Yksikin lapsimurha on liikaa

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Yksikin lapsimurha on liikaa.

Aila K

#126

01.09.2012 10:15

Viranomaisten olisi ehdottomasti pitänyt puuttua tilanteeseen, mitkään "resussipula selittelyt" ei riitä.

Vieras

#127

01.09.2012 10:15

sanoin ei voi kuvat miten pahalta tuntuu lapsiin, vanhuksiin ja eläimiin kohdistuva huono kohtelu.
muistakaa tärkeysjärjestys

#128 Pureutukaa oikeaan ongelmaan

01.09.2012 10:18

Sen sijaan, että vaaditte päitä vadeille, voisitteko keskittää energianne pohtimaan sitä kuinka tällaisen toistuminen voitaisiin estää? Varsinaiset syylliset tässä tapauksessa ovat jo oikeudessa ja täällä heidän kohtalostaan vaahtoaminen ei vaikuta mihinkään.
Nyt pitäisi löytää keino helpottaa ja vakauttaa sosiaalityöntekijöiden tekemä huostaanotto. Joka asiasta valittavat suomalaiset ja liian tiukka virkamieskuri estää työpaikkansa puolesta pelkääviä sosiaalityöntekijöitä huostaanottamasta lapsia silloin kuin pitäisi ja palauttamaan huostaanotetut lapset takaisin (tämän tapauksen tapaisille) vanhemmille kun ei todellakaan pitäisi. Siinä on mielestäni se ongelma! Pureutukaa siihen!!!
Zabava

#129 Yksi uhriki on liikaa

01.09.2012 10:20

sterelisointi molemmille ja lobotomia...
Hanna

#130 usko mennyt

01.09.2012 10:22

lastensuojeluviranomaisiin ja Meripihan työntekijöihin. He ovat epäpätevästi diagnisoineet tytön oireet ja päästäneet hänet pedofiliasta tuomitulle isälleen vaikka toinen itki eikä olisi halunnut palata kotiin. Lastensuojeluviranomaiset ovat arkoja tekemään mitään päätöksiä sillä ylemmältä taholta painostetaan olla tekemättä huostaanottoja korkeiden kustannuksien vuoksi. Tähän on nyt oikeasti saatava muutos, meillä on lasten asioita hoitamassa joukko hissukoita!!!!
W

#131 Re: Pureutukaa oikeaan ongelmaan

01.09.2012 10:28

N

#132

01.09.2012 10:52

Voin kuvitella sen avuttomuuden kun mieleen ei mahdu muuta kuin ahdistuksen sekainen odotus seuraavasta iskusta. Jokaisen iskun jälkeen toivoo, että seuraavaa ei enää tulisi. Tulee aina. Ja satuttaa joka kerta - jättäen syvät jäljet sekä pieneen sieluun että ruumiiseen.

Vieras

#133

01.09.2012 10:55

Lisäksi vaadin, että surmaajien nimet ja naamat julkistetaan välittömästi. Heitä ei tarvitse ollenkaan suojella, kukaan ei suojellut myöskään avutonta pientä tyttöä!
minä vain

#134

01.09.2012 11:10

minusta tässä maassa ei suojella kun,pedofiilijä,raiskaajia ja lasten hakkaajia ja siksi kommentoinki näin:oikeus tässä maassa tarvitsisi amerikan mallin ja rikoksen tekiät amerikkalaisen rangaistuksen niin vankilassa kun oikeudessakin.kidutus kuolema olisi näiden rikoksen tekiöiden oikea rangaistus!!!oikeudelle ja muille lastensuojelu viranomaisille sama käytäntö jos eivät osaa omaa virkaansa.se on jo lapsen kohdistuvaa väkivaltaa,jos lapset annetaan sairille idiootti vanhemmilleen takaisin ja siinä ovat vastuussa viranomainen joka päättää luovuttaa lapsen takaisin väkivaltaisille vanhemmilleen!!!olisi aika nyt laittaa miettimään viranomaiset jotka ovat päättämässä lasten eduista

