoi muutamissa viikoissa mittoihin, joka vieläkin muistetaan USA:ssa. Vertauskuva on turhan massiivinen, mutta käynee esimerkistä, ettei ikä ole este kansakunnan johtajan vastuunkannolle.


Koko maapallo on murroksessa ja

… Suomikin on joutunut maapallolliseen taisteluun työn uudelleen jaosta 3]. Suomessa nuoret ovat vaaravyöhykkeessä; senhän jo teollisuuden ylipuhuja Shellin Jorma Ollila 4] takaviisaasti totesi. Nuorissa elää laajasti epätietoisuus huomisen malleista - niin työnä, osallistumisena kuin politiikkanakin.
Nuoret eivät äänestä perinteellisellä tavalla, jos äänestävät lainkaan. Kataisen rehellisyys voi olla ratkaisu äänivyöryyn nuorilta. Jyrkin konservatiivisuus nähdä huomista voi taas viedä ratkaisevat äänet "räväkämmille puolueille".

Kokoomuksen linja on muuttaa verotusta kulutuksen suuntaan

He eivät halua kajota arvonlisäveroon mm. ruoassa. Kokoomus haluaa pienentää työnverotusta. Linja on oikea ja vastaa huomisen tarpeita. Veroja tarvitaan tulonjakoon, mutta kulutusta pitää säädellä, ja siihen välilliset verot ovat oiva porkkana ja keppi.


Katainen on rehellinen työnteon kannattaja

On rohkeaa olla alentamatta kulutuksen veroja, mutta on vastuullista nostaa työnarvostusta. Ahkerat tekevät mielellään motivoituneena työtä, kun saavat enemmän käteen työhön käytetystä ajasta.

Kulutusveroista säädetään huomisen tulonjako ja sillä vaikutetaan ympäristöoloihin. Kokoomus on oikeasti herännyt näkemään, että jatkuva kulutuksen kasvu tuottaa enemmän kokonaishaittaa kuin -hyötyä. Lisääntyvät palkkatulot voidaan myös ohjata henkiseen kasvuun, jossa elinympäristö tulee vastuullisemmin huomioiduksi.


Näyttää siltä, että Kataisen ikä ja karisman puute on vanhempien ihmisten ongelma

Nuoruus on vireyttä ja viriliteettiä. Nuorempi ihminen jaksaa huolehtia ylihuomisestakin, mitä taas nykyvaltaapitävä polvi ei jaksa nähdä, koska oma intressi ei ulotu niin kauas, ehkä ainoastaan lapsenlapsien kautta.

Jokainen nuori on kiinnostunut ylihuomisesta ja näin on turvallisempaa antaa ääni sellaiselle, jolla on omaa intressiä asiaan. Katainen huomioi myös nätisti iäkkäämmätkin tuoden kodin ja uskonnon uudelleen poliittiseen termistöön. Koti on koko yhteiskunnan ydin, ja uskonto monille se ainoa turva yksinäisyydessä.

Tunnetusti Suomen kansa antaa myötätunnon syyttään parjatuille ja ivatuille
Ei ole viisasta alentaa fiksua huomisen vaikuttajaa, sillä kansa on kerran neljässä vuodessa kuninkaan/ kuningattaren valitsija tehden omia päätöksiään. Kansalaiset päättävät mm. suosituimmat elokuvat... ja eduskunnan kokoonpanon (eniten katsottu elokuva 2006 on muuten Matti).

Kevät 2007 voi tuoda maallemme kokoomusvoiton vailla vertaa

Juuri nyt kannattaisi kaikkien poliitikkojen ja mediapäättäjien keskittyä omaan sanomaan, viestiin huomisesta, kuinka se tehdään kansakuntamme laajaksi eduksi. Kriittisyys on sananvapautta, mutta turha tökkiminen käy omaan nilkkaan.


Vähättely ja parjaus nostavat kansan liikkeelle ja se voi tuoda vihdoin uutta osallistumista yhteisiin asioihin ja se alkaa lisääntyvästä kansalaisaktivismista äänestysuurnille.




VIITTEET
1] Onko kansakunnallamme varaa ylläpitää Kataisen hallitusta? -
2] Eroaako Katainen, pääministeriksi Sipilä? -
3] Työnjaon globaali taistelu ~ -
4] Nuorisotyöttömyydessä kytee aikapommi! ~ -
*] Jyri Kataisen kohtalokas verotuspäätös 2007 (sub-primekriisin hyökätessä) ---


” [ ... nettimaailmassa nimettömät purnaajat kilvan ovat kirjoitelleet Kataisen olevan majavanmetsästäjä - niin tai näin. Kysymys oli kansalaisten taholta katsoen kuitenkin uskaliaasta ja ajattelemattomasta lausahduksesta jouluna 2007.