Vieras

#135 Sitova velvollisuus kuulla lasta

01.09.2012 11:13

Lehtitietojen mukaan lastensuojelu on ohittanut sekä lapsen oman mielipiteen - lapsi oli vastustanut palautusta itkien. Karkea virhe lastensuojelulta -Lapsen oikeuksien sopimus sitoo lapsen mielipiteen kuulemiseen ja huomioimiseen, mutta sitä ei kai sitten pidetä Suomessa tapana noudattaa. Jos lapsen mielipide ohitetaan, virhe voidaan tehdä molempiin suuntiin, sekä palautettaessa lapsia vanhemmille, että viedessä vanhemmilta. Jälkimmäisiä virheita on mahdollista tulla enemmän, koskapa lapsia viedään vanhemmilta enemmän; palautuksia on vain vähän.
Syvä suru!!!

#136 järkyttävän kuvottava ja todella surullinen kohtalo

01.09.2012 11:17

Lapsi oli sidottu useita öitä (n25 kertaa aiemmin) teipeillä kädet selän taakse ja lakanapaketti ympärille johon vielä teippiä päälle. 04 ko. surmayönä lapsi oli huutanut ja isä oli herännyt.ravistellut tyttöä päästä ja mennyt tupakalle.Tullessaan takaisin lapsi ei hengittänyt tai korisi ja nytkähteli...isän naisystävä,joka oli valehdellut alusta alkaen henkilöllisyytensä isällekin ja myös sen että olisi ollut muka lääkäri, "elvytti" Eerikaa joka ei kuitenkaan enää elpynyt.Kuolisyy oli tukehtuminen.Lakanapaketti oli niin tiukalla ettei lapsi saanut henkeä!!! Lasta oli aiemminkin pahoinpidelty lyömällä, lapsesta oli otettu valokuvia kun äitipuoli oli häntä pakkosyöttänyt!!! MIETTIKÄÄ HEI IHMISET!!!Tämä oli Eerikan 8v. totuus!!!

Tänä aamuna lastensuojelun psykologi sanoi hyvin että tämä johtuu myös yleisestä kasvatuskulttuuristamme suomessa...seuraavalla kerralla kun leikkipuistossa tai kaupassa joku sanoo lapsesi käyttäytyvän huonosti tai ojentaa lapsiasi muuten asiallisesti, niin mieti miten itse suhtaudut siihen? hyökkäätkö leijonaemomaisesti puolustamaan lastasi vai osaatko ottaa kritiikin vastaan oikein?! tämän takia muut eivät välitä kun vanhemmat ovat aiheuttaneet ylilyöntejä kun vieraat "kasvattavat" meidän lapsiamme. ei sitten sanota, ei puututa, ei nähdä eikä ainakaan välitetä.
lellu

#137

01.09.2012 11:25

D:D:
Hemu

#138 Re: Re: Toivon

01.09.2012 11:26

#6: no justice - Re: Toivon

Nämä kiduttajat pääsevät pelkääjien osastolle..normiosastolla olisivat mennyttä.

sairas maailma

#139 sairas maailma

01.09.2012 11:38

mun mielestä tän pikkutytön isoäitiki tulisi erottaa askolan kunnan sosiaalijohtajan virasta. sitten helsingin lastensuojelu poliisitutkintaan ja touko tarkille elinkautinen
SANDRA

#140 LASTENSUOJELUVIRANOMAISET JA MUUT VIRANOMAISET YHTÄLAILLA SYYLLISIÄ LAPSEN KUOLEMAAN

01.09.2012 11:58

Kyseinen tapahtuma herätti vihastumista lastensuojelun ja viranomaisten suhteen.He näkivät ja tiesivät ja olisivat voineet ja HEIDÄN OLISI PITÄNYT OTTAA tälläisissä tilanteissa huostaan ensinäkin tämä lapsi,mikä olisi ollut lapselle vieläkin parempi elämä kuin tämä että hän kuoli mitä iljettävämmällä tavalla.Lastensuojelu viranomaiset sekä muut viranomaiset jotka tämän tilanteen näkivät omin silmin missä elämäntilanteessa tämä lapsi kasvoi,heidän syynsä on se kun eivät tarttuneet asiaan heille valtuutetuin työnsä mukaisesti.Tässä näkee kuinka heikosti ja huonosti lastensuojelu viranomaiset hoitavat työnsä ja monesti pitävät silmätikkuina sellaisia ihmisiä jotka todellisesti kasvattavat lapsensa hyvin ja tuollasia ihmisiä ei pidetä silloin minään jotka tekevät lapsille näin..Heidän tulisi ensitilassa miettiä sitä onko heidän työnsä velvoite sitä vastaava mitä puhutaan esimerkiksi lastensuojeluviranomaisista ETTÄ HE KATSOVAT LASTEN PARASTA MIKÄ ON LAPSELLE PARASTA JA MISSÄ ELINOLOSUHTEISSA HE ASUVAT,näin ei kuitenkaan ollut vaan heidän työvelvoitteensä näkyy siinä ETTÄ TODELLISESTI HE EIVÄT SIITÄ VÄLITÄ PÄTKÄÄKÄÄN VAAN SIITÄ ETTÄ SAAVAT RAHAA..Käsittämätöntä että Suomessa lastensuojeluviranomaiset ja muut viranomaiset esim.koulut eivät puuttuneet tähän asiaan niinkuin olisi pitänyt puuttua vaan katsoivat ja ITSE OVAT OSASYYNÄ MINKÄ HEIDÄN OMATUNTONSA HEILLE VARMASTI PUHUU ETTÄ OVAT OSALLISINA TÄMÄN LAPSEN MURHAAN YHTÄLAILLA KUIN SEN TEKIJÄTKIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
herätyskansa

#141 varmaa on että

01.09.2012 11:59

nyt pitäisi seuraavien kolmen viikon aikana tapahtua jotain esim se että voutilainen saisi lopputilin ja potkut olisi hyvä. toiseekseen askolan sosiaalijohtajalle kenkää ja eduskunnan lainsäädäntö tiukemmalle. nyt olisi hyvä aika tehdä jotain estääksemme tälläset mielipuoliset teot
Hanna

#142 Ymmärrystä molempiin suuntiin

01.09.2012 11:59

Allekirjoitin adressin ja olen samaa mieltä siitä että sosiaaliviranomaiset tekivät jonkinlaisen virkavirheen tässä tapauksessa.

Kuitenkin tunnen monia sosiaaliviranomaisia ja olen kuullut heidän suustaan sen miten vaikeaa tämä työ on.
He elävät jatkuvassa ristitulessa lapsen etujen ja biologisten vanhempien oikeuksien kanssa.
Biologisten vanhempien oikeudet lapseen välittyvät hyvinkin pitkälle, vaikka lapsi olisi huostaanotettu. Päämääränä on lähes aina palauttaa lapsi biologisille vanhemmille, jos vanhemmat osoittavat kykyä huolehtia itsestään ja näin ollen myös lapsestaan.
Tämän vuoksi on todella vaikeaa tietää milloin asiakkaana on psykopaatti ja milloin vanhempi, joka on oikeasti tsempannut itsensä ja lastensa takia. Psykopaatit ovat todella hyviä manipuloijia ja näyttelijöitä.
Lisäksi vuosittain tapahtuvien huostaanottojen määrä on niin suuri, että viranomaisilla ei ykisnkertaisesti ole resurusseja, eli rahaa ja paikkoja kaikille näille häiriintyneille sekä traumatisoituneille lapsille ja nuorille. Tämän vuoksi paine biologiseen perheeseen palauttamiseksi on suuri, vaikkei se aina olisikaan parasta lapselle.
Em. faktojen vuoksi voin ymmärtää miksi sosiaaliviranomaiset ovat päättäneet palauttaa lapsen biologisen vanhempansa luokse.