Tuore valtiovarainministeri ennusti metsästäjän/ linnustajan vaistoin amerikkalaisperäisen sub-primekriisin ajavan Suomen ohi - vahvojen pankkien ja vakaan valtiontalouden turvatessa Suomen kansaa. Kansa sittemmin on kokenut nahoissaan sub-primen "jälkeläiset" ja monille romahtaneen talouden ... ]


Miksi Jyrki Katainen ei noteerannut samaan aikaan jouluna 2007 Suomen Pankin selkeitä varoituksen sanoja? Oliko edellisen lamalähettilään Erkki "Bryssel" Liikasen pääjohtajuus Suomen Pankissa liikaa rahapuolueen puheenjohtajalle? Kansalaiset kysyvät nyt, kuinka kalliiksi onneton sub-primearvio tuli Suomen kansakunnalle - ehkä jäi tekemättä nopeita turvatoimia jo tuolloin, ja nyt maksamme velkaa... ” LINK ~ -



JK. Nyt armon vuonna 2013 voimme arvioida tehokkaasti tuota yllä olevaa artikkelia vuodelta 2006, kun arvioimme tuolloin kuinka Kokoomus mahdollisesti menestyy vuoden 2007 eduskuntavaaleissa – ei ole tarkoitus olla ’besserwisser’ ~ -, vaan analysoida viime vuosien tapahtumia, joihin Jyrki Kataisen sormi on ollut vankasti osallisena. Kuinka vaalipuheet 2007 ovat konkretisoituneet tähän nykyvuoteemme mennessä? Onko Kokoomus repinyt Suomen kansakunnan kahtia? 5]


5] Kahtia revitty kansakunta ~ -



Ilkka Luoma
http://ilkkaluoma.blogspot.fi



AL – Fb – US
BLOG 19 474 | 1 338 – IL
---12062013---

Vieras

#2438

06.02.2014 18:12

Syöpä pois eduskunnasta aika saada se oikea hyvinvointi valtion titteli .katainen on yksi niistä joka pitää huolen siitä että suomi ei sitä ole!

Vieras

#2439

06.02.2014 18:19

Jyrki ulos ja äkkiä ennen kuin Suomi ROMAHTAA!!!!!!

Vieras

#2440

06.02.2014 18:42

kyllä
Vmp

#2441 Re: ÄLÄ TYRKI JYRKI

06.02.2014 19:57

VMP. Herra diplomi-insinööri voisi opetella kirjoittamaan

Vieras

#2442

06.02.2014 20:27

Luulin tätä ensin vitsiksi, mutta jotkuthan näyttävät olevan tosissaan. Tosissaan olijoille: Reilun vuoden päästä on uudet eduskuntavaalit. Siellä sitten porukalla vaikuttamaan. Toisekseen oikea osoite oikealle vaikuttamiselle (vaalien ohella) on kansalaisaloite, jonka allekirjoittaminen vaatii kirjautumisen, ei tyhjää provokatiivista huutelua. Suosittelen alkajaisiksi näitä keinoja.
öllölölölöööö

#2443 Re: miettikäähä pidemmälle

06.02.2014 21:14

#3: -

kerto_nee tar peexi tasosta kun kirjoittamistaito on superhyvvää! Kyllä, Suomi tukee liikaa suhteessa muihin maihin, mutta se ei tarkoita etteikö olisi välttämätöntä tukea silti. Syy-seuraus suhde on hyvä miettiä yleensäkin asioissa. Jos Suomi ei tukisi tai muut euromaat ei tukisi>> valtioita kaatuisi, ja koska ne ovat eurovaltioita, myös meidän talous menee mukana. >> toisekseen, jos erottaisiin eurosta, meiltä menisi massiivinen valttikortti; vakaa valuutta. Nönnönnöö, muttakumuttaku Ruotsi ja kruunu. Asia on niin, että kruunu on käytännössä sidottu euroon. ottakaahan faktoista selvää, tutkikaa vaihtoehtoja ja ehdottakaa ratkaisuja, lobatkaa päättäjiä... mitäs näitä nyt löytyy.

Valitse nimimerkki

#2444 PIKKUPORVARIA KUSASTU SILMÄÄN

06.02.2014 21:54

Ainoa työkokemus, siilinjärveläinen peruskoulun sijaisopettaja. Ei ihme, että Suomen talous on päin helevettiä. Edellisissä vaaleissa jokainen tavaratalo Anttilankin hammasharja osaston päällikkö ja kaikki reppuri ressukatkin kuvittelivat olevansa porvareita ja äänestivät Kataista. Onko jalat jo tavoittanut maanpinnan? Toivottavasti. Jospa sitten 2015 vaaleissa ajattelisitte vähän tarkemmin.