Jos haluamme auttaa, voisimme kysyä itseltämme; haluaisiko meidän perhe ruveta sijaisperheeksi tällaiselle lapselle/nuorelle ? Sijaisperheenä toiminen ei yleensä ole helppoa. Lapsilla on usein mielenterveydellisiä ongelmia ja jatkuva vääntö lasten biologisten vanhempien oikeuksien kanssa on todella uuvuttavaa. Tosin työ on todella palkitsevaa, kun/jos onnistuu kasvattamaan lapsen yhteiskuntakelpoiseksi.

http://www.sijaisvanhemmaksi.fi
http://suomenperhehoitopalvelut.fi/sijaisperheeksi
voutilainenulos

#143 lastensuojelu helsinki

01.09.2012 12:03

miten jotkut paavo voutilaisen kaltaiset loiseläjät antavat ympäri pyöreitä lausuntoja. mielestäni pitäisi pistää viraltapanoon myös se kuka ei valvonut koko juttua. ja meripihan henkilökunta syytteeseen..Voutilainen tulisi erottaa virastansa ja laittaa lopputilille
...

#144 Re: Re: Toivon

01.09.2012 12:10

#6: no justice - Re: Toivon

Minä tiedän, että raiskaajat, pedofiilit ja lasten tappajat ei pääse helpolla vankilassa, jos heitä ei eristetä muista! Paljon pienemmästäkin syystä on vankitovereita hakattu ja raiskattu shampoo pulloilla yms!

Haavemaa2012

#145 Yksikin lapsenmurha on liikaa

01.09.2012 12:22

Mielestäni sosiaaliviranomaiset sekä kouluviranomaiset ovat suudemmalta osalta syylisiä koska eivät ottaneet asiaan oikeanlaista kantaa vaikka uhrin äiti sitä vaati sekä yritti kaikin tavoin saada viranomaisia asiaan huomautan myös lisäksi että sosiaaliviranomaiset ovat monta kertaa turhista asioista tekemässä huostaan ottoa vaikka ei välttämättä asia niin olisikkaan.Onkin suuri kysymys tänäpäivänä kaikilla isillä ja äideillä mihin luottaa ja mistä oikein kannattaa mennä puhumaan viranomaisille,kaikkea muuta uskotaan mutta totuutta ei
Mk

#146

01.09.2012 12:23

Tommoset eläimet kuuluvat Meksikoon vankilaan! Suomen vankilassa eivät kärsi tarpeeksi!! Ja varmaan ensikertalaisina pääsevät puolella. Ja elinikäinen tuomio suomessa on mitä on!
äiti

#147

01.09.2012 12:27

sosiaaliviranonaiset ovat nyt toimineet lakia vastaan. He eivät ole suojelleet lasta. 3 kuukaudessa ei kukaan aiemmin lastaan pahoinpidellyt aikuinen muuta toiminta tapaansa. Lapselle ei ole annettu sopeutumisaikaa äkillseen huostaanottoon. Koti oloja ei olla riittävästi tutkittu. Oliko yhteis PALAVERIA koulun, isän ja muiden ihmisten kesken? Tuskin. Tällä adressilla on vaadittava sitä että viranomaisten on tehtävä yhteistyötä.
haavemaa2012

#148 Re: Edesvastuu päätöksentekijöillä.

01.09.2012 12:32

#51: Jussi - Edesvastuu päätöksentekijöillä.

Aivan asiaa Jussi suurin edesvastuu lastensuojeluviranomaisille sekä koulunosalta myös


Vieras

#149

01.09.2012 12:51

Meripihan henkilöstöllä EI ole päätösvaltaa lasten asioissa, sosiaalityöntekijä(t) päättävät, EI KUKAAN MUU.