Vieras

#2445 VOI RESSUKOITA

06.02.2014 22:15

Joo, piirimyyjät on Björn Wahlroosin kaltaisia. Titteliksi piirimyyntipäällikkö ja kravatti kaulaan, sitten ei muutakun mustekyniä myymään pitkin maakuntia. Kyllä siinä kastitunne kasvaa porvariksi ja ajatusmaailmassaan ylentää itsensä muita tärkeämmäksi. Tähän pisteeseen päästyään voi jo kuvitella olevansa maailman omistaja, vaikka saadulla tuotolla ei elättäisi edes itseään. No sitten pitää jo olla muita kohtaan tyly ja ylimielinen, että motivaatio säilyisi. Nyt rooli on valmis ja voi äänestää Kataista.


Vieras

#2446

06.02.2014 22:50

Kyllä se urpilainen kans pitäisi pistää pois sieltä !!!

Vieras

#2447 Urpilainen on liian helppo

06.02.2014 23:09

Urpilainen tekee mitä pääministeri käskee. Kas kun Kataisella oli semmoiset ehdot voitettuaan vaaleissa ja alettuaan muodostamaan hallitusta. Siksi esimerkiksi Soini jätti PerusSuomalaiset pois hallituksesta, koska Timo Soini ei halunnut noudattaa Kataisen mielenvikaista ja mielivaltaista hallitusohjelmaa nykyiselle vaalikaudelle, joka onkin jo nyt ollut täysi katastrofi ja tulee pilaamaan Suomen mahdollisuuksia vielä kauan tulevina vuosina. No Urpilainen ja muut hallituksen jäsenet hyväksyy tämän katastrofin ymmärtämättä mitä on tekemässä.

Vieras

#2448 Re: Urpilainen on liian helppo

06.02.2014 23:32

#2447: - Urpilainen on liian helppo

Suoraan tuli kuin perussuomalaisten virallisesta propagandaohjeesta. Sääli vaan, että totuus on "vähän" erilainen. Katsotaan millaisen tarinan perussuomalaiset keksivät ensi vaalien jälkeen, kun hallituspaikka ei edelleenkään kelpaa. Vai onko kenties jo valmiiksi kirjoitettu?


Vieras

#2449

07.02.2014 06:17

Ois korkee aika...

Vieras

#2450 Lisää laitomuuksia Kataisen uralta

07.02.2014 07:14

Tämä teksti on adressin "Katainen ja Kiviniemi, toimien luvallisuus ja ministerivastuulaki" perusteluista. Sopiipa hyvin perusteluksi tännekin:

Valtiovarainministeri Jyrki Katainen ja pääministeri Mari Kiviniemi lupasivat maaliskuussa Euroopan rahoitusvakausvälineen (ERVV) käyttöön noin kahdeksan miljardia Suomen verovaroja, syynä ns. Portugalin tukipaketti. Molemmat kielsivät tällaisen aluksi, mutta asia tuli sittemmin julki. Ministerit toimivat omin luvin, sillä he eivät pyytäneet eduskunnalta valtuutusta toimelleen. Suomessa eduskunnalla on budjettivalta, joten teko oli ja on yhä yksiselitteisen laiton.

Unionin perussopimus kieltää tällaisen jäsenvaltioiden keskinäisen takaamisen Maastrichtin sopimuksen 125 artiklassa. Koska tällainen on kiellettyä, mainittu ERVV perustettiinkin Unionin hallintorakenteiden ulkopuolelle osakeyhtiöksi, jonka omistajia tosin Unionin jäsenvaltiot ovat. ERVV:n on tarkoitus korvata myöhemmin Euroopan vakausmekanismi (EVM), jota koskee sama ongelma.

Suomen osalta siis kahden ministerimme toimi oli yksiselitteisen laiton. Toimitusministeristön (kunnes Suomella on uusi hallitus) pääministeri Mari Kiviniemi ei luvannut esitellä Portugalin tukipakettia. Hallitusneuvottelija Jyrki Katainen jätti sivuun tehtävänsä, johon hänet oli nimitetty, ja keskittyi hankkimaan jonkinnäköisen legitimaation, laillisen oikeutuksen, tälle kahdeksan miljardin euron siirtämiselle Suomen ulkopuoliseen käyttöön. On kyseenalaista, voiko hallitusneuvottelija menetellä näin ja samoin on kyseenalaista, voiko suuri valiokunta menetellä niin, että se yleensä käsittelee tällaisen asian, samoin on kyseenalaista, voiko vaaleissa luottamuksensa menettänyt vanha hallitus nyt toimitusministeristönä yleensä ajaa tällaista asiaa. Hallitusneuvottelija Jyrki Katainen kuitenkin järjesti asialle käsittelyn eduskunnan suuressa valiokunnassa, jossa tämä ns. Portugalin tukipaketti hyväksyttiin.